![]() |
#601 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]()
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Witam...
![]() Justyno, oby wszystko wyszło pomyslnie i wypuścili Cię jak najszybciej ![]() ![]() Swoją drogą... Po co Ci obcisły, srebrny kombinezon...? ![]() ![]() Jaki mam ciężki łeb po tych tabletkach, na noc jeszcze dwie wziełam, a teraz ledwie go na karku mogę utrzymać... I na dodatek łzs daje mi się znów we znaki, brrrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze ![]()
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Justyno N. co się Tobie stało?
![]() ![]() U mnie sylwester niszowy - zostajemy w domu i chyba będzie jakiś maraton filmowy ![]() Czy to normalne, że tak ciągle zjadam i przestawiam literki? Dodam, że na trzeźwo całkiem ![]()
#605 |
Zakorzenienie
|
Agnysko, ja mam zupełnie to samo - czasem, jak czytam to, co napisałam, to aż żal d**ę ściska...
Analfabetyzm jakiś mi się na mózg rzuca czy jak... |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
Trzymaj sie Justyna
fajnie ze nie opuszcza Cie poczucie humoru ; ) bedzie dobrze, zobaczysz nie moge sie oderwac od muzyki 30 Seconds To Mars sie uzaleznilam ; ) i mam taki katar ze nic nie czuje - tzn. nosem nie czuje i niedlugo chyba przstane widziec bo caly czas kicham i mi lzy leca od tego |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się szybko pisze, to się często palcem nie trafia we właściwy klawisz ![]() ![]() edit: a wiecie, skąd się wzięły klawiatury QWERTY? Dawno, danwo temu, jak wynaleźli pierwsza maszynę do pisania, to klawisze były poukładane po kolei, alfabetycznie. To było takie proste, ze sekretarki szybko się nauczyły i zaczeły tak szybko stukać, że ówczesne prymitywne sprzęty nie wyrabiały i się zacinały. Więc wymyślono klawiaturę qwerty z pomieszanymi literami, zeby spowolnić pisanie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Melk, Polly, Skarbiatko - dziękuję za rady, popołudniu dam znać jak mi poszło z tym cholerstwem.. Rano próbowałam (na szczęście delikatnie) wydłubać tylko to płaskie wieczko na samej górze
![]() ![]() Ale już dawno zauważyłam, że z natury to jestem Pół-Orczycą która baaaardzo pragnie być Elfką ale jej nie wychodzi.... Cytat:
![]() A zapach rzeczywiście wybrałaś odpowiedni ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Maju, przez chwilę zastanawiałam sie o co Ci chodzi, bo zamiast QWERTY przeczytałam QWETY...
![]() A tak przy okazji kuwet - Kameno, jak się czujesz jako mama? Skarbiątko, mi też... |
![]() ![]() |
![]() |
#611 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
popieram!!!
![]() tylko ciekawe, co mój szef na to... ![]()
#613 |
Zakorzenienie
|
Justyno, za szybkie wypuszczenie i dobre wyniki
![]() Winter, zdrowia dla Ciebie i dla synka ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Skarbiątko, lepiej nie... Jeszcze mi ślady po ostatnim leżeniu nie poschodziły, a co dopiero następne...
![]() Standardowo proponuję... co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
grozi wypollizowaniem
|
#616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa a z kim o tej porze? Dobra piszę o Theo.... Napisałam maila do babeczki a ona mi że już dawno wysłała i żebym poszła na pocztę bo listonosze nie zostawiają aviza a miała kilka info rmacji od osób do której koperty doszły porozrywane bądź puste ![]() To ja na to ,że proszę o numer nadania to Ona mi na to ,że z tym m problem bo ona odpisuje za córkę i ma tylko kajecik z informacjami komu wysłano... i prosi o moje dane to natychmiast wyśle kolejną przesyłkę a córka sobie wyjaśni.Czaicie? Wczoraj wysłana dziś już mm w łapach. uffff...... Dziwne to trochę no nie?
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
Polly, brawo
![]() Tylko tak w pojedynkę to nie ma frajdy... ![]() Skarbiątko, dziwne, dziwne... Ale najważniejsze, że dotarły, co nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale w sumie ostatecznie wszystko ok. Do mnie theoski przyszły w woreczku strunowym i solidnie obąblowane i nienaruszone-ale doszły wczoraj dopiero...czy przedwczoraj? juz nie pamietam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
porannego klina?
![]() Co do wywodów Hecate na temat presji sylwestrowej, to przypomniał mi się taki obrazek... czasem dużo w tym prawdy.. ![]()
#621 |
Konto usunięte
|
Dobra piszę o Theo....
Ja miałam podobnie,z tym że napisałam maila i pani mi odpisała ,że jest na wyjeździe i wraca dopiero po nowym roku ,ale zadzwoni do swojej mamy ,że by wysłała mi drugą przesyłkę z Theo.No i dostałam i wszystko ok.Pisała jeszcze ,że dużo reklamacji na poczcie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Czyli w tym przypadku jednego maila odebrała matka, drugiego córka... Najważniejsze, że wsio dobrze się skończyło
![]() A teraz pora na tabletyyyyyyy! |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
ʞɐɯǝuɐ
|
A dziękuję, dobrze
![]() Chociaż opiekowanie się moją jedynaczką na miejscu a jeżdżenie na Bemowo do dwóch chłopaków to co innego. Ale chłopaki są faaaajne i dają się głaskać i przytulać, w przeciwieństwie do pewnej czarnej kupy kłaków u mnie w domku. Ech, też bym tak chciała.. Ale pomimo braku szefostwa nie mogę ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dziecko oskrzela ma czyste ![]() ![]() ![]() też mi się chce spać,w nocy katar mnie męczył i ciągle się budziłam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam podobnie,z tym że napisałam maila i pani mi odpisała ,że jest na wyjeździe i wraca dopiero po nowym roku ,ale zadzwoni do swojej mamy ,że by wysłała mi drugą przesyłkę z Theo.No i dostałam i wszystko ok.Pisała jeszcze ,że dużo reklamacji na poczcie będzie. [/QUOTE] Najważniejsze że wszystko ok ,ale się wystraszyłam jak mi napisała że dawno temu wysłane ,ze będzie problem....też dobrze owinięte folią i próbkę dodano gratis.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#626 |
Nindżopesz
|
Wooow, koleżanka ma możliwość sprzedawania Meteorytów po 92 zł! Ale wersje zwykłe, bez Pastel White. Chyba se kupie więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#628 |
ʞɐɯǝuɐ
|
A co, spodobała Ci się fioletowa poświata na paszczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kamena - nie wiem, jeszcze nie doszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.