Powiększanie piersi cz.3 - Strona 199 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 12:05   #5941
agnelka.pl
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez vikuska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mam sprawe a raczej chciałbym się doradzić.
Byłam na wizycie u Kolasińskiego i jestem załaman ;( przymierzała z Panią wkłdki i ona zaproponowała mi 325 a ja chiałam 375.... Powiedziała że w ostateczności może j doktor się zgodzi to może 350 ale to jest maximum....

Pod biustem mam 74cm i ztego co czytałam to są dziewzyny które mają podobnie i mają dużo większe wkładki. Pamitam że agnes u niego robiła i też coś wspominała że dr zalecił jej 325 ale uparła się n 350 i się w końcu zgodził a teaz się cieszy bo twierdzi że 325 byłyby za małe..

Nie wiem co mam robić bo w sumie byłam zdecydowanana te 375, mam się kłócić z dr czy przystać na jego propozycję?

Proszę dziewczyny o pomoc!!!
Klocic nie, ale moze porozmawiac spokojnie i wytlumaczyc mu o co Ci dokladnie chodzi . Domyslam sie, ze przymiarke mialas z P.Alicja. Bardzo mila kobieta , ale ona nie jest lekarzem , wiec powinnas mimo wszystko ostateczna decyzje podjac z lekarzem. Doktor na poczatku proponowal mi 300 , a ostatecznie stanelo na 350 .
Stary 2009-12-29, 12:30   #5942
nusia0210
Raczkowanie

hej dziewczyny Tak dawno mnie nie bylo,ze nadrabianie zaleglosci w czytaniu zajely mi mnostwo czasu
U mnie caigle cos(pechowo rok sie konczy),wiec nie mam zawiele czasu ,aby wejsc i poklikac,ale za to raz na jakis czas moge poczytac,a to i tak juz wiele.
U mnie juz m-c minal po operacji i na dzien dzisiejszy jestem bardzoooo zadowolona cycuszki sa slodziutkie .

Cytat:
Napisane przez Asia230707 Pokaż wiadomość
juz nie moge doczekac sie lata w koncu jest co wlożyc w strój kocham moje cycuchy i musialam juz sprawdzic jak pieknie beda wygladac
Bomba!sexownie i powolajaco!!!

MyaDiva-gratuluje porawki!widzialam foteczki-roznica jest kolosalna i teraz jest swietnie ! Super ,ze jestes szczesliwa i zadowolona-bo przeciez wlasnie oto chodzi,aby kazda z nas byla dumna z tego co nosi
nusia0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:23   #5943
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusia0210 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny Tak dawno mnie nie bylo,ze nadrabianie zaleglosci w czytaniu zajely mi mnostwo czasu
U mnie caigle cos(pechowo rok sie konczy),wiec nie mam zawiele czasu ,aby wejsc i poklikac,ale za to raz na jakis czas moge poczytac,a to i tak juz wiele.
U mnie juz m-c minal po operacji i na dzien dzisiejszy jestem bardzoooo zadowolona cycuszki sa slodziutkie .

Bomba!sexownie i powolajaco!!!

MyaDiva-gratuluje porawki!widzialam foteczki-roznica jest kolosalna i teraz jest swietnie ! Super ,ze jestes szczesliwa i zadowolona-bo przeciez wlasnie oto chodzi,aby kazda z nas byla dumna z tego co nosi
bardzo Ci dziękuje I cieszę się , że Ty też jesteś zadowolona ze swoich ślicznych panienek.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

[QUOTE=Asia230707;16114255

kurcze... tak sobie mysle ze to spanie na brzuszku to i tak chyba za wygodne nie bedzie wiec pozostane przy spaniu na boku, lepsze to niz plecy Co do staniczkow to chyba rzeczywiscie na noc bede zakladala topik bo w tym staniku to dramat [/QUOTE]

Ja kiedyś ciągle na brzuszku spałam-więc potem kombinowałam jak mogłam by do tej pozycji wrócić . Ale na naturalnych cycusiach było wygodniej
A staniczek możesz spokojnie podmienić na noc.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
juz nie moge doczekac sie lata w koncu jest co wlożyc w strój kocham moje cycuchy i musialam juz sprawdzic jak pieknie beda wygladac
klask i: ależ widok śliczne połączenie ale na takich piersiach to i sama wstążeczka będzie wyglądac smakowicie

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Życzę milego dzionka. Mój zaczął się milutko, bo wlaśnie kurier przywiozl mi zamówione staniczki ... szkoda, ze w pracy nie mam jak poprzymierzać
czekamy na foteczki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:30   #5944
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
pieknie piekniegra tuluje ślicznych zderzaczków
cóż dziewczynki jestem juz w domku .czuje sie w miare tylko córka mnie molestuje-pomaluj i pomaluj ze mna mamo
wcześniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chybaDostałam 400ccHP Mentor,wygladają na akuracik-nie za duze nie za małe

ana_ivy ja za kawka tez jestem jaknajbardziej za
Cześc400cc będzie ślicznie, czekamy na foteczki. Cieszę się, ze jesteś zadowolona

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-12-29, 15:35   #5945
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
super, gratulacje -a spróbuj swoich zdjęć w niej nie wkleićbędziemy ścigać
jak tylko dotrze, to w nia wskocze (jesli sie zmieszczę ) i popstrykam foteczek
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:37   #5946
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikuska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mam sprawe a raczej chciałbym się doradzić.
Byłam na wizycie u Kolasińskiego i jestem załaman ;( przymierzała z Panią wkłdki i ona zaproponowała mi 325 a ja chiałam 375.... Powiedziała że w ostateczności może j doktor się zgodzi to może 350 ale to jest maximum....

Pod biustem mam 74cm i ztego co czytałam to są dziewzyny które mają podobnie i mają dużo większe wkładki. Pamitam że agnes u niego robiła i też coś wspominała że dr zalecił jej 325 ale uparła się n 350 i się w końcu zgodził a teaz się cieszy bo twierdzi że 325 byłyby za małe..

Nie wiem co mam robić bo w sumie byłam zdecydowanana te 375, mam się kłócić z dr czy przystać na jego propozycję?

Proszę dziewczyny o pomoc!!!
Porozmawiaj z dr, myślę że jeśli stanowczo powiesz o co Ci chodzi wybierzecie najlepsze rozwiązanie. 74cm pod biustem to faktycznie nie mało . Walcz o to co chcesz-drugiego podejścia nie będzie, i to przede wszystkim Ty masz być zadowolona .

Stary 2009-12-29, 15:40   #5947
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

marchwianka, szkoda nerw na trzasaknie dziobem W sumie "po czynach ich poznacie", lepiej wiec cos zrobic lub nie zrobic, a nie tam jezorem oczyszczac atmosfere
no nic z tych rzecy, małpa przylazła ale przed snem mnie prxzeprosił i przytulił

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 15:40   #5948
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
jak tylko dotrze, to w nia wskocze (jesli sie zmieszczę ) i popstrykam foteczek
zmieścisz się , zmieścisz-z tyłu jest sznurowanie
A farby dotarły?

Stary 2009-12-29, 15:41   #5949
listopadowa80
Zakorzenienie

Hop - hop Mya - jeszcze żyję, ale nadal skubię
Sylwek chyba w domku - przed TV, albo wybierzemy się gdzieś na miasto. W tym roku nie mam ochoty na szaleństwo - mieliśmy już opłaconego sylwka w lokalu w Bydgoszczy (miała to być impreza w stylu lekarskim), ale zrezygnowałam i się cieszę

Wszystkim pozostałym dziewczynom gratuluję nowych, ślicznych piersi
Asia - w bikini...bosko
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:43   #5950
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no nic z tych rzecy, małpa przylazła ale przed snem mnie prxzeprosił i przytulił
no to banan się należy

Stary 2009-12-29, 15:52   #5951
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
a miałam juz prosic o fotki
Stary 2009-12-29, 15:53   #5952
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Hop - hop Mya - jeszcze żyję, ale nadal skubię
Sylwek chyba w domku - przed TV, albo wybierzemy się gdzieś na miasto. W tym roku nie mam ochoty na szaleństwo - mieliśmy już opłaconego sylwka w lokalu w Bydgoszczy (miała to być impreza w stylu lekarskim), ale zrezygnowałam i się cieszę

Wszystkim pozostałym dziewczynom gratuluję nowych, ślicznych piersi
Asia - w bikini...bosko
jak miło Panią widzieć jeśli przeżyłaś okres przed świąteczny to juz będziesz żyć skubanie skończysz a Nowy Rok z uśmiechem zaczniesz Jak zdrówko, grypa przeszła? Brzuszek najedzony po świetach?
Czasem ne ma sie ochoty na imprezy nie ma co na siłę się bawić Najlepiej wtedy w domku, z bliskimi albo na wizażu Ja Sylwka też w domku spędzam -no ale ja grypę mam

Mam pytanko-jak się nazywa sposób szycia, którym pani dr zszywa?
Poprzednio miałam inaczej zszyte-ta blizna jest dużo ładniejsza

Stary 2009-12-29, 15:54   #5953
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
zmieścisz się , zmieścisz-z tyłu jest sznurowanie
A farby dotarły?
jeszcze nie, ale nawet jak by w sylwka trafiły to dam radę, byleby dotarły ;_)
Stary 2009-12-29, 16:02   #5954
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie, ale nawet jak by w sylwka trafiły to dam radę, byleby dotarły ;_)
Jasne że da radę i w sylwka ufarbować byle było czym. A to jakieś specjalne farby, że przez internet zamawiasz?

Stary 2009-12-29, 16:14   #5955
Lynettt
Przyczajenie

Asia230707 śliczny biust. Dzięki za odpowiedz. Mam jeszcze sporo czasu na rekonesans . U mnie tylko styczeń wchodzi w grę ze względu na pracę, więc mam kilka miesięcy na podjęcie decyzji. Długo czekałaś na konsultację i zabieg?
Nie narzekam na brak biustu, obecnie noszę 75D, ale grawitacja+ ciąża i karmienie+ wiek robi swoje, więc potrzebny mi mały remont
Pozdrawiam.
Lynettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:31   #5956
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Jasne że da radę i w sylwka ufarbować byle było czym. A to jakieś specjalne farby, że przez internet zamawiasz?
fryzjerskie z firmy Bestcolor, naprrawde dobre farby i nie zmywaja sie tak jak te dziadostwa sklepowe

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Oczywiście spotkałam się z Vidą, prosila przekazać wam POZDROWIONKA, mówiła że strasznie tęskni, ma 16-tego stycznia ur wiec liczy że w ten dzien pojawi sie nowy komp
Przegadałysmy 1,5 h, mi udalo sie wrwac na 2h z pracki, wiec suuuper...
Bardzo ciesze się ze spotkanka i wróciłam z niego z butelka wina

I powiem Wam że cycuchy Vidy ładnie sie goją, wyglądaja znacznie lepiej niz na fotkach, blizny ładnie sie goją, zaleciłam jej masaż by je wygladzić, no i jak zobaczyłam co ona z nimi wyprawia (rusza, miętosi, sciska) to bylam w szoku, nawet dotykałam tak nie smiało, bo tak dziwnie macac innej piersi będac kobietą, ale fajne uczucie...by mi takie macanko w nałóg nie wpadło
Stary 2009-12-29, 16:32   #5957
Asia230707
Raczkowanie

Dzieki Dziewczyny fajnie ze Wam tez sie podobaja moje "Perełki" Chociaz ja tym forum to mam jedne z mniejszych piersi... Wy jak wyskoczycie w lecie w bikini to bedzie na co patrzec i co podziwiac

Asia230707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:38   #5958
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Dziewczynki czy pierwsze dni jakiś maly masażyk,ruchy rączkami czy cos w tym stylu robiłyście?bo mi dr. nic nie mówił robic ale tak sobie myśle czy nie trzeba troche mięśnie rozruszac zeby sie nie zastały???
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:42   #5959
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lynettt Pokaż wiadomość
Asia230707 śliczny biust. Dzięki za odpowiedz. Mam jeszcze sporo czasu na rekonesans . U mnie tylko styczeń wchodzi w grę ze względu na pracę, więc mam kilka miesięcy na podjęcie decyzji. Długo czekałaś na konsultację i zabieg?
Nie narzekam na brak biustu, obecnie noszę 75D, ale grawitacja+ ciąża i karmienie+ wiek robi swoje, więc potrzebny mi mały remont
Pozdrawiam.
Na konsultacje czekalam dwa tygodnie ale tylko dlatego ze sama wybralam sobie taka date ktora mi pasowala i tak samo bylo z zabiegiem, czekalam ponad miesiac,chociaz moglam sobie wybrac szybszy termin u lekarza bo mial wolne terminy to niestety wczesniej nie moglam zrobic USG piersi a jest to obowiazkowe badanie, takze mysle ze na zabieg nie bedziesz musiala czekac dluzej niz miesiac ale wiadomo roznie to bywa wiec musisz sama zadzwonic i sie dowiedziec czy dr. ma czas i kiedy. 75D to fajny rozmiar, ja teraz taki mam ale wiem co to znaczy ciaza i karmienie i nie dziwie sie ze chcesz sobie poprawic piersi

Asia230707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:44   #5960
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to jeszcze skrobnijcie czy bardziej pasuje Wam w tygodniu czy w weekend. Jesli weekend, to ja moge dopiero 23-24.01. Wczesniej niestety mam juz rozpisane sesje A w tygodniu to sie jakos dostosuje

Co do miejsca, to pewnie Zlote Tarasy, co? Kazdemu chyba dobrze komunikacyjnie, bo mozna i Metrem i pociagiem dojechac

A teraz znikam troche poprzerzucac sztangi na silowni Musze sie odstresowac przed kolejna wizyta w klinice z moja malutka sunia
ja do 11.01 mam urlopik wiec jak gdzieś w tych dniach to mi wsio ryba,dopasuje sie do pracujących.Jezeli pózniej to raczej weekendy lub w tygodniu dopiero po 20-ej

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Co tu duzo mowic...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

mimi44 gratuluje Jak masz je zamontowane ?? i oczywiscie prosimy o zdjecia
Z tego co omawiliśmy przed op. mialo byc pod miesień.Foto będą,musze sie domyc z "opalenizny" i akumulatorki sie ładują
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:47   #5961
2sweet
Rozeznanie

hej laski dzizas dopiero dotarlam! bardzo zajea bylam w swieta, rodzinka non toper wiec czytalam na biezaco ale nic nie pisalam bo albo rece zabrudzone w czasie gotowania albo juz tz spal a ja obok cichaczem forum podczytywalam itp no ale jestem!

mam dwa strategiczne pytanka:
1) jaki jest doladny adres miejsca w ktore musze sie udac na konsultacje? rozumiem ze w gdyni? taka podkescytowana bylam zapisujac sie na kons ze zapomnialam zapytac:P
2) mozecie polecic jakis hotel czy cos w gdansku? nigdy w gdansku nie bylam i zupelnie nie wiem gdzie sie tam zatrzymac chcialabym w miare centrum zebym miala wszedzie blisko do fajnych miejsc:P takze jakbyscie mogly cos podpowiedziec bylabym dźwięczna zastanawiam sie nad novotelu w centrum bo ma fajna lokalizacje za niezla cene
Stary 2009-12-29, 16:53   #5962
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Z tego co omawiliśmy przed op. mialo byc pod miesień.Foto będą,musze sie domyc z "opalenizny" i akumulatorki sie ładują
jak się czujesz?
czekamy nie cierpliwie na zdjątka
Stary 2009-12-29, 17:18   #5963
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
hej laski dzizas dopiero dotarlam! bardzo zajea bylam w swieta, rodzinka non toper wiec czytalam na biezaco ale nic nie pisalam bo albo rece zabrudzone w czasie gotowania albo juz tz spal a ja obok cichaczem forum podczytywalam itp no ale jestem!

mam dwa strategiczne pytanka:
1) jaki jest doladny adres miejsca w ktore musze sie udac na konsultacje? rozumiem ze w gdyni? taka podkescytowana bylam zapisujac sie na kons ze zapomnialam zapytac:P
2) mozecie polecic jakis hotel czy cos w gdansku? nigdy w gdansku nie bylam i zupelnie nie wiem gdzie sie tam zatrzymac chcialabym w miare centrum zebym miala wszedzie blisko do fajnych miejsc:P takze jakbyscie mogly cos podpowiedziec bylabym dźwięczna zastanawiam sie nad novotelu w centrum bo ma fajna lokalizacje za niezla cene
Hejka
1)Gdynia ul Partyzantów 35
2) Novotel-widziałam, niestety nie pomogę w tym temacie

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Dziewczynki czy pierwsze dni jakiś maly masażyk,ruchy rączkami czy cos w tym stylu robiłyście?bo mi dr. nic nie mówił robic ale tak sobie myśle czy nie trzeba troche mięśnie rozruszac zeby sie nie zastały???
Możesz powolutku łapkami ruszać to nie zaszkodzi z całą pewnością. Ja mam i miałam anatomki wiec zakaz ćwiczeń, ale wiem że dziewczyny z okrągłymi troszkę się ruszają (hi hi bo te ćwiczenia to z rozgrzewki dla seniorów). Łapki ze zgiętymi łokciami do tyłu, z tyłu za głową lewą ręką za prawe ucho-i odwrotnie-i wszystko w mega wolnym tempie i w miare możliwości. Masażyki zalecane tylko gdy lekarz o tym powie.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Dzieki Dziewczyny fajnie ze Wam tez sie podobaja moje "Perełki" Chociaz ja tym forum to mam jedne z mniejszych piersi... Wy jak wyskoczycie w lecie w bikini to bedzie na co patrzec i co podziwiac
jakie małe-w życie bym ich tak nie określiła , a w tym kostiumie to wręcz na baaardzo niegrzeczne wyglądają

Stary 2009-12-29, 17:25   #5964
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Możesz powolutku łapkami ruszać to nie zaszkodzi z całą pewnością. Ja mam i miałam anatomki wiec zakaz ćwiczeń, ale wiem że dziewczyny z okrągłymi troszkę się ruszają (hi hi bo te ćwiczenia to z rozgrzewki dla seniorów). Łapki ze zgiętymi łokciami do tyłu, z tyłu za głową lewą ręką za prawe ucho-i odwrotnie-i wszystko w mega wolnym tempie i w miare możliwości. Masażyki zalecane tylko gdy lekarz o tym powie
mi Broma całkiem zabronił ruszać rękami (na ile się da nimi nie ruszać) i mięsniami klaty po operacji, nawet podnosić się samej z pozycji leżącej (przy pomocy mięśni brzucha w izolacji), jak byłam u niego tydz po zabiegu na kontroli to mnie "zbeształ" że gdzie tak można samemu wszystko, od czego jest mężczyzna
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:32   #5965
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
fryzjerskie z firmy Bestcolor, naprrawde dobre farby i nie zmywaja sie tak jak te dziadostwa sklepowe

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Oczywiście spotkałam się z Vidą, prosila przekazać wam POZDROWIONKA, mówiła że strasznie tęskni, ma 16-tego stycznia ur wiec liczy że w ten dzien pojawi sie nowy komp
Przegadałysmy 1,5 h, mi udalo sie wrwac na 2h z pracki, wiec suuuper...
Bardzo ciesze się ze spotkanka i wróciłam z niego z butelka wina

I powiem Wam że cycuchy Vidy ładnie sie goją, wyglądaja znacznie lepiej niz na fotkach, blizny ładnie sie goją, zaleciłam jej masaż by je wygladzić, no i jak zobaczyłam co ona z nimi wyprawia (rusza, miętosi, sciska) to bylam w szoku, nawet dotykałam tak nie smiało, bo tak dziwnie macac innej piersi będac kobietą, ale fajne uczucie...by mi takie macanko w nałóg nie wpadło
To jeśli się nie zmywa i jest dobra to warto -najgorzej włosy zniszczyć i koloru nie mieć po miesiącu, i sru następna farbę a włosy coraz brzydsze-porażka
Ja od lat tylko szamponami farbuje-mam bardzo kruche włoski. Mi ładnie kolor łapie więc dla mnie to jest wystarczające . Powiem więcej-tym sposobem uhodowałam włosy do obecnej długości

Hi hi-nie ma to jak macanko. Cieszę się , że coraz lepiej u Vidy piersi wyglądają. A jak rozmiarek-bo ona narzekała że małe I oby prezent na jej urodzinki był trafiony.

Stary 2009-12-29, 17:37   #5966
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
mi Broma całkiem zabronił ruszać rękami (na ile się da nimi nie ruszać) i mięsniami klaty po operacji, nawet podnosić się samej z pozycji leżącej (przy pomocy mięśni brzucha w izolacji), jak byłam u niego tydz po zabiegu na kontroli to mnie "zbeształ" że gdzie tak można samemu wszystko, od czego jest mężczyzna
kurcze własnie tego sie obawiam, ze nie będe miała kiedy wydobrzeć, jednak pracuje fizycznie i boje sie bym zbyt szybkim powrotem do pracy nie zrobila krzywdy swoim cycusiom
Stary 2009-12-29, 17:45   #5967
Miskaa78
Kazar Lady

Tini natomiast ćwiczyła od początku ..właśnie gdzie jest TINI???

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
kurcze własnie tego sie obawiam, ze nie będe miała kiedy wydobrzeć, jednak pracuje fizycznie i boje sie bym zbyt szybkim powrotem do pracy nie zrobila krzywdy swoim cycusiom
weźmiesz dłuższe wolne..ja miałam 4 tyg urlopu hodowane na tę okazję..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 17:48   #5968
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
To jeśli się nie zmywa i jest dobra to warto -najgorzej włosy zniszczyć i koloru nie mieć po miesiącu, i sru następna farbę a włosy coraz brzydsze-porażka
Ja od lat tylko szamponami farbuje-mam bardzo kruche włoski. Mi ładnie kolor łapie więc dla mnie to jest wystarczające . Powiem więcej-tym sposobem uhodowałam włosy do obecnej długości

Hi hi-nie ma to jak macanko. Cieszę się , że coraz lepiej u Vidy piersi wyglądają. A jak rozmiarek-bo ona narzekała że małe I oby prezent na jej urodzinki był trafiony.
Fasrba skelepowa po jednym myciu tak puściła farbe ze zalamka, włosów rozpuscic nie mogę bo sa plamy ***itne

Z tym macankiem to faja sprawa, tylko gożej z porówaiem bo u mie flaczki, nie ma co porówywać
Stary 2009-12-29, 17:53   #5969
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego najlepiej słuchać zaleceń lekarza. Ostatnio w klinice widziałam zestwy ćwiczeń wykonywane przez pacjentki kilkanaście godzin po operacji-fakt, że metodą podmięśniową miały zrobione.Choć może to akurat powinno być zastanawiające-bo to metoda jest najbardziej inwazyjna. Ja takich ćwiczeń nie miałam-ale podnosić łapki (np do czesania) mogłam-tylko powolutku.

A łapkami ruszać tylko wtedy gdy się da, w miarę możliwości i bardzo, bardzo powoli-nie ćwiczyć bo to złe określenie, raczej ruszać (jak stuletnie staruszki). Wiadomo, że nie da się nie ruszać łapkami-a rusza się na tyle na ile nie boli-i takie ruszanie nie zaszkodzi .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-29 o 18:05
Stary 2009-12-29, 17:53   #5970
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

weźmiesz dłuższe wolne..ja miałam 4 tyg urlopu hodowane na tę okazję..
ja temu chciałabym we wrzesniu bo do tego czasu miałabym wyhodowany urlopik, do tego wyjasniona sprawa w pracy, niby to az tyle czasu, ale odłozyłabym sporo kasiorki, na spokojnie wypychała cycolinki bo u mnie goracy temat w pracy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości