|
|
#451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Cytat:
żeby nie myśleć ,odpocząć psychicznie,nie przejmować sie nie analizować i nie użalać się nad samą sobą.....musimy jakoś dać radę...musimy...
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-12-29 o 18:13 |
||||
|
|
|
#452 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Aha, łatwo powiedzieć. Z głodu bym chyba umarła. Albo bym się utuczyła na pizzy dominium i gulaszach ze słoika Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#453 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
[QUOTE=Polly_;16123584][COLOR=White]
genialna kreacja na sylwestra http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...wid=6341&zid=1[COLOR="Silver"] QUOTE] ![]() ale prawda taka, że jak wyjść na typowe disco to 90% dziewczyn się tak prezentuje Cytat:
w ogóle jakoś smutno w barze ostatnio. Czy to przez koniec roku, czas podsumowań czy jak? Też tak to widzicie? Każdy pisze o swoich smuteczkach - ja nie będę pisać, ale mam i to spore. Muszę je rozwiązać sama i to jak najszybciej, najlepiej w nadchodzącym roku i nie będę nic opowiadać , bo nie chcę zapeszyć. Tylko czasem nie mam z kim o tym pogadać, koleżanki nie rozumieją, rodzina współczuje i sypie "dobre rady" a ja w ogóle nie lubię okazywać słabości, może to mój błąd.
|
|
#454 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
To jakieś z walerianą są, z apteczki wygrzebane. Bez recepty. Ale muszę pójść do lekarza po coś konkretniejszego, bo te czasem to nawet 4 dziennie biorę, słabe są...
Kameno, Agnes, dziękuję ![]() Agnes, mam tak samo. Tylko, że o tym moim problemie wiedzieć będą wszyscy. I wątpię, żeby byli zadowoleni... Zobaczymy, co z tego będzie. Nie smęcę więcej, każdy ma swoje smuty... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-29 o 18:16 |
|
|
|
#456 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnes_bdg;16127945]
Cytat:
może byłoby łatwiej a tak człowiek miesiącami dusi w sobie wszystko to jak ma być normalny....
|
|
#457 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Ale na niektórych działają, na moją koleżankę z ławki działały już dwie dziennie.. Cytat:
Może spróbuj się wypisać - nawet nie do kogoś tylko tak dla siebie, przelać na papier.. Może to choć trochę pomoże?
|
||
|
|
|
#458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy zupełnie myślę sobie, że jestem ostatnim mieciem, do niczego... |
|
|
|
|
#460 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
byle do spalenia....A w zwierzeniach jest jeden zasadniczy szkopuł - wszystko co powiesz może być wykorzystane przeciwko Tobie. Rozumiem, ale nie chodzi o to, żeby tłumić i ukrywać. Jak ktoś zaufany zapyta, będzie sprzyjający moment można opowiedzieć co kogo boli, ale ja poprostu nie lubię się uzewnętrzniać.
|
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#462 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
ma sie chłopak czym chwalić to niech sie chwali, akurat w tej dziedzinie jestem za "amerykanizacją" tam każde dziecko zna sie na autopromocji i autoreklamie, a w Polsce móić na głos o własnych sukcesach wciąż nie wypada- nie wiem dlaczego? W końcu to duze sukcesy są zwłaszcza jak na tak młodą osobę. Cytat:
Cytat:
no coś ty??? to moze ja tez zakupię-bo czółko to mam pomarszczaone od liceum...pod oczami pozbyłam sie zmarch zwykłymi avonami, ale czoła nic nie rusza... choć ostatnio podobno wprawiłam w osłupienie wujostwo mauża-podobno wyglądam młodziej niz w dniu ślubu, który był ponad 8 lat temu no chyba ze to te meteory melk-ja dam Ci jedną radę-powiem ci wprost-na pewno nie zdążysz nauczyć sie tego co uważasz ze powinnaś i tak juz będzie do końca studiów-musisz nauczyć sie z tym życ po prostu. Mimo to egzamin zdasz i będziesz mieć stypendium. ![]() aaaa....po pierwszej sesji, która pójdzie Ci bardzo dobrze będziesz przekonana że miałaś strasznego farta ze zdałaś i przy kolejnej sesji bęedziesz myślała ze tym razem to już nie będzie tak lekko....ale będzie i zdasz, co pewnie i tak nie nauczy Cię ze trzeba troche olać sprawe i wyluzowac. Mnie przynajmniej nie nauczyło....echhhh
|
|
|
#463 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. Mam gigantycznego pryszcza na policzku. ale już przysycha. 2. Kupiłam piękną jedwabną bluzeczkę Zary, ale trochę za dużą i nie wiem, czy zostawić ją dla siebie, czy oddać siostrze, która jest trochę dorodniejsza niż ja, czy puścić na all i kupić sobie coś innego ładnego na jej miejsce 3. Jak ludzie nie nauczą się korzystac z wyszukiwarki to zaraz całe forum będzie w wątkach "Zapach podobny do..." Ale to na szczęście już wkrótce nie będzie mój problem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zrób to, zrób to! Cytat:
![]() Cytat:
Nie daj się. I może po trochu przestań udawać? Na początku jest ciężko, ale na dłuższą metę warto Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
|
|
|
#464 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny mam pytanie- czy przelewał ktoś te mini teośki do atomków? bo własnie do mnie dotarły i jakoś nie widzi mi sie zeby tam było 5 ml-jak dla mnie to 3 ml, ale moze mi sie zdaje
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aktualnie wyglądam jak długo używany mop.
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam ja do Baru, a tu mój mąż się ukazał w końcu
Gryszardzie - tyś żadna nisza. Tyś dosłownie jest Ciacho
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#467 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() kurna-obmierzyłam tą miniature zaokrąglając w górę i wychodzi na to ze ma max 3,5 ml
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Noł łej
![]() Rozwodu nie będzie! Absolutnie ![]() Byłam dziś w Sephorze, chciałam coś sobie kupić z okazji 30% zniżki i.... dooopka. Doszłam do wniosku, że wszystko mam albo, że szkoda mi kasy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-29 o 19:06 |
|
|
|
#469 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wytrzymałam i wsadziłam strzykawe do theo-ma pojemnoęc 4,6 ml-więc z grubsza sie zgadza
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo
![]() Dziękuję za dobre słowo ![]() A ten pomyśł z wątkiem nie jest głupi, wszystko byłoby w jednym miejscu... |
|
|
|
#471 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, a nie chcesz tych od Mai...?
Mogę się podzielić... Madziczka to jak pies ogrodnika...
|
|
|
|
#474 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Tu też jestem bez szans, bo podoba mi się tylko ten co go Maja nie chce oddać
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Maja nie musi o tym wiedzieć...
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Z nikim się nie podzielę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#478 | ||||
|
BAN stały
|
Ale smutno tu dzisiaj... jak chyba nigdy dotąd...
![]() I to w dzień mojego coming out (może jestem jak ta Pandora z puszką?) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wieeesz cooo? Na tyle to się chyba jeszcze nie znamy Dobra... może mam trochę spaczony obraz własnej osoby, ot co ![]() Cytat:
Najczęściej to jednak Fluo ![]() Cytat:
Nieee... no błagam Was, czuję się już wystarczająco nagi A dobrze Cię chociaż traktują? Tjaaa... a ja jestem ten z różą w gaciach, ten od Mai
|
||||
|
|
|
#479 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

byle do spalenia....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I już płacze a i tak będzie więcej osób niż na Wigilię... (3 a nie 2 :P) Tak se myślę, że mogłabym w sylwestra podzwonić incognito na nr pracowy żeby ją podenerwować, i tak nie odbiera ale taki dzwonek wkurza, muahaha.

Nie daj się. I może po trochu przestań udawać? Na początku jest ciężko, ale na dłuższą metę warto