|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany![]() |
|||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 100,00% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Mi też wydaje się to nie realne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
niech se robią one co chcą my wiemy swoje i już nie damy żeby ktoś nam tu mącił
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- mamy inne nicki ,same miałyśmy problem jak się rozpoznać chyba ,że naprawdę jest super bystra |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
jak nas znajdzie bedziemy prowadzic na gg konferencje i tam nas nie znajdzie bo zablokujemy obcych hi hi
![]() ja na dzis koncze, zaraz zaczynaja sie seriale, tzn wspolna i house musze jeszcze moj łabędzi puch dokończyc. bede z rana po kawce i sniadanku jak zawsz, no chyba ze mnie znow jakis kopniak o 7 rano obudzi ![]() dobranoc laseczki dobrze ze jestescie tu wszystkie, aha mimo ze mam sciage bede pisala do Was nowymi nickami a nie imionami zeby nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
papappapa ja też jestem tylko chwilkę i też się będę żegnać z Wami
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
A wiecie że ja doszłam po nitce do kłębka i jest to możliwe!Tylko nie wiem czy akurat wpadła na to!
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
ja ciągle szukam,jak by tu Was znaleźć,ale tyle tu tego jest i pod fora,że wydaje mi się niemożliwe
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- co Ty??? jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Laseczki jesli znalazla to sie zorietuje kto jest kto bo przeciez na poczatku pisalyscie nowy nick i stary - zeby sie wszystkie zorientowaly...
Ja zaliczylam wlasnie kawke u kolezanki i zaraz jedziemy do sklepu - zeby bylo jutro wieczorkiem co jesc i pic ![]() buziaczki dla Was i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Hmmm to ciekawe a ska Gośka to wie ?? Czyżby zawarły pakt hihi
Tak w ogóle śmieszna ta sytuacja trzeba przyznać. ja nie ma nic przeciwko zeby ktokolwiek tu pisał ale żeby tylko nie mieszał !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
nie chciałabym tu pisać ale powiem tyle że znalazłam profil joli przez gogle
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
jestem tego samego zdania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
ja się żegnam Z WAMI I JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO Z NOWYM ROKIEM
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Chyba do poniedziałku,ale ja chcę wcześniej być z wami buziaki pa |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
a ja wciaz jestem,wiecie co jestem zdania ze jakby nas znalazla juz dawno by napisala. no chyba ze nas obserwuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Ja tez tyle że jakby nas tu znalazła znowu wszystko zacznie się od początku i co znowu zmiana forum?Nie chciałabym !Ja najlepiej pisałabym na starym ale jak się nie da tudno!
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Dzięki Kochana i wzajemnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Kingul ja tez bym wolała być na starym forum i Gośka ma trochę racji że to śmieszne itd, tak myślę.
Związałam sie bardzo z Wami i wkurza mnie ta sytuacja no ale oby było tylko lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
ona musi to zmienić jobu! ,gdzieś sie tak logowała?
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Hej no wlasnie o jibu33 wiecieWy bo go widzicie a ja nigdzie idziej go nie używam tylko na wizażu i na allegro. Musiałaby znac mój profil
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- jeżeli mnie znajdzie no to d..a ale musiałabym zmienić wszystkie swoje namiary a w związku z tym musiałabym sie z wami rozstać ![]()
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
teraz jesteśmy same, nikt nas nie obserwuje, jak zjedziecie na sam dół to zobaczycie kto jest na forum
#199 |
Raczkowanie
|
W sumie miałaś bo teraz konta nie masz ale jeśli już wcześniej cię obserwowała..
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
No własnie pisałam że na allegro no to kochana albo będą miały taka super pamięc i mnie tu znajda albo ja znikne pod tym nickiem z wirtualnego życia
#201 |
Rozeznanie
|
a ja zmieniłam nawet maila!
ale cieszę się ,ze chociażby i znalazła to dziewczyny przyznały się,ze im też mąciła w głowach i nikt już jej nie wierzy!! tu poczułyśmy się wyzwolone!,piszemy jak za dawnych czasów szczerze ze sobą,ile to już stron za jeden dzień?,forum odżyło,każda wpadnie chociaż na chwilę bo ciągnie tu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
To jest warjactwo abym ja sie ukrywała, przed jakąs wariatkom, chora psychicznie Kobieta. To jest bezsens. Koniec nie boje sie jej, jak chcecie możecie wrócic na tamto forum ja zostaje i dalej będę żyć. To jest jakaś sfrustrowana kobieta, obgadywała Mnie do ka zdej z Was a Wy co żadna nic mi nie powiedziała nie ostrzegła, czuje kurcze taki niesmak że juz nic nie powiem. Róbcie jak chcecie
#203 |
Raczkowanie
|
Zostawmy tak jak jest i niech się dzieje co chce !!!!!Myślę że nie trafią ale możliwość jest!A pytalska pewnie specjalnie tak gada zresztą teraz widać żejedna z drugą są po tych samych pieniądzach i nie ma co z nimi gadać!Tylko że ja na tym starym forum gdzie jest Betii będe się dalej czasem udzielać a pytalska może mnie pocałować w du....za przeproszeniem!
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Jutro jestem od 07 godziny i czekam na te co zostają
![]()
#205 |
Rozeznanie
|
pisała Ci wczoraj o tym ,że ja się nie logowałam bo bylam tu pod starym nickiem,a wpisujac go w google wyświetliło się wszystko inne
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Betti jest w porządku
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- już się pytałam,co znaczy bloguj?? |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Nie wiem to chyba coś w rodzaju czata co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bloguj to jest wtedy jak załozysz bloga i będziesz pisała pamiętnik wirtualny ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- dziewczyny uciekam , musze coś porobić na sylwka a jestem tak wk....na,że szybko pójdzie hihi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.