|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
wypełniona do cna marzeniami...
|
#1682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż mi się głupio zrobiło ;p ; * Cytat:
też go uwielbiam! nie mogłam nie dodać.. cieszę się, że trafiłam w samo sedno ;p ; * ________________ ♥ Już nawet w moim łóżku nie jest bezpiecznie!
Nawet tam dopadają mnie te wszystkie okropne myśli.. ♥
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
MonaLiisa- nowa, tak?
wiecej takich opisów![]() IhateU- świetna jesteś A Mikołaj znowu się pomylił. I zamiast Ciebie przyniósł mi pod choinke wymarzony telefon. Jednak ja wole Ciebie. A on wygląda jak milon dolarów. Ma jasne oczy i ten piepszony dołek w policzku, który tak kocham. Wyglądem przypomina samego Brata Pita. Choć nie, co ja mówie. On jest dużo przystojnieszy od Brata, oo tak. Nie wiem co najbardziej mnie zachwyca w nim. Ale to chyba jego uśmiech. Jest boski. Nawet kolesie, którzy reklamują płyny do płukania ust nie uśmiechają sie tak jak on. Mogłabym powiedzieć, że jest moim księciem z bajki, lecz tak nie powiem, bo każda bajka się kiedyś musi skończyć. A ja nie chce, aby ta sie skończyła. Hmm.. więc powiem, że jest chłopakiem moich marzeń. Ejj łobuzie.. kocham Twoją brzydką buzie
Proszę Cię o mądrość, żebym mogła zrozumieć mężczyznę o miłość - bym mogła mu przebaczyć , o cierpliwość - bym mogła znieść jego humory. Nie proszę Cię o siłę, bo bym go zaje****a. Edytowane przez ZahipnotyzowalesMnie Czas edycji: 2009-12-30 o 21:44 |
|
|
|
#1684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
________________ wiadomość, że jest za późno, stała się niemal koszmarem.. Choć na twarzy uśmiech w sercu wieczny smutek. entuzjastycznie w ramach odnowy, skreślam błąd stary, popełniam nowy nie mam uprzedzeń. mam dość wszystkich jednakowo. paracetamol raz!
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2009-12-30 o 21:59 |
||
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
obserwuję wątek od dłuższego czasu i stwierdziłam że chcę się dołączyć.
![]() tak na dobry początek : świat wypadł mi z moich rąk. whatever you like ! nie mówię nic, bo zgubiłam rozsądek, porażony miłości prądem. . ` O świcie zmęczenie i rozkojarzenie pozwoliły mi odzyskać wrodzony egoizm , dzięki któremu dość szybko zdołałam sobie wmówić , że najlepiej będzie , jeśli wszystko pozostawię własnemu biegowi , a czas i tak swoje zrobi . we dance inside this tragedy. your cigarette stained lies . bezsenność . |
|
|
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
Teoria Krowy !
jeżeli facet rzuca dziewczyne to po co ? dla NOWEJ KROWY ! a teraz małe wyjaśnienie teori ! ;D Efekt Coolidge'a Nazwa "efekt Coolidge'a" pochodzi anegdotycznego zdarzenia z udziałem prezydenta Stanów Zjednoczonych Johna Calvina Coolidge'a. Pewnego razu zwiedzał fermę drobiu wraz z żoną. Ta na wieść, że kogut może odbywać dziesiątki stosunków dziennie, powiedziała: Proszę powtórzyć to panu Coolidge'owi!. Gdy to zrobiono - prezydent spytał: A czy za każdym razem z tą samą kurą?. Usłyszawszy: Nie - ciągle z innymi, polecił: Proszę szybko powtórzyć to pani Coolidge!. mężczyźni ? ![]() _________________________ _________ Myslalam ze umre ale tak sie nie stalo,a kiedy tak sie nie stalo spytałam siebie.czy to juz wsyzstko?po milosci?
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Skarby za pochwały, bo coś mi mignęło
_____ - niewyraźnie wyglądasz. coś Cię bierze?
- no, kur*ica.! bądź moim Tristanem, *******onym Romeem, nawet Shrekiem, ale bądź.! Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości. ,,nauczycielka z podstawówki powiedziała mi, że urodziłem się z dwoma mózgami... i tylko połówką serca.''
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Lajf is brutal. End ful of zasadzkas. End somtajms kopas w dupas.
![]() Ale, przede wszystkim, dobrze pokochać jedyne dłonie, które utulają Cię do snu. Nawet, a może zwłaszcza gdy są Twoje własne. Zgubą może być albo brak informacji u siebie, albo ich nadmiar u otoczenia.
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Jestem, myślę i czuję... nadal istnieję !
Drzewo nie zmagane wichrem rzadko wyrasta silne i zdrowe.. A może mi zależało.. Może jedna szczera rozmowa wszystko by zmieniła.. W Twoich oczach tonę.. Czasami w nocy mam dziwne sny, śni mi się, że ktoś mnie kocha, czuję się wtedy naprawdę szczęśliwa.. Wstawaj musimy się zmierzyć ze światem, Nie damy się pokonać, wygramy.. Nie ma nocy, która trwa wiecznie, kiedyś musi zaświecić Słońce ![]() Żałuję wielu rzeczy, tego, że nie spojrzałam w Twoje oczy że ust Twoich nie poczułam, chociaż były na moich.. Zobaczysz mój miły jeszcze przyjdzie nasz czas ! |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczyliśmy się żyć obok zła, teraz nauczmy się żyć obok siebie.
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
a kradnij, kradnij ;*- Daj rękę
- Po co ? - Zobaczę czy pasuje do mojej - A jeśli pasuje, to co wtedy ? - Wtedy mogę Cię trzymać za rękę do końca świata. ♥ `szkoda czasu na słowa, przecież i tak wiem o czym myślisz` ♥ `boję się tego, że kiedyś będę musiała się przyznać, że jednak cię kocham..`
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
Już nie stoję w miejscu...
Może czas zrobi swoje. Miotam się na wszystkie strony. Jeśli jest początek, jest też koniec. Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać. Czas jest moim katem, działa na moją niekorzyść. Wystarczy mi jeden mały promyk nadziei, jedna maleńka rzecz, która przyciągnie moją uwagę i skieruje mnie tam, gdzie powinnam być... Teraz mam tak ciężkie serce, że gdybym wpadła do głębokiej wody, utopiłabym się .. !!! Jest czas powitań i czas pożegnań, ale żegnać się z kimś to coś zupełnie innego. Najczęściej żegnaj mówimy w myślach, ale to wystarczy by nie wrócić, by nie dać szansy.. Można mieć wszystko o czym się marzy, ale bez miłości to nic nie jest warte. Można nie mieć niczego, ale mieć czyjąś miłość i ma się cały świat. Jest tylko jeden sposób żeby pozbyć się tej miłości - pozbyć się serca.. |
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
"-Nie będę z Tobą rozmawiać to nie mój poziom
-Jasne,że nie Twój musiałabyś się podnieść nieco, a to za trudne dla Ciebie -Jesteś beznadziejna ! -Jesteśmy spokrewnione muszę być trochę podobna ![]() Kobieta jeśli się rozstaje z mężczyzną, musi to zrobić jak dama.On wtedy będzie się zastanawiał czy w ogóle był kochany,a jedyna rzecz, która go zaboli to własne wyobrażenie o sobie, które Ty nadwątlisz. Nigdy nie pozwól facetowi by wiedział,że kochasz go bardziej niż on Ciebie. Rozpacz zalała ją jak szeroka fala i leżała w swoim pokoju,przytulając poduszkę mokrą od łez. Obiecała sobie że nigdy przenigdy nikomu nie zaufa ! " |
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
Cukiiereczek - zmotywowałaś mnie teraz przeogromnie
bajsza - brak mi słów, żeby podziękować ![]() z innej bajki - tymi cytaty ze ' śniadania u Tiffany'ego ' mnie zaczarowałaś ![]() ruda wiewióra - ten milion serc dzielnie biorę na siebie <3ratatamm - czuj się okradziona ![]() rebellious - ' piękny umysł ' Cząstka serca nadal kocha miłością szaloną.
Świat istniał tylko pomiędzy oczyma moimi, a Jego. Nikt nie widział, że On bawił się źdźbłem trawy na Jej nadgarstku. Nikt nie pojął, dlaczego Ona zaplątywała mu swój wisiorek na jego przegubie.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-12-30 o 23:01 |
|
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
Ta miłość nie była dla mnie najważniejsza, więc mnie opuściła.. Niekochani ludzie odchodzą...
To, co kiedyś było ważne przestaje mieć znaczenie.. Kiedyś miałam dobre serce, ale mnie zdradziło. Za karę, bo pełna obaw nie poszłam za jego głosem. Dzieli nas niewidzialny mur, którego żadne z nas nie jest w stanie pokonać. Pomiędzy mną a światem i ludźmi jest mur, nie potrafię go pokonać, stworzył go mój strach, wątpliwości, ból, cierpienie i łzy. Cegły kładli też inni ludzie, ja też je kładłam.. Serce gdzieś zostało... Wszystko jest żartem, przemija i gaśnie... Ogień wciąż płonie, usiądźmy i ogrzejmy się, zanim zgaśnie. Coś mi żyć nie daje... To moje popękane serce.. Biegniemy gubiąc wszystko, co ma znaczenie. Edytowane przez libri Czas edycji: 2009-12-30 o 23:02 |
|
|
|
#1696 |
|
Przyczajenie
|
Jestem w nastroju , w którym chcę mieć rację.
Byłam , zrobiłam , odkaziłam ![]() W końcu znalazła prawdziwą miłość.Miłość,która potrwa 30 sekund. Chłopcy to idioci. Najsmutniejsze jest to, że im większymi są idiotami, tym bardziej ich kochamy. Zbyt wielu książąt, za mało czasu. Padało każdego dnia kiedy Ciebie nie było. Chciała nosić go w swojej torbie, żeby móc go wyjmować i spędzać z nim czas, kiedy tylko będzie miała na to ochotę. Gossip Girl ![]() __________ Kiedy jestem dobra,jestem bardzo dobra.Ale jestem lepsza,kiedy jestem zła. Edytowane przez haniacz Czas edycji: 2009-12-30 o 23:11 |
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
Ruda wiewióra napisała:
ZawszeGdyCieNieMa, nazywaj mnie jak chcesz, NieidealnaJa, ajem, ellwinga, GreenGalaxy dobre opisy, od każdej coś wzięłam iiii chciałam życzyć o niebo lepszego roku 2010! dziękuję, i również naj naj 2010 Missi_16 napisała: Nazwij mnie jak chcesz- witam na pokładzie i gratuluje świetnego początku Okradłam![]() kradnij ile tylko chcesz _________________________ _________ idę ulicą i światła gasną,wyobraź sobie tak puste miasto te wspomnienia wciąż kręcą sie tu jak jadowity wąż kąsać chcą znów:/ Móc powiedzieć Ci jedno słowo a potem zamilczeć na wieki Historia jest to również suma tego, czego można było uniknąć odeszło to co było rutyną bądź na każdym kroku <3 powiedz mi jak to jest, patrzysz w lustro i czujesz się jak śmieć? a może by tak wszystko zmienić na wielkie NIC? wiesz jak to jest kiedy jednego dnia kochasz a drugiego nienawidzisz? ________ i obiecuję Ci że się zmienie Edytowane przez nazywaj mnie jak chcesz Czas edycji: 2009-12-30 o 23:27 |
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
Miłość to pewna odmiana autodestrukcji -Jaki rytm ma Twoje serce? -Rytm porzucenia Dla Ciebie to tylko miłość..a dla mnie to coś znacznie więcej... Wierze że przyjdzie taki cza,że Ty beze mnie nie będziesz mógł żyć... -nie chcesz mnie? -ja tylko powiedziałam,że nie chce już cierpieć -no czyli mnie nie chcesz Dziewczyny kochane wszystkie każda bez wyjątku oby ten nowy roczek był pod każdym zwględem lepszy... <3
|
#1699 |
|
Rozeznanie
|
Kocha ciebie, czy twój tyłek?
kawy? herbaty? miłości? Zawsze chciałam być gangsterką. Zakochałam się. Dasz wiarę? Wstań, podejdź do lustra i krzyknij: Jestem piękna! Zaufanie... najgorsza z patologii. Nie kupisz mego szczęścia. Idę przez świat, w plecaku niosę życie. ____ Najlepszego w nowym roku By 2010 był lepszy niż poprzedni ![]() __ nazywaj mnie jak chcesz - kotuś 2012 dopiero za 2 lata ( jakoś rzuciło mi się w oczy) Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-12-30 o 23:26 |
|
|
|
#1700 |
|
Rozeznanie
|
Jestem mile zaskoczona że mnie pamiętacie i że doceniłscie ;* Bardzo dziękuje za wszelkie pochwały i pamięc jesteście wielkiee !
<33______ a gdy nastaje mój czas , siadam i płacze . Wracał , cokolwiek robił , wracał . - mówią że masz doskonałe poczucie humoru , niczego się nie boisz , podchodzisz do wszystkiego na luzie , robisz sobie z wszystkiego jaja i na to lejesz . - w pewnym sensie tak . - w pewnym sensie ? - Tak . Z nas sobie nie robie jaj , nie podchodze do tego na luzie , i za każdym razem boje się . Boje się tego że będzie za poźno i że wkoncu kiedyś odejdziesz . Przepraszam , że nie jestem idealna . Jestem TYLKO człowiekiem . To co że obrażał się o byle co . To co że robił z igły widły ? To co że nie umiał opanować swojej zazdrości ? To co że spóźniał się na ich umówione spotkania ? To co ?! dla niej i tak był wyjątkowy . I wszyscy znajomi pytają mnie gdzie jesteś a ja mówie że tylko wyjechałes na kilka miesiecy do brata za granice . To nic że kłamie , a oni mi wierzą . Ja tobie też wierzyłam . Nadal wierze . Wierze że wrócisz . Pewnie gdybyś wiedział jak przez to przechodze nie popełniłbyś tego błedu.
|
#1701 |
|
dream big
|
*Szczęście trzeba rwać jak świeże wiśnie. *Nierzadko seks jest opatrunkiem po ukąszeniu przez życie. *Rzuć wszystko i chodź się całować. *Liczę tylko słoneczne godziny. *Nie pójdę do nieba, bo mam lęk wysokości.
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
Zależy mi na innych ludziach, tylko nie potrafię niekiedy ocenić kto przyjacielem, a kto wrogiem. Poza tym mam silne zaburzenia pamięci i nie pojmuję, dlaczego nagle inni przestają się do mnie odzywać.
siedzę tu teraz i zastanawiam się czemu Cię nie ma przy mnie. Miłość? Piękne uczucie. Szkoda, że nie stworzone dla mnie i dla Ciebie... Dla nas. Tak bardzo chciałabym móc zobaczyć jak znów się do mnie uśmiechasz
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
Missi_16 - Kochana, dziękuję za wyróżnienie!
ruda wiewiora - zaszczyt, zaszczyt, raz jeszcze Z-A-S-Z-C-Z-Y-T! Gdyby przy twojej duszy była metka, napisano by na niej: made in heaven. Jesteś jeszcze podmiotem w tym świecie czy już tylko biernym przedmiotem? Powstrzymywanie złości jest jak ściskanie w ręku drutu kolczastego. Co dzień karmisz mnie obłudą na dobranoc i kłamstwem na dzień dobry. Przegrać to można partie w szachy, ale nie walkę o własne życie. Klarowne sytuacje zdają się być takimi dopiero po latach przecedzania przez sito wspomnień. Nie chcę już więcej karać siebie Tobą. "Ciasnota umysłowa" obejmuje najwięcej współrzędnych geograficznych. Paradoks. Potrafię znaleźć 1000 powodów, żeby się nie zakochać. I tyle samo ich zaprzeczeń. Początkowo boisz się przyznać i nie przyjmujesz tego do wiadomości, później zaczynasz walczyć, następnie zakładasz ze wygrywasz, ale panicznie boisz się powrotu na sam początek. Ale są dni, kiedy nienawidzę mężczyzn, a najbardziej ciebie, i ciesze się że nie muszę Cie znosić, pocieszać, całować, przytulać. Mimo wszystko dniami wypalam się tęsknotą, bo tęsknie za całym Tobą... . I już wiem, że nawet w najgorsze dni nie miałabym myśli samobójczych, wiem, że z Tobą byłyby do zniesienia, Dawałbyś mi radość, której teraz tak bardzo potrzebuje... I nic już niemów, tylko mnie przytul ! Patrzymy na siebie i milczymy, czujemy coś pięknego, ale nie mamy odwagi o tym mówić. Ciągle biegniesz, potykasz się i wstajesz, nie masz czasu nawet porozmawiać z własnym sercem! Najcięższą zbrodnią dokonaną na cudzej duszy,jest świadoma manipulacja jej prawdziwymi uczuciami. I okazało się, że kochałam swoje błędne wyobrażenie o Tobie. I miłość inaczej się czuje niż na początku. I związki bywają trwalsze. I zaufanie się traci lub zyskuje. Tak jak zyskuje się nowe kwalifikacje, doświadczenie. I punkt odniesienia się zmienia. Naturalna szatynka z rudymi włosami o "inteligencji blondynki". I pewnego dnia powiesz sobie "Dość!", bo będziesz miał powyżej uszu łez tego świata. W ogóle, świat się s****ił, ludzie dbają o własne wypudrowane dupy, idą z wiatrem, nie ważne w którą stronę wieje. A szkoda, bo mógłby zawiać w jakąś przepaść, bezdenną. Nie muszą umierać, mogą spadać do końca świata, ich krzyk niech ginie w powietrzu, które będzie ich mieć w dupie, tak jak oni je. Jestem podróżnikiem, zwiedzam swój pomarszczony mózg, swoje myśli, układam wciąż nowe trasy, mało śpię przez to, albo właśnie i bardzo dużo czasem, po 16 godzin nawet ale to nic, to zawsze jakaś cena, tej podróży nie kupię na raty, gotówką ni kartą kredytową nawet. My...? Kupa intelektualnego gówna. Wszyscy nią jesteśmy. Wszyscy w nią ciągle wdeptujemy, co jakiś czas wydalając kolejną. I znów schematyczne myślenie zbiera zapleśniałe żniwa. Chciałabym móc zrównać racjonalizm z euforią. Łatwiej było by miłość oswoić, serce zmieszać z mądrością, która oczekuje od niego dojrzałości. Potarganą w myślach, rozdzieraną licznymi wątpliwościami, z odciśniętymi na twarzy zmarszczkami trosk. Taką zastaje mnie często świt. Ponad wszystkie przeciwności losu wiem, że wszystko będzie dobrze. Jak tancerka w pozytywce. Budzę zachwyt, a jednak tańczę sama.
|
#1704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
______________ jesteś wszystkim tym co mam, tym co jest najcenniejsze, najbliższe memu sercu
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda że nie wszystkie bałwany topią się w pare dni, bo naprawdę byłabym o wiele szczęśliwsza.
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was po długiej nieobecności <3.
Misi_16 - już wróciłam, zmotywowało mnie Twoje upomnienie o mnie ;D bo mi brakuje ciepła Twych rozchylonych warg powiedz mi, powiedz, swoje lęki i fobie my sie nie chcemy bić, my się chcemy całować. A jeśli już przepaść, pustka między nami, to tylko taka na sekundę, między ustami! i taką wodą być co nawilży twoje wargi uwolni kąciki ust gdy przyłożysz je do szklanki i tam całowaliśmy się pierwszy raz a my, a my to się nie znamy już prawie nic Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-12-30 o 23:38 |
|
|
|
#1707 |
|
Rozeznanie
|
Nie jadła, nie piła.. Czekała na miłość..
Dzień się kończy, a ja czuję, że nic nie zrobiłam.. Że jestem pusta w środku.. Moje serce powinno nazywać się 'Milion rzeczy niepotrzebnych'.. Świat istniał dalej, a ja czułam się jakby mnie tam nie było.. Złośliwi mówili na nią piękna.. Moje serce.. Zginęło jak żołnierz na wojnie.. |
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
ellwinga
![]() Jak tancerka w pozytywce. Budzę zachwyt, a jednak tańczę sama. A ja sobie to muszę buchnąć Miłość jest naszym codziennym egzaminem. Pozwólcie sercom od czasu do czasu odpoczywać. Nie sposób ukryć miłości, która istnieje, jak też udawać miłość, której nie ma. To niemożliwe, by kochać i być rozsądnym. !! Zawsze się wraca do pierwszych miłości. ...najpiękniejsze są wspomnienia, które ma się jeszcze przed sobą... Edytowane przez czeko_ladka Czas edycji: 2009-12-30 o 23:46 |
|
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
oto nasza propaGANJA
znów dym dobrej sensi zachęca do tańca! JEŚLI ktoś mówi ci że gandzia to twój wróg to ją spal. a potem Ciebie porwe do świata gdzie- odnajdziesz dobra formę, wybawisz sie! robierasz sie jak co dzien i z kazdym dniem wychodz Ci to lepieeej! Jeśli posrdo naszych gwiezdnych dróg, posród nieskończonych tras, GDZIEŚ istnieje jeden wieczny bóg to na imie ma on: Czas stąd ucieczki nieprzytomne pustą drogą jakby gdzieś coś za zakrętem było tam! zamknij oczy, nie potrzeba patrzeć w dół w dzień gdy najsilniejsza światła moc są słowa których nigdy nie wypowiem nigdy, nigdy sie nie dowiesz jak wielki to ptak, bo w TWYM SERCU gniazdo wije mały wróbel przeprowadźmy maly sprawdzian wytrzymałości duszy na ból lecz nawet w chwilach tak okrutnych pamiętaj że nic sie nie zmienia! że kiedy upokarzam Cie, robie to by bardziej Cie kochac __ A COŚ NA SYLWESTRA ? ![]()
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
Mogę tylko zapomnieć, ale co z moim sercem? Ono nie zapomni, nigdy nie zapomni..
Gdy na mnie patrzysz znowu się rodzę. Dwoje przestraszonych ludzi szuka się nawzajem, wciąż się mijają, spotkać się nie chcą, ale patrzeć chcą na siebie.. A cały świat niech patrzy na nas z podziwem.. Znowu spotkałam swoją przeszłość, choć było to dość miłe spotkanie.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

wiecej takich opisów
Okradłam
Dziękuje słońce

B</3