|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
Ja tam u siebie tych długich nóg nie zaobserwowałam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szkoda komentować te dziunie i kocicie wypinające co się da ![]() Cytat:
![]() Z resztą mnie to nawet trampki potrafią obetrzeć ![]() Każde jedne nowe buty mi masakrują stopy. Nawet klapki ![]() Także moje stopy nie są stworzone do noszenia butów, najlepiej boso ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja to zawsze twierdziłam, że do kosza mogłabym być jeszcze wyższa, a tak w życiu to chciałabym mieć te 175 cm ![]() ![]() a co do przystojniaków to fakt... sami sportowcy praktycznie ![]() koszykarze, siatkarze... mmmmmmm ![]() ![]() oddawaj go!!!!! ![]() ![]() Cytat:
myślisz, że jak długo mogą pozostać dziewicami? wyścig przecież ciągle trwa! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Daje im 15 lat i po dziewictwie. Wolę nie podawać niższego wieku, żeby mi szczęka z zawiasów nie wypadła. Strach pomyśleć co będzie, jak nasze dzieci będą miały tyle lat. Z 12 lat? Chyba pas cnoty pozakładam i zdejmę na 18stce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja właśnie dzisiaj z Mamcią i sis siedziałam i to samo powiedziałam... że moim dzieciaczkom jakieś pasy cnoty pozakładam, bo to co się dzieje to jakaś istna masakra... ![]() i też przeraża mnie właśnie to, jak będzie za kilkanaście/ kilkadziesiąt lat... jak moim dzieciom w głowach będzie seks w wieku 12-14 lat to chyba wydziedziczę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Konto usunięte
|
Ja w wieku 14 lat to chyba jeszcze sie lalkami bawiłam od czasu do czasu
![]() ![]() Całe szczęście, że nie wszystkie dziewczyny są takie szybkie. Oby było ich jak najwięcej. Ja juz uciekam spać, bo oczy mi sie kleja. Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj pospałam troszkę dłużej. Właśnie skonsumowałam śniadanie i wypiłam kawkę. Zaraz muszę się zabrać za pakowanie bo dziś wracam do krk ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A i obietnicy dotrzymuję ![]() ![]()
![]() |
#2049 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nigdy w życiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jak nie to się odda babci, bo swojego synalka bdb wychowała, tzn mi pasuje jak ona jego wychowała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() My dziś wcześniej wstaliśmy, bo o 10 ![]() ![]() jojla oddawaj ubrania z fotek 3 i 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Także nie możemy przyszpanowac i jesteśmy daleko w tyle za hot 14stkami. Chyba trzeba worki pokutne uszyc ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak to wyjdzie w praktyce bo sylwek jest robiony na 8 osób, z czego jest 5 facetów, a tylko 3 kobity. A z tych 3 kobiet to tylko ja wódkę czystą piję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zadomowienie
|
:/ mojego babcia zmarła... także spadam. miłego dnia
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Śnieg!!! Dużo śniegu !!! I ciągle pada
![]() JOJLA świetne zakupy. Jeansy piękne ![]() Dziewczęta mi też mówcie buszmen ![]() ![]() ![]() Edit: TEOFANO ![]()
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-12-30 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Teofano-przykro mi
![]() Hm, ja dziewictwo straciłam dość wcześnie, ale nie będę Wam mówić ile dokładnie lat miałam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-30 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przykro mi kochana ![]() Cytat:
![]() Jojla piękne zakupy. Szczególnie tunika mi się spodobała. Fajne, że nareszcie poszalałaś na zakupach ![]() Wstałam dzisiaj dopiero przed 11 i czuje, że już dzień zmarnowałam. Zabieram się za jakąś naukę bo przebimbałam całe święta i nic nie zrobiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2059 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
A ja bym tylko sukienki nie zmienila, uwazam, ze wyglądałam świetnie [ale skromność
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2062 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() strasznie mi przykro kochana ![]() ![]() Ja zmykam bo muszę lecieć na pociąg ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2063 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Studniuwka w sumie byla ok bo wiekszosc klasy przyszla sama i byla imprezaa ![]() BUSZMEN to ja jestem najwiekszy bo pirewszy raz kochalam sie w wieku 22 lat z moim facetem obecnym i jak do tej pory tylko z nim wiec Buszmen mega ![]() Biedna Teofano ![]() ![]() A ciuszki booskie ja tez bym sie nie powstrzymala pzed kupieniem ![]()
#2064 | ||||||
Rozeznanie
|
kocham koszykarzy, więc też oddawaj!
![]() ![]() ciuszki baaaardzo fajne! bluzeczka z krótkimi rękawkami super, jeansy super i tunika też! ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do dziewczyn to sama prawda ![]() też znam mnóstwo dziewczyn (zresztą w takim towarzystwie się obracam), gdzie nie w głowie im w wieku 14-15 lat był seks... ja tego naprawdę nie mogę pojąć i tyle... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jaaaaaaaa. to nie mogę dać roznegliżowanego zdjęcia z podpisem hoooot 14stka? f..ck ![]() ![]() ojojjjjjj, tulę Kochana ![]() Cytat:
![]() u Ciebie pada śnieg?! a u mnie nie... wszędzie pada tylko nie u mnie... ![]() Cytat:
![]() i gdybym mogła to bym pewnie nosiła dzień w dzień ![]() ale właśnie ze względów na wygodę i praktyczność biegam prawie całe życie w adidaskach i płaskich ![]() No więc widzicie Dziewczynki... wychodzi na to, że duuuża większość z nas jest porządna, dobrze wychowana itd itp ![]() nie rzucałyśmy się z naszą cnotą na pierwszego lepszego... ![]() jestem z Was dumna! ![]() i cieszę się, że takie z nas fajne grono Babeczek '86 ![]() ![]() ja właśnie wróciłam z zabiegu na nóżkę... idę chyba wypić kawkę, bo coś mnie na sen wzięło... ![]() wpadacie teraz do mnie?! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() I znowu muszę nadrobić zaległości...... ![]() Zima wróciła, a było już tak pięknie. No ale do wiosny bliżej jak dalej ![]() Co się zaś tyczy obcasów......Ja w nich nie chodzę. Po tych wszystkich skręceniach i złamaniu jestem taka....niestabilna, że po prostu boję się założyć buty na obcasie. Dzisiaj ojciec wrócił ze szpitala i wszystko wróci do normy, czyli olewanie wszystkich zaleceń lekarzy, bo i po co ich słuchać. Ech, nie rozumiem jak można być aż tak upartym i wszystko wiezieć najlepiej......
![]() |
#2066 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() faktycznie grzech ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
Fajnie się czyta, że są jeszcze kobiety którym nie śpieszno tracić dziewictwo z byle kim. Przypomniała mi się jedna historia jak miałam 17 lat i podrywał mnie pewien napaleniec, który po dniu znajomości próbował zaciągnąć mnie do łożka (to było na wakacjach). Nazwał mnie oczywiście cnotką niewydymką i tyle go widziałam
![]() Mam dzisiaj małego doła. Pusto i cicho się w domu zrobiło, za oknem jakoś szaro a ja od rana zakopana w książkach. Ciężki powrót do szarej rzeczywistości ![]() A jeszcze o wzroście była mowa. Ja mam 168 cm i jest to dla mnie idealny wzrost. Nie za dużo, nie za mało i obcasy mogę bez problemu nosić tylko, że nie lubię. Na co dzień śmigam w płaskich butach a obcasy, szpilki tylko od wielkiego dzwonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana takie dni mają mnóstwo pozytywów - choćby takie, że najlepiej się wtedy walnąć pod kocyk i czytać do woli, popijając coś smacznego i ciepłego ![]() ![]() Cytat:
![]() jak byłam kilka lat młodsza to bardzo nie lubiłam tego swojego 160 cm, chciałam być wyższa, ale potem mi takie bzdury wyszły z głowy i zaakceptowałam siebie taką, jaką jestem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Mi zawsze mój wzrost się podobał, uważałam go za idealny, do czasu, gdy na slubie mojej siostry ciotecznej druzba byl nizszy niz ja [miałam buty na obcasach]
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |||
Zakorzenienie
|
Oj przepraszam
![]() ![]() ![]() Jesteśmy okropne... jak można sie aż tak nabijać z HOT14 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś na baletach poznałam kolesia, który później uparł się, że odprowadzi mnie do domu. I odprowadził, ale po drodze namawiał mnie wszystkimi sposobami, żebym poszła z nim do niego. Wyśmiałam go i opier*oliłam, a on stwierdził, że mam problemy z psychiką ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-12-30 o 15:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.