|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
pobuszowalabym w Twoich zbiorach![]() Gratuluje pieknej kolekcji ![]() Violl fajnie u Ciebie az milo sie patrzy i pomyslec,ze tak niewinnie zaczela sie Nasza dyskusja o perfumach przy mineralach
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Princesko - taaaaak, otwieram tę szufladę mniej więcej raz na godzinę, nie licząc nocy
Dark Extacy właśnie "upiększa" moje nadgarstki Wg mnie to bardzo ładnie odwzorowana mleczna czekolada. Jadalna. Słodka ale na pewno nie do bólu zębów. Otulająca. Nie jest to zapach ogoniasty ani supermocny, u mnie trzyma się dość blisko skóry - w każdym razie i tak czuję ją od siebie. Zakochałam się Hexx - Ty jesteś głównym winowajcą mojej manii i ... plajty ale za to ile miłego doświadczam ![]() Pokaż swój zbiór
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:50 |
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Viollet87;16138767]Princesko - taaaaak, otwieram tę szufladę mniej więcej raz na godzinę, nie licząc nocy
Dark Extacy właśnie "upiększa" moje nadgarstki Wg mnie to bardzo ładnie odwzorowana mleczna czekolada. Jadalna. Słodka ale na pewno nie do bólu zębów. Otulająca. Nie jest to zapach ogoniasty ani supermocny, u mnie trzyma się dość blisko skóry - w każdym razie i tak czuję ją od siebie. Zakochałam się /QUOTE] ufffffff jak dobrze... myślałam, że z otwieraniem szuflady jestem jedyna lekko mi już "obwisła" od ciężaru Gdzie dostanę Dark Extacy? Tzn. najpierw chciałabym powąchać, żeby się upewnić, że to mój zapach.. Różowe i niebieskie kojarzę chyba z Douglasa, a tych D.E. kompletnie nie..
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
U nas niedostępne, do kupienia tylko na All (w zabójczych cenach) lub eBay. Podobno tak normalnie są do kupienia we Włoszech
a nie, czekaj - widzę, że na All jest do kupienia 10 ml za 31 zł to i tak nie jest mało, ale warto. Albo możesz kupić 1 ml za 5 zł z groszami.
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:57 |
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślałam, że są do kupienia w perfumerii. uh, szkoda..
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio tak was podglądam i podglądam i złapałam perfumeryjnego doła. Otóż moja skromna(w porównaniu z niektórymi kolekcjami) zaczęła mnie przytłaczać, przygnębiać, nie dawała mi już radości. W związku z czym pozbyłam się już 2 flaszek, kolejne 3 flaszki i 3 odlewki planuję puścić w świat. Póki co chciałabym mieć nie więcej niż 5-7 faworytów i stale zmniejszać ich ilość. Duża kolekcja mnie po prostu przytłacza, a ja jestem taka niezdecydowana (więc rano miałam kłopot
)Jestem pełna podziwu i gratuluję ostatnio ujawnionych/zaktualizowanych kolekcji ![]() Jak dojdę ze swoim nosem do ładu to ponownie ujawnie swoje pachnidła ![]() Dodam tylko, że spodobała mi się czarna Coco
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perfumy niosa ze soba wiele przyjemnosci i ciesze sie,ze moglam wydobyc z Ciebie utajona milosc do perfum Masz racje to kosztowne hobby......ale kazdy ma swoje pasje. Pokaze sie z aktualizacja po Nowym Roku jak ostatnie nabytki znajda sie u mnie bo ostatnio ciagle mi cos dochodzi nowego ![]() Niby wiem,co lubie i czego szukam ale kuszenie trwa
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-12-30 o 02:40 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4868 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Pogrubionym zaznaczyłam zapachy, które mam w kolekcji(Signature Beckham dopiero do mnie leci). Bardzo mi się podobają Twoje zapachyNo i ogromnie zazdroszczę Cesarzowej
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-12-30 o 03:43 |
|
|
|
|
#4869 |
|
BAN stały
|
Wiolu śliczna kolekcja
Zazdroszę Ricci Ricci, Diamonds Intense i Miss Dior Cherie ![]() A łączy nas przede wszystkim Diamonds i Ninka ![]() EDIT: I jeszcze Coco Mademoiselle zazdroszę nie zauważyłam jej
Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-12-30 o 11:42 |
|
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
Viollet same piękności
|
|
#4871 |
|
Konto usunięte
|
Wiolu - ładnie, choć wiele z twoich perfum to nie moja bajka - łączy nas HP (które muszę wykończyć) i Theosia (którą uwielbiam z kolei
|
|
|
|
#4872 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
![]() oto moja odnowiona kolekcja (bez próbek i części odlewek, których używam sporadycznie) Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2009-12-30 o 14:24 Powód: zdjęcia |
|
|
|
#4873 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję zbioru, mimo wszystko nic nie mogę w nim dla siebie znaleźć, nie moja to bajka...
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4875 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
BC, Tumulte, Słoń, Avignon, poza tym miłość do Cocona, Encens Flamboyant, Corso Como, Gucci i FdB. Czy muszę dodawać, że bardzo mi się Twoja kolekcja podoba?
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
widze duze pokrewienstwo z moim mauzem ![]() ze mną niestety zadneo-chociaz wszystkie (prawie) te zapachy znam i podobają mi sie to jakoś nie potrafię nosic ![]() Zastanawia mnie obecnośc Romy z tym zbiorze ![]() edit- a żle powiedzialam -widzę punkty wspólne- Elixir i H d'E
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-30 o 14:50 |
|
|
|
|
#4877 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam
do kolekcji dołączy jeszcze w poniedziałek Incens Matthiew Williamson ![]() Polly, mnie też zastanawia , ale jakoś nie mogę się zdobyć na rozstanie , może to przez ten anyżek .
|
|
|
|
#4878 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie będę się czaić ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() uwielbiam skrajności łączyć je lub.. miotać się miedzy nimi
Edytowane przez selya Czas edycji: 2009-12-30 o 15:29 |
||
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Trigonello, gratuluję spójnej, jakże klimatycznej i wielce charakternej kolekcji :brawo:
Bardzo ładnie się prezentuje roza: |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczególnie zazdroszczę BC, kolekcji kadzideł CdG, Gucci PH oraz Słonika
|
||
|
|
|
#4881 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim
i owszem, ja słodkolubna i praktycznie wszystko w mojej kolekcji słodkie, jadalne... ![]() Tri - no robi wrażenie ta Twoja kolekcja! Nie moje klimaty, ale i tak wow |
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudnie ![]() bardzo w moim klimacie
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączą nas BC, FdB i Tumulte PH. I być może połączą Wild Woods. Napiszesz dwa słowa o nich?A czy tam w tle widzę cynamon?
|
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wracam do Wad po długiej przerwie, lada dzień wstawię aktualizację mojego zbioru bo wiele się zmieniło
![]() No a teraz czas na brawa dla Was... choć tym razem zbiory zupełnie nie moje ![]() Cytat:
![]() Kolekcja bardzo ładna ![]() Nic swojego nie widzę, no ale ja się ostatnio mega wybredna zrobiłam ![]() Cytat:
|
|
#4886 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
.Odnośnie Wild Woods, pozwolę sobie zacytować samą siebie z wątku "Ostatnio testowałam " :"Wild woods Coty- faktycznie bardzo ciekawy zapach . Niestety zapach nie jest trwały |
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to są za dwa szklane pudełeczka na ostatnim zdjęciu? Niebieskie i zielone?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem zapomniałam, że to Twój opis skłonił mnie do rozmyślań o Wild Woods. Tylko cięgle się zdecydować nie mogę
|
|
#4889 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Przeglądam forum i jestem w szoku, cudowne kolekcje. Ja dopiero zaczynam, skromnie, ze względu na mały budżet (16 lat), ale staram się jak mogę.
Później dołączę zdjęcie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

już jest ich mniej niż ostatnio,ale i tak sporo.Docelowo zostaną tylko te,które zostały mi podarowane
pobuszowalabym w Twoich zbiorach

ale na pewno nie do bólu zębów. Otulająca. Nie jest to zapach ogoniasty ani supermocny, u mnie trzyma się dość blisko skóry - w każdym razie i tak czuję ją od siebie. Zakochałam się
klik!

z 5 do 14 flakonów
pomimo, że zamiłowanie do pięknych zapachów mam odkąd pamiętam.
nie zauważyłam jej 

, może to przez ten anyżek

.