|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dr Sankowski ceny pow.piersi
Hej
Czy wiecie jakie sa ceny powiekszania biustu u dr Sankowskiego?slyszalam ze to jeden z najlepszych chirurgow jesli chodzi o piersi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dr Sankowski ceny pow.piersi
gdzies na forum czytałam że 11 tysięcy ale pewna nie jestem:P
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
X
Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2011-02-06 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u dr Sankowskiego rok temu zapłaciłam 19000 za prześliczne, równiutkie piersi -zd poniżej (to jest oczywiście zdjecie po operacji). Cen z Krakowa nie znam-jednak co do tego, że to najbardziej znany i ceniony lekarz ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-02-06 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem na ile po operacji miałaś robione to foto i czy coś się zmieniło, ale (wybacz za szczerość) Twoje piersi nie są ładne i równiutkie. Spójrz obiektywnie na to foto. A ceny....podałam mniej więcej i podawałam je prawie rok temu w związku z tym nie jestem teraz na bieżąco. Sankowski pewnie ceny podniósł jak stał się znany po programach tv w których jego klinika wykonywała różne przemiany kobiet, poprawiając ich urodę - to normalne, zwiększony popyt, więc i cena wyższa.
Skąd wiem, że to dwaj szanowani plastycy....? Niech to akurat będzie moją słodką tajemnicą, ale wystarczy poszperać po opiniach tych lekarzy w internecie i będziesz miała wszystko na temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mya jest już po kolejnej operacji mającej naprawić wszystko to, co dr S. jej zepsuł podczas pierwszego zabiegu i nie poczuwał się do jakiejkolwiek pomocy, nie mówiąc o reoperacji a słodkie tajemnice faktycznie, zachowaj dla siebie ![]() o kreowaniu wizerunku lekarzy (czy lekarza) jest całe duże osobne forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mya masz jakieś nowe fotki?
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Zapraszam na wątek -powiększanie piersi cz 3- tam są moje obecne foteczki po reoperacji u innego chirurga którą miałam dwa tyg temu. I są to zdjęcia faktycznie prześlicznych piersi ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-02-02 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do opinii na temat dr S - czy oby na pewno są takie dobre ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-12-30 o 01:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no sherry.b
czemu tutaj tak cichutko się zrobiło??? już nie masz nic do powiedzenia na temat dwóch najbardziej znanych i cenionych fachowców od cycuszków w naszym kraju???? ![]()
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
hej ogolnie pod koniec lutego mam termin na podnoszenie i powiekszenie piersi w klinice u sankowskiego ale operacje ma robic dr. lembas ale chyba zrezygnuje i pojde do linea corporis do dr.łonia czemu nie bylas zadowolona z operacji u sankowskiego niestety nie moglam otworzyc zdiecia i gdzie pozniej poprawialas biust?? a i za operacje skasowali mnie na 18900 2x7500 plus wkladki 3900
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bez podwieszania zapłaciłam 19000zł. Był podobno wykonany jakiś dodatkowy zabieg-ale jaki tego nikt nie wie ![]() A wszystkie info na temat mojego zabiegu znajdziesz w wątku ''powiększanie piersi". Jest juz część 4 ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej, nie zaglądałam tu, więc nie widziałam Waszych odpowiedzi. Nie chciałam nikogo urazić, jeśli to zrobiłam, to przepraszam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Myślę, że w tej historii każdy ma coś za uszami...
Nie wnikam po czyjej stronie błąd leży ... , ale z tego co wiem na ostateczny wygląd piersi składa się wiele rzeczy, również pielęgnacja pooperacyjna...właściwe traktowanie nowych cycuszków ![]() Na szczęście Sankowski dużo, dużo więcej wykonał tych świetnych operacji. Ja go absolutnie polecam. Fotami nie będę zarzucać forum, ale jakby ktoś potrzebował to chętnie pokaże co zdziałał - cudeńka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.