|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
I look into your eyes, and I feel it coming through.
Spoglądam w Twoje oczy i czuję, że to urzeczywistnia się. whenever I see you, I'll swallow my pride and bite my tongue. I'll pretend I'm okay with it all. Gdy tylko Cię widzę, chowam dumę do kieszeni i milknę. Zachowuję się jakby wszystko było ok. whenever I feel your memory is breaking my heart, I'll pretend I'm okay with it all. Gdy tylko myślę o Tobie, serce mi się kraje, Zachowuję się jakby wszystko było ok.
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
- zacznijmy wszystko od nowa.. ja i ty..
- widziałeś kiedyś kogoś, kto po raz drugi pragnie zapalić wypaloną zapałkę..? - nie..tak się nie da.. - no właśnie i tak jest z nami..
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
witam po 50 stronach nieobecności . niestety nie nadrabiałam zaległości, bo wogóle jestem szczęśliwa, że w tej chwili piszę tu .
----------------------------------------- since he went away, her heart breaks everyday . /odkąd wyjechał, jej serce łamie się codziennie./ I'm doin' fine ad the sun often shines . /miewam się dobrze i słońce częściej świeci./ what are u thinkin`? /coś ty myślał?/ I can see that u got other plans for tonight . /widzę, że masz inne plany na dziś./ u say u wouldn't left them change mind . /powiedziałeś, że nie pozwolisz im rozmyślić się./ our hearts are both on overdrive . /nasze serca są na skraju wyczerpania./ your weren't worth the wait . ![]() /nie byłeś wart czekania./ when I met u I didn't really like u . bad beginnings make happy endings . /gdy cię poznałam, to nawet cię nie lubiłam. zły początek oznacza dobre zakończenie./ and the cure ain't Aspirin . /i nie wyleczy mnie aspiryna./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-12-30 o 18:42 |
|
|
|
#1624 |
|
Przyczajenie
|
Witam
jestem tu " nowa ".Chociaż już chyba od roku czytam tutejsze opisy. (; i podziwiam. I przyznaję się.. okradam.
... tylko nie w zyciu.To kwestia Przyzwyczajenia, a nie jak to sie mowi miłosci.. Jest duzo rzeczy miłosnopodobnych.. namietnosc, przyzwyczajenie, strach przed samotnoscią, sex.. ale miłosc ? to tylko takie pojęcie. istnieje w słownikach, w gazetach, ksiązkach, filmach.. wszedzie.. poczujtenbit.photoblog.pl y
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
A jutrem zajmę się jutro.
Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością i poczuła że się dusi. Nie powinna tam być. Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać, kim byłeś. Kim chciałeś być. Kim jesteś. jestem jeszcze troche zakochana resztkami bezsensownej miłości... Dlaczego Cię to spotkało? Dlaczego ona Ci umarła? Anioły przecież nie umierają... |
|
|
|
#1626 |
|
Przyczajenie
|
skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć.
cisza na skronie, na powieki słońce. nienawidzę tych spojrzeń. czy naprawdę wyglądam jak morderczyni.? chcę zobaczyć jak wyglądają gwiazdy nocą. wiesz..? jestem zajęta pochłanianiem Ciebie. już nie płaczę, udało mi się po tamtej katastrofie odbudować. |
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous - łał. dziękuję za pochwałę i to od takiej wizazanki ; ] aż chce się tu zaglądać
![]() on: wiesz.. od jakiegoś czasu nam się nie układa.. i chyba powinnismy zerwać.. ona: niee. lepiej nie. on: co?.. ja ci mówię, że to koniec a ty tak po prostu mówisz NIE? ona: noo.. tak.. bo nie chcę z tobą zrywać.. może lepiej napijmy się szampana?
|
|
#1628 |
|
xoxo
|
trwam bez względu na ból
choć dotyk twych rąk nie cieszy mnie już Za wszystko, co było - dziękuję. Na wszystko, co będzie - tak. Nie lubię ich wygody. Istotne jest dla mnie, by nie zatracić siebie w stadzie fałszywych hien. Nie chcę zgubić tam swej szczerości. Co komu po szerokich horyzontach, jeśli ma wąskie spojrzenie? Lubię te kropelki wody, wypływajace powoli z oczu, spływające po policzkach, tracące swój słony kształt... Wchodząc z butami w czyjeś życie, uważaj aby samemu się nie potknąć.
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Chce o tym zapomnieć .
Tak trudno czasem kiedy nie ma Cie koło mnie . Byłeś najjaśniejszą gwiazdą . Może właśnie teraz ktoś umiera ?. Pokój zawsze pełen róż . I nienawidzę słów : Nic nas nie rozłączy... Nasze zdjęcie . Wspólne objęcie . Przepadła nasza miłość . Bez obarczania się winą . Kocham Cie na zawsze .
|
#1630 |
|
Przyczajenie
|
Lubisz,kiedy kobieta omdlewa w objęciu,
kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię w przegięciu... Lubisz, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie.
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
'Trudno jest bez ciebie budzic się,
Gdy każdy sen sprawia, że jesteś wciąż blisko mnie.. |
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy więcej nie chcę Cię spotkać,
nie chcę spojrzeć w Twoje czekoladowe oczy, chciałabym żeby uczucie, którym się darzyliśmy nigdy nie miało miejsca, po prostu chcę zapomnieć...
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
dziś na tym świecie czujemy się jak nieproszeni goście tak...
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ________ Każdy swój uśmiech dedykuję Tobie i zawdzięczam każdą sekundę szczęścia.
Chciałabym nigdy siebie nie poznać. Życie bez świadomości życia- znasz ten problem... Ludzie nie bywają naiwni. A ja zawsze byłam inna od wszystkich.
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
Mountelly - miło. <3 ... Życie nie jest po to, aby je przeżyć.. Życie trzeba doświadczać i wykorzystać je z każdej możliwej strony. Nie możemy pozwolić, aby uciekło nam przez palce.. Bawił się słowami. Upajał się nimi. Słowami chciał zastąpić normalne ludzkie uczucia, krórych w sobie nie miał.. Czasem popełniamy w życiu straszne głupoty.. Kiedy jednak okazuje się, że nie niosą ze sobą żadnych konsekfencji, popełniamy je po raz kolejny i z czasem nazywamy je okazjami.. Nie zazdroszczę tym, co darzą się miłością pełną i ciepłą. Nie narzekam, bo są samotniejsi ode mnie, spędzający każdą noc z deszczem za oknem. Moje wypośrodkowanie, choć nie idealne jest jak kompromis serca z rozsądkiem, jest jak ciepły deszcz.. Człowiek stara się dopóki mu zależy.. ___________________
|
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
po prostu miej to uczucie
po to żyj w każdej minucie, kłopotom nie próbuj uciec.
|
|
#1637 |
|
Przyczajenie
|
Biedroneczk4 - nawet nie wiesz jak miło zostac przez ciebie okradzioną!
ode mnie : Nikt nie potrafi tak jak on witac zycie z szeroko otwartymi ramionami każdego dnia. Czuć twój dotyk nawet na najmniejszym kawałku skóry.. Chcę znowu być dzieckiem, jak te z francuskimi warkoczykami i cukierkami z trzciny! Czemu sprawiłeś, że musiałam dorosnąć ? - Ej ! Przestań się mazać.! - Wcalę nie placze, tylko coś mi wleciało do oka. - Zawsze tak mówisz. Dlaczego? -Bo nie chcę zebys widzial ze jestem nieszczęsliwa. Przeciez masz własne sprawy i problemy. - Kiedy jestes nieszczęsliwa, to najbardziej na świecie chcę byc z tobą w tym momencie. I to jest chyba mój problem. ;|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
dostosowuję się do zbiegów okoliczności, realizuję swoje marzenia, siedzę w pozycji spętanego kota
coraz częściej jest mi wszystko jedno i milczę coraz częściej masz problem że oddycham twoim tlenem? to wsadź go w słoik i przypier.dol cenę. Ty ciągle patrzysz na mnie, tak głodnie, tak zachłannie. Zasypuje mnie, przygniata lawina, nie moge oddychać, dusze się pod jej ciężarem. Lawina twoich uczuć, odczuć, słów, przeżyć. Wszystko przez tego pier.dolonego księcia.!
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Chodź mi smutno nadziei nie tracę ta rozłąka przeminie jak sen znów pod rękę pójdziemy na spacer musi przyjść, nadejdzie ten dzień!
Bądź nadzieją mi w bezsensie a w nieszczęściu bądź mi szczęściem ... Zakochani nie spotykają się gdzieś są w sobie nawzajem przez cały czas ![]() Skąd ja Cię mam ? A skąd ja Cię w ogóle znam ?
|
|
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
jak trudno jest iść , dalej gdy trzymasz mnie.
wiec spij mocno tak wyjdę stad jeszcze raz. już za dobrze Cie znam by usypiać we łzach. słyszę ten uśmiech który oskarża mnie. |
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
ma ten dołek w policzku i ku*wa mać- jest śliczny <33
i te Jego spojrzenie w stylu 'no chodź tu do mnie Mała'. kochamCiekochamCiekochamC iekochamCie wiesz? Edytowane przez MonaLiisa Czas edycji: 2009-12-30 o 19:59 |
|
|
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
.....
bo czasami trzeba wystąpić z szeregu. trzeba być odważnym i walczyć o swoje marzenia. pomiędzy słowami. gdzieś w podtekście chowam się. jeśli nie to tak? jeśli tak to nie? Ty zawsze wszytko przeinaczałeś. sru-tu-tutu majtki z drutu ![]()
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2009-12-30 o 19:43 |
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
On: Nie szalej więcej.
Ona: Nie będę szaleć o ile nie doprowadzisz mnie do szaleństwa .. Miłość w naszych czasach nie istnieje. Trzeba robić melanż, się nie przyzwyczajać.. Pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-12-30 o 20:00 |
|
|
|
#1644 |
|
Przyczajenie
|
zaczaruj mnie ostatni raz. to będzie taki pocałunek, że aż zabłyśniesz kolanami. powiedz mi dlaczego tak właśnie ma być? ON: dlaczego jesteś taka trudna do zdobycia i nie chcesz mi zaufać?
ONA: a jak myślisz? ON: chcę żebyś Ty mi to powiedziała.. ONA: no więc Ci powiem. Kiedyś się zakochałam. Było pięknie i wgl, lecz tylko przez jakiś okres. Ten w którym się zabujałam, wykorzystał mnie i porzucił, zostało po tym zranione serce, ból, smutek i płacz. Od tamtej pory mam do waszej płci dystans. Pewną granicę, której wolę nie przekraczać, aby nie cierpieć. ON: Nie wszyscy tacy są! Ja Cię nie zranię.. ONA: On też tak mówił.. ![]()
Edytowane przez TamGdzieSpadajaAnioly Czas edycji: 2009-12-30 o 19:55 |
|
|
|
#1645 |
|
Zadomowienie
|
Ciężko jest żyć bez Twego cienia..
Od jutra zaczynam wszystko jeszcze raz. od nowa.. Uduszę Cię. Właśnie się zastanawiam jak. Miłość ma dziś urodziny.
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
GreenGalaxy -<3
Potrzebuję zmian. Najlepiej dużych, spektakularnych i z fajerwerkami. [*]
|
|
#1647 |
|
BAN stały
|
heej. ;** jestem nowa ale oczywiście od jakiegoś czasu nieustająco Was śledzę.
)to tak na początek; Kiedy facet zrobi źle nie powie tego . Obróci to tak żebyś Ty miała poczucie winy. ..i nawet kubek herbaty wystarczy, żeby się rozpłakać. 'czy warto.? każdy wybiera swój hardcoree. -Zmieniłaś się! -Nie, to tylko Ty nie pamiętasz jaka byłam.. Każdego dnia tworzysz nową historie swojego życiaa. Edytowane przez megaaa Czas edycji: 2009-12-30 o 20:06 |
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
*
Dzień, w którym zawarłam pakt diabłem, rozpoczął się jak każdy inny. To był jeden z tych późnych słonecznych poranków, kiedy dusza powinna śpiewać z radości. Moja nie śpiewała. Niczym schlany pirat skierowałam swój statek na mieliznę. . . . Spojrzałam na jasne, błękitne niebo usiane białymi obłoczkami i popadłam w zadumę. . . ![]() Zdrada, której się dopuściłam, sprawiła, że w moim mniemaniu znalazłam się na najniższym szczeblu drabiny ewolucyjnej. Gdzieś tak na poziomie pierwotniaków. Nieważne, co Ci się wydaje, ale dziewczyna i kumple to dwa różne światy. Czarne, ciężkie chmury zupełnie przesłoniły słońce. . . *
Edytowane przez Sorciere25 Czas edycji: 2009-12-30 o 20:04 |
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
Hej.! ;D Jestem lemonessences. nowa.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- `Rób to co kochasz, a szczęście przyjdzie samo. `Chomiki nie kłamią. `Życie to gra, po prostu zagraj.
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak wy pędzicie!
a tak w ogóle to witam po 'krótkiej' przerwie.. ostatnio okradłam każdą was jak nigdy! ;d no i witam wszystkie nowe dziewczyny.________________ coś ode mnie: i hate everything about you. ![]() czasem nawet najważniejsza osoba w twym życiu zawodzi.. ;( a ja to czasem lubię się zamknąć w szafie i udawać, że windą jadę.. ![]() 'nie mów nic, kocha się za nic.. nie istnieje żaden powód do miłości..' ;* _______________ wiem, że nie lubicie próśb.. ale nie macie gdzieś opisów na temat, że niedawno pokłóciłam się z najważniejszą przyjaciółką i tego żałuję strasznie, ale od wczoraj znów jest tak jak kiedyś..? z góry dziękuję ; * liczę na jakąś pomoc z waszej strony ;p ` pomimo wszystko zawsze razem! ` ; * . A . <3 31.08.08r. najważniejsza na całym świecie! od zawsze na zawsze. ;3 ______________ happy new year! moje drogie ; *
nie upijcie się za bardzo hah ^^
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

dziękuję. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jestem tu " nowa ".

<3