|
|
#1501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Caasey - po pierwszej dawce opisów czuję, że miło nam się będzie współpracować
me9so3horny - ' Lubię, gdy piszesz smsa zaraz po tym jak się rozstajemy. Wiem wtedy, ze myślisz o mnie. ' okropniasto mi się ten spodobał always be yourself - Słońce, cuda tworzysz _mandarynka - Kasiunia nie ma czego zazdrościć, bo sama jeszcze lepszy posiada ' cudze chwalicie, swego nie znacie ' ![]() NieidealnaJa - kradnij, na zdrowie BananowaBrazylijka - znów mnie opisami uszczęśliwiłaś<3 Ciiri, CookieCrisp, Ruda Wiewióra - jak Was od czasu do czasu nie pochwalę, to chora jestem <3Aż mnie zgina jak o nim pomyślę.
Bo chcę. I to jak chole.ra. Ja już patrzeć smutnym wzrokiem nie potrafię. W mgnieniu oka przywołała do siebie jedno z jej ulubionych wspomnień. Najczulsze z czułych. Najsłodsze ze słodkich. Czar nie pryska, tylko zmienia obiekt swojego działania. Rękami i nogami, a nawet nosem podpisuję się pod protestem przeciw nagminnemu powtarzaniu opisów.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-12-29 o 22:32 |
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
_mandarynka, envious, Guziki xD, ruda wiewiora - okradzione doszczętnie Drift - ja Cię uwielbiam normalnie. I chciałam bardzo, bardzo podziękować Ewie, której nie znam, ale napisała do mnie na nk. Takie słowa naprawdę mnie motywują. Obiecuję, że już nie ucieknę. Pozdrawiam. ;* ,,, Chciałabym umieć nie myśleć o niczym.. Najważniejsze jest to, że jesteś.. <3 Wiatry muszą gonić, chmury muszą biegnąć, słońca muszą wschodzić, gwiazdy muszą blednąć.. (...) i chciałabym karmić brzuch namiętności. Tak często nas od celu dzieli jeden mały krok.. Wyobraźnia mi mówi, że wszystko płynie w nas jak miłość, marzenia, uczucia i myśli.. pomiędzy nami bariera kłamstw. Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt.. odwagi łyk. Mnie nie zamkniesz w klatce świadomości.. Ucieczka do tych magicznych paru chwil ze sceny.. Za kulisami jednak stajemy twarzą w twarz z problemami. Lubię te noce, lubię ten mrok, który narasta jak już zniknie słońce.. Wszystko pochodzi od myśli, na wszystko musiał ktoś wpaść, więc czemu nie wymyślić masz jak ma wyglądać świat? ___________________
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
zycie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się, że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. I próbuje się na nie zasłużyć
najgorsze jednak w wyobraźni jest to, że przychodzi chwila, w której trzeba przerwać marzenie, a to bardzo boli.. Nie będę rysowała serduszek na marginesach, nie będę pisała Ci słodkich smsów, nie będę się dla Ciebie zmieniała. Nie przysłonisz mi świata. Mam siniaki na sercu i czasami dostaje doła. zaplącze drogi, pomyli prawdy mam wiecej pomysłow w głowie niz Ci sie wydaje..
|
#1504 |
|
Rozeznanie
|
Błyszczyk .butelka szamponu .lizak .guma balonowa .różowe paznokcie- bo kocham inaczej
Cholernie Cię kocham nie..nie kocham Cię Na przeciwko stoi telefon Będę się cieszyć z każdego dźwięku Dzwoni dzwoni.. ...niee .jednak nie.. Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-29 o 22:26 |
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
_mandarynka - to sobie musisz najbardziej pogratulować talentu!
beMine - chyba się podoba? ale z wzajemnościąwśród ludzi będziemy uchodzić za szczęśliwych i nikt się nawet nie domyśli, że za pozorem szczęścia kryje się samotność, gorycz, wyrzeczenie.. a pewnego pięknego dnia dojdę do wniosku, że życie takie już jest, nic nie można na to poradzić ani nic zmienić i pogodzę się z tym.. mówiła, że nie czuje się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa i tego nie może dłużej znieść. przez tydzień flirtowała ze śmiercią, żegnając się bez zbędnego sentymentalizmu z tym, co zwie się życiem. samobójcza decyzja zmusza do myślenia przede wszystkim o sobie, o innych myśli się później..
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
masz w sobie to coś w niesamowitym natężeniu
daliśmy ponieść się przez nurt miłości i zostaliśmy parą Aby wszystko było zwyczajne, proste. Dla niej oddałbym żebro i bym kur.wa nie miał żebra ![]() Miłość to jednak wielkie gówno-soczyste a prawda jest taka, że nie chcę już patrzeć na to głupie okienko od gg tylko na Ciebie ![]() a ja wciąż widzę ten wzrok... przenikający mnie od stóp do głowy Rozprawki.Wiersz.Recytacj a.Miłość.Nauka.Zaraz! Coś tu nie pasuję?! ![]() Afekt, uczucie, feblik, namiętność, poryw serca- obojętnie jak to określisz. To pozostanie na zawsze Miłością. Zależy jak na to patrzysz... Czy to kicz... Czy badziewie... Czy jednak uczucie które głupio jest Ci przyznać? Sens życia pojawia się dopiero wtedy, gdy wiesz że ktoś po za tobą świata nie widzi.
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś, kto powiedział, że ideały nie istnieją skłamał. Bo przecież Ty jesteś idealny, boski, cudowny. Kocham Cie najbardziej na świecie. O niczym innym nie marze, chce tylko być z Tobą, czuć Twoją obecność i zapach, słyszeć Twój szept, kiedy mówisz mi na ucho, że mnie kochasz. Jesteś wyjątkowy, jedyny. Po prostu jesteś moim księciem z bajki, no może bez tego białego konia. Ale podobno w XXI wieku nie istnięją księżniczki i ich księcie. I z tym się też nie zgadzam. Bo według mnie istnieją. Bez Ciebie każdy dzień jest nijaki, pomarańcze są gorzkie, a herbata zasłona. Potrzebuje Cie, aby przetrwać, bez Ciebie nie daje rady. Prosze Cie, zawsze przy mnie bądz i nie opuszczaj mnie.
Czy tak wiele wymagam? dzien jak codzien , bez zadnych pierd_lonych rewelacji . mam tylko jedno życzenie PROSZĘ WRÓĆ ! Przyjdź do mnie spragniony i zimny. Oplotę cię rozpalonym ciałem swym. _Panna_Migotka_<3
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-12-29 o 22:34 |
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
Będziesz moim początkiem, przebudzeniem i snem..
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
abunee, letes, rebellious, lall, paulqa94, kee, powinnam, daciaaaaaa, XxValedictionxX -
jak dobrze znów Was tu zobaczyć stęskniłam się niemiłosiernie ! <3KaMa2704 - wracaaaaj tu Brzydaluu ! ![]() absurdalnie, grise, Diva069, dontgivemenames - ![]() i wieeelki buziak za pochwały, bo coś mi mignęło mówiłam Ci już kiedyś, że Cie uwielbiam, tak baaardzo ? więcej tego typu proszę... ___ i gdy nie musisz już słodzić herbaty, ani niczego innego. <3 kiedy jestem z Tobą bliskoooo. ![]() a ona wdziera się oknami, trafia prosto w serce. nie będę tłumaczyć się, jak winny ktoś, co złego w tym, że kocham Cię ♥ ? gdy serce stoi w miejscu, gdy serce wciąż nie działa. wyznania neurotycznej romantyczki. nie odpowiadam za to wszystko, co dzieje się beze mnie, co dzieje się za szybko. stąpam po ziemi, palcami dotykając nieba. ![]() w życiu nie kochałam mocniej, chyba że w poprzednim. i mienisz się w słońcu, świecąc tylko dla mnie.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-12-29 o 22:45 |
|
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich obserwuję wątek od dłuższego czasu, jestem tu nowa i proszę o wyrozumiałość ;p narazie kilka odemnie
nie ważne co powiesz, ja i tak wiem że Cię kręcę. jestem najbardziej pieprzoną rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałeś. nie wierze w przeznaczenie. |
|
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
To było na melanżu , to było na melanżu..
Ty jesteś moim Hardcorem. <3 Jak co dzień wstaje z łóżka piję kawę, jem śniadanie szkoda tylko, że już bez Ciebie. Nadal czekam na smsa od Ciebie. Kiedyś pisaliśmy całymi dniami, dziś cieżko odpisać Ci na jednego smsa.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
Jak silnego wiatru trzeba, aby tknąć skałę?
Jest jak najbardziej nieodpowiednie i nieodpowiedzialne z Pana strony, żeby tak skraść kobiecie serce bez wyraźnej zgody. Sprawiedliwości jako takiej nie ma w świecie. Istnieje tylko w nas, a my jesteśmy jej miarą, która działa tylko w jedną stronę - naszą korzyść. Nie mam na tyle odwagi, by uwierzyć że już nigdy więcej. Znów wraca zjawa minionego miejsca, które kiedyś oderwałam od istnienia, jakbym wierzyła, że naprawdę można wślizgnąć się w szczelinę oka, że w migawkę wpada promyk i wypala już na zawsze ślad na płaskiej, prostokątnej widokówce - skrawek nieba. Kobieta powinna być monogamistyczną opoką dla zapędów mężczyzny, a nie podsycać w nim chęć do poligamii. Ilekroć patrze na Ciebie z perspektywy czasu, nie tęsknie już, bardziej myślę tu o szacunku międzyludzkim. Uzupełniasz moją osobowość,przepełniając amplitudą przeżyć. Tym samym, uodparniasz na strzały znikąd. W starym pogniecionym od doświadczeń życia stroju, każdy z nas pisze na wiekowym biurku swoje wersje tragedii. Wilk głodny i owca martwa. Taki scenariusz ciężko było przewidzieć. Dlaczego w otaczającym nas świecie miarą szczerości często okazuje się ilość spożytego alkoholu? Dlaczego? Dzielący nas dystans wypełniło życie i jego uniwersalne prawa bardziej nam wspólne, niż to, czego oczekiwaliśmy na początku swojej drogi usłanej przez nas szczęściem. Ogarnia mnie rozpacz, że każda bajka się kończy, błogi stan uchodzi w zapomnienie a księżniczki znów zamieniają się w kopciuszka. Codziennie wstrzykuje sobie dawkę cynizmu, by zabić w sobie ostatnie uczucia. I kiedyś umrę z przeciążenia od noszenia serca z kamienia. Chroniczna zgryzota-brak czasu na szczęście. Nie trzymaj się kurczowo normalności, bo zwariujesz. Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz: chwilo proszę, bądź wieczna!
|
#1513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________ 1.Mam zawsze rację.
2. Gdy jej nie mam, patrz punkt pierwszy. ![]() Dlaczego Człowiek Jest Się W Stanie przywiązać Tak Do Drugiej osoby, Że Będzie O Niej Myślał 24/24? Dlaczego Ktoś Za Kimś Tęskni, I Kocha, Mimo Żadnych Szans Na Odwzajemnienie Tego Uczucia? . . I gdy patrzyłam na ten uśmiech i ciężko było wierzyć Że to życie, a nie sen, a na prawdzie mi zależy ;* . . . a miało być tak pięknie . .Miało nie wiać w oczy nam. i ociekać szczęściem. ![]()
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
miłość.ciężka choroba ponieważ obydwoje od razu muszą iść do łóżka .
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
Żyj chwilą, tu powtórek nie ma ! -co ona czuła? -zrozumieć trudno. Walczyć po to by nie przegrać. Ilekroć patrze na Ciebie z perspektywy czasu, nie tęsknie już, bardziej myślę tu o szacunku międzyludzkim. ...walka o Ciebie będzie treścią mego życia! Jesteś moją nadzieją. Utracić Ciebie, to utracić nadzieję. Nie będzie kolejnego wczoraj, ani poprzedniego jutra. mój umysł śpi więc budzą się potwory. ! Jesteśmy z tego samego materiału co nasze sny. Pielęgnuj swoje marzenia. Trzymaj się swoich ideałów. kamisha IhateU always be yourself _midnight_ amozefrytkidotegoCukrowaPanna ruda wiewiora CookieCrisp 3martyna3 grise Issueenydee Drift cherriies cherry pie Guziki xD suve ciiriTiScatteroUnaFoto snowballMaszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz. Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie oglądania się do tyłu. o nieeee więcej nie wymieniam bo wszystkie jesteście cudne dziewuszki ;*
|
#1516 |
|
Przyczajenie
|
12 Stonka, CaMa, Drift, ciiri, Mrs Unfabulous, panna_miodowa.
tak kochaj mnie kochaj mnie, chcę by miłość raniła Cię. daj znać jak zawitasz tu - w kącik złamanych żyć i złamanych serc.. wszystko płynie kiedy Cię widzę. Wtedy kocham nawet tych, których zawsze nienawidzę. możesz mnie kochać - chcesz, to znienawidź. a jeśli to miłość, a my nic o tym nie wiemy? przeżyjmy jeden dzień, zróbmy to jeszcze raz. razem pod parasolem gwiazd - ostatni raz.
|
#1517 |
|
BAN stały
|
czeeeść wszystkim. ;*
byłam tutaj kilka części temu pod nickiem sheisunusual ![]() może mnie któreś pamiętają.. ![]() ale do rzeczy :i tak przez siedem dni... dzień w dzień ten sen się śni... prawda jest taka: czasu cofnąć się nie da. dlaczego to wszystko musiało się tak po***ać? popatrz w gwiazdy... masz łzy w oczach... płaczesz... krople deszczu za oknem uderzają o parapet... kochałam, kocham i będe kochać... chociaż nie chce. My - to słowo brzmi tak naiwni.. a w myślach wciąż Twoje usta, szepczące to słodkie 'kocham Cię..' tyle na dziś ![]() |
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
. zakochana idiotka . < 33
. zabierz jej z ręki nóż ! . ey ! czy Ty . . czy Ty lubisz żelki ? ;D . więc zamknij oczy, a muzyki rytm zabierze Ciędo gwiazd . . głośno krzyczę ` Kocham Cię . ! < 33 . po co liczyć puste dni skoro Ciebie nie ma w nich [ ? ] . czy jeszcze powiesz mi , że to wszystko co łączyło nas to coś więcej niż utracony czas ? . 40 milionów serc bije tutaj . ;] . niewypowiedziane myśli i urwana rozmowa
|
|
#1519 |
|
Rozeznanie
|
3martyna3- a słoneczko kradnij ile tylko zechcesz
nie dla lansu - ;o łoo. szok <3nie pomyślałabym . dziękuje .nic ponad miłość ♥ .bawmy się życiem swym .pusto.zimno.bez Ciebie. .widzę nie starasz się . .byś zechciał zachcieć jak ja chcę. .uwolniłeś mnie od szczęścia. .zakochaj się ♥ .coraz częściej myślę, że kocham i nie kocham Cię
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Zrozum i pozwól zrozumieć innym...
Tylko nie pozwól mi zwątpić! Lubię czerwień mych ust po Twoich pocałunkach. _Panna_Migotka_ moootywujesz ;*.
|
#1521 |
|
Raczkowanie
|
Guziki xD _________________________ _______________ a może by tak wszystko zmienić na wielkie nic? ludzie zawodzą mimo szczerych chęci to nie ja straciłam Ciebie,tylko ty straciłeś mnie jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek?
Edytowane przez nazywaj mnie jak chcesz Czas edycji: 2009-12-30 o 00:25 |
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
![]() Chce byc szczesliwa, bo on jest szczesliwy. Ale, jak moge sie cieszyc kiedy wiem ze to nie dzieki mnie on sie usmiecha? I know I have a heart because I can feel it breaking. - Wizard of Oz Wiem, ze mam serce bo czuje jak sie lamie. - Wizard of Oz. Myslalam ze juz skonczylismy sie ranic, ale wystarczylo jedno spojrzenie na Ciebie bym sie przekonala, ze to dopiero poczatek. Nie moglam powiedziec jak sie czuje, wiec zaczelam plakac. Twoje usta sa jak wino. Wiesz, mam ochote sie napic.
Watching you walk out of my life hasn't made me bitter or cynical about love, but rather, it has shown me that if I wanted so badly to be with the wrong person, how beautiful it will be when the right one comes along. |
|
|
|
#1523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Love. Death. Don't you mess with my heart. ________________
Guziki xD, 12 Stonka, nie dla lansu, nydee, CookieCrisp, modlishque, _Panna_Migotka_, _midnight_, MamDwaZlotexD, dontgivemenames, panna_miodowa, ruda wiewiora, Sorciere25, papergirl, Plotkaraaa, envious, kochanaa, BananowaBrazylijka, Frizz, Tis, always be yourself, grise, CaMa, kamisha, epris, abunee, O takie <3 serducho dla was! ![]() Kolejność przyp.
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-12-30 o 00:53 |
|
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk.
dres do dresa: co robisz w sylwestra? - klate i biceps! może wyglądam, jakbym nic nie robiła, ale moje komórki są mocno zajęte. kot składa się z futra, kota właściwego i podzespołu mruczącego. informatyk - pomyślała studentka. studentka - pomyślał bezdomny. ![]()
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
chodź ze mną by nadać sens życia krokom.
mam to po czym będziesz płakać. mam na Ciebie monitoring, ty masz na mnie ochotę.
______________________ dj robi scratch b-boy robi freeze mc robi rap a ja powalam was na pysk! |
|
|
|
#1526 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, jestem nowa ; )) ***
a Twój cień wciąż prześladuje mnie. nasza miłość już wyblakła, wiesz? byłeś dla mnie tchnieniem życia. jesteś moim noworocznym postanowieniem- muszę Cię mieć ! twoje oczy miały kolor głębi oceanu, przy Niej wyblakły. róża, którą mi podarowałeś co dzień gubi jeden płatek. Nasza miłość się chyba kończy. motywujący do życia uśmiech. czy nie sądzisz, że nasza miłość traci blask? może kiedyś przyjdzie taki dzień i powiem jak bardzo kocham Cię ! kłamstwami zaćmiłeś mi serce. działasz kojąco. mam słabość do Twojego uśmiechu. a w myślach pobrzmiewają mi Twoje słowa: "dlaczego wciąż nie jesteś gotowa?" odchodzę. wrócę, gdy zrozumiesz co to jest miłość. przyśpieszasz serca mego bicie. -misiu, proszę... wybacz mi. -pff, od zawsze wiedziałam, ze traktujesz mnie jak zabawkę ! *** |
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
zajmujesz mi całą głowę-odejdź
i oziębłe "cześć" z Twoich ust w ten mroźny dzień czuję to w żyłach życie codziennie stawia nas przed wyborami. czasem te wybory są trudne, zależy od nich bardzo wiele. niekiedy są to błahostki takie jak czy lepiej zjeść najpierw jogurt o smaku truskawkowym czy bananowym. pomimo tego decydujemy się na coś, możemy tego żałować bądź nie, ale ważne jest, że na coś się zgodziliśmy. `rap gra, zagrajmy dziś w otwarte karty` `w każdym detalu, akordzie i dźwięku` `świat, gdzie czas alternatywnie upływa` |
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
'Czuję się jak pies, jestem na każde Twoje zawołanie.'
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Nie mów że ze mną odeszło szczęście, to niepotrzebne. Zamykam oczy i już mnie tutaj nie ma .. myśli o Tobie za mykam w głowie, w bańki silikonowe wkładam je <33. Gdzieś w oddali smutne oczy patrzą w otchłań brudnych chmur... Czasem płaczę, bo chce mi się płakać.. pijana płaczem, usnęła z głową opartą o stertę wspomnień .. I będę latać i biegać i skakać,marzeniami będę żyć do końca świata.. To nie jest miejsce dla Ciebie, jeśli Twoje życie składa się ze złudzeń. Gdzie oprócz bicia serca, nie liczy się nic więcej... Bo nic nie pasuje do mnie lepiej niż On. <3 dziś uśmiecha się przez łzy... Rozbite lustro śmieje się szyderczo. Nie tylko ono teraz pękło. ![]() we wszystkim mam bałagan. zaczęło się od pokoju, przeniosło na życie. Dla Ciebie potrafię się uśmiechnąć nawet, gdy jest źle. i nie mów mi, że nie wiem , co to życie . właśnie tak ucieka szczęście .. Sto pięćdziesiąt trzy centymetry szczęścia, które chcę rozdać. Czysta namiętność . ;** Porozwieszałam łzy na sznurku – wyschną. </3 są też marzenia, które nie spełnią się. Ten dzień to kompletna strata makijażu. I znowu napisałam o Nim niezliczone ilości bezsensownych zdań.. Osłabienia serca - to u niej często ostatnio występuje. nie odrywałam oczu od telefonu czekając kiedy napiszesz. naćpana powietrzem, upita miłością, najarana życiem .. i przykro tak, i źle jest bardzo jej.
|
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy kanibalami, zjadamy rozumy.
I znów biorę tylko pół oddechu, stawiam tylko pół kroku. Półuśmiechem witam połowiczną satysfakcję. Znów w połowie staję, w połowie się cofam. Pół żyję, pół umieram. Znalazłem się w czasach gdzie słowo " głupi " oznacza już tylko komplement. Pozostało rwące się do życia serce, ze sparaliżowaną duszą wewnątrz. Mówcie do mnie jak do psa, a na 'kocham cię' zrobię siad. Dzisiaj stopień trudności nie mierzy się skomplikowaniem tematu lecz odsetkiem osób potrafiących go rozwikłać. Wydaje mi się, że moje uczucia pochodzą z jakiejś cholernej promocji. A powszechnie wiadomo, że to co z promocji- zawsze ma jakiś ubytek. Przecież mnie znasz.. Przecież wiesz czemu regularnie płaczę w poduszkę i przeklinam życie. Przychodzą do mnie takie chwile gdy ból wypełnia moje ciało, kaleczy umysł, potem nagle odchodzi, a ja siedzę na zimnym murku i zastanawiam się czy aż tak bardzo staram się stłumić w sobie poczucie samotności, że musi mi o sobie przypominać w taki sposób..? Piękną symfonię zagrał dla mnie wiatr, a ja mu mogłam tylko powiedzieć wiersz. Stworzyliśmy teatr myśli, marzeń, słów i dusz. Nie straszne mi zło tego świata, bardziej obawiam się sił destrukcyjnych drzemiących we mnie. Poczucie humoru to chaos emocjonalny, o którym myślimy w chwili spokoju.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

' cudze chwalicie, swego nie znacie ' 

stęskniłam się niemiłosiernie ! <3

: