|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
ja odpowiem bo tam zakupiłam suknię.
Przedział cenowy to 1800zł-3000zł. Czesto mają tam promocje albo dają rabaty. Ja załapałam się na rabat 20%. Minus jest taki, że na salonie mają ok. 30 modeli więc wszystkich które sobie upatrzyłyście na stronie na pewno nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Z tych które pokazałaś gusiak23 najbardziej podobają mi się pierwsza i ostatnia.
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Gusiak a mi ta pierwsza co wstawiłas mi sie podoba.
Bylismy wczoraj za obraczkami ![]() Typ Tzta białe i zółte złoto. Na zywo wyglada o wiele lepiej. Ogladalismy je w Puchatku i w galerii echo w Kielcach. No własnie to białe złoto mi tu nie pasuje. Choc ono jest matowe i pierwszym momencie nie zauwazyłam ze to białe.http://www.jubilerskorpion.pl/obracz...5%9Blubne.html Typ moj złote złote.To chyba te sa, bo na zywo te ten szlif wyglada o wiele mniejszy niz na tym zdjeciu i nie rzuca sie w oczy jak tu. http://www.jubilerskorpion.pl/obracz...5%9Blubne.html A wogole te pierwsze (Tzta) juz wpadły mi w oko. Ale poźniej pani pokazała te drugie(moj typ) i juz stwierdziłam ze to te. No i mam ciagle je w głowie ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-12-30 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie za mocno zdobiony kant. Będzie problem z powiększeniem obrączki - a wiadomo, że po latach się to zdarza.
Pamiętam jak wybieraliśmy obrączki też podobały nam się różne. Weszliśmy do ostatniego sklepu, który mieliśmy na liście (wiedzieliśmy, że tam mają szeroki wybór wzorów) i od razu wskazaliśmy na jedne. Żadne inne nie wchodziły w grę.
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Agusia ogladałas moj profil wczoraj po godz. 12 na nk?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
Gusiak mnie sie najbardziej podoba druga i trzecia suknia.
A obrączki zupełnie nie w moim typie. Byłam dzis w salonie sukien tak dla orientacji w wąskiej uliczce. I jestem niezadowolona bo pani powiedziała ze te suknie które mi sie podobają to własnie nie moj typ bo mam za mały biust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
W Wąskiej Uliczce? U naszej ulubionej pani? A siatki z Biedronki nie kazała Ci zakładać na głowę?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Ceny obraczek sa rózne. No i znam swoj rozmiar palca-11
![]() Wogole w Puchatku obsługa super. Pani pozwoliła nam zrobic fotke, ale telefonem to nie wyszły za wyraźnie, ale kto mogł sie spodziewac ze bedzie mozna zrobic zdjecie. No to sa obraczki skorpiona i te same sa w galerii tak jak pisalam, tam ponownie je przymierzylismy, ale juz patrzono na nas jak na zło konieczne, ale bardziej na mnie bo przymierzałam i przymierzałam. Obeszlismy cała ul. Sienkiewicza i wchodzilismy po koleji do kazego jubilera. W prawie wszystkich jest kolekcja Łazura, u nas w Ostr.tez sa. Własnie pokazałam mamie i jej te pierwsze sie podobaja. Ostrowczanko no widzisz nie wziełam tego pod uwage ze poźniej ciezko bedzie je powiekszyc. Napisze do tej firmy i zobaczymy co odp. Juz wolałabym by jakies 3 typy by nam sie podobały, a tu 2 i ciezko sie zdecydowac. W Ostr.juz chodzilismy i nic nie wpadło nam w oko. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Madziaciu kieruj sie na gdzie indziej za sukniami, w Ostr.jest niesetety mały wybór. |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Madziaciu - tu w Lublinie jest zatrzęsienie salonów - wybór z 5 razy wiekszy niż w Ostrowcu.
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Gusiak suknia nr 1 i nr 2 najbardziej mi się podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Justyś, obrączki też nie mój typ, wolę mniej zdobione, ale to Wam ma się podobać. Ostrowczanka dobrze podpowiada z tym powiększaniem, też bym na to nie zwróciła uwagi,a to jednak ważne.Przejrzałam tę stronkę co podałaś i wysłałam tż parę takich co mi się podobają, ciekawe co powie.
Madziaciu, w marcu?????? Jak byłam w listopadzie to mi w styczniu kazały przyjść bo wtedy miały być, nie rozumiem.
#2146 |
Wtajemniczenie
|
gusiak mi sie podoba ta 3 suknia ale ja to wogole mam inny styl. podoba mi sie ten obnizony pas.tylko ze ja juz swoja mam zamówiona. lezy w szafie koleznaki
![]() justys a obraczki ładne ale równiez nie w moim stylu. kazdy ma swoj. ja wole szerokie kwadratowe ze scietymi bokami. elsi ma bardzo ładne. tez wole takie mniej ozdobne. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ja mialam jechac za sala ale niestety w tym ropku( a na szczescie zostalo go niewiele) juz nie dam rady, bo praca i inne sprawy sylwestrowe. ale zaraz po nowym roku pojedziemy. szczeze nie moge sie doczekac... powiedzcie mi jaka mozna piosenke wziac na 1 taniec??
#2147 |
Zakorzenienie
|
My na pierwszy taniec chcielibysmy Celne Dion- Because you loved me, ale pewnie nie da rady, bo musiałaby leciec z płyty, wiec stawiamy na Lady Pank- Zawsze tam gdzie TY.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez ja biore pod uwage. ale mam jeszcze na mysli paule ignasiak od dzis. ![]() no tych wolnych piosenek to akurat jest troche i jedna fajna ballade ma doda. napisala ja jeszcze bedac z radziem...i nawet słowa sensowne sa ale nie znam tytulu. ![]()
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
U nas piosenka na pierwszy taniec leciała z CD (notabene mało brakowało a byśmy jej nie wzięli). Było to:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Tz dzwonił z propozycja pojscia na sylwestra do Bałtowa gdzies do lokalu:/ A wiecie co, nie chce mi sie isc i to przeziebienie do tego. Jak myslicie, w czerwonej sukience moge isc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
A w jakiej?
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
W takiej do kolan. Na zdjeciu bardzo sie swieci, ale na zywo nie wyglada tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli chodzi o ta co w niejjestes na zdjeciu na nk to dlaczego niby nie:P ja ide w fioletowej. mialam yc w baltowie w lokalu ale bede w wenus. moze ktoras z was sie tez tam wybiera??? bo im wiecej znajomych tym lepeij ![]() ![]()
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Tak to ta, co w niej na nk tez jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Wtajemniczenie
|
to dlaczego nie ja ide w długiej do ziemi fioletowej. tez ja chyba mam na nk.... myslicie ze w długiej pasuje?? czy nie bardzo? z odkrytym,i plecami.. bo mam tez czerwona z odkrytymi plecami z czarna koronka, kremowa w ktorej u elsi na weselu byłam i srebrna. ale moj TZ ma różowa koszule....
#2156 |
Zakorzenienie
|
No a niby czemu nie? Pasuje bardziej niz jakas jasna, bo to w koncu wieczorowa impreza. Ale kto co lubi.
Odp. ten facet odnosnie obraczek. W obu przypadkach da sie zmienic rozmiar, ale o 1-2, nie bedzie widac róznicy, a jesli wiecej to bedzie juz widoczne no i ryzyko jest wieksze w przypadku pierwszego typu, poki co nie było jeszcze problemów z tym modelem. No i jeśli chodzi o zawartość niklu w białym złocie to według informacji producenta może ono zawierać śladowe ilości tego pierwiastka ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-12-30 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem sukienka jak znalazł. Tylko dobrać fajne dodatki i już
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Aminata 2300 a przymierzałam jeszcze tę-2700. I to była porażka. Nie dla mnie jednak obniżone stany I dziwne,że w Ostrowcu tak późno wchodzą nowe kolekje.Pani też mi mówiła np na rogu z górzysta,że pod koniec stycznia już jest nowa kolekcja. Ale jak narazie nic mi się w O-cu nie podoba. Wiecie czy jest już otwarty salon na Mickiewicza?? Justyś obraczki ładne ale nie w moim typie-za wiele wzoru. A w Sylwestra impreza jest u mnie ![]()
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-12-30 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zadomowienie
|
Kurde to pewnie i mnie to co sie podoba nie bedzie rzeczywiscie pasować.
Ostrowczanko własnie ta pani na rogu mowiła ze do przymiarki bez makijazu przyjsc, o reklamówce nie mowiła ![]() Myslke ze obydwie te Wasze sukienki bardzo pasuja na jutro. Ja ide na domówke i kompletnie nie wiem w czym... |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
Ja na domówkę założę albo: brokatową niebiesko-czarną tunikę ze stójką i dżinsy, albo satynową śliwkową bluzkę kopertową i dżinsy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.