|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Mi właśnie bardziej się ona podoba w tych kolorach niż w tamtych zielonych
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
przybiegłam po poradę do najlepszych fachowców torebek na tym forum od pewnego czasu a jest to juz miesiąc stale szukam dla siebie jakiejś pojemnej, ładnej i orginalnej torebki ale ciągle nie moge sie zdecydowac, ciągle coś przeszkadza, potzrebuje rade na allegro znalazłam taką torebke http://www.allegro.pl/item862526850_...pan_style.html
rzec można jest dość oryginalna i nie spotykana o taką własnie mi chodziło ale czy takie torebki nadal są modne? cena jest zachęcająca ale ja potrzebuje czegoś co jest nie tylko modne i oryginalne ale równiez funkcyjne moje ulubione kolory to brąz beż zieleń i ecri jakie najbardziej beda pasować mi kolory torebek? macie coś na myśli macie jakies własne porady ? do czego i jak dobierać torebke? kocham torebki mam ich tylko 22 i staram się aby moj zasób sie powiększał pozdrawiam czekam na odpowiedzi !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja akurat na nią bym sie nie zdecydowała, ale całe to zamieszanie to rzecz gustu odzywiscie ![]() a z oglądaniem etorebki to mam ten sam problem ![]() Cytat:
![]() za to gratuluje zakupu kolejnej etorebkowej maniaczce ![]() a osobiscie to sie chyba tak na 99% przekonałam do namawiania mojego TŻ na czerwoną Andi |
||
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Jest super! I wcale nie jest taka mała, na jaką wygląda na stronie. Możesz ją pokazać "na sobie"?
|
#3756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana tylko 22 torebki to wcale nie małe stadko sama mam 7 i to juz jest duzo dla mnie ! heheZeby Ci cos poradzic z własnego doswiadczenia to poza kolorami musze wiedziec tez jakie typy torebeczek lubisz... tzn worki, kuferki, listonoszki itp.. sprecyzuj troche i cos ci z własnego doswiadczenia moze polecimy ![]() ale ja bym bardziej proponowała luknąc na strone etorebkki a potem do katalogu real zdj torebek tu link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231 pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzicie - nie taka Twila brzydka, jak ją Wizażanki malują ![]() wiadomo, że jeśli ta torebka nie jest w czyimś guście to nie będzie piał z niej z zachwytu, ale ja się na nią uparłam, zamówiłam i okazała się torebką jakiej szukałam i to za niewielkie pieniądze trochę bałam się, że się zawiodę. myślałam, że skóra będzie cieńsza, ale jakość okazała się super, wielkość i kolory także. zakochałam się prawie teraz czekam na nową kolekcję żeby mieć szansę wykorzystać kod ps. ktoś miał doby łeb, żeby taką etorebkę wygłówkować ![]() martini. - na real fotkach etorebek jest fotka Twilii na Wizażnce ale jeśli bardzo chcesz, to jutro pyknę sobie fotkę
Edytowane przez alufa Czas edycji: 2009-12-30 o 22:22 |
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0208 Kuferkowata i dość oryginalna moim zdaniem. Dziewczyny są z niej bardzo zadowolone.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc tak . Powiem szczerze, że torebka, którą pokazała w ogóle mi się nie podoba Może spodoba Ci się ta: http://etorebka.pl/s03.php?f=0175 lub ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0208
|
|
#3760 | ||
|
Zadomowienie
|
Hmmmm...Calkiem, calkiem
Cytat:
A fotki chetnie zobacze ![]() Cytat:
Zeby mi zrekompensowalo brak Andi |
||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam swoją pierwszą torebkę w tym sklepie - Nene. Jestem nią zachwycona
dzisiaj przyszła W ogóle to jeste zakochana chyba w 10 torebkach, ale narazie staram się opanować. Pamiętam, że kiedyś była torebka w pudrowym różu, teraz niestety jej niema Wiecie może jak często pojawiają się jakieś nowości w sklepie?? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A torebka w kolorze pudrowego różu to była Andi, ale niestety już jest niedostępna (mam nadzieję, że jeszcze wróci)
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś zakręcona jestem ostatnio i nawet nie spojrzałam tam. Ale wrzucaj też swoje, ja bardzo lubię zdjęcia ![]() Anah bierz Anori Jest boska A zapięcie do poprawki i już, moje pójdzie po okresie świątecznym, sesese
|
|
#3765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejna zadowolona posiadaczka Neny Dziewczyny te które posiadają Andi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! za ile najmniej udało sie ją wam kupić ? Moge liczyc ze ta fioletowa spadnie z ceny ? 79 zł to taka meega promocja na czerwoną ? |
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wątpię żeby jeszcze staniała
|
|
#3767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moj ulubiony fason to hmm trudno powiedziec kiedys lubiłam worki teraz powoli pzrezucam sie na torebki chodzi mi o cos gustownego z klasą i wygodnego
|
|
|
|
|
#3768 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aha to widze, że nie ma co sie zastanawiać .... ![]() Cytat:
z wałsnego skromnego bardzo zasobu polecam Nene... jest gustowna i z klasą ale nie kazdemu kolorek odpowiada.... wielkim hitem jest Andi ale obecnie w kolorze czerownym i fioletowym tylko...pod koniec stycznia ma byc szara, ona sie chyba wszystkim podoba ![]() dziewczyny wyżej pokazywały jeszcze Elvi i Amberlyn... Z takich eleganckich to jeszcze Mari i Ana moim zdaniem są fajne całkiem, ale tu kazda dziewczyna ma swoj gust i poleci ci co innego ![]() linki do torebek w kolejnosci wymienionej wyzej: http://etorebka.pl/s03.php?f=0084 http://etorebka.pl/s03.php?f=0166 http://etorebka.pl/s03.php?f=0209 http://etorebka.pl/s03.php?f=0203 Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2009-12-30 o 22:59 |
||
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Amber oczywiscie nie zaluje, bo jest
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, gdybyście miały wybierać - czerwona Andi czy Amberlyn?
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam Twilę w katalogu. Jest boska! Zawsze myślałam, że to takie maleństwo jest. No no, jak wytrzyma do lutego, to kto wie
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3773 |
|
Rozeznanie
|
Udało mi się zrobić zdjęcia
![]() Elvie dostarczono mi przed południem. Byłam bardzo zaskoczona jej wielkością. Na zdjęciach wydaje się mniejsza. Kolor jest raczej beżowy niż szary. Z obu torebek jestem bardzo zadowolona. I jeszcze pytanie. Czy któraś z Was ma może Anori? nie znalazłam jej w katalogu ze zdjęciami. Załącznik 2753818 Załącznik 2753819 Załącznik 2753820 |
|
|
|
#3774 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama ją pewnie zamówie
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3777 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prezentuje się bosko, tylko zapięcie ma do kitu ![]() Agnieszko Gie wrzucałam foty Anori w okolicach 16-17 grudnia, Farfalla jeszcze nie miała czasu nadrobić katalogu po prostu
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Od dawna podczytuje watek dotyczący etorebek ![]() Mam już w posiadaniu jedną - fioletową Karli i chrapkę na następne ![]() Teraz myślę nad zamówieniem szarej Any Chyba to zrobię w sobotę lub niedzielę ![]() Czy możecie mi napisać, w jakim banku etorebka posiada konto? dziwnie to ujęłam Czy jest szansa, że jeśli wpłacę w niedzielę, to w poniedziałek wyślą mi torebkę
|
|
#3780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Etorebka posiada kilka kont, do wyboru
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

Im częściej i dłużej oglądam katalog tym gorzej z wyborem... I jeszcze to moje niezdecydowanie... eh.... 

a moj ulubiony fason to hmm trudno powiedziec kiedys lubiłam worki teraz powoli pzrezucam sie na torebki chodzi mi o cos gustownego z klasą i wygodnego