|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
U mnie Nowy Rok również nie zapowiada się za ciekawie.
Chyba zbliża się kres mojego związku ![]() Przyszedł wczoraj wieczorem do mnie. Był niby normalny, ale widziałam, że nie do końca. Znam go tyle lat, że umiem rozpoznać kiedy wszystko jest w porządku. Mięliśmy oglądać film. Przed tym zapytałam się go czy możemy w końcu porozmawiać. Wykręcił się tym, że moi rodzice są za ścianą i na pewno wszystko słyszą. My ich jakoś nie słyszymy, a oni na pewno ze szklankami przy ścianie siedzą i nas podsłuchują ![]() Durna wymówka, no ale nie chciał i już, co miałam zrobić. Włączyliśmy film. Przytulił mnie, złapał za rękę, ale mimo wszystko nie czułam jakiegoś ciepła od niego. Nie wiem, może sama sobie to wmawiam, ale chyba wiem, jak się zachowuje, gdy jest zakochany i czuły. Od pewnego czasu taki nie jest- dręczy mnie to niesamowicie. Myślałam, że zostanie na noc. Ale MUSIAŁ iść do domu. Twierdzi, że ojciec się go czepia jak za często nie śpi w domu. No w tym akurat mu wierzę, bo wiem, że jego tata pod tym względem taki jest. Powiedziałam, żeby wszedł na gg jak będzie w domu. Stwierdziłam, że nie wytrzymam. Miałam już takie ciśnienie, że po prostu musiałam. Powiedziałam, że w takim razie pogadajmy przez gg, wtedy na pewno nikt nas słyszeć nie będzie. Wiadomo, śmieszne takie niedojrzałe, ale liczyłam, że mogę wtedy spodziewać się szczerości z jego strony i jakiś wyznań głębszych, co tak naprawde czuje. Tradycyjnie rozmowa się zaczęła jego pytaniem ,,to co Ci we mnie nie pasuje?" ![]() Nie będę Wam tu wszystkie opisywała, bo byście zasnęły. W każdym razie odpisywał raz na ruski rok, więc wkurzył mnie podwójnie. Najważniejsze w sumie było to, że powiedziałam mu o tym jego chłodnym stosunku wobec mnie, że nie czuję się przez niego kochana i mam wrażenie, że nie czuje do mnie już ,,tego czegoś". Jego odpowiedź, w zasadzie jedyna sensowna podczas całej rozmowy ,,cały czas odczuwam to coś do Ciebie, czuję Twoje ciepło i tak dalej ale ostatnio coś nie dobrego musi się ze mną dziać, mam nadzieję ze czas wszytko naprawi i cały czas wlasnie nie moge spelniac twoich oczekiwan co mnie wewnetrznie wkurza". Później już było tylko, ,,trzeba poczekać", ,,z czasem się wszystko ułoży", ,,będzie dobrze" ![]() Na co ja mam czekać? Jak ja mam to wszystko rozumieć? ![]() Nie da się z nim pogadać jak z normalnym człowiekiem, jak mnie to wkurza !!!!! ![]() I ile ja mam czekać? Nie wiem, nic nie rozumiem, ale jakoś nie widzę już tego związku. Będę musiała w końcu ja mieć jaja i jakoś to zakończyć, bo nie będę z kimś kto sam nie wie dlaczego tak się wobec mnie zachowuje a nie inaczej. Ja tam myślę, że po prostu mu się znudziło i tyle. ![]() ![]() Siedzę oczywiście i ryczę i nie wiem co mam robić, co myśleć, nic nie wiem ![]() Nie powiedział, że kocha. Powiedział, że czuje to coś, a co to jest cholera ![]() Ahh mam go dość. Nie będę żebrać o miłość. Nie wiem jak mam się teraz zachowywać. Tak czy inaczej daje mu czas dopóki razem chodzimy na te tańce. Czyli chyba jakoś do końca stycznia. Jeśli się nic nie zmieni, to odpuszczam. Mam dość walki. Ja wiem, że muszę być wyjątkowo silna, żeby ten związek zakończyć, bo on mi nie będzie wierzył i tak łatwo mnie nie puści... ![]() Wolałabym chyba, żeby mnie zdradził i żebym miała konkretny powód do zakończenia tego. ![]() Co ja mam robić dziewczyny? Jak się teraz zachowywać? Normalnie? z dystansem? czekać na jego ruch? (w sumie pierwsza się nie odezwę nie ma mowy ![]() Powiedział, że musi się z tym przespać ![]() Jakoś już w to nie wierzę ![]()
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Ehhhh w****ilam sie... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powiedz mi jeszcze czemu myslisz, ze on nie ma zadnych potrzeb odnosnie Ciebie? Ze najlepiej zebys sie nie odzywala itp? Wytlumacz mi dokladnie czemu tak uwazasz, to co poradzimy ![]() Twoj TZ nie lubi Cie pocieszac? Moj ma ogromna radoche i satysfakcje kiedy moze mnie pocieszyc. Twoj TZ jest widze narazie na etapie KOLEDZY. Moj juz z tego dawno wyszedl. Kiedys tez non stop za nimi latal, wychodzil z nimi, zyc bez nich nie mogl i przy nich zachowywal sie inaczej niz przy mnie. Na szczescie ten etap ma juz za soba. Jak to, powiedzial Ci, ze nie ma potrzeby zasypiac u Twojego boku??? Tak po prostu??? ![]() Nie tlumacz sobie, ze tak sie zachowuje typowy facet. Tak sie zakochuje niedojrzaly facet, ktoremu narazie zalezy na zaabwie i przyjemnosci a nie na powaznym doroslym zwiazku. Ale kochana ja nie wierze, ze Twoj TZ taki jest. Nigdy tak o nim nie mowilas... Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Teraz niech on się wykaże. Ty zrobiłaś już wiele dla tego związku... może sam to przemyśli i zainicjuje rozmowę?
#2315 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze dam mu ten czas, ale jak w tym czasie się zachowywać? ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Jestem już tym wszystkim taka zmęczona ![]() Kurcze jak mnie nie kocha to niech da mi święty spokój ![]()
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Obojętnie? ... przecież nie będziesz mu nadskakiwać...
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2009-12-30 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]() ![]()
#2318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia co z Sylwestrem, bo do tej pory żadnych planów nie było. Już mam gdzieś nawet tego sylwka szczerze mówiąc. ![]()
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lecę do książek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście do mnie też zaraz koleżanka przyjeżdża i będziemy się uczyć, może chociaż na trochę zapomnę. Ciekawe czy się do mnie dzisiaj odezwie...
![]() |
#2321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy już jesteście umówieni tak, że nie wiem, obraziliby się na Was, że nie przyjdziecie? ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
mój problem rozwiązał się, gdy zaczęłam łykać pigułki ![]() teraz mam okres jak w zegarku ![]() nie bój się tego, na każdą kobietę każde pigułki działają zupełnie inaczej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
Czemu ochota, żeby się do niego odezwać jest taka wielka
![]() Dlaczego on tak nie ma? Tylko ja tak musze cierpieć ![]() Nie mam siły czekać i żyć w takiej niepewności ;(
#2323 |
Zakorzenienie
|
normalnie nie moge sobie wyobrazic tego ze jestescie razem a spedzacie sylwestra osobno. dla mnie by to oznaczalo ze chlopak ma mnie gdzieś. ja ze swoim spedzam sylwestra u mnie w domu. bedziemy siedziec z rodzicami i moimi znajomymi.
![]() poza tym dzis jade do psychologa. moze jakos mi pomoze rozwiklac napieta atmosfere zwiazzaną z ex. a moj wczoraj na dobranoc apisal smska ze to byl ciezki dzien i idzie juz spac. poza tym zaczynam sie o niego martwic. opowiadalam wam tu juz o jego chorobie. no wiec jej napady zdarzaja sie ostatnio czesciej i TZ za niecale dwa tygodnie ma jechac na jakis czas do kliniki do wa-wy. normalnie sie o niego martwie. moja mama przy nim udaje ze o niczym nie wie ale tak naprawde to wie i podtrzymuje mnie na duchu. ale na samym poczatku zadala mi pytanie czy jestem na to gotowa i jestem w stanie trwac przy nim w tej chorobie. Tak jestem ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- a to dlatego ze jestesmy kobietami. mamy wieksze potrzeby wyrazania jak i otrzymywania uczuc. u mezczyzn pokazywanie uczuc to oznaka slaboosci choc na szczescie teraz ten stereotyp zanika. ale w sumie ja nie chcialabym miec chlopaka co mi co 5 minut mowi ze3 mnie kocha bo w pewnym mmomencie mialabym go dosc. mezczyzna powinien byc mezczyzna. ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- moj np. pisze czasem tylko raz lub dwa dziennie. ale raczej wiecej/ ale ja wiem ze jest zajety i pracuje. to ze nie pisze to nie znaczy ze mnie nie kocha. juz to zrozumialam ale tez mialam z tym problemy. poza tym wiem ze jak nie pisze caly dzien lub nawet dwa to znaczy ze ma atak choroby. martwie sie wtesy ale wiem ze jest w domu i nic sie mu nie stanie a jak tylko dochodzi do siebie to pisze. moj chlopak jest dosc skomplikowany ale jest naprawde dobrym czlowiekiem i moge sie od niego wiele nauczyc. mowi mi ze mam myslec ciagle tak ze cos sie moze skonczyc bo wtedy badziej wszystko doceniamy. on chce ze mna byc i mnie o tym zapewnia. ale draznia go tylko moje wybuchy zlosci ale staram sie nad tym panowac i zamiast krzyczec to spokojnie rozmawiamy i on powiedzial ze zauwazyl ze bardzo sie staram i ze to docenia i bardzo sie z tego cieszy ![]() ![]() o rany na jaki wywód mnie wzielo ale musialam to napisac ![]() wiem ze nieraz jest zle ale ostatnio jest naprawde cudownie i nie pozwole sobie tego zniszczyc ![]()
#2324 |
Zadomowienie
|
Normalnie wyżera mnie coś od środka
![]() Przepraszam, że Wam się tak żale, ale nie mam komu tego powiedzieć. Niech już lepiej ta koleżanka przyjedzie, bo niepotrzebnie forum zaśmiecam i Wam truje. Czuję się jak wrak człowieka w tym momencie ![]()
#2325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Koszko, może faktycznie jest mu potrzebny czas. Ja myślę (czytając te wszystkie twoje wypowiedzi), że on na prawdę cię kocha. Tylko troszkę się pogubił, jak zauwazyla Lagunka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
BAN stały
|
Koszka a ja uwazam, ze odrobinke przesadzasz. Chlopak moze ma gorsze dni i ma wszystkiego dosc. Nie naciskaj go, bo pogorszysz sytuacje... Nie rozumiem jaki masz niby powod zeby zakonczyc zwiazek? W kazdym zwiazku zdarzaja sie chlodniejsze dni. I to nie jest powod, zeby sie wsciekac, plakac, robic awantury i sie rozstawac. Facet chce troche odetchnac nie pomyslalas o tym? Nie kazdy facet tak ma, ze 24h na dobe powtarza z kocha i jest mega czuly. Nie zmieniaj go na sile ze wszystkim. Moim zdaniem troche robisz ptroblem z niczego. Luuuuuz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2328 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
No dam mu ten czas, ale tak sobie marudzę, bo mnie zżera od środka, nie lubię takich sytuacji, już bym chciała, żeby wszystko było dobrze. Cytat:
![]() A o rozstaniu myślę, bo jeśli nic się nie zmieni to przecież na siłę nie zmuszę go, żeby był ze mną i mnie kochał. Ja nie chcę, żeby on mi 24h na dobe powtarzał, że mnie kocha. Ale ostatnio nie pamiętam kiedy od niego te słowa słyszałam. O wszystko muszę się prosić. Nie umie mi powiedzieć nawet głupiego, że ładnie wyglądam, nie umie się wysilić i powiedzieć czegoś miłego. Wydaje mi się, że on po prostu nie czuje tego i dlatego mi tego nie mówi. Przecież kiedyś nie był taki. Ale chciałabym kiedyś usłyszeć od swojego faceta, że jestem jego szczęściem, że ma farta mając taką kobietę czy coś w tym stylu. Od niego takich rzeczy nie słyszę, niestety. No nie wiem jak na mój gust, to gdyby mu strasznie zależało i bał by się, że może mnie stracić to zrobiłby coś z tym. Odezwałby się. Porozmawiał ze mną. On teraz milczy a w mojej głowie piszą się scenariusze, że mu nie zależy. Bo gdyby zależało już dawno by się odezwał. Cytat:
![]() To naprawdę pomaga
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cos mi się wydaje, że za chwilkę znowu będzie taki słodki i kochany i mu wybaczysz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moj tz wlasnie teraz sie zmienil na lepsze. teraz jest bardziej cierpliwy, troskliwy, mardziej zainteresowany ![]()
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
Lecę do nauki, może chociaż na trochę się oderwę i zapomne...
Później oczywiście wpadnę i opowiem Wam, jeśli będzie w ogóle co, bo nie mam pojęcia czy on się w ogóle do mnie odezwie. Papa dziewczynki dziękuję za wszystko ![]()
#2332 |
Zakorzenienie
|
Koszko wiem, że może to przykre, ale nie podejrzewasz czasem, że pojawiła się ta druga?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że coś tam bym zauważyła, ale pewnym nigdy nie można być. On w zasadzie nawet koleżanek nie ma. Wiem, że często jest tak, że się mówi, ja go znam i wiem, że by mi tego nie zrobił. Znam go, nie podejrzewałabym go o to, wydaje mi się to mało realne, ale ręki sobie uciąć nie dam. Tylko dlaczego chce to dalej ciągnąć w takim razie?
![]() |
#2335 |
BAN stały
|
Ej dziewczyny spokojnie. Jaka druga? Niektorzy faceci tak maja, ze nie mowia swoim dziewczynom komplementow ani nie okazuja uczuc. Ale skoro wczesneij Cie zasypywal komplementami to nie wiem sama....
A Rebe to dostanie lanie. Ja ja wysluchalam, naprodukowalam sie, a ona sie nie pokazuje, mam nadzieje, ze bedzie miala dobre usprawiedliwienie ![]() ![]() ![]() ![]() To moze napisze co u mnie o ile chce sie Wam takie glupoty czytac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętasz jak jeszcze w tamtym wątku pisałam o niej? Że prawdopodobnie jej facet ją zdradził? Po świętach wróciła do ich mieszkania, mieli zacząć wszystko od nowa... Znalazła włos tej drugiej na ręczniku... On sie jej przyznał, że tamta była u nich w mieszkaniu jak jej nie było... Niby do niczego nie doszło, ale sorry, nie wierzę w to... Teraz igra z jej uczuciami. Powiedział jej że wybiera tamtą, ale do K. mówi "kochanie", płacze, mówi, że nie wie czego chce... No i mówił cos takiego jak Twój: "nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje"... ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- u mnie ok... wczoraj nocowała u mnie ta koleżanka... mój TŻ mnie drażnił, bo kutwa cos sobie wymyślał ![]() ![]() dzisiaj jak gadaliśmy to powiedziałam mu, że nie podobało mi się to jak się zachowywał i co mówił ![]() ![]() ale ogółem jest dobrze ![]() niedługo jadę do Bydgoszczy na zakupy ostatnie, spotykam się z TŻ i jedziemy do marketu po napoje, szampany itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, ale produkujecie
![]() Ponadrabiam sobie....
![]() |
#2338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro TZ zarabia to nie starcza mu pieniedzy, zeby dolozyc sie do rachunkow, ale rownoczesnie zrobic czasem zakupy? Mnie tez powoli zaczyna frustrowac ta cala sytuacja. Gdyby TZ szukal pracy i gdyby mu sie nie udawalo, to zamknelabym sie i kompletnie nic nie wspomniala na ten temat. Ale on nie robi kompletnie NIC (to zdanie jest chyba bledne z punktu widzenia logiki ![]() Cytat:
![]() Twoj pomysl z "byciem tajemnicza" uwazam za calkiem niezly ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-12-30 o 12:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-30 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
zaraz was nadrobię tylko wiadomość z ostatniej chwili.
idziemy na tego Sylwestra do siostry ciotecznej TŻta i mają być dwie laski, które się kochały w nim kiedyś, z jedną nawet był na studniówce, niby po koleżeńsku, ale jak mnie jej przedstawił to mnie mało wzrokiem nie zeżarła. na szczęście dziś byłam u kosmetyczki, na solarium, kupiłam pończochy, pokręcę włosy i jutro wszystkich rzucę na kolana. już nie mogę się doczekać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.