|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
zablokowalam to zalozyl kolejne konto.
|
#2223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2224 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2225 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny a myslalyscie o swoich postanowieniach noworocznych? Ja sie wlasnie tak zastanawiam... Moj TZ powiedzial, ze jak mu o nich opowiem to pomoze mi ich dotrzymac
Ale jak sie dowie to pewnie nie bedzie chcial Wiec, ekhm, moze ja zaczne ![]() 1. Musze schudnac. Nie tak radykalnie jakos, ale uksztaltowac moja sylwetke, zeby nie byc "otluszczona" tylko fit ![]() 2. Musze sie przylozyc do nauki, byc systematyczna, nie opuszczac zajec i byc z notatkami na biezaco i nie uczyc sie w ostatniej chwili. 3. Chce byc bardziej otwarta na nowe znajomosci, poznac wiecej ludzi, zaprzyjaznic sie z kims. 4. Chce sie uniezaleznic od TZ. Juz mi to wychodzilo nawet. Chce sie zajac soba i wypelniac sobie czas by o nim nie myslec. 5. Chce sie dowartosciowac. Dzieki temu moze minie moja zazdrosc. 6. Pragne podszlifowac moje jezyki, bo wiaze z tym kariere. Przylozyc sie do francuskiego, przypomniec rosyjski i angielski, a z czasem zabrac sie za hiszpanski albo wloski. 7. Musze odgonic tego lenia, zaczac wiecej wychodzic z domu zarowno ze znajomymi jak i samej. Wiecej spacerowac na swiezym powietrzu i zdrowiej sie odzywiac. Jak mi sie cos przypomni to dopisze. A jak wygladaja Wasze postanowienia noworoczne? |
|
|
|
#2226 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To facet ale pod wpływem dziwnej matki. I nie potrafiący sie od Niej uwolnić. Wczesniej mial z Nią gorszy kontakt. Po naszej kłotni oczywiscie ich stosunki sie polepszyly (wkoncu matka dopieła swego) i On sie Jej teraz słucha jak 4letnie dziecko. Tym bardziej ze jest jeszcze Jego siostra która to wszystko podkreca. I ja jestem sama. I nie wygram z Nimi. Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy On nie moze zroozumiec ze to chodzi o moje samopoczucie tam? A poza tym przyjechała nasza przyjaciólka która wiudac tez ma gdzies.. Ciezko to widzę..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|||
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też powinnam się teraz uczyć
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
O nie! właśnie usuwałam historię i co zobaczyłam??? jak mój sobie dziewczyny na sympatii oglądał, niektóre to nawet niezłe laski
zamorduje go chyba ![]() ![]() |
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
tak wczoraj mu powiedzialam. moj TZ to taki hmmm inteligent. powiedzial ze ja musze sobie dac rade sama ze on mnie moze wspieracbo jak on to zalatwi yto to i tak za jakis czas wroci a to ja mosze wyrzucic ex z zycia i definitywnie zamknac za nim drzwi.
|
#2230 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
ale i to i to to hormony. Ja muszę brać tabletki, bo same globulki mnie nie przekonują, a mój TŻ uczulony na lateks ale w sumie zadowolona jestem - na początku brałam Harmonet, dwa opakowania, i było kiepsko. Potem zaczęłam brać Yasminelle, i już było ok - piersi mi trochę urosły, i zniknęła większość problemów z cerą, a miałam fatalną Cytat:
Cytat:
Nie mam postanowień noworocznych, z badań wynika, że to właśnie noworoczne najczęściej są porzucane/zapominane/nic z nich nie wychodzi
|
|||
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
a moje ostanowienia to:
- codzienne brzuszki- zeby miec ladny przuszek bo przytylam 10 kg i jestem z tego dumna ![]() - skonczenie mieszkania ![]() -panowanie nad zazdroscia ( bo moj TZ wogole czegos takiego nie uznaje, dla niego zazdrosc jest zła) -panowanie nad złością czyli żadnych kłótni i krzykow na TZa dzieki Bogu ze jego chocbym jak sie starala to nie wyprowadze z rownowagi
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam afery robić nie będę, że laska mu się sympatyczna wydaje, gdybym nie miała okresu spłynęłoby po mnie jak po kaczce. "Sympatyczna" to takie gejowskie określenie, znaczy tyle, że laska jest aseksualna, ale miła :P
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś się bał odpowiadać, a ja mu dałam do zrozumienia, że nic mu nie grozi za mówienie prawdy, przecież jest ze mną, to chyba mu się podobam, nie? Skoro patrzy, znak, że zdrowy facet, nie ma co się gorączkować. Ale dzisiaj mam okres, i należy mi się zrozumienie
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdarza się Wam Wizażanki tak, że tuż przed okresem jesteście dziwnie rozkojarzone, tak jakoś się Wam ciężej myśli? bo ja tam mam i mnie to wkurza ostatnio przez to zablokowałam bratu mojego faceta dostęp do neta bo źle wpisałam PIN i nie przyszło mi na myśl żeby do niego przedzwonic albo sms wysłac
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
No dobrze, jak masz okres, to Ci wybaczam ![]() E.J. - ja nie jestem rozkojarzona, ja jestem WŚCIEKŁA. Rzucam talerzami i piję litrami melisę ale za to wszystko mi z rąk leci, nie wiem czemu.
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed okresem to się najbrzydsza na świecie czuję, ale mam też taki w trakcie cyklu etap, że wyglądam idealnie - lśniące włosy, cera, oczy, podobam się sobie normalnie
dzisiaj jest wprost przeciwnie ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- I jestem maksymalnie wkurzona i drażliwa, wszystko mnie drażni, masakra ![]() Jak jestem niemiła, to Tż zawsze mówi: “O, okres Ci się chyba zbliża” i mnie to tak wnerwia! Nawet jak to jego wina, że jestem niemiła, to zawsze tłumaczy to sobie, że to mój okres a nie jego partactwo
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zawsze brzuch wywala jak balon dzisiaj mam spodnie odpięte cały dzień, porażka. Na szczęście do Sylwestra zejdzie, to już będzie trzeci dzień więc ból mi minie.
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą ja przez całe życie stawiam sobie co raz jakieś nowe cele, nie tylko z przyjściem Nowego Roku ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
byłam bardziej nerwowa, ale bez przesady. troszkę się czułam napompowana, ale tego się nie uniknie, bo to wina zatrzymania wody w organizmie. bólów strasznych nie miałam, krwawienie niezbyt obfite. BAJKA po prostu. odkąd zaczęłam brać tabsy jest gorzej. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-29 o 17:46 |
||
|
|
|
#2241 |
|
BAN stały
|
Ja sobie co rok powtarzam : " on nowego roku szkolnego biore sie za nauke!" Taa...
Wiecie co? Miedzy mna a TZ jest tak jakos nijak. Beznadziejnie. Niby dzwonimy do siebie, ale nie mamy nawet o czym gadac Jak do niego dzwonie to slysze tylko zadzwonie pozniej, jade tramwajem, jestem na zakupach, mam duzo pracy. A jak sie go pytam co robi to albo sie uczy albo pracuje. Niby wiem, ze tak naprawde jest. Ale jest mi smutno. Ja tez nie mam ochoty na zadne czulosci i deklaracje. W sumie to nie, nie jest mi smutno. Jest mi obojetnie. Widze, ze chyba jemu tez. I nawet mi sie tego calego sylwestra odechcialo. Nie wiem moze jutro jak sie zobaczymy to bedzie inaczej. Pisalam mu wczoraj, ze przyjade w czwartek a nie w srode, to byl bardzo zawiedziony i smutno bo sie nastawil, ze spotkamy sie w srode. Jak mu dzis pisze, ze jednak przyjade jutro, to przyjal to bez zadnej euforii. Normalnie. Pytam sie go czy sie nie cieszy, to odp mi, ze sie cieszy, ale ma duzo pracy. Ehh tam. Oby nowy rok byl lepszy.
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to iść do przodu
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, przyszły rok będzie należał do nas
Damy radę, zobaczycie, poukładamy sobie związki, będziemy wzorowymi studentkami/uczennicami/matkami i będziemy wyglądać bosko Nie mam konkretnych postanowień jeszcze, chcę być zdrowa i szczęśliwa, mieć jak najmniej problemów i więcej kasy ![]()
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 |
|
BAN stały
|
Hop hop kobietki gdzie jestescie? Pewnie wszystkie na Pierwsza milosc poszly
![]() Do mnie dzwonil TZ pytal sie czy jestem na niego zla i dlaczego. Tlumaczyl mi, ze w pracy naprawde czasem nie ma jak rozmawiac i ze dzwoni jak tylko moze. Zebym przyjechala jutro ok. 16 to mnie odbierze z dworca i mamy isc na zakupy. Bo on beze mnie to nic nie kupi. Mowil mi, ze znalazl fajny plaszcz, ale chcialby, zebym ja go w nim zobaczyla zanim kupi i ocenila Ale chociaz dzieki temu wreszcie wyglada jak czlowiek I nie lazi w bluzach z kapturem i szerokich spodniach, bo ja tego nie znosze. Nawet ostatnio kupil razem ze mna piekna ciemnofioletowa koszule, zeby pasowala do moejj spodnicy ![]() Kurde, zaczynam sie coraz gorzej czuc...
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak bardzo Kocham Swojego TŻ
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
a ja az sie boje wieczoru ze znow na nk dostane wiadomosc od ex
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- zablokuj możliwość wysyłania wiadomości nieznajomym.
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
od nieznajomych? a gdzie to sie robi?
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż wczoraj mu się bardzo spodobała właśnie biała bluza z kapturem (blee ja to wole swetry w paski ) i dałam mu wolną rękę, bo nie miałam siły go przekonywać, żeby jej nie kupował ![]() a co teraz ciekawego w Pierwszej Miłości? bo nie mam Polsatu i nie oglądam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

" no to super, że sympatyczna. Napisałam: "A może tatusia dla małego szuka?", ale chyba w tym zachwycie nie załapał ironii, bo odpisał: "Ma tatusia 

21. 04.2014
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg
Wiec, ekhm, moze ja zaczne

ale i to i to to hormony.
ale w sumie zadowolona jestem - na początku brałam Harmonet, dwa opakowania, i było kiepsko. Potem zaczęłam brać Yasminelle, i już było ok - piersi mi trochę urosły, i zniknęła większość problemów z cerą, a miałam fatalną 

Jak do niego dzwonie to slysze tylko zadzwonie pozniej, jade tramwajem, jestem na zakupach, mam duzo pracy. A jak sie go pytam co robi to albo sie uczy albo pracuje. Niby wiem, ze tak naprawde jest. Ale jest mi smutno. Ja tez nie mam ochoty na zadne czulosci i deklaracje. W sumie to nie, nie jest mi smutno. Jest mi obojetnie. Widze, ze chyba jemu tez. I nawet mi sie tego calego sylwestra odechcialo. Nie wiem moze jutro jak sie zobaczymy to bedzie inaczej. Pisalam mu wczoraj, ze przyjade w czwartek a nie w srode, to byl bardzo zawiedziony i smutno bo sie nastawil, ze spotkamy sie w srode. Jak mu dzis pisze, ze jednak przyjade jutro, to przyjal to bez zadnej euforii. Normalnie. Pytam sie go czy sie nie cieszy, to odp mi, ze sie cieszy, ale ma duzo pracy. Ehh tam. Oby nowy rok byl lepszy.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)