|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
|
|
|
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spódniczka taka http://www.kappahl.com/pl/products/D...NICE/SPODNICE/ to ta druga od lewej Byla na wyprzedaży a ja miałam jeszcze 20% od obniżonych cen i zapłaciłam za nią jakoś 48 zł I była ostatnia, wiec mi się udało I jeszcze rozmiar 34, więc optymistycznie![]() A ten artykuł miażdży!!!!!! Słucham sobie polskiego roka na mieście muzyki i leci Matura 2000 Farben Lehre, jeju ale niedawno była matura a tu już koniec studiów,ślub. Dobrze, że przynajmniej nie ma dzieci do kompletu
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Czuję się jakby mnie tutaj całe wieki nie było
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Adwokat diabła
|
haloha
![]() co tam?
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1448 |
|
Rozeznanie
|
A mi zostało 115 dni
Muszę się wziąć za te zaproszenia
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
najwyższy czas
![]() Dobry wieczór dziewczęta Ciekawe jak tam nasza pierwsza PM, monikadavvida za 2 dni bierze ślub
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-30 o 22:38 |
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, przyszłam do Was na chwilkę, choć padam z nóg
co dobrego u Was jeszcze w starym roku słychać? ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- zanim się obejrzałam mam 1 z przodu dzisiaj 198 dni
|
|
|
|
#1451 |
|
Adwokat diabła
|
Zmęczona jestem, padam na pyszczek!
Ale co tam od nowego roku mam stałą pracę )
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
Az mam takie dziwne uczucie w brzuchu, jak sobie pomysle, ze to ja mialabym miec slub za 2 dni...
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulejszyn .---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Ja bym chciała, tylko pewnie jak już nadejdzie "mój czas" to pewnie tak samo bym sie czuła. ) Ale ja ciągle nie mogę uwierzyć, że zostało tylko 220 dni ).
|
||
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Widzę, że odliczacie do ślubu. Jakby ktoś z PM-ek z 7 sierpnia chciał, to przygotowałam taki specjalny kalendarz na 2010 rok w Wordzie Można powklejać zdjęcia, wydrukować i dać w noworocznym prezencie swojemu mężczyźnie
|
|
|
|
#1455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Adwokat diabła
|
aniołku ja chcem
![]() dziękuję dziewczyny ![]() Kasik, co u Ciebie?
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
To poproszę o maile na PW
![]() Black, gratuluję nowej pracy
|
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie te kieszenie wyglądają... do białej koszuli będzie super wyglądać oj tak i to konkretnie podziwiam takich ludzi za wytrwałość w tym co robią cześć Madzia co tam ciekawego, gdzie w końcu jutro pędzicie???? dobrze idę spać, bo jutro jak zombie będę wyglądała... miłych snów
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
Black gratuluję kochana! dobry start na początek 2010 roku
Aniołku, ja mojemu tżcikowi zrobiłam w prezencie podchoinkowym terminarz, gdzie co dwa miesiące jest moje zdjęcie/nasze zdjęcie z jakimś aforyzmem lub sentencją. i wszystko robiłam sama, od wymyślonych sentencji po okładkę z pluszu chętnie więc zobaczę twój kalendarz, więc na pw prześlę ci również mój adre maila![]()
|
|
#1462 |
|
Adwokat diabła
|
Aniołku, świetny jest!
![]() z pewnością go wydrukuję! ;*
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak tam nastroje Sylwestrowe? Ja zmykam za chwilę do fryzjera Chociaż mam średnią ochotę na tą imprezę .... Ale pocieszam się, że po północy będę mogła oznajmić wszystkim, że ślub już w tym roku !!!
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do planów to postanowiliśmy spędzić Sylwka inaczej i będzie kinowo ![]() Jedziemy do Heliosa ![]() Nigdy jeszcze nie spędzałam Sylwka w kinie, ale nie mam w tym roku ochoty na jakieś party ![]() Z ciekawości: mierzyliśmy wczoraj obraczki w Aparcie i Kruku i zdecydowaliśmy jaki chcemy model itd. Chyba zamówimy w Kruku ![]() Po obsłudze w Aparcie jestem zdegustowana i już tam nie wrócę no chyba że Ooo i TŻ kupił mi wczoraj w Kruku przepiękne kolczyki I mam już upatzroną bransoletkę, ale drogą ![]() Lusi a co u Ciebie?Pokaż się w swojej kreacji sylwestrowej ![]() TYmczasem znikam, bo jadę na mini zakupy. Troszkę się cykam bo jest ślisko na drogach i pada deszcz ze śniegiem...
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Madzia my się z TŻtem zastanawialiśmy też nad sylwkiem w Heliosie no ale ostatecznie TŻ zaczął zdziwiac że mu się nie będzie chciało w kinie siedziec i idziemy do znajomych Będziemy w 3 pary Jedni shajtani w tym roku czyli para 2009, my z TŻ para 2010 i kumpela u której będzie impreza ze swoim TŻtem para 2011 ![]() A u mnie na wiosce już petardy w ruchu
|
|
|
|
#1466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta moja to druga od lewej, ta koronkowa![]() Cytat:
Tylko ostatni film to ja już ledwo na oczy widziałam, bo alkohol i senna już byłam![]() Pokaż obrączki ![]() Ja już jestem u tżcika Za chwilkę zrobię marynatę do oliwek, coś tam się pokręcę, może pójdę do osiedlowego sklepu po pietruszkę do masełka czosnkowego i masełko też już zrobię.
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
O ja chciałam zrobić właśnie masełko czosnkowe, wg jakiego przepisu robisz?
|
#1468 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobnie jak znajde jakas nawet z kolekcji 2009, a kompletnie nikt jej nie bedzie sprzedawal. mam nadzieje, ze tak nie bedzie. no i na pewno nie bedzie tak, ze wejde do pierwszego salonu, stwierdze, ze jakas jest fajna i do innych juz nie pojde bo ja jednak lubie najpierw zobaczyc co jest w roznych sklepach. to odpuszczanie sobie reszty salonow tyczylo sie raczej darowania sobie 8. czy 9. salonu z kolei jak juz stwierdze, ze wiecej ogladania mi nie trzeba ![]() na razie jestem do mierzenia pozytywnie nastawiona, po to tyle zwlekalam zeby dojrzec i nabrac ochoty wiec na jednym czy dwoch salonach na pewno sie nie skonczy ![]() Cytat:
![]() Szana tak sobie czytam Twojego wczorajszego posta i dopiero teraz mnie oswiecilo, ze Ty chyba zrozumialas, ze ja kupilam slubne buty (to slowo "juz" mnie oswiecilo ), a ja kupilam poprostu buty na kurs tanga ![]() Cytat:
![]() TZ ma kolege, ktory pracuje w zakladzie pogrzebowym, ale on sie zajmuje tylko zwlokami w dobrym stanie - myje, ubiera, czesze, robi makijaz. takimi w stanie rozkladu sie nie zjamuje ani rekonstrukcji tez nie robi tez nie robi to na nim wiekszego wrazenia ![]() a moja mama dziadka (swojego ojca) sama ogolila i ubrala ale ona jest hardcore'em - pracuje w szpitalu i juz niejedne zwloki widziala, wiec tez raczej na niej to duzego wrazenia nie robi![]() Cytat:
zazwyczaj jak ktos kreci taki amatorski filmik to jest cholernie dlugi, jest wiele w sumie zbednych elementow i potem juz sie tego nie chce nawet ogladac moja kuzynka na weselu nie miala kamerzysty tylko dostali kamere w prezencie i ktos to tam krecil. nuuuuuudy i jeszcze w kawalkach, bo nawet potem nikomu sie tego skladac nie chcialo, a tym bardziej montowac zeby byla esencja, a nie przynudzanie ![]() wyjatkowe dobre chyba wezme sie zaraz za robienie salatki, a zawijaski z boczku i sliwek i koreczki ponabijamy juz z TZem jak wroci z pracy ![]() cwaniak jeden wczoraj popil z kolega, wiec dzis do pracy go podwiozl kolega z biurka obok i jeszcze sie na szampana zalapie bez stresu, bo z pracy do mnie tez go kolega podrzuci![]() Cytat:
![]() ja sie chyba nie nadaje na takiego sylwestra, bo jeden film to max moich mozliwosci wysiedzenia w jednym miejscu no ale w sumie nie dziwie mu sie - kto by chcial spedzac sylwestra w pracy![]() chyba widac efekty diety, bo jak mnie dziewczynyw wczoraj tylko zobaczyly (a bylam w plaszczu, szaliku itp.) to stwierdzily, ze strasznie schudlam wazne sa do 31 lipca, wiec idealnie - do slubu bo w sierpniu to nas tu nie ma ![]() dobrze, ze dzis znow sie widzimy z dziewczynami, bo wczoraj nie zdazylysmy nawet poruszyc wszystkich wymagajacych tego tematow ![]() dalam rade - nie zjadlam kebaba ![]() dobra, najpierw zjem sniadanko, a potem sie zajme salatka
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-31 o 10:39 |
|||||
|
|
|
#1469 |
|
Zadomowienie
|
witam drogie panie
![]() aniołku, super ten kalendarz! gratuluję pomysłu!! ![]() a ja się tak dziwnie czuję, że to już będzie 2010 wogóle się nie denerwowałam, a teraz mnie stresik dopada, że w końcu trzeba się zabrać za załatwianie wszystkiego
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sól i pieprz, drobno posiekana natka pietruszki. Aha ja używam do wszystkiego soli morskiej ziołowej o takiej http://www.kamis.pl/index.php/content/view/3429/752/ więc tu różne ziółka są do smaku Tż uwielbia tą sól![]() A jeszcze się czaję na tą http://www.kamis.pl/index.php/content/view/3427/750/ No i dzis będę robić bagietki czosnkowe - ukośnie naciąć bagietkę, posmarować te mikro komeczki z obu stron masełkiem, bagietkę na zewnątr też maźnąć, zawinąć w folię, zapiec, pod koniec pieczenia otworzyć to wtedy bagietka zrobi sie chrupiąca, jak ostygnie przełamać w miejscach nacięć, zeby zrobic osobne kromeczki Super pasuje do sałatek A my z tż jesteśmy superfanami czosnku, więc uwielbiamy takie bagietki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

). HURRRRA!!!!
Mi za to zostalo 136

Ta moja to druga od lewej, ta koronkowa
i jeszcze w kawalkach, bo nawet potem nikomu sie tego skladac nie chcialo, a tym bardziej montowac zeby byla esencja, a nie przynudzanie