|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXI - maharadża dyskotek i jego harem :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ma 47 wiesz co może się wymienimy ? no chyba ze twoj tez co drugie slowo to lurwa?
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mała delikatnie wysunęła się z objęć Michaela. Spojrzała na niego z tesknotą. Jego koszula w kolorze krwi nadawała seksownego kontrastu z całą osobą MJ. Był piekielnie seksowny, zabawne loczki opadały mu gdzieniegdzie na czoło, a duże błyszczące oczy patrzyły nań z jakimś nieodgadnionym żalem. Nie miała wątpliwości, że ją kocha. Jedyne co musiała zrobić, to poradzić sobie z tą chorobliwą zazdrością. Odwróciła się i odgarnęła włosy na plecy. Zrobiła krok i potknęła się, dzięki czemu Jo i Matt odskoczyli od siebie jak poparzeni. Matt poprawił sobie kołnierzyk, a Jo przeczesała włosy ręką i siegnęła po torebkę i szukała błyszczyku. – yyyy… nie przeszkadzajcie sobie – rzekła Mała i pochylając się udawała, że coś ma nie tak z paskiem szpilki. MJ odwrócił się do barmana i probował stłumić śmiech. Nie sądził, że Mała to taka aparatka, wszystko potrafi z pewną gracją spierniczyć. Najchętniej to rzuciłby ją na stół i wziął ostro jak wczoraj, ale siłą rzeczy musiał się powstrzymać. – przepraszam… - wybąkał Matt – poniosło nas. Matt wstał i wyprostował się, wypuszczając Jo. – będziemy zmykać – próbowała rozładować niezręczną sytuacje Mała – dobry pomysł – odparła Jo uśmiechając się przepraszająco. – Matt, musimy iść – rzucił gdzieś z oddali Mike i chrząkając by przywrócic poważny wyraz twarzy, skierował swe kroki do wyjścia. Mała z Jo udały się na parking, gdzie Mała zaparkowała swój samochód. Czuła, że ktoś się im przygląda, Mała odwróciła się i spojrzała prosto w smutne oczy MJ. Przesłała mu pocałunek dłonią i szybko powróciła do Jo, by ta się niczego nie domyśliła. Nie była gotowa by jej opowiedzieć o tym co ją łączy z MJ. Zresztą był to śliski temat. Jo opowiadała o Grecji i nowym hotelu, a Mała myślami poszybowała do MJ. Dwie noce z rzędu zasypiała i budziła się u jego boku, a dzisiaj mieli siebie niedosyt i zapowiadało się, że szykuje się znacznie dłuższa przerwa. Jutro MJ wydaje dyspozycje logistyczne, bo będą pakować sprzęt na koncert, prób już nie ma, dopiero próba generalna już w Nowym Yorku. Jutro ma spotkanie z wizażystkami i charakteryzatorkami, które będą jej dobierać image na koncert. Liczyla, ze nie zrobia jej ostrego makijażu i nikt nie będzie jej kazal nosic maski skórzanej na twarzy jak to w zwyczaju miala mieć Jenifer – gitarzystka MJ. – no i mówie ci, już nastepnego dnia mielismy zarezerwowany caly hotel! – pisnęła Jo. Mała powrócila do rzeczywistości – o kurde! To wspaniale! – rzekla i wyjęła kluczyki i odbezpieczyla alarm w samochodzie. Dziewczyny wsiadły do samochodu po czym odjechały. Gdy dotarly do domu, Jo stwierdziła, że jest głodna. Mała zamówiła coś u chińczyka i otworzyła butelke czerwonego chardonnay. Jo była ciutkę skrępowana zaistniała sytuacją, zastanawiala się co sobie Mała o niej pomysli, ledwo przyjechala a uderza w sline z ochroniarzem MJ. Wiedziała, ze prędzej czy pozniej zahacza ten temat, ale poki co obie trzymały fason i udawaly, ze wszystko jest w porządku. – chcesz się wykapac lub odświeżyć? – zapytała Mała – hmm, chetnie.. tylko gdzie jest moja torba? Hmm chyba jej po prostu nie wzielam z domu – westchnęła Jo – spoko, nie przejmuj się, uzyj moich kosmetyków, a zaraz podrzuce ci jakas koszulke. Noc zapowiadala się ponownie parna i duszna. Deszcz nie chciał przyjść, slonce już zaszlo wiec zaczęło się delikatnie oziebiac. Mala otworzyla drzwi na taras, by wpuścić do mieszkania nieco prawdziwego powietrza, przykręciła klimatyzacje. Słyszała, jak drzwi kabiny prysznicowej zamknęły się. Sama poszla do sypialni rozebrala się i przebrala w wygodne spodnie i dopasowana bokserke. W tym czasie przyjechało jedzonko od chińczyka, wiec w sam raz dobry moment, by rozłożyć je na stole i polac schłodzonego winka. Jo wyszla z lazienki – mmm jak mi dobrze.. – stwierdzila wchodząc z turbanem na glowie na taras – no na pewno poczułaś się lepiej – rzekla z uśmiechem Mala. Dziewczyny siadly do jedzenia, zjadły posiłek i posprzątawszy talerze, zasiadły ponownie na wielkiej huśtawce z kieliszkiem winka w dloni i zaczely rozmawiac. Jo opowiadala o Grecji i hotelach, Mała była naprawde z niej dumna. Wszystko co zdobyla, zawdzięczała sobie i jej silnej woli i dobremu instynktowi. Pozyskala dobrych inwestorów i dzieki temu udalo się rozwinąć skrzydla w tej branzy. Nawet nie wiedziały, kiedy pekla butelka wina i Mała poleciała po drugą. – wiesz co ci powiem, ale ochroniarz Michaela to niezle ciacho – wypaliła Jo polewając wino Małej i sobie . Mała zachichotała – on jak On, ale Mike to ci ciasteczko! – zawtórowała jej Mała. Obie roześmiały się serdecznie. – Ale założę się ze Matt caluje lepiej niż MJ spiewa i tanczy! – rzucila Jo chichrając się jak opetana – czy ja wiem, Mike jak mnie pocałowal po raz pierwszy to wyskoczyłam z trzewików! – no to chlusniem z tej okazji! Dziewczyny stuknęły się kieliszkami i nagle do Jo dotarla informacja – chcesz mi powiedziec, ze całowałaś się z MJ??!!!! – wbila w nia deczko pijany wzrok – no, a co za problem? Wszak to chlop z krwi i kosci, a ze stanu wolnego to można przeciez – wzruszyla ramionami Mała – no w sumie tak! Ale ja tego Nibylandkom mowic nie będę, oj nie nie nie, jeszcze mnie zlinczuja – oponowała Jo – no Mike mi zabronil gadac o tym nawet moim najlepszym przyjaciółkom – no ty zartujesz!!! Ale swinia! – skwitowala Jo. – no żebyś wiedziała, prawie się o to z nim dzisiaj pokłóciłam, jak zostawiliśmy was samych, co wam na dobre jak widze wyszlo – odparla Mała. – no nie mow, ze zabronil ci mowic o jakims jednym głupim pocałunku, phi! Wielka mi rzecz… Matt to mi już takie zaproszenia dotykiem słał, ze myślałam, ze przyjdzie mi go przelecieć w tej kafejce – stwierdzila tesknie Jo i dreszcz wstrząsnął jej cialem na samo wspomnienie. – no wlasnie… JEDEN GLUPI POCALUNEK.. – powtórzyła bezwiednie Mała i już miala opowiedziec reszte, jak w pore się opamiętała i stwierdzila, ze szczegóły chocby ja przypalali zostawi dla siebie. Nie przewidziala tylko, ze po alkoholu jest nie tylko rozwiazla, ale i pepla jak najeta. – ty ale wiesz co?? Mam wrazenie, ze Matt ma w gaciach jakiegos potwora.. – palnęła Jo i zatkala reka usta – no ty nie zartuj??!! W pyte jeza, az taki gigant?? - wytrzeszczyla oczy ze zdumienia Mała po czym roześmiała się po chwili, a do niej dołączyła Jo. Dziewczyny prawie turlaly się ze smiechu i zaczely żartować na temat meskiego wyposażenia. – szkoda, ze nie wymacałaś MJ – rzucila Jo. Mała popatrzyla na nia i parsknęła ponownie smiechem. - Wiesz MJ nosi obcisłe gacie, sama sobie zobacz jak będziesz miala okazje – zaproponowala Mala. Jo popatrzyla na nia podejrzliwie – mam rozumiec, ze już mialas okazje co nie co zobaczyc? – tancze z nim na scenie, nie raz ponetnie dupke wypchnie czy bioderkami nad twarza zakreci – o mamuniu…. Posikałabym się chyba ze szczęścia – rozmarzyla się Jo – wydaje ci się, nie zdazysz pomyśleć, a MJ krzyczy Stop Stop!! To nie tak.. i caly czar Olka pryska – rzekla Mała – no ale sam fakt, ze Olgierd ci przed twarza lata, czyni cie blogoslawiona, nie sadzisz?? Mała zamyśliła się – no w sumie, jak chcesz możesz się do mnie modlic, hahahaha – roześmiała się ponownie. Przed 4 rano dziewczyny były już niezle naprute.. Jo spala na huśtawce a Mała próbowala przenieść spiaca koleżankę do łozka. Nie udawalo jej się, wiec nie wiele myśląc wykręciła numer do Matta – halo? Majkeeeel??? Suchaj no jest sprawa napieta jak bysze jaja, nie umu szczszcionąć z huśtawki Jo – wyseplenila do słuchawki – Mała??? To ty?? – spytal zaspany Matt.. – Majkoool noooo bez jaj pomosz mi no? – rzucila blagalnie – co się stalo?? – spytal wyraznie zaniepokojony Matt – co z Jo?? – zagail ponownie – Aaa dupa ić spac.. – rąbnęła telefonem do lozka. Jakos chwiejnym krokiem obie zaszly do sypialni i rzucily się na lozko spac.
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-12-29 o 18:56 |
||
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiam się i co?
I znikam.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-12-29 o 18:52 |
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
;pCytat:
13 i juz o 7 wiecej ![]() Cytat:
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogladam jak to się MJ z LM na scenie całowali
wyszli jak para z przedszkola, Majkol tak za rączkę jak ślicznie trzymał ![]() i ona co chwile na niego patrzyła jakby chciała powiedzieć: teraz się całujemy, czy potem ,teraz czy potem ? potem. Ok, to teraz ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- z nami miałby w usta i generalnie gdzie popadnie
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
O je kiślok-nie-kiślok
anka nie znikaj, czytaj
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
we are the world 12tyskb
summer love 15tyskb oo
|
#729 | |
|
PIP.
|
Cytat:
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
umarłam Anisia jestes bogiem
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- powiem Wam ze ja tak mam ze dzwonie po pijakunie do tych co trzeba
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
O...
![]() Jak to nie jest prawdziwy buziak, to ja jestem dziewicą rozpsotnicą. ![]() Załącznik 2750135 |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, cóż za wspaniały i jakże głęboki dialog pomiędzy Jo i Małą
![]() ojjj co te procenty robią z ludźmi
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
O, zgrałam się z Millą w temacie.
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamusia, o MJ i Malej pamietanm ale w odstawke troche poszli by na chemie nazbierac
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem kto ma lepszy zadek Lisa czy Majkol ale
pasowali do sebie strasznie
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
ide kapac malego, nastepny odcinek przewiduje kolo 22.00
winien zawierac ciutke kislu ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() szkoda, ze im nie wyszlo
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Anisia posikałam sie
![]() Halooo Majkeeeeeel jest sprawa ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
usunelam summer love justina
![]() i dalej mało i future sex aa obiecalam R. spacer ![]() nie chce mi sie
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-12-29 o 19:03 |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie widzę
![]() ja filmik, ty zdjęcie ![]() Ale ona się złapała za brzuch podczas tego wystapienia, nie wiem, czy sugerowała, że jest w ciązy, czy nie.... ale jak Majkol wyszedł i powiedział- heloł- ja już lezałam obsliniona za ziemi ![]() potem było łenkam -
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
mi też szkoda, że nie wyszło mi ani z MJ, ani z Marianem z nikim mi nie wychodzi, ja to dopiero mam życiowego pecha
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, no i zrobiłaś z Małej alkoholicznke
|
|
#744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Idę siku.
![]() Przepraszam za szczerość.
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ona spradzała czy activia działa
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
a skad
![]() wszak sie umowily by opic sukces Jo co ja moge za to, ze miala slaba glowe, a winko jej wchodzilo ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Piotrek ma smierdzaca sprawe do zalatwienia, chyba ide mu zada umyc
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

ale chyba bedzie polkislowo nim full kisiel nastanie 

;p

).... tato ledwo sie oddalił, a mama dostrzegła jakieś ścierki kolorowe w koszu koło kasy i je rach ciach na taśmę 
winien zawierac ciutke kislu