![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() a masz linka do NK? ![]()
![]() |
#662 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
nie,to było dawno
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Nindżopesz
|
Umieram z głodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
BAN stały
|
Bo w życiu trzeba mieć jakieś cele
![]() Eeeee... ![]() ![]() Cytat:
![]() Ilość zdjęć - 0 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokłóciłam się z kolezanką - jak ją przyłapałam na kłamstwie, to napisałam jej, że nie lubię kłamczuchów i mitomanów, bo sa niewiarygodni i nie można im ufać w to, co mówią. A ona mi się odgryzła: "a ja nie lubięskner i osób które myślą że wszystko wiedzą najlepiej chociaż tak nie jest i osób które na siłę próbują przekonywać do swojego zdania i osób które przynudzają na temat który tylko je interesuje" Czyżbym rzeczywiście aż taka niewybaczalnie okropna była? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a Gryksio dalej mnie wkurza ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||||
Zakorzenienie
|
Też mi cel...... pfff.....
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
![]() no wiesz... ja zawsze myślałam, że wazniejsze żebym była prawdomówna i godna zaufania, niż to, że marudzę i się mądrzę ![]() Ale jak koleżanka lubi kłamać i zmyślac o sobie cudne historie, a od innych otrzymywac to samo, to już nie mój problem ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
grozi wypollizowaniem
|
#671 |
Zakorzenienie
|
![]() A zauważyłyscie, jaki rozpieszczony? ![]() ![]() Jakby jakaś babka wlazła na forum do samych facetów i zaczęła jęczeć, jaka to gruba i brzydka jest, to zaraz by ją konkretnie zbanowali ![]() Faceci to mają dobrze ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jeszcze do tego nie doszedł ![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
![]() może jak przestaniemy go tak rozpieszczać, to dojdzie? ![]()
#674 |
Zakorzenienie
|
Chcecie, żeby doszedł? Tak publicznie?
Perpetuum mobile degeneracji, nie bar... ![]() Macham do Was z pustym żołądkiem i biorę się za ten nieszczęsny referat... Kameno, cieszę się, że Ci dobrze idzie macierzyństwo ![]() A dla Red mam to: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |||
Zakorzenienie
|
o to to....
![]() ![]() Cytat:
![]() ja sobie wciągnęłam kabanoska-bo kabanoska można i nie wchodzi w ![]()
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: e, zaraz - jakie macierzyństwo? Kamena i dzieci? ![]() Świat na głowie staje ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
no jak nie wchodzi
![]() ![]() Gryksio pomarudził i uciekł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez jadłam wczoraj, ale sie nawet nie przyznałam....bo kabanos moze byc podejrzany ![]() ![]()
![]() |
#679 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() A ja się nawet cieszyłam, bo przez tę chorobę przez 3 dni nic nie jadłam. Myślałam, że może mi to w krew wejdzie, ale wcale nie chce ![]()
![]() |
#680 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej klasie 'mroki' byly w mniejszosci. Ogolnie w szkole. Inni przyszli mroczni do szkoly (3 panny punkowy z kostkami i w koszulkach Expolited) by pod koniec 1szego roku liceum nakladac bialy cien i stylowe kozaczki z bazaru ![]() Pamietam metala, ktory po wakacjach wrocil w spodniach z krokiem przy kostkach. Pamietam sezonowo-wakacyjny przyrost populacji mrokow na rynku ![]() Ja w ktoryms momencie tez zmienilam styl, wprowadzajac do niego inne elementy (inne niz koszulki z zespolami, jeansy i glany) ale nie zmienily sie drastycznie moje preferencje muzyczne a jedynie poszerzaly mi sie nieco horyzonty. Nigdy nie zaczelam sluchac hip hopu, jakiegokolwiek popularnego radia do tej pory nie znosze - wole siedziec w ciszy. Moj szef zawsze stara mi sie dociac, ze ja sie ograniczam... Ale serio jakos nie wydaje mi sie by nagla milosc do Lady Gaga miala cudownie wplynac na moje zycie. Co do pracy - do biura niestety musze sie ubrac wg pewnego dress codu. Ja zawsze powtarzam, ze moje preferencje muzyczne mnie uksztaltowaly... I tak, jest to w pewnym sensie styl zycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mnie mrok nie ukształtował ![]() ![]() Tu mi dobrze i w tych klimatach się odnalazłam ![]() Ale oprócz tego słucham jeszcze czasem techno, pop, starego rock'n'rolla, bluesa czy muzyki klasycznej ![]() A nie trawię za nic disco polo i hip-hopu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Kocie macierzyństwo, proszę Pani, kocie. Trzeba czytać ze zrozumieniem ![]() ![]() No ja niby też, ale mhhhrok (czy tam inny swój styl) da się przemycić. Jak się chce, oczywiście. I w miarę możliwości. A w mundurek typu garsonka + czółenka + apaszka nie dam się wrobić never ever ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marynare i eleganckie kanty to ja moge wlozyc na spotkanie. Wazne spotkanie. Zazwyczaj snuje sie ubrana na czarno. Nawet czesto w czarnych rurkach i jakims topie (takim odpowiedniejszym) i nikt z dupy nie strzela ![]() Ale apaszki, te trumniaczki... nie... nie teraz... Jak bede stateczna, wiekowa pania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
|
Słuchajcie, czy wiecie może, co to jest za cudo -ziemia egipska?? Jakiś rarytas podobno, a ja jakem egiptolog, tak w kolorówce zacofana jestem...
![]() |
#688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#689 |
|
Znaczy rewelacja to może i jest, ale dla panienek z dyskoteki??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.