"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 23:02   #3661
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
wydaje mi sie, ze troszku przesadzasz
dostalas od TZta ladny pierscionek i to nie taki zwyczajny srebrny za 30zl ale juz taki 'lepszy' z bialego zlota, z brylancikami... przeciez to jest oczywiste, ze jakby z Toba przyszlosci nie wiazal to by Ci takiego drogiego prezentu nie podarowal tym bardziej, ze dal Ci ten caly papierek, ze to jest brylant czyli chce bys wiedzialam ze jestes dla niego wazna i moim zdaniem ten pierscionek jest takim wstepem do zareczenia sie, tzn jest blizej niz dalej ... ktory facet kupuje kobiecie brylanty jesli nie chcialby z nia byc juz forever?
ciesz sie kobieto !

(troszke dziwnie to napisalam, ze mam nadzieje, ze dobrze zrozumiecie o co chodzi)

dobranoc
Wiesz, dla niego to tak samo można wydać 300 zł na markowe perfumy na rocznicę jak na pierścionek który chciałam dostać. Cieszę się bo dostałam śliczny pierścionek. Ale od biżuterii ważniejsze dla mnie było by to jedno pytanie. I wiem, że to nie jest wstęp do zaręczyn bo nie kupowałby mi co miesiąc pierścionka. Ale już nie będę smęcić na ten temat.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 23:03   #3662
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

frezyjko, dziękuję
piękne pazurki, tylko takie bardzo wyjściowe

Kania, no nie moja wina ale przez to miał dziwny światopogląd dotyczacy związków i kobiet i część faszystowskich poglądów już zwalczyłam, a z pozostałościami walczę
Trochę żałuje, że TŻ już taki nie jest, ale rozumiem, że się przez to zmienił.

Gdyby był taki jak wtedy, to mógłby się już nic nie zmieniać heh
Stary 2009-12-29, 23:08   #3663
Kania21
Raczkowanie

To jednak jest nadzieja na zmianę. Ale teraz się trochę nie dziwię,ze oczekujecie czego innego od życia, bo przecież większość facetów w Jego wieku ma już dom, rodzinę... Wy w ogóle rozmawiacie o ślubie? Tzn. wiem,że teraz nie jest to dobry pomysł, ale czy on w ogóle myśli o wspólnej przyszłosci? Pisałaś, że na początku Waszego zwiazku było pięknie, Wasze długie rozmowy itd, może Mu o tym przypomnij?
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 23:10   #3664
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Ładna z Ciebie dziewuszka i paznokcie też niczego sobie Ale trochę długie, jak tu chociażby zmywać

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Ale kurczę to nie Twoja wina,ze tamta Go zdradziła. No i to było kilka lat temu, do końca świata będzie to rozpamietywał?
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
frezyjko, dziękuję
piękne pazurki, tylko takie bardzo wyjściowe

Kania, no nie moja wina ale przez to miał dziwny światopogląd dotyczacy związków i kobiet i część faszystowskich poglądów już zwalczyłam, a z pozostałościami walczę
Trochę żałuje, że TŻ już taki nie jest, ale rozumiem, że się przez to zmienił.

Gdyby był taki jak wtedy, to mógłby się już nic nie zmieniać heh

dziewczyny te teraz są wyłącznie sylwestrowe... jest okazja i trzeba ją wykorzystać pierwszy raz od dwóch lat mam takie paznokcie i pewnie zbyt długo w nich nie pochodzę zawsze mam takie w sam raz... za krótkich nie lubię... nie nie pasuje mi czysty french szybko się nudzi
lubię kombinować, a w większści mam okazję tylko na sobie więc nie dziwcie się że tak zaszalałam przy takiej okazji
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 23:11   #3665
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
To jednak jest nadzieja na zmianę. Ale teraz się trochę nie dziwię,ze oczekujecie czego innego od życia, bo przecież większość facetów w Jego wieku ma już dom, rodzinę... Wy w ogóle rozmawiacie o ślubie? Tzn. wiem,że teraz nie jest to dobry pomysł, ale czy on w ogóle myśli o wspólnej przyszłosci? Pisałaś, że na początku Waszego zwiazku było pięknie, Wasze długie rozmowy itd, może Mu o tym przypomnij?
Tak, rozmawiamy
On zresztą usilnie mówi do mnie żono, ew. przyszła żono. Również przy jego rodzinie, etc. O co ja się zresztą wkurzam, bo to dla mnie takie hmm... naciągane Jestem dziewczyną, ew. konkubiną

Wiemy jak chcemy, żeby ślub wyglądał, że skromne wesele, etc. Jakie obrączki chcemy. Sporo tych tematów już było.

TŻ czeka na lepsze warunki finansowe. Chce, żeby sytuacja była stabilna. Ale taka jeszcze dłuuugo nie będzie

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dziewczyny te teraz są wyłącznie sylwestrowe... jest okazja i trzeba ją wykorzystać pierwszy raz od dwóch lat mam takie paznokcie i pewnie zbyt długo w nich nie pochodzę zawsze mam takie w sam raz... za krótkich nie lubię... nie nie pasuje mi czysty french szybko się nudzi
lubię kombinować, a w większści mam okazję tylko na sobie więc nie dziwcie się że tak zaszalałam przy takiej okazji
Nie no, wykonanie piękne
Stary 2009-12-29, 23:12   #3666
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
Tak, rozmawiamy
On zresztą usilnie mówi do mnie żono, ew. przyszła żono. Również przy jego rodzinie, etc. O co ja się zresztą wkurzam, bo to dla mnie takie hmm... naciągane Jestem dziewczyną, ew. konkubiną

Wiemy jak chcemy, żeby ślub wyglądał, że skromne wesele, etc. Jakie obrączki chcemy. Sporo tych tematów już było.

TŻ czeka na lepsze warunki finansowe. Chce, żeby sytuacja była stabilna. Ale taka jeszcze dłuuugo nie będzie

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Nie no, wykonanie piękne
Czekac to Wy możecie i do Twojej menopauzy No, ale pracę zmienił na lepszą, więc są szanse na dalsze zmiany. Trzymam kciuki, żeby się zmienił, bo widac ,że się męczysz, a na to nie zasłużyłaś.
Stary 2009-12-29, 23:12   #3667
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ins a czy on wie, że lepsza sytuacja będzie jak się bardziej postara? Nie znam dokładnie waszej sytuacji ale mam wrażenie, że mógłby się bardziej do tego przyłożyć.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 23:16   #3668
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ins a czy on wie, że lepsza sytuacja będzie jak się bardziej postara? Nie znam dokładnie waszej sytuacji ale mam wrażenie, że mógłby się bardziej do tego przyłożyć.
Ja odnoszę wrażenie, że on się strasznie boi zmian.
Teraz też panikuje, że co będzie, jak z tą pracą nie wyjdzie, a przecież tamta była pewna na 1000%.

Ale to chyba taki typ

On generalnie zazwyczaj chce bardzo dobrze, tylko nie wie, jak to zrobić.

Jeśli wszystko będzie tak, jak go zapewniali, to będziemy mieli 400zł m-cznie więcej więc to bardzo dużo.
(tzn. skoro teraz radzimy sobie przy takich zarobkach i zakładając, że nie będziemy wydawać więcej).
Stary 2009-12-29, 23:17   #3669
Kania21
Raczkowanie

Dobra ja mykam spać, bo jutro rano trzeba wstać Dobranoc
Stary 2009-12-29, 23:18   #3670
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
dobranoc
Stary 2009-12-29, 23:24   #3671
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
papa
Stary 2009-12-29, 23:25   #3672
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odnoszę wrażenie, że on się strasznie boi zmian.
Teraz też panikuje, że co będzie, jak z tą pracą nie wyjdzie, a przecież tamta była pewna na 1000%.

Ale to chyba taki typ

On generalnie zazwyczaj chce bardzo dobrze, tylko nie wie, jak to zrobić.

Jeśli wszystko będzie tak, jak go zapewniali, to będziemy mieli 400zł m-cznie więcej więc to bardzo dużo.
(tzn. skoro teraz radzimy sobie przy takich zarobkach i zakładając, że nie będziemy wydawać więcej).
No 400zł to dużo na miesiąc, będzie Wam lżej. A coś wspominałaś, że możliwa jest jakaś podwyżka?
No to chyba już stabilniejsza będzie wasza sytuacja finansowa, można brać ślub, chyba jego rodzice wam pomogą prawda?
Stary 2009-12-29, 23:48   #3673
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
A jakie tabletki brałaś?
bralam yasminelle..masaaakra z tym uregulowaniem jakas:/

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no to wrzucam fotki z etapu przygotowania i efekt końcowy....
zdaję sobie sprawę że nie wszystkim sie podoba ale jak raz musiałam spróbować mieć szpice zresztą pasują do mojego przebrania

prosze o łagodne komentarze
Sliczne te pazurki robisz ja osobiscie bym nie zrobila takich ale przekonalam sie niedawno do szpicow bo kolezanka w pracy ma i wiele kobitek przychodzi z fajnymi wzorkami wiec opatrzyly mi sie i juz nie patrzec tak sceptycznie na szpice

a ja was dopiero co nadrobilam bo przebrnac nie moglam dzisiaj..jestem strasznie wymeczona..dzisiaj bylo tak duzo babek ze bylam w szoku po prostu ale dobrzeee...dobry utarg to moze bedzie jakas premia czy cus
klade sie do lozka bo juz tak od 22 sie wybieram i wybrac sie nie moge

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 00:10   #3674
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
no właśnie, ona wieeeee

A co do TŻta - on się nie daje na śpiocha. Już testowałam.
Rządzą nim inne instynkty jak już śpi - to śpi. I koniec. Tylko śpi
to tak jak ze mna - nie da sie na spiocha - nieznosze jak sie mnie budzi - byly TZ nie raz probowal - nie da sie - marudze, odpycham go, odwracam sie i spie dalej...
Stary 2009-12-30, 00:11   #3675
frezyjka85
Zakorzenienie

tyle nas tu jest i żadna nic nie napisze

Candy dziękuję

zaraz kładę się spać... więc dobranoc i do jutra

dziwnie brzuch i uda mnie bolą... chyba będzie jutro @

arrakis
wrzuciłam fotkę paznokci na blog chciałaś zobaczyć

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2009-12-30 o 00:12
Stary 2009-12-30, 00:12   #3676
OlkaR
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Ja tak niebardzo w temacie jestem, może za chwilę nadrobię ale... Ins czy ja dobrze rozumiem, że TŻ jednak dostał szansę

Mój ukochany wrócił z Francji i... prawie się pokłóciliśmy przez telefon. Poszło o to, że powiedziałam mu, że byłam wczoraj u kolegi (dla mnie jest to zwykły znajomy, dla mojego TŻa coś typu przyjaciel). On zaczął drążyć po co itd. Więc powiedziałam że porozmawiać. On nadal pytał "o czym". Powiedziałam "o Tobie, wszystko Ci powiem jak się spotkamy". No i on już fochem trzasnął że chce wiedzieć teraz i że nie lubi jak ktoś "gada za jego plecami".
Ja powiedziałam że to nie jest gadanie za plecami tylko po prostu poszłam do kogoś się wyżalić, wygadać i po jakąś radę a nie żeby jemu dupę obrabiać a po drugie... no przecież mu mówię że u niego byłam prawda? On stwierdził że to i tak jest gadanie o nim za jego plecami.
Jak mu niby miałam powiedzieć, że tam idę? Gołębia pocztowego wysłać?
Coś czuję, że jak jutro przyjdzie to z baaaardzo negatywnym nastawieniem.
Stary 2009-12-30, 00:14   #3677
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

wlasnie obejrzalam frezyjko - cuda normalnie
Stary 2009-12-30, 00:16   #3678
Claris
Zakorzenienie

medeline dziękuję

Mykam spać, bo jutro mam aktywny dzień. Muszę rano jeszcze kupić chleb, usmażyć kotlety na wyjazd, dopakować się i do pracy pójść, a po 17. wyjeżdzamy, także się raczej nie odezwę jutro, bo nie będę miała czasu.
Chciałam więc Wam wszystkim życzyć szampańskiej zabawy w sylwestra oraz samych szczęśliwych dni w Nowym Roku

Ciekawe ile narzeczonych przybędzie po sylwestrze prócz Gwizdaczka

Wracam jakoś po południu 2. stycznia i będę nadrabiać
trzymajcie się cieplutko
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 00:16   #3679
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ok dziewczynki - uciekam spac bo rano wstac musze i kolejne rekrutacje mam - a dzis bylam tak rozkojarzona, ze na nicym sie skoncentrowac nie moglam i nie pamietalam co juz mowilam a co nie na tych rozmowach - jakas dzis niekontaktowna bylam - nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio...
Stary 2009-12-30, 00:19   #3680
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Do wyboru mam wszystkie które są w sklepach Tak do lat 80tych pasują mi różowe oczo***ne, takie mam też klipsy od mojej cioci, a może czarne, no nie wiem...
Lepsze różowe, albo rażące pomarańczowe

Właśnie wróciłam z "Avataru 3D". Film był bardzo fajny, aczkolwiek spodziewałam się, że będzie lepsze i że będzie więcej efektów specjalnych i efektów trójwymiarowych. Bałam się tego, że ten film będzie straszny, że będę jakieś straszne stwory i potwory, a film okazał się bardzo przyjemny i pozytywny. Jeszcze od tych okularów mnie głowa rozbolała i było mi niedobrze.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 00:21   #3681
frezyjka85
Zakorzenienie

ja też odpływam już przed monitorem więc uciekam pod kołderkę
papa

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
medeline dziękuję

Mykam spać, bo jutro mam aktywny dzień. Muszę rano jeszcze kupić chleb, usmażyć kotlety na wyjazd, dopakować się i do pracy pójść, a po 17. wyjeżdzamy, także się raczej nie odezwę jutro, bo nie będę miała czasu.
Chciałam więc Wam wszystkim życzyć szampańskiej zabawy w sylwestra oraz samych szczęśliwych dni w Nowym Roku

trzymajcie się cieplutko
Szczęśliwego Nowego Roku!! baw się dobrze i do usłyszenia!
Stary 2009-12-30, 00:27   #3682
OlkaR
Zakorzenienie

Claris baw się dobrze!
Stary 2009-12-30, 00:36   #3683
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
No i już się sprawa wyjaśniła. Tż napisał mi własnie czy mi się prezenty podobają. Owszem dostałam pierścionek. Ten z linka, który mu kiedyś wysłałam. Szkoda tylko, że to jedynie prezent gwiazdkowy ale nie pierścień mocy. Skoro dostałam złoty pierścionek to znaczy, że zaręczyny są baaaardzo daleką perspektywą. Bo wiadomo, że nie kupowałby mi co miesiąc tego samego. Nie sądziłam, że dostając wymarzony pierścionek może być człowiekowi smutno.
Szkoda... No ale pokaż ten pierścionek.

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
i brakuje mi pomyslow juz - mam tylko ok 60 piosenek....pomozcie dziewczynki co jeszcze moze byc - nie znam sie na imprezowej muzie...
"The black eyed peas"
"Nickelback"
"Kings of leon"

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość

Ja sie niestety nie zgodze, znam jedną Basiunię, ktora to skutecznie potwierdza. Jest TRAGICZNA. pod kazdym wzgledem.

Eh, mam dzisiaj dobry dzien. Spotkalam sie ze znajomą moją ukochaną, poznałam jej faceta (z Wawy ! ). Fajny koleś, sympatyczny. Dolaczyl do nas pozniej jeszcze jeden znajomy, a ja myslami sciagnelam mojego znajomego Arka (co to na mnie leci i wlasnie jest na magisterce u mnie na kierunku), jechalismy tym samym tramwajem ale wysiadl wczesniej i wtedy go zobaczylam :P i umowilismy sie dzisiaj na piwo.
Eh... Czasami lubie moje zycie
Ja też słyszałam, że Baśki nie są za fajne, ale nie można przecież generalizować (oczywiście Ty tego nie robisz).

A nie uważasz, że to nie w porządku w stosunku do Twojego TŻta?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ech nic poważnego mi nie jest Nic z jajnikami.Tylko infekcja.
A ta pani doktor...wow chyba zacznę lubić wizyty u ginekologa.Te dwie porpzednie były straszne,a ta...mila,ciepła,pogadała najpierw,pośmiałyśmy się.I zrobiła mi wszystkie możliwe badania,uspokajała i zagadywała (niektóre badania jak weicie są nieprzyjemne). No normalnie poczułam się jak w domu.
I wzięla naprawdę nie dużo kasy w porównaniu z moimi poprzednimi ginkami.
Oj nie dziwię się,że takie kolejki są do niej.Chociaż właściwie 90% same ciężarne

Aaaa i w ogóle dowiedziałam się od niej kilku ciekawych rzeczy.
To dobrze

A czego się dowiedziałaś?
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-30, 00:45   #3684
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
Tak pomieszam, ale póki pamiętam.
Co do zabezpieczania, to ja odstawiłam tabletki chyba 3 czy 4 miesiące temu (zresztą na stanowczą prośbę TŻta między innymi, uważał, że się niepotrzebnie truję). Brałam yasminelle. Okres mi się bardzo szybko unormował. Teraz daje mi w dupę tylko PMS no i pajączki, które mi się porobiły na nogach podczas brania, ale równie dobrze mogły powstać od ciągłego siedzenia (teraz stania). A poza tym to zauważyłam po odstawieniu, że mi libido od niedawna skoczyłoooooo... tak, że hej, aż TŻ zaskoczony a przed braniem nie było szału
crozee, tak, w Ryłko są modele z szerszą cholewką nie ze wszystkich butów, ale z wielu. Trzeba pytać, jest trochę z oficerek, z kozaków na obcasach też się kilka znajdzie ciężko mi powiedzieć, bo my też nie mamy wszystich modeli, nie mieścimy. Co do zniżek to mam 8 w ciągu roku, 4x40% i 4x77%, po jednej z każdej mi przypada do wykorzystania na kwartał. Szukałam wczoraj Estimy, ale nie znalazłam na razie niczego, co by mnie przekonało tak na 99%
Ins, dobrze, że coś ruszyło oby to nie były puste słowa
aleksandrettaa, oj tam... dostałaś wymarzony pierścionek ciesz się, nie ma co ubolewać, zaręczyny przyjdą prędzej czy później

Co do spotkania krakowskiego 4.01., to też jestem chętna!

No... grafik na styczeń mam... fajnie, mało kasy będzie, ale dużo wolnego i już do końca tego roku free jutro jedziemy z TŻem na zakupy, kiecka i te sprawy... uciekam, dobrej nocki

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 00:58   #3685
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
No, ale jest ta "choroba miesiąca miodowego".
Nie słyszałam o takiej. Jak się objawia?

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
No moja kolezanka była wielce oburzona jak jej powiedziałam o skutkach ubocznych tabletek, bo jej gin mówi, że niosą same pozytywne skutki. Mhm aaakurat.
Niestety mało który lekarz informuje o negatywnych skutkach ich przyjmowania.
Każdy lek ma skutki uboczne.
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
zanim was nadrobie kilka dowcipków
zona do męża podczas seksu" wypieprz mnie palcem"
a mąż, wskazując palcem na drzwi ; -"wypieprzaj" ;-P

żona do mężą 'wypieprz mnie jak swinie'
a mąż: -"wypieprzaj, świnio" :P

modlitwa kobiety przed posiłkiem: "Panie Boże, niech te wszystkie kalorie pojdą mi w cycki"

przychodzi facet do lekarza z takim problemem, ze wszystko robi trzy razy.
'panie doktorze, niech mi pan pomoże, pomoze, pomoże" Wszystko muszę robić trzy razy, trzy razy, trzy razy.
a doktor: "no a co na to pana żona"???
facet: -"zona zadowolona, zadowolona, zadowolona" ;-P
Mocne

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Antii tylko tabsy,postinory itp. Postinory to wiadomo czemu- zabija się dziecko.
A tabsy to jak z nią gadałam to po prostu- niezdrowe,a ona nie chce mieć swoich pacjentek na sumieniu.Ogólnie nie jest jakoś maniakalnie ukierunkowana na aspekt religijny stosowania antykoncepcji.Wszysto zdroworozsądkowo.Ale uczy też NPR.
A ja naprawdę się czułam u niej jak w domu
A co to jest NPR?

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:

a moj tesciu sie połamał kosc w biodrze złamał.
Ojej A jak to się stało?
Cytat:
a słyszałyscie laski o kobiecym wytrysku???? :P
A słyszałam, ale nie chciałabym mieć takowego. W tym wytrysku jest też trochę moczu.

Cytat:
Ta druga jest lepsza, bo ta pierwsza wygląda na jakąś ciążową.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-30, 01:02   #3686
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Echhh, jest dziś jakiś okropny dzień... Pisałam Wam kiedyś o chorobie mojego taty... Jeszcze mój dziadek także ma raka i mimo, że początkowo wszystko szło bardzo dobrze, że aż zadziwiająco to niestety okazuje się, że nie i dziadek jest praktycznie na wykończeniu... Chyba po mału nie daję sobie już z tym rady...

Dobrze Cię rozumiem...

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

trzymajcie się cieplutko
Udanego sylwestra i pomyślności w Nowym Roku

Nie mam siły (chyba bardziej psychicznej niż fizycznej) odpowiadać na Wasze posty, wybaczcie Chyba teraz będę bardziej czytającą niż piszącą...

Jutro/dziś Tata wraca ze szpitala, jest nieco lepiej, bo w szpitalu jadł, gadał normalnie ze mną, ale dalej nie chodzi... Z drugiej strony jest gorzej, bo guzy się powiększyły Wczoraj lekarka mówiła, że Tata będzie potrzebował opieki całą dobę - a była ze mną w szpitalu znajoma Taty i TŻ, TŻ był z nim na tomografii (bo pielęgniarka wzięła go za syna), a wtedy lekarka gadała ze mną i z tą znajomą i znajoma już się dopytywała o hospicjum, a potem parę razy mi mówiła "nie miej nadziei" - wyobrażacie sobie? To jest jeszcze koleżanka mojej Mamy z młodości, ale tak straciła w moich oczach, że lepiej dla niej, żeby nie przebywała ze mną w jednym pomieszczeniu. Nie wyobrażam sobie powrotu na zajęcia Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to będzie... Że Tata będzie mógł jeść, może się poruszać po mieszkaniu... Lekarz mówił, że dostanie leki przeciwobrzękowe, a wymioty są prawdopodobnie spowodowane tym, że guz na coś naciska I boję się, że jak wróci do domu, to znów będzie gorzej

Byłam dziś u TŻta, była jeszcze jego siostra z rodziną i tam czuć takie ciepło rodzinne, że zapomina się o problemach, a tu to znów dół i sto metrów mułu... Przecież ja sobie sama nie poradzę z Tatą, domem i studiami

Przepraszam Was za smęty

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Hajja, NPR = naturalne planowanie rodziny.

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 01:05   #3687
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Dobrze Cię rozumiem...

Udanego sylwestra i pomyślności w Nowym Roku

Nie mam siły (chyba bardziej psychicznej niż fizycznej) odpowiadać na Wasze posty, wybaczcie Chyba teraz będę bardziej czytającą niż piszącą...

Jutro/dziś Tata wraca ze szpitala, jest nieco lepiej, bo w szpitalu jadł, gadał normalnie ze mną, ale dalej nie chodzi... Z drugiej strony jest gorzej, bo guzy się powiększyły Wczoraj lekarka mówiła, że Tata będzie potrzebował opieki całą dobę - a była ze mną w szpitalu znajoma Taty i TŻ, TŻ był z nim na tomografii (bo pielęgniarka wzięła go za syna), a wtedy lekarka gadała ze mną i z tą znajomą i znajoma już się dopytywała o hospicjum, a potem parę razy mi mówiła "nie miej nadziei" - wyobrażacie sobie? To jest jeszcze koleżanka mojej Mamy z młodości, ale tak straciła w moich oczach, że lepiej dla niej, żeby nie przebywała ze mną w jednym pomieszczeniu. Nie wyobrażam sobie powrotu na zajęcia Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to będzie... Że Tata będzie mógł jeść, może się poruszać po mieszkaniu... Lekarz mówił, że dostanie leki przeciwobrzękowe, a wymioty są prawdopodobnie spowodowane tym, że guz na coś naciska I boję się, że jak wróci do domu, to znów będzie gorzej

Byłam dziś u TŻta, była jeszcze jego siostra z rodziną i tam czuć takie ciepło rodzinne, że zapomina się o problemach, a tu to znów dół i sto metrów mułu... Przecież ja sobie sama nie poradzę z Tatą, domem i studiami

Przepraszam Was za smęty

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Hajja, NPR = naturalne planowanie rodziny.
Jezu, co za lafirynda z tej baby... Nadzieja czyni cuda!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 01:07   #3688
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
bo potrzebuję znależć jedną wersję kolędy ukraińkiej która jest u mnie w domu śpiewana na necie pełno 'popowych' wersji, a mnie interesuje taka starsza a na pisowni ukraińskiej to ja się nie znam
Ja znam rosyjski, podobne te języki są trochę, więc mogę pomóc.

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Echhh, jest dziś jakiś okropny dzień... Pisałam Wam kiedyś o chorobie mojego taty... Jeszcze mój dziadek także ma raka i mimo, że początkowo wszystko szło bardzo dobrze, że aż zadziwiająco to niestety okazuje się, że nie i dziadek jest praktycznie na wykończeniu... Chyba po mału nie daję sobie już z tym rady...
Musisz być dobrej myśli.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-30, 01:14   #3689
Hawwa87
Zakorzenienie

Majorka, Twoja suknia (jak dla mnie) z tyłu wygląda ok, z przodu nie pasuje mi ta "nakładka", czy jak to nazwać... I skoro mówisz, że ramiączka Ci nie pasują, to może króciutkie rękawki?

Justynko

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Zostawiłam jeszcze wiadomość na mailu... (w wysłanych).

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2009-12-30 o 01:17
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 01:55   #3690
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
bralam yasminelle..masaaakra z tym uregulowaniem jakas:/
Czytałam, że yasminelle, yasmin i jeszcze jakieś są szkodliwe.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości