|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Cukiiereczek
Sharmilla ruda wiewióra ouu ukradłam prawie wszystko ![]() agatka994- chętnie podpisze zgadam się z Tobą w zupełności ![]() .................................... Cierpię w rytm muzyki .. Życie depczę wyobraźnie.. Patrząc przez okno w górę na to jak ta miłosna historia dobiega końca .. |
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
Przytul mnie ostatni raz.
Gdybym mogła uwolnić się od Ciebie, ale nie musiała Cię stracić. Wrócę po Ciebie. Obiecuję. Dobrze pójdę już, lecz gdzie? ![]() Nienawidzę ciszy, nienawidzę hałasu. Nienawidzę miłości - tak strasznie jej potrzebuję. Nie chcę nikogo znać ! Tak bardzo potrzebuję rozmawiać z Tobą. Mam rozdwojenie jaźni . Stan Apatii - mój stały towarzysz . - nachalny, a ja nie lubię nachalności . Nie kocham nikogo bo w miłość nie wierzę. Tracisz mnie a nawet tego nie widzisz. Pokrewne dusze zostają. Pomagają sobie wszystko przetrwać. Rozumieją, że miłość to ogromny cud przez wszystkie dni wszystkich lat. Była przestrzeń między nami Policzalna myślami Krokami nie pokonana tak rozległa i zamknięta w sobie zarazem między nami Ale nie było przestrzeni dla nas I był czas między nami Odczuwalny przez serca Niepojęty rozumem wieczny w kruchości sekund krótki jak oddech Boga między nami Ale nie było czasu dla nas I była miłość Której miłością nie można nazwać Bo była zbyt szalona by siedzieć w zamknięciu cicho posłusznie Była miłość dla nas Ale nie było miłości między nami |
|
|
|
#1593 |
|
Wtajemniczenie
|
3martyna3 - ale tak jak ja to chyba nikt Cię nie uwielbia <333 ;**
nie dla lansu - dziękuje złotko, coś rzadko Cię tu widzę ;* niebieskookaa - dziękuję Ci maleństwo ;* Nie smakuje mi ta miłość. Chyba była zbyt długo maczana w uczuciach. Nie powinnam była pozwolić Ci na miłość. Podobno niedobrze jest mieszać, jednak nie potrafię się oprzeć szampanowi i twoim oczom.
|
#1594 |
|
Przyczajenie
|
>nie zależnie od tego co mi zaoferujesz, ja już tego nie chcę.
>jestem jaka jestem, ale wiem na pewno że inna niż Ty.. >Wiesz co? <Co takiego? >On już mnie naprawdę nie kocha.. <Dlaczego tak uważasz? >Bo gdyby mnie kochał, nie zadawałby mi takiego bólu.. <Ale pomyśl, on tylko powiedział to że Cię nie kocha, aby Cię chronić, a Ty mu uwierzyłaś tak na słowo! >Obiecałam mu to. Obiecałam mu, że będę mu wierzyć. Więc jak mogłam nie dotrzymać obietnicy? coś jeszcze ode mnie
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli będzie Ci na mnie zależało to znajdziesz drogę, nawet przez piekło...
Można spać, jeść i pracować.. i można być martwym, a ludzie nawet tego nie zauważą. Kiedyś byłam niewidoma, to miłość przywróciła mi wzrok. Nie słyszę własnych myśli, taki jest krzyk... Idę w nieznane i nikt nie wie co teraz będzie. Szczęście uśmiechnęło się do mnie... teraz czekam tylko na miłość. |
|
|
|
#1596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
___ plotę warkocze na sercu twym. kochanie kogoś bez wzajemności to obrzydliwa rzecz. jak można świadomie zajmować czyjeś serce bez zapłaty. istnieją dwie rzeczy które muszę, ale nie mogę mieć: ty i Twoje serce. niesamowite co zrobiły ze mną żelki. uzależniły i zachłannie ich pragnę. zupełnie jak Twoje serce. kocham Cię osobiście.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-12-30 o 15:37 |
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
poddaj się. będzie prościej.
jest mi zimno, pije tonik bez ginu i rozmyślam. uśmiechać się do tych wszystkich frajerow i chamowac się żeby nie splunąć im w twarz. strasznie mi potrzeba wiecej takich chwil wytchnienia. mam siwego włosa, niewyspane oczy, chory układ immunologiczny. Przez Ciebie. słodkie lenistwo. słodkie do czasu. bo bardzo szkoda byłoby Nas. mamy koniec grudnia, prawie początek stycznia i siebie. To jest ważne, to się liczy. Trzeba było przepłakać te parę tygodni, katując psychikę zdjęciami, archiwum i tysiącem wspomnień. teraz jest znowu jedna pora roku - spokój. tylko dajcie czasowi czas traktuj mnie jak powietrze- a jak powietrze niezbędną się stanę.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-12-30 o 15:42 |
|
|
|
#1598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taka pochwała? Jejciu dziękuje ![]() :roll eyes: Słoneczko _________________________ _________________________ pośpiesznym do szczęścia. ![]() życie bardziej bueno ![]() psychopatyczny dupek z wygórowanymi ambicjami i przerostem ego ponad swój wzrost. ![]() pewnie bedzie chciał z jakimś kimś to niech weźmie jakiegoś kogoś ;D ![]() jest mniej niż ciut czy więcej niż troche? ![]() Najgorsze że na gorsze ![]() wiesz gdybyś był w wersji <cenzura> to może bym sie cieszyla xD ![]() nie wiem czy wiesz, pewnie jak zwykle udajesz ![]() wiemy czego nie wiemy dlatego pytamy ![]()
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Siedem życzeń jak we śnie albo w bajce, którą znasz.. Los ci dał wielką moc, czarodziejską.. Siedem życzeń wybierz sam, nie pomoże ci w tym nikt. Co jest dobre, a co złe, rozważ w sercu. razem łatwiej iść pod wiatr. Być snem nieznikającym z Twego życia, uśmiechem, który gości na Twych ustach, myślą, co nie opuszcza Cię na chwilę, ciałem, co z Twoim w jedno zlewa się miłością, kobietą Twojego życia - na zawsze.. - Co oznacza bycie specjalnym? Czy jest to posiadanie specjalnych zdolności? - Nie, nic podobnego. Być specjalnym to być sobą. To jest rzadkość w tym świecie.. Los daje nam wiele życiowych szans. Szkoda tylko, że dowiadujemy się o tym po fakcie.. Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o Twoich planach na przyszłość.. _________________
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuję Cię wypatrzeć w tłumie.
Tylko pamiętaj...jak się zakochasz bądź ostrożny, bo nawet to potrafi skopać tyłek. Kiedyś mówiłam kocham. Dziś ja to czuję.
|
#1601 |
|
Przyczajenie
|
Tej nocy prawie byłam martwa, a Ty zapytałeś mnie, czy chce Ci coś powiedzieć. I wierz mi, ze chciałam. Chciałam Ci powiedzieć całą prawdę. Że umieram bez Ciebie, że już nie potrafię dłużej widywać Cię dwa razy w miesiącu i czuję, że odkąd Cię poznałam, nie myślałam jeszcze o niczym innym niż o Tobie. Ale wiesz jak to jest, gdy tak bardzo chcesz komuś coś powiedzieć i czujesz, że nagle nie umiesz mówić? Stoisz w bezruchu, masz ściśnięte gardło i wszystkie słowa mieszają się ze sobą. Ale nie martw się, gdy tylko oswoję się z myślą, że nie znikniesz nagle z mojego życia, tak w pięć sekund, to obiecuje, ze powiem Ci to wszystko. Opowiem, jak bardzo tęskniłam, o tych nocach, kiedy nie spałam, by o Tobie myśleć i jak nie odrywałam oczu od telefonu czekając kiedy napiszesz.
- Jak na ciebie patrzę, to mi coś w żołądku spada z góry na dół - usłyszałam jeszcze, i najgorsze, że mi też coś spadło w żołądku. Pamiętam jak razem z letnim deszczem, uczyliśmy się kochać siebie nawzajem. Naprawdę. Miał coś w oczach. I to nie były szkal kontaktowe.
|
#1602 |
|
Przyczajenie
|
ak więc jestem tu nowością , i myślę że dam radę z waszą pomocą
ogólnie to często kradne Wam opisy dziewczyny , są FANTASTYCZNE .![]() coś ode mnie ; `Za dużo widzę żeby przejść obojętnie.
` duże oczy ,wygadana , ciepła bardzo pierwsza klasa . ![]() `Odstaw prozak, musisz poczuć życie jakim jest! `Brak umiaru ! `Widzę różnicę, wiem czego chcę. |
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
♥ nie wolno oddawać serca dzikiemu stworzeniu!
im bardziej je kochasz, tym ono staje się mocniejsze. aż wreszcie jest dość silne, żeby uciec do lasu. albo pofrunąć na drzewo. potem na wyższe drzewo. a potem w niebo. i tak pan skończy. jeżeli pan sobie pozwoli kochać dzikie stworzenie. skończy pan na patrzeniu w niebo. lepiej patrzeć w niebo, niż w nim mieszkać. Tak tam pusto i nijako. Po prostu kraina, gdzie toczą się grzmoty i wszystko znika! ja się nigdy do niczego nie przyzwyczajam, nigdy i do niczego! kiedy się przyzwyczajasz to tak, jakbyś umierał.. nigdy nie będę wiedziała, że coś jest moje, dopóki tego nie wyrzucę.. Potrzeba czterech sekund żeby dojść do drzwi. Ja daję Ci dwie.. Każdy człowiek szuka swojego miejsca na świecie, miejsca, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany`ego. Człowiek będzie go szukał, aż znajdzie i poczuje się w nim jak najlepiej, i nie będzie chciał go opuścić. Nie chcę niczego mieć, dopóki nie znajdę takiego miejsca, w którym ja i otoczenie będziemy do siebie pasować. Nie wiem jeszcze, gdzie to jest, ale wiem dokładnie, jak tam będzie.. - jak u Tiffany'ego. ♥ Śniadanie u Tiffany'ego.
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
"If everything was everything but everything is over"
(Gdyby wszystko było wszystkim ale wszystko jest skończone) "I was wrong to let you go" (Popełniłam błąd, pozwalając Ci odejść) "Now take a seat and stay forever and make me stop counting the days " (Teraz usiądź i zostań na zawsze,i spraw abym przestała liczyć dni" "I want to start anew, never saying I'll make do" (Chcę zacząć od nowa, nigdy nie mówić, tylko działać)
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2009-12-30 o 16:34 |
|
|
|
#1605 |
|
Rozeznanie
|
uczucie samotności potężnieje, kiedy próbujemy mu się sprzeciwiać, a słabnie, kiedy najzwyczajniej w świecie je ignorujemy. kochasz wtedy gdy osoba, którą darzysz miłością potrafi jednym słowem doprowadzić Cię do łez. nigdy nie poproszę Cię o potwierdzenie słów z wczorajszego wieczoru, ponieważ będę bała się zaprzeczenia. jeśli wybuchniesz, ja będę gotowa wyłapać wszystkie uczucia jakie z siebie wypuścisz. problem w tym, że gdy jesteś blisko możesz zrobić ze mną co Tylko zechcesz. mętlik w głowie. nie próbuję nawet go ogarniać. rozglądam się za fajnym bogiem, którego czułe ramiona stawią opór potencjalnemu ześwirowaniu. Lubię seks i Johnny'ego Deppa. Seks z Johnnym Deppem przerasta moją wyobraźnię. No idź już, sobie idź, zanim się rozmyślę i pochwycę Twoją dłoń, bo wtedy już jej nie puszczę. i ani mi nie mów , że nie mam takich problemów .. bo to bajeczka dla dziecka .
|
#1606 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem co sie ze mną dzieje...
Było szczęście... Była wiara... Była też nadzieja... Wszystko prysło jak mydlana bańka... została tylko cisza... Nie czuje nawet wiatru Twych słów... One umilkły w ciszy samotności... A Twój uśmiech gdy na mnie patrzyłeś, Sprawiał, że promieniałam Tylko taki wzrok potrafił sprawić Że się w Tobie zakochałam. Ty zapomniałeś ze istniałam ze jeszcze kilka miesięcy temu byleś ze mną i tuliłeś do mnie siebie dziś nawet nie potrafię spojrzeć Ci w oczy boje się ze zobaczę w nich twoją obojętność i serce przestanie na chwile bić . Tyle pięknych słów ,które teraz nie znaczą już nic ... twój uśmiech to jak do mnie mówiłeś byleś przy mnie kochanie ... a teraz nie obchodzę Cię dlaczego aż tak ranisz mnie... Kłótnie między nimi codziennie powstają. Jednego dnia się kochają , a drugiego nienawidzą. Ale zawszą do siebie wracają, bo się mocna kochają. ![]()
|
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim, no!
Kradnijcie ile wlezie^^ Jesteście boskie, szczególnieciiri. < 3 `I can't have You. it isn't fair ! ` <3 [nie mogę Cię mieć. to nie w porządku !] sentymentalne sr^anie w banie. i czasem tak siedzieli patrząc na siebie. ta chol^erna potrzeba czułości. ;< - Kiedy zrozumiałaś miłość? - Kiedy po raz 10, oglądając 'Titanica' nie zapytałam, dlaczego ona po niego wraca .. `chore pseudo związki chodzące po ulicach.' `cho^lera, jak wspaniale jest spoglądać w niebo i nic nie widzieć. Cieszyć się samotnością, i słuchać nocą psychodelicznych piosenek, cho^lera...' opisy nie moje. |
|
|
|
#1608 |
|
Raczkowanie
|
Cześć jestem tu nowa..
You don't know how hard it is to be a woman in love with you Zawszę upadam przez tych złych chłopców, co za wyzwanie Staję się zmęczona sprzątaniem po nich niczego nie masz w oczach. a w niczym trudno się zakochać. Jego oczy.. - co z nimi.? - z nimi.? z nimi związane jest każde moje marzenie, każdy sen. bo... tylko On ma takie oczy. `Czasami rano wstaję z łóżka pełna życia, podekscytowana, radosna, a czasami nie chce mi się wstawać... Czasami zaraz po przebudzeniu spędzam dwie godziny przed lustrem i pięć w łazience, a czasami spojrzę tylko raz, sprawdzając, czy jestem czysta. Czasami cały wieczór szykuję ubrania dopasowując te lepsze do najlepszych, a czasami wkładam to, co pierwsze nawinie mi się pod rękę. Czasami... A wiesz od czego to zależy? Od tego, czy Cię akurat w danym dniu mam zobaczyć.` |
|
|
|
#1609 |
|
Gość
|
Dostanę może opisy w których jest mowa o samotnym sylwestrze, choć wiem że on się dobrze bawi bezemnie. chciałabym go spedzic z nim
Nie dziękuję i nie przepraszam za moją miłość do Ciebie ..
|
|
|
|
#1610 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jejciu
kocham was wszystkie <33 _________________________ ____ Muzyka woła bez odpowiedzi Siedzę tu cierpliwie I mówię do siebie I czekam na ciebie miłość całowała się na dachu z widokiem Zegar stawia czoło barwie nieba Odwróć się. Dotknij ziemi. Codziennie Ty i ja. wszystkie moje rany piszą twoje imię i... ty mnie paraliżujesz. robisz bałagan w mojej głowie |
|||
|
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialam byc
Magari91 Plotkaraaa libri okradam ![]() ![]() ![]() ![]() ` dwukropek i gwiazdka ` - takie gUwno , a cieszy xD. - I mogę na Ciebie liczyć zawsze? - Nawet w środku nocy na siarczystym mrozie.
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
Byłaś naiwna... teraz cierp Szukając drzwi do krainy fantazji .. ![]() -Zagramy w misie ...? ;] -Ale jak się gra w misie.. -Jak wygram, oddasz mi sie ;* Przyjaźń.. ? oczywiście, ale dlaczego jednostronna .. W chaosie ciągle mam z tym problem .. Z biletem w jedną stronę. Uzależniona od Ciebie..? Nie..! Chyba nie.. Kocurek <3
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Ile razy było "a nie mówiłem"..
Ile raz zaczynaliśmy od nowa, W ile ramion się wypłakałam... Ile było obietnic, bądźmy szczerzy, Ile moich łez spadło na podłogę. Ile walizek spakowałeś, tylko po to by je z powrotem rozpakować, no powiedz! Ile razy się wahałeś. Ale nigdy więcej... Jeśli tylko wpuściłbyś mnie do swojego świata Byłoby o jednego samotnego faceta mniej. Prawie mogę Cię tutaj poczuć... Odwraca się.. i uśmiecha do mnie.. jak On się pięknie uśmiecha.. prosto w moje serce. zupełnie przegrana, stracona, omotana tysiącami sprzeczności. zdematerializowałeś się, Skarbie. serce buntuje się już przeciwko nadmiarowi niezdrowych emocji...
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-12-30 o 17:22 |
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz co się stanie, gdy zamknę oczy.
to jedna z tych chwil. godzin. gdy płaczesz. i tak bardzo pragniesz wsłuchać się w czyjś oddech. wpadłam w banalną pułapkę podstępnie założoną w twoich oczach. wszystko jest takie dziwne. wszyscy boją się "kocham cię". |
|
|
|
#1615 |
|
Raczkowanie
|
Mam Twoje serce, jeśli chcesz je odzyskać musisz dostarczyć mi buziaka przed północą.. <3
Trzeba wracać, a w Twoich ramionach tak miluśno ![]() Weź mnie za rękę i zaprowadź tam, gdzie nikt nas nie znajdzie.. To co Tygryski lubią najbardziej ![]()
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
miło mi
![]() ![]() A jeśli spotka Cię coś złego, uśmiechnij się i idź, tak jakby nic złego się nie stało. Jedno życie - moje życie, to tak wiele znaczy. Niesamowite jak bardzo można być ślepym na swój własny los. Jak zacząć żyć od początku? To takie trudne.. Osoba, którą kiedyś byłam jest kluczem do zrozumienia tego, co dzieje się teraz ze mną, jest kluczem do wszystkiego.. A tam już czeka ktoś byś wziął go za rękę.. A już za moment będę kimś innym, a już jutro pójdę drogą, której jeszcze wczoraj bym nie wybrała... |
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
dontgivemenames; RóbCoChcesz; 3martyna3
<3 i nie ma co się tu rozczulać, zamiast Asa. znów przypadła mi dwója... życie jest ja domek z kart. takie małe, kruche ch.uj nie wie co. Jaś i Małgosia wyszli z bajki po wino, wódkę i fajki.
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Come here Baby, sometimes I just wanna dance with you… / Podejdź tu chłopcze,czasami mam ochotę z tobą zatańczyć Talking with my fingertips, I got so much to say babe… Can you read between the lines? / Rozmowa z moimi dłońmi, Mam tyle do powiedzenia kochanie Czy potrafisz czytać między wierszami? I'm standin' at the fork in the road, and I Don't really know which way to go / Stoję na rozwidleniu drogi, i ja Tak naprawdę nie wiem którą drogą iść
|
#1619 |
|
Przyczajenie
|
'Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół i...
Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół i... Nie ma Cię i nie wiem już, gdzie jesteś, Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce!' Pod jego wzrokiem, moja skóra w ogniu płonie Smak jej skóry dziś zniewala mnie "Jeśli prawdziwa miłość góry przenosi, to moja miłość do Ciebie zmieni układ planet " Wina leży zawsze pośrodku, tylko nie wiadomo po czyjej stronie leży środek. _________________ Tkamy marzenia, cerujemy rzeczywistość. Tak mijają dni bez Ciebie Z ciszą pośród czterech ścian... |
|
|
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
Noc bez Ciebie straciła smak ..
Czuć Twój oddech, napajać się Twoim zapachem <3 Z Tobą nawet u dentysty jest jak w niebie ![]() Gdy widzę czerwone słoneczko zastanawiam się czy naprawdę Cię nie ma, czy tylko się ze mną droczysz .. ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

zgadam się z Tobą w zupełności