|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
![]()
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Helloł.Wróciłam! 4 godziny na zakupach i mało kupiłam...ech.
Kania no myślę,że do zależy od czystości o wielkości kamienia.Bo te co oglądałam z topazem i naokoło małe brylanciki,to jednak były spore (ja lubię skromniejsze pieszczonki )Co do butów,to w gim też nosiłam glany Ale żadnym metalem nie byłam.Lubiłam rock,metal,numetal itp,ale mój chłopak nosił glany to ja też![]() Co do butów,to mam kilkadziesiąt...wolę nie liczyć...I tez niektóre buty mam takie,ża pasują mi tylko do konkretnych rzeczy. Co do poprawin to jak powiedzieliśmy Rodzicom w niedzielę,że ich nie chcemy,to odetchnęli z ulgą (cała czwórka). Poprawiny to masakra.Ewentualnie mała imprezka w domu dla Rodziny wchodzi w grę (zwłaszcza jak zostanie jedzonko z wesela )Ins dooooszłaaaaaaaaaaa Na poczcie się okazało,że mam na kwitku trochę zmienione nazwisko i w ogóle tam się najpierw ktoś inny podpisał No ale nieważne-ważne,że jest
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jako jedyna w tym towarzystwie nigdy nie nosiłam glanów?
|
|
|
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz zmierzyłam jakieś martensy, ale stwierdziłam że są niewygodne i ciężkie i twarde i nie pasują mi do reszty ubrań.
|
|
|
|
#3786 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nigdy glanów nie miałam na nogach ![]() Agatko Teraz już musi być tylko lepiej
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
:przytu: Również nigdy nie miałam tego czegoś na stópkach
![]() Dla mnie poprawiny są dla najbliższej rodziny. Je się to, co zostało z wesela, cieszy się już w mniejszym, takim "własnym" gronie. Ma to największy chyba sens wtedy, kiedy zostaje się, żeby posprzątać po weselu np. w remizie, czy w sali - tak mi się wydaje. Od wczoraj mam tel na abonament. I brat już mi nabił 50 złotych poza abonamentem przez... darmową grę :| Tzn ściąniecie do telefonu bylo darmowe (jakieś akwarium), ale już wsadzenie do niego rybki, bursztynu, roślinki było w "banku", w którym wypłacało się pieniądze. Jak? A no, sms jakiś wysyłało, którego telefon nie zarejestrował. I tak kilka razy. Zorientowalam się na szczęście, bo tam niektóre smsy to i po 10zł są...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-30 o 16:25 |
|
|
|
#3789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
przegladam te sukienki ze strony od ins
)) i podoba mi sie gora cos w tym stylu http://www.1luckybride.com/morilee-w...4-p-11919.htmlw ogole wiekszosc sukien jest bez ramiaczek oszaleli czy co??
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
zacznę z grubej rury: 1. jak tam po świętach z biżuterią napalcową? 2. jest w końcu Gwizdak w internecie? 3. co ze spotkaniem w Kato? 4. ja nosiłam glany aż mnie kuszą znów, bo nioe przemakają
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
To aktualizuję listę:
frezyjka Remedios pagka carmelova justynka basiek Ale fajnie
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wam fajnie z tym spotkaniem
![]() Aaa kupiłam książkę Agahthy Christie (mam już 50 i następne 9 właśnie kupiłam na necie ), gazetkę z modą ślubną (300 stron i saaame kiecki i dużo firm,których nie znałam ), sweterek w Mango, longsleeva w Quciksilverze.No i wzięłam sobie też spodnie z Sisleya i sweter,a także kilka sweterków w Beniu. Porobię potem zdjęcia
|
#3794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylku poka poka |
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
eh..kolejny samotny wieczór bo dla Tż są ważniejsze rzeczy...
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dotarłam do mieszkania. Znowu musiałam siedzieć dłużej w pracy. Płakać mi się chce
Tż od niedzieli nie rozpakował walizki, nie pościelił łóżka (on ścieli rano, ja wieczorem), nie posprzątał szklanek po drinkach, nie odkurzył, chociaż go proszę od 2 dni... A wszystko przez target, zmęczenie, zakończenie roku i nadgodziny.
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
No tego z Sisleya i Benettona jeszcze nie kupiłam;P Ale jak się namyślę to kupię
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja glanów nigdy nie nosiłam bo są dla mnie za ciężkie i niewygodne, ale ostatnio mi mama kupiła glanopodobne (bez blachy) w kolorze pomarańczowym
![]() ![]() Fakt, że ciężkie, ale nie tak jak prawdziwe glany, no i ciekawy kolorek mają
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
no i chili con carne przypaliłam
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Bo miała być telekonferencja, ale przekładała się od 15 do 17:30. A miałam wyjść o 16 i musiałam czekać...
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyneczki!!!
Nadrobilam moze z polowe i mysle sobie ze napisze cos w koncu, poki mam okazje, bo zapomnicie ze taka tu wogole byla Podczytywalam co nieco w pracy ale nie bardzo moglam pisac.Przede wszytkim SERDECZNIE GRATULUJE SWIEZO-ZARECZONYM Witam nowe zazdrosnice ![]() Co mi sie zapamietalo to ze duzo pisalyscie na temat sukienek Mayi i Majorki - a ja nawet nie moge ich zobaczyc ??Pazurki Frezyjki - przesliczne wykonanie co do dlugosci i ksztaltu to podziwiam za odwage..heheRemedios i Claris - mam nadzieje ze zanim doczytalam juz zdazylyscie sie pogodzic z Tztami. ![]() I tatus Hawwy - biedulko, trzymaj sie jakos a tatkowi zycze duzo zdrooowka I jeszcze wam powiem, ze posiedze tu na liscie oczekujacych dluzej niz myslalam Wczoraj wlasnie okazalo sie ze moj TZ ma wazniejsze wydatki![]() wiec z pierdzionka nici...najgorsze jest to, ze te jego wydatki moglyby spokojnie poczekac, ale skoro dla niego wszystko jest wazniejsze od pierscionka....to chyba znaczy ze on tak naprawde...hmmm nie chce sie oswiadczyc![]() tyle na dzisiaj-mam dola i ide spac |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
przypalonego byś nie lubiła
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
a co to takiego?
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
Ale na poprawę humoru nalej sobie wannę pełna cieplej wody, weź mazidła sie zrelaksuj przy świeczkach
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Choji no i w dodatku nie mam wanny
![]() A Chili con carne to takie danie meksykańskie, coś jak fasolka po bretońsku, ale na ostro, z pomidowami, kukurydzą i mięsem mielonym (ja czasem robię bez). |
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
no wielka iw ogole dół nie w moim stylu, ale góra ładnie wygląda.
to mi sie tylko z Simsami kojarzy Gwiazdeczko
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to para młoda sprząta po sobie w sali lub remizie ? Myślałam że po to się płaci żeby kelnerzy i panie sprzątające zrobiły to za nich. Chyba że to taka tradycja że pierwsze wspolne sprzątanie ? dlatego nigdy nie zdecyduję się na abonament byliśmy z M. na zakupach bo na nowy rok jest zaproszony do moich rodziców na obiad i jego mama chciała żeby miał sweter. W sumie fajnie bo mu wybraliśmy wreszcie coś bez nadruku, szary, poważnieje moje pimpi-bimpi ![]() jutro ja mu wręczam trzymatko do zdjęć i golitko wilkinsona i pomadkę męską na mróz a on mi trzymatko do zdjęć które sobie wybrałam ![]() przxyjaciółka mówi że mam się nie stroić jak uczennica bo to będą 3 dziewczyny, 5 chłopców i nikt się nie przebiera. Wlożę kabaretki, spódniczkę uczennicy i czarny sweter a zrezygnuję z białej bluzki i będzie to fajnie wyglądać ![]() carmelova, pod natrysk polecam blubel od ziaji, taka nowa seria a ja lubię brązowe, chyba o zapachu kakao plus toffi, lubię takie Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2009-12-30 o 19:00 |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
No to podaję szybki przepis na chilli con carne, robi się ok. 15 min plus czas gotowania
Porcja dla 3-4 osób: 1 żółta papryka 1 puszka fasoli czerwonej 1 puszka fasoli białej 1 puszka pomidorów 1 puszka kukurydzy 2 ząbki czosnku 30 dag mięsa mielonego (najlepsza jest wołowina) - często mięso pomijam chili - w proszku, świeża papryczka lub piri piri (nie dawać dużo, próbować) szczypta gorzkiego kakao sól, pieprz Na teflonie podsmażam mięso z czosnkiem, papryką pokrojona w kostkę, solą i pieprzem. Po usmażeniu wrzucam do garnka. Dodaję pomidory z zalewą, fasolę czerwoną z zalewą, fasolę białą bez zalewy, kukurydzę bez zalewy i papryczkę chili oraz szczyptę kakao. Gotuję ok. 10 minut i gotowe. Można podawać z ryżem lub jeść jak fasolkę po bretońsku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Ale żadnym metalem nie byłam.Lubiłam rock,metal,numetal itp,ale mój chłopak nosił glany to ja też
No ale nieważne-ważne,że jest

oszaleli czy co??

no i chili con carne przypaliłam
Nadrobilam moze z polowe i mysle sobie ze napisze cos w koncu, poki mam okazje, bo zapomnicie ze taka tu wogole byla
co do dlugosci i ksztaltu to podziwiam za odwage..hehe
Wczoraj wlasnie okazalo sie ze moj TZ ma wazniejsze wydatki
13.03.2008