|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to jest mało ważne. najważniejsze jest to ze on przecież do USA na studia nie przyleci.. bo nie ma kierunków po polski. a w Polsce są kierunki po angielsku.. to mogę skończyć studia i tez być z nim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
BAN stały
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mnie to przyjechalam dzisiaj do mojego miasta studenckiego, gdzie jest TZ. I baaardzo sie ucieszyl na moj widok. Co chwila mowil mi ze bardzo sie cieszy, ze mnie widzi i ze przyjechalam. Sto razy slyszalam jaka jestem piekna i ze jakie on ma szczescie, ze mnie ma. I ze wszyscy faceci sie za mna ogladaja. Dzisiaj mi wmawial ze jakis koles w tramwaju sie na mnie gapil ![]() Kobitki opowiedzcie mi tylko jak Wam sie jutrzejsze imprezki udaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
jest niższy poziom ale mam tu większy wybór do kariery.. ale po co mi to jak nie będę szczęśliwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Nie chcę tylko byś potem żałowała, że np. przez faceta zmarnowałaś sobie życie. Nie wiem kiedy ja przestane żałowac straconych 2 lat, ktore na byłego straciłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze tylko ja się przejęłam, jak mój drugi raz nie mógł, po takiej akcji to bym się w ogóle załamała. Ale jest jeszcze taka sprawa. Jakiej metody antykoncepcji używacie? No bo jak bierzesz tabletki to przecież byś wiedziała na pewno, że udaje. No nie oszukujmy się, to się czuje. Przy gumkach może trochę ciężej, ale my kobiety wiemy swoje. I tak jak mówiłaś, że potem był znowu pobudzony. Tylko dlaczego nie chciałby skończyć? ![]() To jest jakieś dziwne dla mnie. Chyba, że ja coś źle rozumiem. Kurcze nic mi do głowy nie przychodzi, ale wyobrażam sobie jak się czujesz. ![]() Ale jak to jednorazowa sytuacja to chyba nie ma się czym przejmować. Wiem kochana, że takie rzeczy się czuje. Czy to jakaś deprecha jesienno-zimowa czy co ich dopadła? Ja nie wiem, ale z tym nie słuchaniem i oziębłością mam identycznie. Też to czuje, po prostu czuć to na kilometr, nawet przez gg ![]() I co tu zrobić? Ja też niestety nie wiem. Narazie postawiłam na danie mu trochę czasu. Zobaczymy. Cytat:
![]() Po co miałby kłamać w takiej sprawie? Nasunęły mi się tylko takie myśli: 1) albo jednorazowo do Ciebie przyjechał autobusem, bo w ostatniej chwili stało mu się coś z autem i po prostu zapomniał Ci o tym powiedzieć, jak już u Ciebie był teraz te gorsze ewentualności: 2) ktoś po niego przyjeżdża i nie wraca prosto do domu 3) nie mógł prowadzić, bo był po jakiś środkach odurzających, a powiedział, że przyjechał autem, żebyś go o nic nie podejrzewała. To najgorsza ewentualność i nasunęła mi się tylko dlatego, że ostatnio opisywałaś tą sytuację z tym telefonem i używkami... Miejmy nadzieję, że to tylko zwykłe nieporozumienie. A może nie zauważyłaś po prostu jego auta? Proponuję tak jak dziewczyny, żebyś następnym razem namówiła go, jak będziecie u Ciebie i on będzie ,,samochodem", żebyście gdzieś się przejechali. Cokolwiek ![]() No a po tym co mojemu napisałam- cisza. Po pogawędce z kolegą doszłam do wniosku, że może troszkę przesadzam i nie potrzebnie już dzisiaj się dodatkowo czepiałam. Mogłam sobie darować, ale wiecie jak to jest pod wpływem chwili. Nie wiem co to będzie tak naprawdę. No ja do niego nie będę się napraszać na pewno. Poczekam, tylko muszę nastawić się pozytywnie. Co ma być to będzie. Bo jak będę ciągle smutna to ciągle będę się go czepiać i nic z tego nie wyjdzie (tak jak to chyba myszunia pisała), będzie miał po prostu dość. Ale lepiej chyba niech się do mnie odezwie dopiero jak sobie wszystko przemyśli, niż ma się odzywać i dalej być taki jaki jest. Zaparłam się, najgorzej boje się poranka, wtedy zawsze mam doły. Z jednej strony mówię, że lepiej żeby się nie odzywał, a z drugiej już mi smutno, że milczy ![]() Tak bym chciała, żeby już było dobrze. Jak ma być tak dalej, to ja już nie chcę tego dalej ciągnąć.
![]() |
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jutro mam impreze z kuzynami.. mysle ze bedzie ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
jaga, opowiem Ci coś..
mam koleżankę, w moim wieku, której (były już) chłopak jest Polakiem, ale mieszka w Belgii. Przyjeżdzał do PL co jakiś czas, zaręczyli się nawet, wielkie plany na przyszłość mieli, ona chciała dla niego wszystko rzucić i po skończeniu liceum wyjechać tam. Nie muszę mówić jak się ta piękna historyjka skończyła? zastanów się, zanim dla kogoś wszystko poświęcisz. na razie musisz TŻta obserwować.
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nigdy od nich takich słów nie usłyszałam. Tym bardziej w ciągu jednego dnia ![]() Ty to słyszałaś sto razy, a moim marzeniem jest to usłyszeć przynajmniej raz. Czy to normalne? Czy nie powinien tak zachowywać się każdy facet? Zazdroszczę i cieszę się, że u Was wszystko się jednak ułożyło ![]() Chyba zwariuje tutaj jutro jak nikogo nie będzie. Porozjeżdżały się wszystkie albo się cały dzień jutro będą szykowały na impreze. Ja nawet nie wiem jeszcze co robie ![]()
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak załoze jasnoniebieskie, proste dżinsy i do tego ciemna bluzkę w kwiatki, z rękawkami takimi jak tiul, powinno pasic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jutro się jakoś Wasze relacje poprawią Koszka? ![]()
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Hmmm........a tak na wakacje na 2-3 tyg.nie mogłabyś do niego przyjechac? nie miejscu łatwiej by Ci było go pozna.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mógłby chociaż pójść z kuzynką, jak mu tak bardzo zależy, no tak ? ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- jeszcze, TŻ się na mnie wkurzył o przeszłość. bo przed nim miałam chłopaka, z którym baraszkowaliśmy [oprócz seksu] i TŻ się o to wkurza. supeeer.
![]() |
#2480 |
BAN stały
|
jagaa mnie rodzice tez nie puscili z TZ na jego studniowke. I wiesz co zrobil?
W ogole nie poszedl. Powiedzial ze albo ze mna albo z nikim. A ja wtedy jeszcze nie bylam zazdrosna i mowilam mu, ze jak pojdzie z kolezanka ( a mial ich wiele) to nie bede zla i chce zeby sie dobrze bawil. A on powiedzial, ze albo ja z nim pojde, albo nie pojdzie wcale. |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: ja wiem ze pewnie myślicie ze on jest nie dobry za to ze idzie z kimś innym, ale postawcie sie na jego miejscu? studniówkę przeżyje tylko raz, a on nie idzie z byle kim, tylko idzie z bliska koleżanką którą wie ze my jesteśmy razem i nawet ją poznałam. ja sie ciesze ze moge mu zaufać, niech sie chłopak wybawi póki może. to ze on idzie z kims innym nie znaczy ze mu na mnie nie zależy. i patrzcie troche na moja sytuacji inaczej, nas dzieli niesamowita odległość. trzeba sie po prostu z parę rzeczami pogodzic i tyle. Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2009-12-30 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam przed nim jednego w miarę poważnego chłopaka, nie uprawialiśmy seksu, ale bywało gorąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dopiero z TŻtem wiem, co to prawdziwa przyjemność i w ogóle ![]()
![]() |
#2485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę zaraz iść spać, bo zaczyna mi się myślenie włączać. Ciekawe kiedy mnie łaskawie poinformuje co z Sylwestrem. A jak zaproponuje osobnego sylwka? Jakoś tak mi to do głowy przyszło ![]() Chyba bym mu wtedy ,,podziękowała za współpracę"... A ciekawi mnie czy Twój dzisiaj prosto do domu wrócił. Kurcze od lipca nie jechałaś jeszcze z nim autem? Dziwne to trochę. Jak kupił to nie chciał Cię od razu na przejażdżkę zabrać. Mój to przez pierwszy miesiąc sam ciągle proponował, że przyjedzie po mnie tu, tam ![]() Niestety ten etap też mu już przeszedł. Ale jak zapytam, to zawsze po mnie przyjedzie, więc na to nie mam co narzekać. Cytat:
![]() Przypomniało mi się, że kolega mi podpowiedział, że ostatnio gadał z moim i że coś mówił, że mój chciałby się usamodzielnić w sensie jakąś pracę znaleźć itp, żeby już tak kasy od rodziców nie ciągnąć i zasugerował, że może o tym tak myśli i dlatego taki dziwny jest ostatnio. Głupie to troche jak dla mnie, przecież jeśli o coś takiego by chodziło to chyba mógłby mi o tym powiedzieć? ![]() Ile ja bym dała, żeby teraz wiedzieć co on robi i o czym myśli ![]() Honorowiec pieprzony nie odezwie się do mnie już dzisiaj. Ciekawe o której jutro mnie o sylwku poinformuje.
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Być może mój rocznik taki dziwny był, ale naprawde więcej osób przyszło samych niż z osobami towarzyszącymi.
![]() |
#2488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet po zakupy jedzeniowe przed wyjazdem nad morze szliśmy na pieszo. Mieliśmy jego autem jechać nad morze, ale dzień przed wyjazdem mojemu tacie przyśnił się mój zmarły dziadek, a jego mamie przyśnił się jego zmarły tata. Następnego dnia ze skrzynią biegów coś się stało... Dziękuję Bogu za to, bo TŻ doświadczionym kierowcą nie jest, a 300 km to jednak długa trasa. Pisze, że już leży w łóżku, ale co ja mogę wiedzieć. Koszka, nie rozmyślaj na razie, poczekaj do jutra, zobaczymy, co Ci powie. Aż taki głupi nie jest, żeby w sylwestra cię powiadomić, że jednak spędzacie ten dzień osobno? Nie no, nie uwierzę, ze mógłby to zrobić. On Cię Kocha, może ma gorsze dni, wiesz takie chwile zwątpienia i może to nie dotyczy tylko Waszego związku, ale ogólnie wszystkiego. Musisz być teraz cierpliwa i tak jak pisałas - daj mu czas do końca stycznia, bo dłużej zwodzić Cię chyba nie moze, prawda? Ja trzymam za Was kciuki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.