![]() |
#1471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
'smutno było zdać sobie sprawę, że nie gra się już głównej roli kobiecej. Romans stulecia dobiegł końca' 'zakaz pamiętania przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem' 'Tak. J. był prezentem od losu'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Przyczajenie
|
Tchórz - to moje drugie imię.
Znów uciekłam, schowałam się za zasłoną włosów, ukryłam czerwone policzki i pozwoliłam Ci odejść. Krzyczę za Tobą. Ale Ty nie możesz mnie słyszeć. Sam na sam z moją miłością. Nie piję wina. Puste kieliszki wypełniam smutkiem.
#1473 |
Przyczajenie
|
'Najgorzej jest,kiedy wszyscy,którym pomagasz,nagle nie mają czasu,gdy Ty potrzebujesz ich najbardziej..'
'Tak mijają dni bez Ciebie,z ciszą pośród czterech ścian..' |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Przyczajenie
|
Ona cały czas wierzyła.A podobno wiara umie góry przenosic! Ale ona nie chciała przenosic szczytów, chciała tylko żeby ją przytulił, szeptał czułe słówka do ucha, myślał o niej nieustannie. By kochał..
Dwa słowa. Nie , nie żadne „kocham Cię”, to nie w jego stylu. To „musimy porozmawiac” – reszta jest już do odgadnięcia. Znów pociągiem w Góry Świętokrzyskie. Małe, lecz piękne. Co z tego, że śnieg, że zimno, że za oknem szaro. Co z tego, że szyby parują a ja rysuję na nich serduszka..Co z tego, skoro wracam znów w to miejsce by przypomniec sobie wszystkie nasze chwile? Chociaż było źle..to jednego nigdy nie zaprzestała. Nigdy nie przestała marzyc. Mówię mi „po cholerę Ci taka miłość!”. Ale oni nic nie rozumieją. Nie mają pojęcia , że dla mnie to nie jest cmok cmok , ani żadne buzi buzi. Za dużo mam z nim wspomnień , zdjec , za duzo chwil razem spędzonych . ~~~ dziewczyny - za wszystkie pochwały, kradzieże
![]() motywujecie i inspirujecie ![]()
![]() |
#1475 |
Przyczajenie
|
![]() Jedyna , choć nie niezastąpiona.. Wyjątkowa , choć tak zwyczajna.. Wróciła do domu. Na nocnym stoliku postawiła dwa kieliszki i czerwone wino. "Napij się ze mną." ? powiedziała, patrząc w uśpione niebo. - "Wypijmy za moją niespełnioną miłość...". "Z wiosennych dni, szczęśliwych lat, przepiękny bukiet kwiatów złóż, do Ciebie się uśmiecha świat przepychem barwy cudnych róż. Więc zbieraj je, póki czas - bo młodość kwitnie tylko raz...." "Miło było Cię poznać ale błędem pokochać". |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
dontgivemenames - ty też wiesz stokrotko <3 ;** uwielbiam.
envious - cuudowna ! ![]() Wiesz co znalazłam dziś w kieszeni kurtki? Naszą miłość. Bałwan za oknem zdążył już stopnieć. Długo się nie widzieliśmy. Moja miłość jakby trochę zasuszona, bledsza. Z dnia na dzień coraz gorzej, chyba traci sens. Martwi mnie moje serce. Dopadł je paraliż uczuciowy. Cofnij czas. Chcę zakochać się na nowo, lecz tym razem już na zawsze.
#1477 |
Zadomowienie
|
_____________________ Tracę nadzieję na lepsze jutro.. Bo mój świat zamknięty jest tylko i wyłącznie w moich dłoniach.. A Ty kim dla mnie mógłbyś być? Nie chcę znów tracić tego, co mam.. Mój świat pachnie kolorem truskawek ! Uśmiecham się do swoich myśli.. Nie pamiętaj niepotrzebnych słów i łez.. Czy powinnam przepraszać za to, że nie jestem idealna? I proszę jeszcze o.. Tysiąc powodów 'za' i tylko jeden 'przeciw'.. Jeden, ale za to jaki znaczący. ____________________
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-12-29 o 19:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
Nawet gdybym próbowałabym się na Tobie zemścić nie wyszło bym mi to. Nie wychodzi mi ostatnio nic, a zemsta miałaby smak goryczy.
Dlaczego pytasz co u mnie ? Przecież wiesz, że i tak skłamię.. Bo dzięki Wam czuję że naprawdę żyję ! Pewna cząstka mnie pozostanie przy Tobie na zawsze ! Nie ważne co będziesz robił, będziesz pamiętał jak robiłeś to ze mną ! Mam dla nas piękny plan. Ja z Tobą, a Ty ze mną. Co ty na to ? <3 I co wieczór proszę Pana Boga by pomógł mi zrozumieć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
BAN stały
|
nienawiść całkowicie pokrywa tą miłość . nic już nie czuję . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
Najbardziej się boję, że już nie zobaczę Cię...
Liczyłam na cud. Podbiegam do okna...nie, to nie Ty idziesz, nie Ty niesiesz kwiaty.
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Są ludzie, którzy słyszą silny wewnętrzny głos i postępują zgodnie z jego podszeptem. Tacy ludzie stają się szaleńcami lub legendą.
#1482 |
Przyczajenie
|
Całym sercem oddaję się nicnierobieniu.
_________________________ ________ Milczenie jest jednym z najtrudniejszych argumentów do zbicia. Jeśli chcesz oglądać tęczę musisz najpierw znieść deszcz. Nie potrafię wypełnić własnych snów. Pamiętaj,że 60 sekund smutku zabiera Ci minutę szczęścia. Wiedziałeś,że to nie będzie bajka o dwóch połówka pomarańczy. _________________ Zapnij pasy.Porywam Cię do świata marzeń. Matura 2010
![]() P.S Dziewczyny jesteście świetne!Wszystkie ![]() ![]() Cherry pie, Mrs Unfabulous, ruda wiewiora, papergirl, z innej bajki, rebellious, plotkaraaa i wiele wiele innych-Boginie po prostu<333 <kolejność przypadkowa> Edytowane przez haniacz Czas edycji: 2009-12-29 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() *** Ten świat to jakiś taki nieudany prototyp czegoś idealnego. A druga wersja mnie będzie idealna. Bez żadnych wad. Choć stworzymy świat bez wad... i zamieszkamy w nim z naszą miłością...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy Edytowane przez Biedroneczk4 Czas edycji: 2009-12-29 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
zobacz ile gwiazd na niebie... widzisz.? jak ta ostatnia zgaśnie to wtedy przestanę cię kochać...
-dzisiaj znowu mi się śnił -i co znów cie zostawił? -nie tym razem wrócił -no to czym się przejmujesz, może naprawdę wróci -ale on wrócił żeby mi powiedzieć że jest szczęśliwy z inną bo wiesz gdybyś była a nie bywał nie mów mi co mam robić bo żył za mnie nie będziesz Otwórz oczka kochanie mamy nowy dzień Przed wyjściem buzi buzi w usta w policzek Raz nieogarnięta raz ogarnia wszystko, zdobywa szczyty lub upada nisko ...rękoma nogami bedzie cie chronił skrzywdzic ciebie nie pozwoli... Nie rób z niego na siłe dzieciaka bo mu sie w głowie popie*doli. i znów ich widzę razem... mówi mi:trzymam go krótko jak na smyczy i z nim mieszkam, a ja jej: mała to co ty masz faceta czy pieska... Wciąż mówisz mi że kocha cie, ale zmień coś i pozwol mu zyc jak chce. zamiast szczeniaczka bedziesz miała psa na baby. ~~~~~ Dziękuje wszystkim które mnie zauważają kocham was normalnie artystki ![]()
![]() |
#1485 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() wpisuję się pierwszy raz mam dla was opisy, choć nie wiem czy się spodobają ![]() __________________ To nasze życie. Na ogół rozłożone w ratach. Nie wiemy, co nas jutro spotka, nasze życie wiruje jak kule w bębnie totolotka.. To nieprawda że Ciebie już nie mam.. Trzymam Twoją dłoń.. A zwycięża ten kto chwyta za ster! ; ** Ludzie pędzą gdzieś a ja zostaję. Mija dzień ja upadam i wstaję.. __________________ Ciebi noszę w sercu i kocham bez granic i Ciebie nie oddam nikomu za nic ! ; ** |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
'Boys in book are just better'
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Lubię, gdy piszesz smsa zaraz po tym jak się rozstajemy. Wiem wtedy, ze myślisz o mnie.
Pamiętam to, choć nie tak jak bym chciała. Cóż... Byyyyłeś. na pozór idealny...
#1488 |
Rozeznanie
|
czar prysł, panie czarodzieju. już mnie pan nie czaruje.
ludzie naoglądają się seriali i wierzą w takie coś jak miłość. bzdura. wciąż było za późno lub za wcześnie za nim biec. karzesz w nocy płakać, wtulonej w poduszkę. świt nie otwiera bram, byś mógł przyjść. noc. ułożę baśń o księżniczce, co umarła z żalu, bo nie mogła ciebie kochać. zbyt długo.zbyt mocno.zbyt ciebie. Miłość nie jest prawdą, jeśli nie pomaga żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Przyczajenie
|
Wieczorem cieszysz się że spotkała Cię prawdziwa miłość, a potem budzisz się patrzysz w telefon i widzisz wiadomość: "Nie bierz tego na serio".
Szkoda że chłopcy kochają te łatwe... Najstarszy zawód świata? Zawód miłosny -Dlaczego sama do Niego nie zadzwonisz? - Bo pomyśli że mi na nim zależy
#1490 |
Zadomowienie
|
mandarynka, 3martyna3- kocham was moje kociaki<3
___________________ spotkajmy się za 20 minut na lotnisku, weźmiemy mój odrzutowiec. Chodź sprawdźmy czy ziemia jest okrągła. Pomaluję łzy. napijemy się wina w windzie jadąc na trzecie piętro piekła na to co się dzieje obecnie w moim życiu jest mało zgrabne określenie - efekt keczupu (Kiedy przechylasz butelkę z keczupem najpierw nic nie leci,po chwili jednak wylatuje bardzo dużo). Życie zwolnij! Za dużo na raz. Wszystko dostaję jednocześnie i to, z czego cieszyłabym się miesiąc temu w obliczu nowych wydarzeń nie znaczy już nic. Cholera.
#1491 |
dream big
|
haniacz - dziękuję za pochwałę
![]() *Życie jest chaotyczne, pełno w nim bólu i cierpienia. Nie można na nim polegać. Nic nie trwa raz na zawsze, nic się nie utrzymuje, niczemu nie można zaufać. Gdyby jakiś człowiek miał wszystkie te cechy nie chciałabyś go znać.
![]() |
#1492 |
Rozeznanie
|
Kwadratowaa x3-rozumiem że się podobały <3
z innej bajki - ten niżej . idealny <3 ![]() Kolejny sylwester do du-py. Kolejna północ przepłakana. Kolejny samotny toast i łzy w szampanie. CaMa-zabieraj złotko zabieraj <3 ![]() masz specjalne miejsce w moim pamiętniku, kilka stron, kilka uniesień, kilka wyimaginowanych wyobrażeń. _mandarynka -kochana ; ** oszalałaś . prima aprilis już było . xd ![]() Bez Ciebie mróz. Szukaj mocy w sobie.. tęsknię za obietnicami
#1493 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ____ Gdybyś wiedział jak Cię pragnę.
To wszystko, czego chcę dla Ciebie, dla nas: prosty pokój i jedna żarówka zwisająca z sufitu na długim kablu. Ja jestem ciągle zagubiona. Ja jestem psychicznie trochę chora. Ale to minie. Obiecuję ci. Daj mi jeszcze tylko trochę czasu. Pokieruj przez jakiś czas moim życiem. Pomóż mi.. Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna. Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się, jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zechce mieć go tylko dla siebie. Zrobiła z niego powiernika swoich myśli, tych najskrytszych, najintymniejszych. Był w pobliżu, ale nigdy blisko.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-12-29 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Jest coś, czego nigdy nie będę miała, chociaż mam to na zawsze- Ty. Ile osiągnęłam przez wszystkie lata?Nic. Wciąż jestem nikim dla miłości mojego życia. Będę skłonna kochać za nas dwoje, tylko bądź... Mama zawsze mówiła, że w moich rękach wszystko się pali; miała rację. Nasze uczucie za szybko spłonęło. Dałam Ci wszystko, zapominając, że nikt nie zwróci mi tego, co przez to straciłam...
#1495 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
kochanie Ty moje <3 ; * Cytat:
kocham Cię , ajajaj ; ***** TajemniczaPanna - ; *** cherry pie - postaram się bywać częściej <3 CaMa - jeej <3 skarbie , ja też tęskniłam ; * ! __________ Pieniądz podzielił nas , a i tak wszystko zabierze czas , A kiedy tak przemijamy biegnąc ulicami miast , Zbyt często zapominamy kim jesteśmy w sieci kłamstw , Patrz jak czas nam zmienił twarz ... *** __________ to jeste ten syf , którego nie ogarniasz .. -.- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
CaMa <3
* Nigdy nie wiedziałam, jak wielbić i czcić dopóki nie poznałam miłości. Największym szczęściem w życiu jest przekonanie, że jesteśmy kochani; kochani ze względu na to, jacy jesteśmy, a raczej pomimo to, jacy jesteśmy. Psychiatra zadaje mnóstwo kosztownych pytań, a Twoja żona zadaje je za darmo. ![]() ![]() Słuchanie to pierwszy obowiązek miłości. Prawdziwe historie miłosne nigdy się nie kończą. Akceptuj rzeczy, które los stawia na Twojej drodze, i kochaj ludzi, z którymi Cię wiąże, ale rób to całym swoim sercem. *
Edytowane przez Sorciere25 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
: *****
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, Kochane.
![]() ![]() ![]()
![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-12-29 o 21:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Rozeznanie
|
CukrowaPanna - już mi Cię brakuje, wracaj szybko
![]() ___ Tylko twój prawdziwy przyjaciel powinien wiedzieć, kiedy jest ci źle. Reszta niech wierzy i zazdrości, że masz udane życie.
Zamknąć oczy, dać się ponieść muzyce, tańczyć po całym pokoju, tupać, skakać, czuć się szczęśliwą. To moja wolność. Ta historia jest z gatunku tych opowieści, w których księżniczka kochała księcia... a on miał ją gdzieś ... i szczęśliwe zakończenie szlag trafił Może i jestem wariatką...ale jakoś cholernie mi sie to podoba Jeśli on leci za suką to ściągnij mu kaganiec, odepnij smycz i puść wolno.. niech ucieka.. tylko później niech nie skowycze pod drzwiami.. Codziennie czytam poprzednią stronę pamiętnika.Dlaczego wczoraj jest takie cudowne ? Usunąłeś konto z naszej klasy, fotki i czeka Cię jeszcze eksmisja z mojego życia. Chciałabym kiedyś spotkać księcia na białym koniu i powiedzieć mu,że jest frajerem. Tym razem nie płaczę. Ten facet nauczył mnie tak dobrze grać przed samą sobą i tłumić uczucia, że sama zaczynam wierzyć w to, że nic mi nie jest i nic mnie nie boli. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-12-29 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
mówiąc "tak" mówić "nie .
mówili "nie igraj z ogniem.." - spłonelam. Stala przy oknie , kopcąc papierosa , nuciła piosenke piaf w powietrzu , unosily sie duszace chanel'ki. Wiatr delikatnie rozwiewal jej wlosy. Stala tak nieruchomo, nie liczac tego gdy odgarniala z twarzy swoje ciemne wlosy. Nie czula zalu , raczej rozczarowanie .. "Wolę być nienawidzony za to kim jestem, niż kochany za to kim nie jestem..." 'Ja dzisiaj czuje się źle, chyba coś pękło we mnie, siedzę tutaj sama i czekam aż to piekło zje mnie, moja naiwność? głupota? ej, to przez to pewnie, wierze, ze ktoś tu przyjdzie i ze mnie przeszłość zdejmie, wiesz.. czasem chce się coś wy***ać z pamięci, dziś mam ocean emocji i go wylewam na pętli, kończy się wódka.. dogasa ostatni pet, ty możesz wziąć wszystko, ale zostaw mi sens.' bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. pod warunkiem ze czekając się tęskni a tęskniąc czeka. z tęsknoty można przestać jeść. można tez umyć podłogę w całym domu szczoteczka do zębów. mozna wytapetowac mieszkanie. umrzec można.
#1500 |
Przyczajenie
|
Idiotka która tęskni nocami
A ja głupia myślałam że Ty naprawde coś czujesz Ona i on - Je*ać to! I jak co rok postanowienie noworoczne - nie zakochać się
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.