|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tegoroczny Sylwester - która z Was nigdzie się nie wybiera?
Cytat:
co do pogrubionego oj tam nie rozkminiaj tej twojej koelzanki wybacz jej hehe.. moze poporstu chciala spedzic samotnie ten wieczor z tym chlopakiem? wiesz blizej go poznac itd? niewiem. choc ja obrazalska to pewnei bym miala jakies wonty i nawet raz tak mialam ze ta moja byla przyjaciolka ( co sie hajtnela) mowila ze jedzie do krakwoa na rynek w sylwestra i tam jej rodzian bedzoe kuzynostwo a mnie zabrac niechciala jak sie okazalo byla z inna kolezanka, z ktora najwyrazniej lepiej sie bawila, niz ze mna ale potem i tak mi przeszlo i nadal sie kumplowalysmy tylko ze nasze relacje oslabily sie troche przez klotnie o ta wlasnei druga kolezanke hehe jak w malzenstwie im blizej do tego sylwka tymbardziej mam kape, a teraz siedze i zastnawiam sie z jaka bedzie sie bawil jutro moj byly. pewnei nie bedzie o mnie myslal, bo to wkoncu on ma teraz na mnie baardzo wyje..ne ![]() ![]() ![]() ![]() ( smutnooo
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak to codziennie (np. w szkole, na uczelni, w pracy ) rozmawiamy z tymi ludźmi. Ja też jutro miałam w planach się odpicowac, a co !
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też nikt nie zaprosił,ale nie mamy ze sobą aż tak dobrych kontaktów,wiec sie nie dziwie.
Jestem ciekawa jak moja najlepsza koleżanka, która nawet wspominała kiedys o naszej "przyjaźni", spędzi jutro sylwestra
|
|
#3004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą nie będą sami.Wybierają się na domówkę gdzie będzie dużo ludzi.. Ale co , nie ma już żadnych nadziei ,że do siebie wrócicie ? Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-31 o 00:09 |
|
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dla mnie każdy następny rok jest gorszy od poprzedniego,więc traktuję sylwestra jak normalny dzień.
|
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze... normalnie mało który wątek sprowokuje mnie do pisania ;-) Ten sprowokował :P A wizaz czytam sobie dłużej niż jestem zarejestrowana...
Ja mam generalnie taką samą sytuację jak kilka wizazanek.... I siedzę, zastanawiam się co jest ze mną nie tak o_O Chłopak ulotnił się dwa miesiące temu (a plany na sylwka związane były z nim). No cholera jasna!!! Kiedyś byłam szarą myszka marzącą o gronie znajomych i fajnych imprezach... Na studiach zapracowałam sobie na moje marzenie - jestem (no właśnie chyba trzeba wstawić "NIBY" :/) lubiana, mnóóóóóóóstwo znajomych, centrum zainteresowania itp :/ I co? Od listopada snułam wizję przyjemnej domóweczki w gronie znajomych i nieznajomych, na którą wkręciłabym moją przyjaciółkę. A tu NIC!!! Żadnych propozycji.... Już drugi rok... Serialnie, jestem w szoku i na skraju załamania A miało być tak pięknie.Czy wszystko to iluzja i ja jestem tak naprawdę persona non grata? ![]() Pomyślałam sobie - no cóż, mam przecież moją kochaną K., z którą trzymamy się kupę lat. Ona chciała zostać w domu i miałyśmy się razem upić winem ;-) Nagle godzinę temu okazało się że idzie jednak na imprezę. Do WSPÓLNEGO i niby też mojego dobrego znajomego. Standard jak wyżej, najpierw unikanie tematu itp. :/ A to jest naprawdę dobry znajomy jak się wydawało. Wiedzieli że zostaję w domu, nikt nic nie zapytał... Czuję się dwojako zdradzona o_O A tak apropo... ja nie wiem czy nie jestem naiwna. Ale jak szłam na imprezę i zależało mi żeby ktoś ze mną za nią poszedł to NIGDY nie miałam problemu żeby zapoznać obie strony i wkręcić tę osobę na imprezę. Oczywiście nie przeczę, że zdarzają się wyjątki ![]() Odzywają się moje najgorsze koszmary i kompleksy Od siebie chciałabym dodać że gratuluję pięknych postanowień noworocznych A wiecie co jest w tym najgorsze? Że w głowie układam sobie różne scenariusze teorii spiskowych pt "K. i nasz wspólny znajomy ustawiają się na sylwestra i postanawiają że lepiej jak mnie nie będzie" Matko... czuje się serialnie upokorzona ![]() _________________________ _____________ Wiem, że post długi, musiałam się wyżalić Baardzo proszę o zrozumienie i nie "najeżdżanie" na mnie ;(
|
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
Jak co roku mam ten sam problem, gdy zbliza sie 31 grudnia. Nie mam mega wielkiej ekipy znajomych, zawsze udawalo mi sie gdzies wkrecic ;p ale ani razu nie bawilam sie naprawde dobrze. Towarzystwo nieznajomych osob, ktore wcale nie mialy w postanowieniu tak jak Wy "otwierania sie na nowe znajomosci" lub same pary.. W tym roku nie mialam isc nigdzie, nikt szalenie nie bil sie by mnie zaprosic, a "propozycje", ktore mialam do zludzenia przypominaly kazdego poprzedniego sylwestra. Postanowilam uznac ten wieczor za calkiem normalny, walnac sie do lozeczka i obudzic sie w 2010 roku. Moi wspollokatorzy ze stancji postanowili zorganizowac impreze, w ogole nie mialam ochoty sie ruszac, bo czeka mnie jeszcze 2 godzinna jazda pociagiem, ale czuje sie naciskana przez chlopaka, no i niestety musze tam jechac, chociaz wiem, ze szalu nie bedzie. Pewnie wiekszosc z Was pomysli, ze nie potrafie docenic tego, ze mam chociaz jakas alternatywe - ale nawet w porownaniu do lezenia przez Polsatem nie wydaje sie ona szalowa. Inni pomysla, ze skoro nie chce to nie musze nigdzie jechac - poswiece sie drugi rok z rzedu dla chlopaka... Ehhh jak ja bym chciala jutro polezec tutaj z Wami na wizazu
))) serio......
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam iść na sylwestra ale okazało się że mój TŻ jest bardzo chory i musi zostać w domu więc postanowiłam że rezygnuje z imprezy i spędze tę noc z nim
i bardzo się cieszę.Nienawidze sylwestra!!!!!!!!!!!
|
#3009 |
|
KWC
|
Też zostajemy w domu
No, nie do końca, bo idziemy na sąsiednią ulicę do szwagierki, ale bywamy u niej co tydzień i żadna to radocha.A tak chciałam iść na bal Nawet sukienkę sobie kupiłam
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie gdzie mam ochote sie wybrac na Sylwestra...
spac ![]() Jestem zmeczona po tygodniu pracy wstawaniu o 6 i bede sie dzis tylko meczyc do 1 i tak sie poloze pozniej.A spac nie moge bo w domu goscie(blok) Z kolezanka pojde na rynek i tyle.. ale wcale mnie to nie cieszy-spać. Chcialam na Alaske wczesniej ale nie wiem jak
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszego Sylwestra poza domem spędziłam w 3 klasie LO, jakie ja miałam co roku kompleksy, że nigdzie nie idę![]() Nie martwcie się, Sylwester jest co roku, a i tak to z reguły najbardziej nieudana impreza
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
Nie lubię sylwestra
Wszystko jest takie wymuszone i mało osób dobrze się bawi. Na szczęście ja spędzę tę noc oglądając film z grupką znajomych. A na domiar złego mam dzisiaj jeszcze urodziny. Nie ma to jak pesymizm z rana
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
ja chcałam z mężem zostać w domu, ale znajomi nas namówili. Dziś oczywiście żałuje ale nadzieja na dobra zabawę jest
Szczęśliwego Nowego Roku! |
|
|
|
#3015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pocieszylas mnie bardzo ja teraz jestem w 3 klasie LO, ostatnio rozpaczalam ze nigdzie nie chodze w sylwestra ale teraz sobie mysle ze co to za roznica :P w tamtym roku bylam na domowce u kolezanki, niby same znajome osoby ze szkoly a to byla najgorsza domowka na jakiej bylam
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Popieram w 100% 20 już dawno skończyłam to wiem co mówie
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
w jakim sensie lepsze? ;> zaintrygowalyscie mnie
Ja jutro bede miala 19 lat rocznikowo :P <boze! to juz?> ;O
|
|
|
|
#3018 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Olewam Sylwestra
W tym roku znów sylwester w domu przed TV z masą słodkości.
Dla mnie to dużo lepsze niż jakieś zbiorowe imprezy gdzie połowa się poupija, pokłóci i wyniknie wiele innych dziwnych sytuacji w dodatku w ogromnym hałasie gdzie nie słychać własnych myśli. W domu można pozwolić sobie na przemyślenia, podsumowania, wspomnienia i POSTANOWIENIA
|
|
|
|
#3019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czujesz się doroślej i dojrzalej Jak kobieta Życie studentki lub osoby już pracujacej - całkiem inne życie, szkoła w klasycznym wydaniu jest tylko wspomnieniem. Możesz sobie pozwolić na więcej - patrz np. wejścia do klubów gdzie wstęp od 21 lat ;-) Chodzi mi o te lepsze kluby, a nie te gdzie wpuszczają wszystkich ;-) hehehehe Możesz pracować - a nawet planować jakis własny biznes - więcej niezależności ![]() Ludzie nie traktują Cie jak nastolatkę, tylko jak (powtarzam się ;-) ) kobietę A fajne jest to, że młoda jesteś tak samo hehe ![]() itp ![]() ___________ Już mi lepiej apropo tego sylwestra ;-) Pocieszyłyście mnie
|
|
|
|
|
#3020 |
|
BAN stały
|
I ja zostaję dziś w domu. Moja siostra pojechała do chłopaka na sylwestra, moi znajomi jadą na dyskotekę (dla mnie miejsca w samochodzie niestety brakło). Smutno mi. Nienawidzę sylwestra!!!!
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam że zazdroszcze wam że będziecie w domu ja też chcę posiedziałabym na wizażu , przed jakimś filmem i palulu
Znajomi w ostatniej chwili sobie przypomnieli że istnieję, większośc par a do mnie pewnie przyczepi się jakiś schlany buras, wszyscy będą wmuszac we mnie wódkę nie rozumiąc że ja nie piję, ło matko straszna perspektywa Musiałam się wyżalic Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2009-12-31 o 12:05 |
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() dziewczyny, nie przesadzajcie, dzień jak każdy inny ;] w sumie ja mam w miarę normalnych znajomych, bo nawet kumpela dała ogłoszenie, że jeśli ktoś nie ma gdzie się podziać w Sylwestra - zapraszają na imprezę ;-) ale i tak mi się nie chce
|
#3023 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
ja bym tam pognała dzisiaj
|
||
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WhiteCherry- naprawdę w porządku koleżanka, na taką imprezę bym się wybrała, przynajmniej nie czujesz się tam jak 5 koło u wozu, bo inni też są w takim samym położeniu jak Ty
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Rozeznanie
|
Ja takze nigdzie sie nie wybieram dzisiaj i w sumie nie wiem czy to zle czy dobrze
A slyszalam ze tutaj na watku impreza sie odbywa i o ile wy tu bedziecie to ja tez
|
|
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
A ja też zostaje w domu. Miały być góry, ale 80 czy 90 zł za nocleg mnie odstraszyło
Będą rodzice, siostra i Tż przyjdzie. Są już ciasta, sałatka i inne przekąski, jakiś film, będziemy grać w gry planszowe z Tż i znów przegram w chińczyka Zresztą nie pierwszy i ostatni raz spędzam sylwestra w domu
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
To że dzień jak każdy inny
W sumie prawda, próbuję to sobie wmówić Może sie uda ![]() Ze mną sprawa wygląda tak, że ja po prostu lubię magię tej ostatniej nocy I może własnie też to, że wtedy wszyscy mają czas się zabawić, to żegnanie starego roku itpbo na zwykła imprezę był zawsze problem z zebraniem wszystkich osób - zawsze kogoś zabrakło bo miał coś do załatwienia ;-) Ech... wiecie co... gdyby ludzie po prostu UMIELI komunikować się (chodzi mi o najzwyklejszą komunikację ) i byli bardziej otwarci to ten watek miałby mniej postów ![]() Chyba zazdroszczę trochę facetom tej komunikacji miedzy sobą którą mają - w ich rozmowach wszystko jest jasne My porozumiewamy się często miedzy wierszami...Bo ten motyw, że przyjaciółka wystawia do wiatru, to kwestia niezrozumienia wzajemnych oczekiwań Chyba dojrzałam pozytywne strony tego, że zostaję w domu Dziękuję |
|
|
|
#3029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego od kilku lat traktuje ten dzień jak każdy inny i kompletnie się nie nakręcam, bo z doświadczenia wiem, że nie ma na co i nie zawsze warto iść na byle jaką imprezę, byle tylko się wyrwać z domuCytat:
Cytat:
przekaż proszę znajomym, że są cudowni i wizażanki z całej Polski zazdroszczą Ci, że znasz takich fajnych ludzi
|
|||
|
|
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
również spotykałam się z różnymi opiniami na ten temat .. Najbardziej bolało to jednak kolegów ![]() Do tej pory byłam uważana za NIEDOSTĘPNĄ Zapewne liczyli ,że jak sobie troszkę wypije , to będę bardziej na nich otwarta ![]() Napisałam "do tej pory " , gdyż uświadomiłam sobie ,że najwyższy czas to zmienić...Nie ma co się oszukiwać , fajnie jest mieć kogoś bliskiego ,do kogo można mieć pełne zaufanie i na kogo zawsze można liczyć ...bo z przyjaciółkami niestety nie zawsze tak bywa ^^A jeśli chodzi o dzisiejszy dzień , to mam go gdzieś:P Dla mnie dzień jak każdy inny
Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-31 o 12:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
jak sie okazalo byla z inna kolezanka, z ktora najwyrazniej lepiej sie bawila, niz ze mna 
tak to codziennie (np. w szkole, na uczelni, w pracy ) rozmawiamy z tymi ludźmi. Ja też jutro miałam w planach się odpicowac, a co ! 

klaski :