![]() |
#541 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
wyglancowałam chate-ide sie myc i ssać
#542 |
Zakorzenienie
|
Ale jaki wtedy pożytek z tego skarbu będzie?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
BAN stały
|
A mnie ciągle kusi ten czarny błyszczyk YSL, ale to byłoby już totalne szaleństwo - wydać tyle kasy na coś, czego i tak nie będę używać, ale mnie ciekawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tamtym roku to chociac sobie kiecke kupilam na te okazje. W tym roku mam oficjalnie w dupie i przywitam nowy rok 2010 w ... czym akurat bede ![]() sliafrok na ten przyklad i kapciochy ![]() A juz nie nawijam o tym wydarzeniu - Zapas alko jest, zapoda sie jakies zarcie i moze nawet wyjdzie lepsza impreza niz jakas wyczekana, wyplanowana. A no i tiare mam heheh to zaloze! A co! ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Wow Polly ![]() Nie wiedzialam, ze jestes az tak otwarta osoba ![]() Milego ssania, ktos bedzie mial mily wieczor ![]() Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-12-29 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a co tam,niech napisze czarno na białym
![]() ![]() a jak chce ssać w trakcie mycia to niech uważa-to niebezpieczne ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Ja z braku laku idę ssać róg poduszki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
takiego masz ekstra męża,a poduszką się zabawiasz
![]() ![]() chociaż w sumie poduszka ma aż 4 rogi do ssania ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Ja tez moze bym co possala...
Kciuk moze... |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A propos Sylwestra, znajomy mnie w końcu zaprasza więc pooglądam TVN/Polsat na innym ekranie, może większym niż w domu? I kompletnie nie wiem kogo/czego się spodziewać. Za to w okolicy będą bunkry więc może uda się zorganizować drobne pochlejparty w plenerze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Raz tak z ciekawości zrobiłam i wyszło fajnie ![]() ![]() Ledwie zdążyłam fotę strzelić (ale w małym avku tego niestety nie widać ![]() Ot, coś takiego miałam ![]() http://e.snobka.pl/sn135/9ece4c2e002c08654ae0a0bc ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Jak mąż jest jakieś 600 km ode mnie, to co mi zostało?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
hm,ciekawe jak On sobie radzi z chęcią possania czy czegoś w ten deseń
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Polly - zbiorowo ci zazdrościmy łokrutnie
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Yyyyy.... Nie wnikam w szczegóły ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
grozi wypollizowaniem
|
o boże dziewczyny...weszłam tu aby sie jeszcze podzielić noworoczną refleksją a tu
![]() ![]() oczywiście idę sie myć i spać-świntuchy ![]() a noworoczna refleksja była taka ze z 4 celów na odchodzący do lamusa rok udało mi sie zrealizować 2-to chyba nie tak źle. Nie udało mi sie-zrobic prawa jazdy i zdać CAE- nawet nie podchodziłam ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-29 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A słuchałam... słuchałam... techno ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie taki etap ominal... Bylam sobie dzieckiem bez preferencji, nosilam co bylo wygodne a pozniej juz tylko mrok i glany. A no i ta nadzieja w oczach rodzicow, ze mi przejdzie, ze wyrosne. No ja owszem teraz wybieram rozne stroje a i nawet rozowe szpile ale nie wyroslam. Na dyskoteki nigdy nie chadzalam z wlasnej woli, bylam parokrotnie, owszem... Zawsze sie czulam jak w czeskim filmie ![]() Ojciec do tej pory mnie pyta 'dalej sluchasz tej popie....ej muzyki?' i odpowiedz 'jeszcze gorszej' ![]() Ja do tej pory pamietam jak uslyszalam 'Smash' The Offspring. Caly album mnie absolutnie wgniotl w wykladzine podlogowa, nagle wszystko kliknelo i juz wiedzialam co mnie kreci. (Sentyment mam do tej pory do tej kapeli wielki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
BAN stały
|
A propos ssania - ogląda ktoś Kubę Wojewódzkiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#568 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Aż mnie korci, żeby zapytać, czy połykasz to, co wyssiesz... ![]() Będzie bezpieczny! I... niekłopotliwy. ![]() Ha! Sama widzisz. ![]() Cytat:
Kieckę na Sylwka kupiłam raz, kiedy mąż wywlókł mnie przemoca do sklepu tuż przed zamknięciem (i dwie godziny przed imprezą) i zmusił do założenie CZEGOKOLWIEK. On tez jest ofiarą przesądu, że na Sylwestra potrzebna jest nowa kiecka. Zupełnie nie rozumiem po co. Stara wciąż jeszcze świetnie leżą i są równie ładne jak rok, dwa, pięć i dziesięć lat temu. Serio nie pojmuję czemu kiecka która była ładna na kilku poprzednich Sylwestrach miałaby przestać być ładna w tym roku, skoro ja ją nadal lubię? Cytat:
![]() Można sobie possać z koleżankami. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Za to na resztę się nie łapię nijak. Na dyskotekę poszłam raz, w głębokiej podstawówce, wróciłam po trzech kwadransach zniesmaczona i mądrzejsza o ważne życiowe doświadczenie. Tańczyć lubię (ja lubię każdą niemal formę zabawy - zdziwiłabyś się, jak bardzo każdą ![]() Loczki, sukieneczki i sandałki pominę. Nie byłam nigdy ówczesną młodzieżą. ![]() No i już impreza! ![]() Możecie świntuszyć przez telefon. ![]()
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
A wiesz co Maju..
Oczy tez swietnie wygladaja... Jak ja bym chciala miec niebieskie oczy... Taki kontrast mi sie marzy miedzy ciemnym makijazem a kolorem teczowki. Ja mam brazowe i to nigdy tak nie wyglada... jakbym chciala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.