Scent Bar XII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 18:10   #451
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
To widzisz, obie z nowym rokiem zrzućmy kajdany! Chłopy do garów!
Mnie dobijają te proszone obiadki, kiedyś TŻ zawsze umawiał się z matką na 14, potem zawsze dzwonił, że się spóźnimy i było zrzędzenie. Teraz umawia się na 15 jak widać, nie wiem czemu nie może załapać, że 17 byłaby optymalna?
no dokładnie u mnie tak samo,wszyscy znają nas z tego ,ze zawsze jesteśmy spóźnieni
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Melk, dobrze robisz, chowaj. Zmęczenie materiału jest gorsze niż nie tknięcie go...

Skarbiątko, u mnie to jest złozony problem finansowo-rodzinno-osobisto-emocjonalny, z którym nie wiem jak sobie poradzę. Do tego dochodzi kompletnie złe nastawienie do własnej osoby i stawianie względem siebie oczekiwań, które tak nbaprawdę nie są wcale takie ważne...
Wzięłam tabletki uspokajające i jest trochę lepiej; fajny to wynalazek, z jednej strony chcesz się wkurzyć i zestresować, ale zdrugiej masz to gdzieś...

Do tego z materiałem jestem do tyłu, ale co tam... Jak w końcu czegoś nie zdam za pierwszym podejściem, to nie umrę...
Dziękuję Wam za miły gest
Pin up właśnie tak samo mogłabym napisać o sobie i swojej sytuacji ,przydały by się takie tabsy żeby nie myśleć ,odpocząć psychicznie,nie przejmować sie nie analizować i nie użalać się nad samą sobą.....

musimy jakoś dać radę...musimy...

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2009-12-29 o 18:13
skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:12   #452
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Chyba już jestem wyeksploatowana, książki czas spakować i nie wyciągać przynajmniej do stycznia W końcu mam jeszcze 4 weekendy, zdążę, nie?
Melk, wyluzuj troszku, pewnie, że zdążysz. Najgorzej to jest jak już się za dużo poczytało bo się może zacząć mieszać.
Cytat:
Chłopy do garów!
Aha, łatwo powiedzieć. Z głodu bym chyba umarła. Albo bym się utuczyła na pizzy dominium i gulaszach ze słoika
Cytat:
Skarbiątko, u mnie to jest złozony problem finansowo-rodzinno-osobisto-emocjonalny, z którym nie wiem jak sobie poradzę. Do tego dochodzi kompletnie złe nastawienie do własnej osoby i stawianie względem siebie oczekiwań, które tak nbaprawdę nie są wcale takie ważne...
Wzięłam tabletki uspokajające i jest trochę lepiej; fajny to wynalazek, z jednej strony chcesz się wkurzyć i zestresować, ale zdrugiej masz to gdzieś...

Do tego z materiałem jestem do tyłu, ale co tam... Jak w końcu czegoś nie zdam za pierwszym podejściem, to nie umrę...
Pin up, kochanie, trzymaj się. Będzie dobrze, zobaczysz Wiem że taki frazes to żadne pocieszenie, ale co tam. Masz jeszcze jednego buziaka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:13   #453
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

[QUOTE=Polly_;16123584][COLOR=White]
genialna kreacja na sylwestra

http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...wid=6341&zid=1[COLOR="Silver"] QUOTE]

ale prawda taka, że jak wyjść na typowe disco to 90% dziewczyn się tak prezentuje

Cytat:
Melk, dobrze robisz, chowaj. Zmęczenie materiału jest gorsze niż nie tknięcie go...

Pin up - głowa do góry - wszystko jest przejściowe, już nawet jutro rano może wyglądać lepiej, a zobaczysz na późniejsze lata będziesz zahartowana

w ogóle jakoś smutno w barze ostatnio.
Czy to przez koniec roku, czas podsumowań czy jak?
Też tak to widzicie?

Każdy pisze o swoich smuteczkach - ja nie będę pisać, ale mam i to spore. Muszę je rozwiązać sama i to jak najszybciej, najlepiej w nadchodzącym roku i nie będę nic opowiadać , bo nie chcę zapeszyć.
Tylko czasem nie mam z kim o tym pogadać, koleżanki nie rozumieją, rodzina współczuje i sypie "dobre rady" a ja w ogóle nie lubię okazywać słabości, może to mój błąd.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:13   #454
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Pin up właśnie tak samo mogłabym napisać o sobie i swojej sytuacji ,przydały by się takie tabsy żeby nie myśleć ,odpocząć psychicznie,nie przejmować sie nie analizować i nie użalać się nad samą sobą.....
Skarbiątko, dla Ciebie też buziaki Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2009-12-29, 18:13   #455
Pin up girl
Zakorzenienie

To jakieś z walerianą są, z apteczki wygrzebane. Bez recepty. Ale muszę pójść do lekarza po coś konkretniejszego, bo te czasem to nawet 4 dziennie biorę, słabe są...

Kameno, Agnes, dziękuję
Agnes, mam tak samo. Tylko, że o tym moim problemie wiedzieć będą wszyscy. I wątpię, żeby byli zadowoleni...
Zobaczymy, co z tego będzie. Nie smęcę więcej, każdy ma swoje smuty...

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2009-12-29 o 18:16
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:15   #456
skarbiatko
Zakorzenienie

[QUOTE=agnes_bdg;16127945]
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
[COLOR=White]
genialna kreacja na sylwestra

http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...wid=6341&zid=1[COLOR="Silver"] QUOTE]

ale prawda taka, że jak wyjść na typowe disco to 90% dziewczyn się tak prezentuje

Pin up - głowa do góry - wszystko jest przejściowe, już nawet jutro rano może wyglądać lepiej, a zobaczysz na późniejsze lata będziesz zahartowana

w ogóle jakoś smutno w barze ostatnio.
Czy to przez koniec roku, czas podsumowań czy jak?
Też tak to widzicie?

Każdy pisze o swoich smuteczkach - ja nie będę pisać, ale mam i to spore. Muszę je rozwiązać sama i to jak najszybciej, najlepiej w nadchodzącym roku i nie będę nic opowiadać , bo nie chcę zapeszyć.
Tylko czasem nie mam z kim o tym pogadać, koleżanki nie rozumieją, rodzina współczuje i sypie "dobre rady" a ja w ogóle nie lubię okazywać słabości, może to mój błąd.
ja też nie lubię się uzewnętrzniać..i też nie mam z kim pogadać...

może byłoby łatwiej a tak człowiek miesiącami dusi w sobie wszystko to jak ma być normalny....

Stary 2009-12-29, 18:25   #457
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
To jakieś z walerianą są, z apteczki wygrzebane. Bez recepty. Ale muszę pójść do lekarza po coś konkretniejszego, bo te czasem to nawet 4 dziennie biorę, słabe są...
O, takie ziołowe brałam dawno dawno temu jak się maturą denerwowałam (nie wiadomo po co). Żarłam garściami, chyba po 12 dziennie. I nic. Nie pomagały. Schudłam wtedy do 49 kilo, pamiętam..
Ale na niektórych działają, na moją koleżankę z ławki działały już dwie dziennie..
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Agnes, wygadanie się i wypłakanie potrafi przynieść ulgę, ale tego trzeba się najpierw naumieć. Najgorzej mają tacy niby-twardziele co tak wszystko trzymają i tłamszą w sobie. Pozornie kamienny spokój a w środeczku wszystko się trzęsie i gotuje..
Może spróbuj się wypisać - nawet nie do kogoś tylko tak dla siebie, przelać na papier.. Może to choć trochę pomoże?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2009-12-29, 18:29   #458
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
O, takie ziołowe brałam dawno dawno temu jak się maturą denerwowałam (nie wiadomo po co). Żarłam garściami, chyba po 12 dziennie. I nic. Nie pomagały. Schudłam wtedy do 49 kilo, pamiętam..
Ale na niektórych działają, na moją koleżankę z ławki działały już dwie dziennie..

Agnes, wygadanie się i wypłakanie potrafi przynieść ulgę, ale tego trzeba się najpierw naumieć. Najgorzej mają tacy niby-twardziele co tak wszystko trzymają i tłamszą w sobie. Pozornie kamienny spokój a w środeczku wszystko się trzęsie i gotuje..
Może spróbuj się wypisać - nawet nie do kogoś tylko tak dla siebie, przelać na papier.. Może to choć trochę pomoże?
ja właśnie takim niby twardzielem jestem,każdy tak mówi bo tak to wygląda z zewnątrz,dużo spraw musiałam ukrywać ,dużo tłumić ,a niedawno już przestałam dawać radę i usłyszałam od pewniej osoby że nie myślała,ze jestem taka słaba

Stary 2009-12-29, 18:32   #459
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie takim niby twardzielem jestem,każdy tak mówi bo tak to wygląda z zewnątrz,dużo spraw musiałam ukrywać ,dużo tłumić ,a niedawno już przestałam dawać radę i usłyszałam od pewniej osoby że nie myślała,ze jestem taka słaba
I to jest najgorsze. Chcesz się komuś wyżalić, podzielić problemami, żeby było lżej, w nadziei na może nie tyle pomoc, co dobre słowo, a ktoś Ci z takim czymś wylatuje. Strasznie to wjeżdża na psychikę...
Wtedy zupełnie myślę sobie, że jestem ostatnim mieciem, do niczego...
Stary 2009-12-29, 18:36   #460
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Dzięki - z pisaniem to dobry pomysł byle do spalenia....
A w zwierzeniach jest jeden zasadniczy szkopuł - wszystko co powiesz może być wykorzystane przeciwko Tobie.

Cytat:
Rozumiem, ale nie chodzi o to, żeby tłumić i ukrywać. Jak ktoś zaufany zapyta, będzie sprzyjający moment można opowiedzieć co kogo boli, ale ja poprostu nie lubię się uzewnętrzniać.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:38   #461
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki - z pisaniem to dobry pomysł byle do spalenia....
A w zwierzeniach jest jeden zasadniczy szkopuł - wszystko co powiesz może być wykorzystane przeciwko Tobie.

Rozumiem, ale nie chodzi o to, żeby tłumić i ukrywać. Jak ktoś zaufany zapyta, będzie sprzyjający moment można opowiedzieć co kogo boli, ale ja poprostu nie lubię się uzewnętrzniać.
opowiedziałam bliskiej osobie i powiem jedno..nie opłaciło mi się to

Stary 2009-12-29, 18:46   #462
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jaki skromny ...

ma sie chłopak czym chwalić to niech sie chwali, akurat w tej dziedzinie jestem za "amerykanizacją" tam każde dziecko zna sie na autopromocji i autoreklamie, a w Polsce móić na głos o własnych sukcesach wciąż nie wypada- nie wiem dlaczego?
W końcu to duze sukcesy są zwłaszcza jak na tak młodą osobę.

Cytat:
Moje problemy są bardzo błahe w porównaniu z w/w ale postanowiłam i tak coś zmienić z nowym rokiem - więcej asertywności!
Zacznę od teściowej - wymyśliła, że 1go o 15tej wpadniemy do niej na obiad, nie ma mowy. O 15tej planuję ledwo wstać, mieć kaca, rozmazany makijaż, szopę na głowie i rozmemłana snuć się po mieszkaniu przez co najmniej godzinę. Wpadniemy najwcześniej o 18tej! (ależ ja twarda, nie ) Potem zmuszę mauża żeby sprzątał kocią kuwetę, niech się przyzwyczaja do ewentualnego ojcostwa i zacznie coś robić w domu
No, ponarzekałam, idę jeść.
genialny pomysł-naprawdę

Cytat:
Napisane przez angel 310 Pokaż wiadomość
no właśnie, mięciutka jak kaczuszka i pierwszy raz zmarszczki pod oczami zniknęły i lwia na czole teżchyba muszę zakupić i będę piękna i młoda hihihi

no coś ty???
to moze ja tez zakupię-bo czółko to mam pomarszczaone od liceum...pod oczami pozbyłam sie zmarch zwykłymi avonami, ale czoła nic nie rusza...
choć ostatnio podobno wprawiłam w osłupienie wujostwo mauża-podobno wyglądam młodziej niz w dniu ślubu, który był ponad 8 lat temu
no chyba ze to te meteory

melk-ja dam Ci jedną radę-powiem ci wprost-na pewno nie zdążysz nauczyć sie tego co uważasz ze powinnaś i tak juz będzie do końca studiów-musisz nauczyć sie z tym życ po prostu. Mimo to egzamin zdasz i będziesz mieć stypendium.
aaaa....po pierwszej sesji, która pójdzie Ci bardzo dobrze będziesz przekonana że miałaś strasznego farta ze zdałaś i przy kolejnej sesji bęedziesz myślała ze tym razem to już nie będzie tak lekko....ale będzie i zdasz, co pewnie i tak nie nauczy Cię ze trzeba troche olać sprawe i wyluzowac. Mnie przynajmniej nie nauczyło....echhhh
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:49   #463
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to niech pilnuja i dbają o te babcię!
Moja babcia (88lat) też w lutym złamała nogę. Wzięli ją rano do szpitala, a że była sobota, to położyli na łóżku i NIC (!!!!) przez weekend nie zrobili!!! Dopiero w poniedziałek zaczęli przeswietlać i szykować do operacji, ale nie doczekała i zmarła wieczorem...
O rany, straszne

Cytat:
Tak smutno mi się zrobiło po przeczytaniu tych waszych perypetii...
Idę sobie pochlipać do kąta...
Nie chlipaj Dla poprawy wrażenia mogę napisać o moich aktualnie największych problemach w życiu:

1. Mam gigantycznego pryszcza na policzku. ale już przysycha.
2. Kupiłam piękną jedwabną bluzeczkę Zary, ale trochę za dużą i nie wiem, czy zostawić ją dla siebie, czy oddać siostrze, która jest trochę dorodniejsza niż ja, czy puścić na all i kupić sobie coś innego ładnego na jej miejsce
3. Jak ludzie nie nauczą się korzystac z wyszukiwarki to zaraz całe forum będzie w wątkach "Zapach podobny do..." Ale to na szczęście już wkrótce nie będzie mój problem

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
pięknie - zrobiłam sobie autoterapię oddołowującą:
poszłam do kosmetyczki, uregulowałam ślicznie krzaczory (znaczy teraz to już brwi)
zakupiłam farbę do włosów (jutro będzie wielkie farbowańsko
i jeszcze kliknęłam Gaiaca perełkowego na all

polepszenie nastroju krótkotrwałe, ale zauważalne
No i tak trzymać

Cytat:
aaaa to Tyś czarnulka.....moje płowe siano w czerni..... moich włosów też niewiele się trzyma....spierają się i blakną....chce wrócić do absolutnie naturalnego koloru ale nie ma takich farb.....
To zmieszaj kilka odcieni. Albo jak chcesz to moge się podzielić kontaktem do bardzo kumatej fryzjerki, zrobi kolor jak trzeba

Cytat:
ja uzywam tego samego I tez jestem zadowolona
Choć o palette słyszałam same złe opinie...
Pamiętam moją przygodę z Palette. Tycjan miał być ciemnorudy, a wyszedł różowowiśniowy Od tamtej pory nie farbuję się sama, mimo ze kolor zarobił kilka komplementów.

Cytat:
EDIT: objawiła się sprawiedliwość dziejowa. Koleżanka, która (mnie strasznie denerwuje) dzień przed Wigilią się wypięła i wzięła sobie wolne będzie siedzieć w Sylwestra I już płacze a i tak będzie więcej osób niż na Wigilię... (3 a nie 2 :P) Tak se myślę, że mogłabym w sylwestra podzwonić incognito na nr pracowy żeby ją podenerwować, i tak nie odbiera ale taki dzwonek wkurza, muahaha.
Jesteś geniuszem zła
Zrób to, zrób to!

Cytat:
Tak się zastanawiam nad tą szminką, ale:
- czarny pomniejsza usta
- uwielbiam ciemne smokey eye, a trzymam się starej zasady, że jak podkreslac mocno, to ALBO oczy ALBO usta
Nie lubię przesytu
Czasem można zaszaleć

Cytat:
Od 22 lat nie jest tak jak być powinno. Życie zrypane (z małymi wyjątkami), wszystko robione tylko dlatego, żeby zatuszować prawdę, podpasować otoczeniu...
Do d**y...
Nie daj się. I może po trochu przestań udawać? Na początku jest ciężko, ale na dłuższą metę warto

Cytat:
Chyba już jestem wyeksploatowana, książki czas spakować i nie wyciągać przynajmniej do stycznia W końcu mam jeszcze 4 weekendy, zdążę, nie?
Wystarczy na luzie, tyle to nawet do matury się nie uczyłam Trzymam kciuki za Ciebie

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:50   #464
Polly_
grozi wypollizowaniem

dziewczyny mam pytanie- czy przelewał ktoś te mini teośki do atomków? bo własnie do mnie dotarły i jakoś nie widzi mi sie zeby tam było 5 ml-jak dla mnie to 3 ml, ale moze mi sie zdaje
Stary 2009-12-29, 18:52   #465
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

To zmieszaj kilka odcieni. Albo jak chcesz to moge się podzielić kontaktem do bardzo kumatej fryzjerki, zrobi kolor jak trzeba

Podziel się

aktualnie wyglądam jak długo używany mop.

Stary 2009-12-29, 18:54   #466
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wpadam ja do Baru, a tu mój mąż się ukazał w końcu Gryszardzie - tyś żadna nisza. Tyś dosłownie jest Ciacho

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 19:01   #467
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Wpadam ja do Baru, a tu mój mąż się ukazał w końcu Gryszardzie - tyś żadna nisza. Tyś dosłownie jest Ciacho
no własnie-ustosunkuj sie do plotek o rychłym rozwodzie

kurna-obmierzyłam tą miniature zaokrąglając w górę i wychodzi na to ze ma max 3,5 ml
Stary 2009-12-29, 19:03   #468
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Będzie akcja "Nowa żona dla Gryxa"?
Noł łej

Rozwodu nie będzie! Absolutnie

Byłam dziś w Sephorze, chciałam coś sobie kupić z okazji 30% zniżki i.... dooopka. Doszłam do wniosku, że wszystko mam albo, że szkoda mi kasy

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-12-29 o 19:06
Stary 2009-12-29, 19:05   #469
Polly_
grozi wypollizowaniem

nie wytrzymałam i wsadziłam strzykawe do theo-ma pojemnoęc 4,6 ml-więc z grubsza sie zgadza
Stary 2009-12-29, 19:06   #470
Pin up girl
Zakorzenienie

Truskawo
Dziękuję za dobre słowo

A ten pomyśł z wątkiem nie jest głupi, wszystko byłoby w jednym miejscu...
Stary 2009-12-29, 19:08   #471
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Noł łej
Ale zachłanna.. Podzieliłabyś się, no!

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2009-12-29, 19:10   #472
Pin up girl
Zakorzenienie

Kameno, a nie chcesz tych od Mai...?
Mogę się podzielić...

Madziczka to jak pies ogrodnika...
Stary 2009-12-29, 19:10   #473
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zachłanna.. Podzieliłabyś się, no!
właśnie

Stary 2009-12-29, 19:11   #474
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Tu też jestem bez szans, bo podoba mi się tylko ten co go Maja nie chce oddać

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2009-12-29, 19:12   #475
Pin up girl
Zakorzenienie

Ale Maja nie musi o tym wiedzieć...
Stary 2009-12-29, 19:16   #476
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Z nikim się nie podzielę

Frank Zappa

Stary 2009-12-29, 19:19   #477
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Z nikim się nie podzielę
no czekaj czekaj a Gryx to nic nie ma do powiedzenia w tym związku

Stary 2009-12-29, 19:20   #478
gryx82
BAN stały

Ale smutno tu dzisiaj... jak chyba nigdy dotąd...

I to w dzień mojego coming out (może jestem jak ta Pandora z puszką?)

Cytat:
Gryxie nie skomplementowałam Cię jeszcze - bardzo sympatyczny chłopak z Ciebie
Dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Od 22 lat nie jest tak jak być powinno. Życie zrypane (z małymi wyjątkami), wszystko robione tylko dlatego, żeby zatuszować prawdę, podpasować otoczeniu...
Do d**y...
A myślisz, że u mnie wygląda to inaczej (wiem... marne pocieszenie)? Chociaż na razie mam jako taki spokój w głowie, a porządnego doła to już chyba z miesiąc nie miałem (tfu! tfu!) - normalnie rekord

Cytat:
A masz za grubego i brzydkiego
No wieeesz cooo? Na tyle to się chyba jeszcze nie znamy

Dobra... może mam trochę spaczony obraz własnej osoby, ot co

Cytat:
smutno....
też tak czasem mam.....
Asentra pomaga....
Myślałem, żeby ją znów wypróbować (kiedyś zużyłem opakowanie), ale na razie jest jakoś tak "normalnie" (ale bez tzw. "szału"), że nie ma to chyba sensu Najczęściej to jednak Fluo

Cytat:
Właśnie, właśnie - dołączam i ja dla gryxa za te kłamstwa Teraz powinieneś się zrehabilitować i zarzucić fotką sprzed diety, może nas przy okazji zmotywujesz
Fotki sprzed diety zżarł straszny wirus komputerowy

Nieee... no błagam Was, czuję się już wystarczająco nagi

Cytat:
jejuuuu jestem w niewoli
A dobrze Cię chociaż traktują?

Cytat:
aktualnie wyglądam jak długo używany mop.
Tjaaa... a ja jestem ten z różą w gaciach, ten od Mai
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 19:21   #479
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Z nikim się nie podzielę

a ze mną?
Stary 2009-12-29, 19:24   #480
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a ze mną?

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości