|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
frezyjko, dziękuję
![]() piękne pazurki, tylko takie bardzo wyjściowe ![]() Kania, no nie moja wina ale przez to miał dziwny światopogląd dotyczacy związków i kobiet i część faszystowskich poglądów już zwalczyłam, a z pozostałościami walczę ![]() Trochę żałuje, że TŻ już taki nie jest, ale rozumiem, że się przez to zmienił. Gdyby był taki jak wtedy, to mógłby się już nic nie zmieniać heh
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
To jednak jest nadzieja na zmianę. Ale teraz się trochę nie dziwię,ze oczekujecie czego innego od życia, bo przecież większość facetów w Jego wieku ma już dom, rodzinę... Wy w ogóle rozmawiacie o ślubie? Tzn. wiem,że teraz nie jest to dobry pomysł, ale czy on w ogóle myśli o wspólnej przyszłosci? Pisałaś, że na początku Waszego zwiazku było pięknie, Wasze długie rozmowy itd, może Mu o tym przypomnij?
|
|
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny te teraz są wyłącznie sylwestrowe... jest okazja i trzeba ją wykorzystać pierwszy raz od dwóch lat mam takie paznokcie i pewnie zbyt długo w nich nie pochodzę zawsze mam takie w sam raz... za krótkich nie lubię... nie nie pasuje mi czysty french szybko się nudzi![]() lubię kombinować, a w większści mam okazję tylko na sobie więc nie dziwcie się że tak zaszalałam przy takiej okazji
|
||
|
|
|
#3665 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
On zresztą usilnie mówi do mnie żono, ew. przyszła żono. Również przy jego rodzinie, etc. O co ja się zresztą wkurzam, bo to dla mnie takie hmm... naciągane Jestem dziewczyną, ew. konkubiną Wiemy jak chcemy, żeby ślub wyglądał, że skromne wesele, etc. Jakie obrączki chcemy. Sporo tych tematów już było. TŻ czeka na lepsze warunki finansowe. Chce, żeby sytuacja była stabilna. Ale taka jeszcze dłuuugo nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
#3666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, ale pracę zmienił na lepszą, więc są szanse na dalsze zmiany. Trzymam kciuki, żeby się zmienił, bo widac ,że się męczysz, a na to nie zasłużyłaś.
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Ins a czy on wie, że lepsza sytuacja będzie jak się bardziej postara? Nie znam dokładnie waszej sytuacji ale mam wrażenie, że mógłby się bardziej do tego przyłożyć.
|
|
|
|
#3668 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Teraz też panikuje, że co będzie, jak z tą pracą nie wyjdzie, a przecież tamta była pewna na 1000%. Ale to chyba taki typ ![]() On generalnie zazwyczaj chce bardzo dobrze, tylko nie wie, jak to zrobić. Jeśli wszystko będzie tak, jak go zapewniali, to będziemy mieli 400zł m-cznie więcej więc to bardzo dużo.(tzn. skoro teraz radzimy sobie przy takich zarobkach i zakładając, że nie będziemy wydawać więcej).
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
Dobra ja mykam spać, bo jutro rano trzeba wstać
Dobranoc
|
|
|
|
#3670 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chyba już stabilniejsza będzie wasza sytuacja finansowa, można brać ślub, chyba jego rodzice wam pomogą prawda?
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
bralam yasminelle..masaaakra z tym uregulowaniem jakas:/
Cytat:
ja osobiscie bym nie zrobila takich ale przekonalam sie niedawno do szpicow bo kolezanka w pracy ma i wiele kobitek przychodzi z fajnymi wzorkami wiec opatrzyly mi sie i juz nie patrzec tak sceptycznie na szpice ![]() a ja was dopiero co nadrobilam bo przebrnac nie moglam dzisiaj..jestem strasznie wymeczona..dzisiaj bylo tak duzo babek ze bylam w szoku po prostu ale dobrzeee...dobry utarg to moze bedzie jakas premia czy cus ![]() klade sie do lozka bo juz tak od 22 sie wybieram i wybrac sie nie moge
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ze mna - nie da sie na spiocha - nieznosze jak sie mnie budzi - byly TZ nie raz probowal - nie da sie - marudze, odpycham go, odwracam sie i spie dalej...
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
tyle nas tu jest i żadna nic nie napisze
Candy dziękuję ![]() zaraz kładę się spać... więc dobranoc i do jutra ![]() dziwnie brzuch i uda mnie bolą... chyba będzie jutro @ ![]() arrakis wrzuciłam fotkę paznokci na blog chciałaś zobaczyć
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:12 |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja tak niebardzo w temacie jestem, może za chwilę nadrobię ale... Ins czy ja dobrze rozumiem, że TŻ jednak dostał szansę Mój ukochany wrócił z Francji i... prawie się pokłóciliśmy przez telefon. Poszło o to, że powiedziałam mu, że byłam wczoraj u kolegi (dla mnie jest to zwykły znajomy, dla mojego TŻa coś typu przyjaciel). On zaczął drążyć po co itd. Więc powiedziałam że porozmawiać. On nadal pytał "o czym". Powiedziałam "o Tobie, wszystko Ci powiem jak się spotkamy". No i on już fochem trzasnął że chce wiedzieć teraz i że nie lubi jak ktoś "gada za jego plecami". Ja powiedziałam że to nie jest gadanie za plecami tylko po prostu poszłam do kogoś się wyżalić, wygadać i po jakąś radę a nie żeby jemu dupę obrabiać a po drugie... no przecież mu mówię że u niego byłam prawda? On stwierdził że to i tak jest gadanie o nim za jego plecami. Jak mu niby miałam powiedzieć, że tam idę? Gołębia pocztowego wysłać? Coś czuję, że jak jutro przyjdzie to z baaaardzo negatywnym nastawieniem.
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie obejrzalam frezyjko - cuda normalnie
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
medeline dziękuję
Mykam spać, bo jutro mam aktywny dzień. Muszę rano jeszcze kupić chleb, usmażyć kotlety na wyjazd, dopakować się i do pracy pójść, a po 17. wyjeżdzamy, także się raczej nie odezwę jutro, bo nie będę miała czasu. Chciałam więc Wam wszystkim życzyć szampańskiej zabawy w sylwestra oraz samych szczęśliwych dni w Nowym Roku Ciekawe ile narzeczonych przybędzie po sylwestrze prócz Gwizdaczka ![]() Wracam jakoś po południu 2. stycznia i będę nadrabiać trzymajcie się cieplutko |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziewczynki - uciekam spac bo rano wstac musze i kolejne rekrutacje mam - a dzis bylam tak rozkojarzona, ze na nicym sie skoncentrowac nie moglam i nie pamietalam co juz mowilam a co nie na tych rozmowach - jakas dzis niekontaktowna bylam - nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio...
|
|
#3680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z "Avataru 3D". Film był bardzo fajny, aczkolwiek spodziewałam się, że będzie lepsze i że będzie więcej efektów specjalnych i efektów trójwymiarowych. Bałam się tego, że ten film będzie straszny, że będę jakieś straszne stwory i potwory, a film okazał się bardzo przyjemny i pozytywny. Jeszcze od tych okularów mnie głowa rozbolała i było mi niedobrze.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też odpływam już przed monitorem więc uciekam pod kołderkę
![]() papa ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Claris baw się dobrze!
|
|
#3683 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda... No ale pokaż ten pierścionek.Cytat:
"Nickelback" "Kings of leon" Cytat:
A nie uważasz, że to nie w porządku w stosunku do Twojego TŻta? Cytat:
A czego się dowiedziałaś?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Tak pomieszam, ale póki pamiętam. Co do zabezpieczania, to ja odstawiłam tabletki chyba 3 czy 4 miesiące temu (zresztą na stanowczą prośbę TŻta między innymi, uważał, że się niepotrzebnie truję). Brałam yasminelle. Okres mi się bardzo szybko unormował. Teraz daje mi w dupę tylko PMS no i pajączki, które mi się porobiły na nogach podczas brania, ale równie dobrze mogły powstać od ciągłego siedzenia (teraz stania). A poza tym to zauważyłam po odstawieniu, że mi libido od niedawna skoczyłoooooo... tak, że hej, aż TŻ zaskoczony a przed braniem nie było szału ![]() crozee, tak, w Ryłko są modele z szerszą cholewką nie ze wszystkich butów, ale z wielu. Trzeba pytać, jest trochę z oficerek, z kozaków na obcasach też się kilka znajdzie ciężko mi powiedzieć, bo my też nie mamy wszystich modeli, nie mieścimy. Co do zniżek to mam 8 w ciągu roku, 4x40% i 4x77%, po jednej z każdej mi przypada do wykorzystania na kwartał. Szukałam wczoraj Estimy, ale nie znalazłam na razie niczego, co by mnie przekonało tak na 99% ![]() Ins, dobrze, że coś ruszyło oby to nie były puste słowa ![]() aleksandrettaa, oj tam... dostałaś wymarzony pierścionek ciesz się, nie ma co ubolewać, zaręczyny przyjdą prędzej czy później Co do spotkania krakowskiego 4.01., to też jestem chętna! ![]() No... grafik na styczeń mam... fajnie, mało kasy będzie, ale dużo wolnego i już do końca tego roku free jutro jedziemy z TŻem na zakupy, kiecka i te sprawy... uciekam, dobrej nocki
|
|
#3685 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Nie słyszałam o takiej. Jak się objawia?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Ojej A jak to się stało?A słyszałam, ale nie chciałabym mieć takowego. W tym wytrysku jest też trochę moczu. Cytat:
||||
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze Cię rozumiem... Cytat:
Nie mam siły (chyba bardziej psychicznej niż fizycznej) odpowiadać na Wasze posty, wybaczcie Chyba teraz będę bardziej czytającą niż piszącą... Jutro/dziś Tata wraca ze szpitala, jest nieco lepiej, bo w szpitalu jadł, gadał normalnie ze mną, ale dalej nie chodzi... Z drugiej strony jest gorzej, bo guzy się powiększyły Wczoraj lekarka mówiła, że Tata będzie potrzebował opieki całą dobę - a była ze mną w szpitalu znajoma Taty i TŻ, TŻ był z nim na tomografii (bo pielęgniarka wzięła go za syna), a wtedy lekarka gadała ze mną i z tą znajomą i znajoma już się dopytywała o hospicjum, a potem parę razy mi mówiła "nie miej nadziei" - wyobrażacie sobie? To jest jeszcze koleżanka mojej Mamy z młodości, ale tak straciła w moich oczach, że lepiej dla niej, żeby nie przebywała ze mną w jednym pomieszczeniu. Nie wyobrażam sobie powrotu na zajęcia Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to będzie... Że Tata będzie mógł jeść, może się poruszać po mieszkaniu... Lekarz mówił, że dostanie leki przeciwobrzękowe, a wymioty są prawdopodobnie spowodowane tym, że guz na coś naciska I boję się, że jak wróci do domu, to znów będzie gorzej ![]() Byłam dziś u TŻta, była jeszcze jego siostra z rodziną i tam czuć takie ciepło rodzinne, że zapomina się o problemach, a tu to znów dół i sto metrów mułu... Przecież ja sobie sama nie poradzę z Tatą, domem i studiami Przepraszam Was za smęty ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Hajja, NPR = naturalne planowanie rodziny.
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu, co za lafirynda z tej baby... Nadzieja czyni cuda!
|
|
|
#3688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Musisz być dobrej myśli.
||
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Majorka, Twoja suknia (jak dla mnie) z tyłu wygląda ok, z przodu nie pasuje mi ta "nakładka", czy jak to nazwać... I skoro mówisz, że ramiączka Ci nie pasują, to może króciutkie rękawki?
Justynko ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Zostawiłam jeszcze wiadomość na mailu... (w wysłanych).
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2009-12-30 o 01:17 |
|
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam, że yasminelle, yasmin i jeszcze jakieś są szkodliwe.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

tym bardziej, ze dal Ci ten caly papierek, ze to jest brylant czyli chce bys wiedzialam ze jestes dla niego wazna 

oby to nie były puste słowa
i już do końca tego roku free