|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
nie nie ja jeszcze nie kolejna !!
wiec nie zapeszac ![]() jest taka mala mozliwosc ze moze moze ale na potwierdzenie jeszcze czas. ale z kims musialam se podzielic moimi dymyslami, jak tylko bedzie pewne to dam znac na razie kciuki trzymac prosze... a a propos kiedy najwczesniej test moge zrobic waszym zdaniem ?, bo juz nie moge sie opanowac a minal nie caly tydzien dopiero... a dla mnie jakby miesiac...
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-12-30 o 18:28 |
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
katunia najlepiej po dniu spodziewanej miesiaczki, dla pewności lepiej zaczekać dni kilka.
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy wytrzymam do dnia spodziewanej miesiaczki
jestem taka ciekawa, ale wiem ze jak zrobie za wczesnie to moze wyjsc bledny jeszcze, ze nby negatywny a moze to nie byc prawda... A do dziewczyn ktore juz takie testy robily, czy polecacie jakas szczegolnie dobra firme ? |
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
magialena nie uwierzysz przyjechałam z zakupów a tu paczuszka czeka ma mnie
piekny jest ![]() sciskam cię mocno
|
|
#2106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby się udało.Cytat:
![]() Witaj Aniu, przykro mi, że zostałaś bez pracy ![]() Dziewczynki, mam do Was pytanie, wiecie może czy zmywarka może być zabudowana pod piekarnikiem? Chodzi mi o taki słupek - zmywarka, piekarnik, mikrofala. Mamy mało ustawną kuchnię, chociaż nie jest bardzo mała, ale podłączenie wody i gazu jest w takim niezbyt dobrym miejscu i dlatego mam wątpliwości czy takie rozwiązanie byłoby ok. Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-12-30 o 19:01 |
||
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
anuuula - trzymam sama tak mocno kciuki ze mi sie paznokcie do dloni wbijaja hiiii a tak na razie ciiiii bo nie wolno zapeszac
![]() A moze zaproponujesz mi cos ciekawego do zrobienia na jutrzejszy sylwestrowy weczor do jedzonka bo bedziemy miec znajomych u siebie ? Twoje ciasto bounty do tej pory jest moim ulubionym i sprawdzonym wiec moze cos poduniesz ciekawego na kolacyjke ![]() co do zmywarki to hmmm chyba jakis wiekszych przeciwskazan by nie bylo zeby tak zrobic, ale pewnien jakies ryzyko moze byc.... tylko mikrofalowke wtedy bedziesz miec baaardzo wysoko! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-12-30 o 19:06 |
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już z pół roku teu czytałąm w prasie artykuł o tym procederze w łódzkich galeriach
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
anula zapytam małża wieczorem jest stolarzem
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.nuvaring.com/Consumer/index.asp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232657 a w ogole to czesc ![]() ech coraz wiecej przyszlych mamusiek tutaj niesamowite to jest
|
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaka bys byla zdziwiona jakbys przez Wizaz zaciązyla
![]() dobra koneic zartow z powaznych spraw..... ja to chyba tak z zazdrosci gadam ![]() wiecie, jutro sylwester a ja wcale tego nie czuje... w ogole mam mega dola przez prace....atammm' tz sie stara mnie pocieszyc ale kiepski skutek to przynosi... nawet przygotowal mi dzisiaj obiad.... i w ogole... odsniezyl samochod i otworzyl garaz i brame.... a ja dupa... |
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
to byłoby chyba Niepokalane Poczęcie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 21:10 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
heh zaciązenie przez wizaz
![]() ![]() ![]() ![]() neska nooo dupa z Ciebie, ale nie powiem ja tez w kiepskim humorze z powodu pracy i tż tez mnie pociesza.... A ja akurat mam dni płodne aleee nieJak juz to za miesiac moze Musze się poradzić mamy i siostry co mam robic.neska Tyyyy a patrze na wasz album slubny i patrze, i kuuurde mi ni gra moje wyobrazenie o Tobie z tym co widze yhy Ale siem przyczepila :P
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-12-30 o 21:10 |
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe
Cytat:
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://blog-anuulki.blog.onet.pl/Pie...DA2009-05-09,n Ostatnio robiłam na obiad z frytkami, pyyycha takie chrupiace te kurczaczki wychodza. Polecam jeszcze zamiast przyprawy do kurczaka dac curry i łyzkę majonezu do pokrojonego miesa i powinno sie marynować przez noc, ale to juz za pozno, dlatego najlepiej rano zeby jak najdluzej bylo w tych przyprawach. No i moze sałatke z koperkiem i wedzonym kurczakiem http://blog-anuulki.blog.onet.pl/Sal...,ID353004421,n Albo z kurczakiem i ananasem http://blog-anuulki.blog.onet.pl/Sal...DA2009-02-11,n Obie szybko schodzą ze stołu |
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
anula matko kochana czemu ja nie umiem piec
wstyd 30 letnia baba nie umie piec napisz mi słonce jak robisz czekolade do dekoraji ciast jutro pieke jedyne ciasto ktore umiem tj. sernik i se wymysliłam ze ozdobię je czekoldą zrobie takie esy floresy takim rekawkiem tylko jak ta czekolade rozpuścić...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm ... wrzuc do garnka i na kuchenkce rozpusc .. przynajmniej ja bym tak zrobila .. chociaz piec tez nie potrafie
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam poczytać co tam pisałyście przez ostatnie 2 dni, ale TŻ mnie do łóżka goni
Przede wszystkim: Martuś, Ty wiesz ![]() Jutro doczytam wszystko w pracy ![]() Samba, ja zbierałam punkty na karcie z Orsay'a od zeszłego roku. Jak się przekroczyło chyba z 800 punktów, to dostaje się bon za 50 złotych. Kurde, dokładnie nie pamiętam ile to miało być punktów... W każdym razie zakupy, które przebiły magiczną ilość punktów były trochę większe, więc dostałam bon na 58 złotych Jeszcze tylko zdjęcie brzucholka zrobione w niedzielę. Mam wrażenie, że brzuch mi się powiększa z godziny na godzinę ![]() anika, ja rozpuszczam czekoladę tak: zagotowuję wodę w jednym garnku, a potem nad tą wrącą wodą trzymam garnek z czekoladą tak długo, aż się czekolada rozpuści
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-12-30 o 23:26 |
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
rybulka piekny
|
|
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałam nic mówić, ale babka na poczcie powiedziała, że wyślą go dopiero w środę (a był poniedziałek)... ![]() Cytat:
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-12-31 o 08:07 |
||
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To taki najszybszy sposób
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam wszystkim
no dziewczyny chyba wytrzymam do 1 stycznia miałam mały wypadek w środę tzn. wychodziłam z uczelni zjazdem dla inwalidów i pośliznęłam się i upadałam na plecy tak zarypałam głową o beton że straciłam przytomność na chwilkę , od razu do szpitala pojechałam ale okazało się ze mną i małym wszystko w porządku, także chwila zgrozy była. Kurcze a był lód normalnie na tym zjeździe tylko wogole nie widoczny dlatego nie schodziłam po schodach bo były ewidentnie oblodzone , wógole nie posypane ani solą ani piachem. ![]() dobrze że nic się nie stało bo chyba bym ich pozwała. Rybulka śliczny brzusio , który ty jestes tydzień?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2129 | |||
|
Zakorzenienie
|
haj dziewczyny ja dzisiaj w pracy siedzę a głowa mi pęka od samego rana
Cytat:
haha dobre, może ja też sie zaraże Cytat:
![]() Cytat:
ja nawet nie czuję, że to dzisiaj sylwester. Siedzimy w domu i nawet jeszcze nic do jedzenia i do picia nie wymyśleliśmy. Szczęśliwego nowego roku, szampańskiej zabawy i spełnienia marzeń w 2010 roku!!!
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, ale mnie zasypało
Cytat:
śliczny brzusio, ktory to tydzien? Cytat:
jak bym nie miala juz czasu wpasc to : Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Kochane
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

a dla mnie jakby miesiac...

Trzymam kciuki, żeby się udało.

no i skoro on jest w pochwie to chyba nie wygodnie tak chodzić z nim, a sexu to sobie wogóle nie wyobrażam... 

, który ty jestes tydzień?