|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
przynajmniej nie będę chrzaniła głupot, że jestem prawnikiem z powołania
![]() mój TŻ do mnie wpadnie koło 19 to się go spytam czemu taki szczęśliwy z powodu tego Sylwestra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() chyba, że coś ewidentnie spierdzieli, np. upije się jak ostatnio, wtedy przeprasza i obiecuje poprawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zadomowienie
|
Zapytałam co z Sylwestrem czy w ogóle spędzamy go razem.
Napisał ,,haha no tak, pytanie tylko gdzie" ![]() Bardzo śmieszne naprawde. No i co, on już pewnie uważa, że jest wszystko w porządku. I jak tu się zachowywać? ![]() Też jakby się nic nie stało? Nie wiem czy tak potrafię... Powiedziałam, że w najgorszym wypadku moi rodzice wychodzą. Myślałam, że powie coś o wspólnym wieczorze we dwoje, ale nic z tego. Chociaż bardzo prawdopodobne, że właśnie tak się nasz Sylwester zakończy, ale wiecie o co chodzi, gdybym usłyszała np.: ,,no to kochanie, spędźmy tego sylwka sami we dwoje, żeby odbudować nasze relacje" czy coś takiego, to byłoby mi o niebo lepiej.
#2373 |
Zakorzenienie
|
jade do psychologa...
#2374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla niego też nigdy nie ma żadnych problemów. Ja zawsze sobie coś wymyślam i wyolbrzymiam ![]() I już widzę, że znowu jest to samo. W 100% jestem pewna, że sam do tego tematu nie powróci. I znowu ja mam wszystko psuć? ![]() No mój czuł skruchę tylko kiedyś jak poszedł na balety nie mówiąc mi o tym. Tylko wtedy widziałam go takiego skruszonego i błagającego mnie o wybaczenie. W pozostałych przypadkach czepiam się i tyle. I co znowu mam odpuścić? ![]() Ale on nie może zrozumieć, że we mnie to siedzi ![]()
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
a ja się trochę wkurzyłam na TŻta za tego Sylwestra
![]() Sylwestra ze mną mu się odechciało, ale jak będą te dwie pindzie to już się cieszy. swoją drogą mogłyby sobie facetów znaleźć, zwłaszcza studentka medycyny, której zaraz strzeli 21 lat. a jeszcze żadnego chłopaka nie miała ![]() denerwuje mnie, że koło mojego TŻta kręcą się w większości wolne dziewczyny. czy to dziwne? bo u mnie jakoś większość facetów zajęta, a jestem od niego ponad 3 lata młodsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile można robić z autem?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2378 |
Zadomowienie
|
No i olał mnie, chamsko mnie olał.
Jest tak oschły, że serce pęka mi na pół. ![]() Napisałam mu, że może dobrze zrobiłby nam taki Sylwester we dwoje, to odpisał, bo dłuższym czasie, że jeszcze się popyta, może ktoś będzie miał jakąś fajną propozycje. Także perspektywa wieczoru sam na sam ze mną, jakoś go nie specjalnie satysfakcjonuje. Zapytałam się czy będziemy tam szli jako para czy jak? Odpisał ,,no a jak ![]() No i puściły mi nerwy. Lepiej mógł się wcale nie odzywać, jak ma mi pisać takimi półsłówkami. Spytałam go czy długo taki będzie i czy dużo czasu potrzebuje, bo nie wiem jak mam się w stosunku do niego zachowywać i czy będzie jeszcze normalnie czy już zawsze tak jak teraz. Chyba z 20 min nic nie odpisał. To mu napisałam wywód: ,,tak sie nie traktuje drugiego czlowieka, to nie jestes Ty, przeciez Ty nie pozwolibys mi cierpiec, bo mnie kochasz prawda?? no to wygoń tego diabla co w Tobie siedzi i niech albo bedzie normalnie albo niech nie bedzie nic. Odezwij sie do mnie wtedy, kiedy naprawde bedziesz tego chcial i nie bedziesz udawal kogos kim nie jestes". Odpisał po 2 min: ,,jestem, nie moge się uczyć i gadać jednocześnie ...". Nic już nie odpisuje ![]() Niech ma spokój. Bardziej mnie rani ta jego gadka do mnie niż jak się wcale nie odzywa. ![]() Co się z nim stało? ![]()
#2379 |
Zakorzenienie
|
Koszkaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle to Justyna jestem! ![]()
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nie mogę znieść tej jego obojętności, po prostu nie jestem w stanie. Jeszcze nigdy aż tak źle nie było. Kiedyś to by napisał, że mu smutno z tego powodu lub coś takiego. Teraz odpisuje półsłówkami, chłodnymi, bez wyrazu, co jest chyba jeszcze gorsze. Ulżyło mi po tym co mu napisałam. Ale czy on się tym przejął? ![]() ![]() Mam to w dupie. Dopóki on nie będzie miły dla mnie, ja też się płaszczyć nie będę. Niby z jakiej racji, co on myśli, że jest jakimś Bogiem, do cholery. Wiem, że mam słabą cierpliwość, bardzo słabą, staram się jak mogę. Wiem, że muszę wytrzymać dopóki razem na tańce chodzimy, bo to bez sensu by było, że bym z nim zerwała a co tydzień z nim tańczyła. Nie chce tego robić, nie chce tego kończyć, ale jak nic się nie zmieni to nie widzę innego wyjścia. Czemu mam cierpieć? Czy on w ogóle wie co to za uczucie? Czy po nim wszystko tak spływa? Mam wrażenie, że to drugie jednak. Chciałabym, żeby poczuł to co ja czuje w tym momencie ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Też tego nienawidzę, a i tak zawsze na ostatnią chwilę się dowiaduję. Czy Ci faceci mają coś w tych głowach w ogóle? Czy ludzie nie mogą tak postępować, żeby obie osoby były zadowolone? ![]() ![]()
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale brak czułości też wydaje mi się nie jest błahym problemem. Wiąże mi się to z takim ,,zmniejszeniem" miłości. Naprawdę mam wątpliwości co on do mnie czuje teraz.... Oczywiście już nic się nie odezwał. Podziwiam, że on potrafi się w tym momencie tak spokojnie uczyć. Po prostu zlewa na mnie i na to co sobie gadam. Gdyby mu zależało odpisałby, nie to że się uczy, ale a jakąś skruchą...
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
bbo może wie, że Ty i tak będziesz dla niego dobra? i po co ma się starać?
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dla mojego tż też nigdy nie ma problemu, na wszystko jest czas... masakra
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2009-12-30 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez sensu. Chyba kochający ludzie powinni się szanować. Nie będę już nic robić na złość, nie będę wzbudzać w nim jakiejś zazdrości, robić czegoś, żeby poczuł się nie pewnie. Mam dość jakichkolwiek gierek. Albo zrozumie jak rozumny człowiek albo trudno. Mam już tego po prostu dość. I tak wiem, że nic z tego nie zrozumie. Nie weźmie tych słów do serca, z resztą on ostatnio serca nie ma. Ajjj tam, w dupu z tym wszystkim. Już niedługo nie będzie wolnego i zacznie się kupe nauki na uczelni. Zamiast wykorzystać jakoś ten czas, to on nawet nie pomyśli o tym, żeby się ze mną dzisiaj spotkać. Bo po co? Przecież lepiej iść sobie na trening i się niczym nie przejmować. A ona niech sobie robi co chce.
,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello Edytowane przez Koszkaa Czas edycji: 2009-12-30 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie chcesz żadnych gierek itp to się najzwyczajniej w świecie do niego nie odzywaj... jak on napisze to oczywiście odpisz, ale ja byłabym oziębła... i też odpisywałabym rzadko, jak sama widzisz, bardzo Ciebie wkurza gdy on na Twoje pyt. zwleka z odp do 20 min. np. ![]() Odchodząc od tematu, muszę przyznać, że mój tż zakozaczył ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2389 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() A on zarabia, ale musi z tego opłacić podatek, telemarketerkę, benzynę, na swoje papierosy oczywiście ma, ale na nic innego już nie starcza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Ale cichutko... wydrukuję do końca wykłady i lecę coś jeszcze poczytać
![]() Trzymajcie się ![]() I ... żeby nie było, że jest u mnie tak super to wam napiszę, że głowa mnie boli ;/ caaaaaały dzień
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2009-12-30 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam Was
![]() Koszkaa - ja wiem co czujesz bo ja tez tak miałam zanim TZ ze mną zerwał. ale u was przecież nie jest jeszcze tak źle bo ci powiedział ze czuje to "coś" do Ciebie. myślę ze tak tylko troszeczkę przesadzasz, ale tak to już jest. ale TZ tez jakiś dziwny.. dajcie sobie trochę czasu.. on tez chce żeby było dobrze. przecież ci tak napisał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oducz go palic ja sie znowu staram i nie pale juz 3 dni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech się lepiej ocknie, bo sie ubudzi z ręką w nocniku ![]() Idę pogadać z kolegą, może jakoś mi wyjaśni ten głupi męski tok myślenia ![]() Aha w tym momencie rozpacz przerodziła mi się w złość, trochę mi lepiej ze złością, więc lepiej żeby ten stan się utrzymał.
![]() |
#2394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie znam dobrze waszej sytuacji bo nie nadrabialam jeszcze byc moze pisalas cos o tym wybacz nie doczytalam.. Ale prosby tutaj w takim przypadku na nic sie zdadza.. Trzeba jasno i klarownie postawic sprawe zeby zrozumial. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- A co do naszego sylwestra to oczywiscie gdyby nie ja to spedzilibysmy go siedzac w domu oczywiscie moj ukochany JAK ZAWSZE odklada wszystko na ostatnia chwile i jest do ostatniej chwili swiecie przekonany ,ze zdarzy z czymkolwiek.. I znowu tak samo. Ostatni raz juz powiedzialam ,ze zdalam sie na niego ..teraz z kilka miesiecy wczesniej zaczne planowac zeby nie bylo ![]() ![]()
![]() |
#2397 |
Wtajemniczenie
|
ok, wiecie jaka jest u mnie sprawa.. z ta odległość.. to wiadomo ze nie bede z TZ na sylwestra. zapytałam sie go jakie ma plany, powiedział mi ze siostra ciągnie go do klub ale nie ma z kim iść bo tam sie płaci za PARĘ. no to sobie myślę ok no fajnie, on teraz chce iść z kimś innym czy co? oczywiście sobie tego nie wyobrażam ze tak zrobi, ale zapytałam sie go. jego odpowiedz była "a co nie mogę?" i tak w kolko. teraz sie mnie pyta co chwile o co mi chodzi. nie wiem czy ze mną po prostu żartuje, bo tak dużo razy jest. ale tylko zastanawia mnie to czy TZ by naprawde poszukał sobie kogoś na sylwestra... bo wiecie.. on już ma jakąś paniusie na jego studniówkę
![]() aha no i chyba nie zartuje bo napisal " kur.. :/ o co ci w ogóle chodzi?" eh.. nie potrzebnie sie go tak zapytałam.. teraz będzie źle.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() ale po cha msku posstapił. On ma prawo wychodzić z innymi panienkami, a jak ty zapewne byś chciała to by było wielkie haloo. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i teraz mi tłumaczy ze co znowu sobie zmyślam, to jest normalna impreza.. no tak.. normalna impreza = sylwestra z inna dziewczyna. zaraz sie rozpłacze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.