PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał" - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 20:12   #3661
ania p
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Pewnie nikt, ale ja to dodatkowe nakrycie traktuję jako miejsce dla wszystkich zmarłych z naszej rodziny. Wierzę, że się nami opiekują z góry i że często stoją koło nas jako dobre anioły.
No u nas w tym roku tez to było miejsce dla tescia konkretnie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Darusiu, ja chyba jestem niepoprawna idealistka... i tu jest pies pogrzebany...
co do dzieci i mikołaja to decyzja każdego rodzica.
moje małe siostry w mikołaja wierzyły ( pozwólmy dzieciom być dziećmi...) i jak podrosły to im powiedziałyśmy prawdę ( ja się przebierałam za mikołaja przy pomocy najstarszej z moich 3 sióstr) - dziś mają 11 i 16 lat- obie wspominają "mikołaja" z radością i myślę, że są wdzięczne , że w szarej rzeczywistości, jaką nam nasi rodzice zafundowali , powalczyłyśmy dla nich o chwile radosnego dzieciństwa.
ale tak jak mówię: decyzja należy do rodzica i od niego zależy jak jego dziecko potraktuje prawdę o mikołaju- czy jako zdradę, czy jako radosną zabawę.
we wszystkim trzeba znaleźć balans.

......................... ......

ale tu dziś cicho...dziewczyny przygotowują kreacje na Sylwestra, albo się ostro starają- a potem będzie "made in 2009"
Z tym mikołajem to u nas jest tak że jak byłam mała to wiadomo był mikołaj a potem mama mi powiedziała że mikołaj już nie ma czasu bo jest bardzo duzo tych maleńkich dzieci a dla starszych mikołaj ma pomocników i mama jest takim pomocnikiem dla mikołaja bo ona wie najlepiej co mi się podoba itp.. Potem wciagneła mnie w kupowanie i robienie prezentów dla innych i jakoś nie miałam żalu . Myśle że będę chciała nauczyć swoje dzieci tego robienia prezentów dla innych , aby wiedziały że tu nie o kase idzie ale o pomysł i pamięć .
Stary 2009-12-30, 20:14   #3662
Konczita
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim ....
laseczki przepraszam ze mało mnie tu ale brak czasu na wszystko Myślę że po Nowym Roku wszystko wróci do porządku dnia codziennego )

Pomidora jak samopoczucie ??????????????

Dziewczynki życzę wam szampańskiej zabawy sylwestrowej, dużo uśmiechu i przede wszystkim .... spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku !!!!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 20:59   #3663
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki
Nie pisałam bo nie chce nikomu humorku pogarszać . Siedzę w domku i czekam na @ powinna już być zawsze regularnie koło 15 przychodziła dziś nie. Ale wiem że przyjdzie porostu to wiem. Nie chce się smucić i zarażać moim pesymizmem innych. Dobrze ze mój M jest taki kochany.
Jutro sylwester a mnie się nic nie chce oj od baaardzo dawna nie maiłam takiej niechęci do sylwestra. W tym roku mam Przyjdzie @ to am napisze
Ilonko, jak masz doła to musisz do nas wpadać, bo kto inny cię z tego doła wyciągnie?
przytulam mocno, mocno i naprawdę wierzę, że 2010 będzie duuużo lepszy...
kochana , ja rok temu dostałam @ 3 stycznia- ale w sylwka wiedziałam, że przyjdzie , bo mierzyłam tempkę ... dół okropny, więc rozumiem.
Ale szybko się zebrałam i postanowiłam się nie załamywać...

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
Witam
fakycznie dzisiaj jakoś tu strasznie cicho ...

no co Ty nikomu nie pogarszasz humoru jesteśmy tutaj nie tylko wtedy kiedy jest dobrze, ale przede wszystkim wtedy kiedy jest źle. Ja tam cały czas mam nadzieję, że ta @ jednak nie przylezie

Ostrzegam: Kto nie lubi smutasów niech nie czyta.
Mam doła,wczoraj pokłóciłam się z męże. Dziś zebrało mnie na przemyślenia i doszłam do wniosku, że rok 2009 był beznadziejny i dobrze że się właściwie kończy. Zajrzałam z ciekawości na forum, na którym pisałam kiedy zaczynaliśmy starania no i tematy kupkowe na tapecie, a te którym nie udało sie zajść w ciąże przestały tak jak ja pisać i nawet nie wiem co u nich słychać.
Najgorsze jest to, ze brak mi nadziei, że rok 2010 okaże się lepszy.
I jeszcze ten mój małż nie to, że mnie wkurzył to dziś się pyta który mam dzień po owulacji i czy czuję sie jakoś wyjątkowo - czuję się tak wyjątkowo, że zrobię mu krzywdę

Serduszkowata jak tam po Świętach??

Dra jeżeli ten 3bit jest prosty w wykonaniu to ja poproszę o przepis
Jagódko! głowa do góry, faceci potrafią człowieka rozłożyć na części pierwsze....tragedia...
na pewno się pogodzicie.
skoro 2009 był nieszczególny to dobrze, że jutro jego ostatni dzień a potem ...... 2010 !!! i wszystko będzie lepiej!

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
No u nas w tym roku tez to było miejsce dla tescia konkretnie

Z tym mikołajem to u nas jest tak że jak byłam mała to wiadomo był mikołaj a potem mama mi powiedziała że mikołaj już nie ma czasu bo jest bardzo duzo tych maleńkich dzieci a dla starszych mikołaj ma pomocników i mama jest takim pomocnikiem dla mikołaja bo ona wie najlepiej co mi się podoba itp.. Potem wciagneła mnie w kupowanie i robienie prezentów dla innych i jakoś nie miałam żalu . Myśle że będę chciała nauczyć swoje dzieci tego robienia prezentów dla innych , aby wiedziały że tu nie o kase idzie ale o pomysł i pamięć .
bardzo dobry pomysł z tymi prezentami
u nas była bieda w domu i z siostrą nie raz nic byśmy pod choinką nie znalazły gdybyśmy sobie same nie zrobiły prezentów.
raz nawet uszyłam siostrze lalkę wielkości prawie metra- ze starego szlafroka

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim ....
laseczki przepraszam ze mało mnie tu ale brak czasu na wszystko Myślę że po Nowym Roku wszystko wróci do porządku dnia codziennego )

Pomidora jak samopoczucie ??????????????

Dziewczynki życzę wam szampańskiej zabawy sylwestrowej, dużo uśmiechu i przede wszystkim .... spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku !!!!
Konczitko!!! Dziękujemy! a Tobie życzymy ... wiesz czego

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 21:03   #3664
anciaahk
kosmitka

Nowy rok przyniesie nam nasz wymarzony cud, zobaczycie !
Jutro Sylwester, a ja nie mam butów aaaaaaaa.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 21:40   #3665
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dobry pomysł z tymi prezentami
u nas była bieda w domu i z siostrą nie raz nic byśmy pod choinką nie znalazły gdybyśmy sobie same nie zrobiły prezentów.
raz nawet uszyłam siostrze lalkę wielkości prawie metra- ze starego szlafroka
Nika - i takie prezenty pamięta się najdłużej , a pomysł jest super tym bardziej w czasach dzisiejszych kiedy zabawek jest multum i reklam tych zabawek przed świętami Wiadomo zabawkę można nabyć ale oprócz tego niech dziecko wie że nie o to w tym wszystkim chodzi

Dziewczynki w nowym roczku spełnienie marzeń wam zycze a naszym staraczkom wiary że ten nowy rok przyniesie bardzo szybciutko mnustwo fasolinek
Stary 2009-12-31, 05:59   #3666
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dziewczyny-niestety okazalo sie ze moja historia ktora tu wczesniej opisalam nie ma dobrego zakonczenia.Dzisiaj na usg okazalo sie ze serduszko nie bije...
Mam czekac na poronienie...

CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 07:31   #3667
Nika1980
Zakorzenienie

witajcie w ostatnim dniu starego roku....

Wczoraj wieczorem zgadaliśmy się przez telefon z teściową i bratem męża i dziś przyjeżdżają do nas po południu na "małą imprezkę".... więc nisia od rana na nogach , bo nie wie jak się wyrobi ze sprzątaniem, zakupami itp..mąż do 18 w pracy, wszystko na mojej głowie, chyba zwariuję...tak to jest jak się jest "control freak"...
wdech wydech...

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Nika - i takie prezenty pamięta się najdłużej , a pomysł jest super tym bardziej w czasach dzisiejszych kiedy zabawek jest multum i reklam tych zabawek przed świętami Wiadomo zabawkę można nabyć ale oprócz tego niech dziecko wie że nie o to w tym wszystkim chodzi

Dziewczynki w nowym roczku spełnienie marzeń wam zycze a naszym staraczkom wiary że ten nowy rok przyniesie bardzo szybciutko mnustwo fasolinek
dokładnie!

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Dziewczyny-niestety okazalo sie ze moja historia ktora tu wczesniej opisalam nie ma dobrego zakonczenia.Dzisiaj na usg okazalo sie ze serduszko nie bije...

o boże....tak mi przykro....przytulam cię mocno. nawet nie wiem , co napisać, bo przecież nic nie pocieszy...
sama przeszłam poronienie, więc wiem co czujesz...

......................... .......................

...aby ten kolejny rok był czasem spełnionych marzeń, czasem narodzin, czasem dwóch serc w jednym ciele, czasem spokoju i pogody ducha, wewnętrznej równowagi i życiowego balansu. niech 2010 będzie rokiem CUDÓW....

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2009-12-31 o 08:18

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 08:05   #3668
serduszkowata
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko na chwilkę bo mam mało czasu. Mój TŻ pracuje dzisiaj do 13 i do tego czasu muszę obrobić się w mieszkanku i jeszcze ugotować obiad - a z obiadem nie tak łatwo bo nie dość że sylwestrowy to jeszcze taki który można jeść przy refluksie żołądkowym... ehhh
Całuję Was mocno i do napisania w nowym roku

Dużo szczęścia, zdrowia i uśmiechu dla każdej z Was w nadchodzącym 2010 roku

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 08:26   #3669
anciaahk
kosmitka

Cytat:

Czarny Elfie bardzo bardzo mi przykro, nawet nie wiem co powiedzieć .
Życie bywa bardzo okrutne i niesprawiedliwe

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:35   #3670
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kochane

Czarny Elfie, tak bardzo mi przykro Trzymaj się kochana...

Teraz to się boję, czy nie zaczęłam się za szybko cieszyć

Konczito, dziękuję, czuję się zupełnie bez zmian. Nic nie boli oprócz sporadycznych bóli podbrzusza jak na @, poza tym zero objawów. Zastanawiam się nawet, czy to wszystko to prawda

Dziewczyny, dzisiaj życzę wspaniałej, hucznej zabawy. A w Nowym Roku pełnienia najskrytszych marzeń, dużo spokoju, optymizmu, wiary, miłości i zadowolenia z życia codziennego

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:49   #3671
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Czarny Elfie jest mi tak przykro Nie poddawaj się proszę Zobaczysz będziemy mieć nasze maleństwa!!!
Ja bez @ ciągle ale bez nadziej ze ona nie przyjdzie. Czekam na nią i myślę ze przed samym wyjściem na imprezkę mnie odwiedzi.
Mogę już dziś nie zajrzeć Więc złożę Wam życzonka.
Przede wszystkim dużo wiary na kolejny rok, Samych Wspaniałych ludzi dookoła no i Udanej Imprezy
Dziś mnie naszło myślenie na to czy jakbyśmy się spotkały na żywo to też było by tak miło jak na forum. Wiem to głupie ale tak sobie pomyślałam że bez Was moja walka była by stracona...
Dziękuję Wam

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pomidorko a Ty się nie zamartwiaj Wszytko Będzie Dobrze Słońce
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 11:01   #3672
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Czarny Elfie jest mi tak przykro Nie poddawaj się proszę Zobaczysz będziemy mieć nasze maleństwa!!!
Ja bez @ ciągle ale bez nadziej ze ona nie przyjdzie. Czekam na nią i myślę ze przed samym wyjściem na imprezkę mnie odwiedzi.
Przede wszystkim dużo wiary na kolejny rok, Samych Wspaniałych ludzi dookoła no i Udanej Imprezy
Dziś mnie naszło myślenie na to czy jakbyśmy się spotkały na żywo to też było by tak miło jak na forum. Wiem to głupie ale tak sobie pomyślałam że bez Was moja walka była by stracona...
Dziękuję Wam

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

To teraz opowiem ci pewną prawdziwą historię. Moja mama jakieś prawie 19 sylwestrów temu martwiła się, że dostanie @ właśnie na samą zabawę. Brzuch ją bolał, samopoczucie paskudne. Nawet nie pomyślała o ciąży, bo dwoje dzieci odchowanych na tyle, że od dawna samodzielne, do tego parka, nie planowała więcej dzieci. Ale okazało się, że los chciał inaczej i mój brat ukochany urodził się 2 września Czemu babo testu nie robisz? Moja mama nie miała możliwości zrobienia testu tyle lat temu, ale ty możesz skorzystać z nowości technicznych

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:09   #3673
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:

tak mi przykro ... nawet nie wiem co napisać

IlonaN2 ja tam cały czas wierzę, że tej @ już nie będzie

Dziewczyny dzięki serdeczne za życzenia, ja również życzę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej, a Nowy Rok 2010 niech przyniesie bezproblemowe ciąże, szybkie bezbolesne porody, zdrowe dzieciaczki, niech spełnią się nasze najskrytsze marzenia, niech to będzie rok cudów

Widzę, że większość z Was wybiera się na bale, a my w tym roku zresztą tak jak i w zeszłym siedzimy w domciu, trochę żałuje, że się nigdzie nie wybraliśmy, ale nie będzie aż tak źle zrobię pizzę, mamy butlę czerwonego wina, żubrówkę i szampana, jakoś przetrwamy ten wieczór

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:11   #3674
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wam

Ilonko.........normalnie wpadam sprawdzić czy @ przyszła czy nie...a tu nie przyszła a Ty testu nie robisz...

A gdybyśmy się na żywo spotkały to by się nam gęby nie zamykały i trzebaby było conajmniej 24 h z życia zarezerwować, żeby się nagadać !

Twoja walka zawsze ma sens- i będzie wynagrodzona.

Pomidorko! bez głupich myśli! Dziękujemy za życzonka! Oraz za historię Twojej mamy.
Moja siostra też tak miała, brzuch ją bolał na @ , nawet na przejżdżkę rowerem tampon włożyla, bo była pewna, że @ przyjdzie, a tu nic, i nic i nic... i dziś mój kochany siostrzeniec ma 2 latka!

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
tak mi przykro ... nawet nie wiem co napisać

IlonaN2 ja tam cały czas wierzę, że tej @ już nie będzie

Dziewczyny dzięki serdeczne za życzenia, ja również życzę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej, a Nowy Rok 2010 niech przyniesie bezproblemowe ciąże, szybkie bezbolesne porody, zdrowe dzieciaczki, niech spełnią się nasze najskrytsze marzenia, niech to będzie rok cudów

Widzę, że większość z Was wybiera się na bale, a my w tym roku zresztą tak jak i w zeszłym siedzimy w domciu, trochę żałuje, że się nigdzie nie wybraliśmy, ale nie będzie aż tak źle zrobię pizzę, mamy butlę czerwonego wina, żubrówkę i szampana, jakoś przetrwamy ten wieczór
Dziękujemy za życzonka!
jak dla mnie wasz sylwestrowy wieczór brzmi conajmniej pysznie!

Stary 2009-12-31, 12:21   #3675
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Dziewuszki Moje Kochane
Byłam właśnie w sklepie i miałam wejść do Apteki po test ale się cofnęłam. jadę o 15 spotkać się z koleżankami mamy szykować jedzonko na wieczór i jak @ nie przyjdzie kupie ten test i zrobię go dziś przed wyjściem. Dla świętego spokoju bo alkohol na pewno będzie i miałabym wyrzuty sumienia go nie robiąc. Dziękuje Wam za mile słowa Buziole Dla Was Wszystkich
Stary 2009-12-31, 12:25   #3676
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki Moje Kochane
Byłam właśnie w sklepie i miałam wejść do Apteki po test ale się cofnęłam. jadę o 15 spotkać się z koleżankami mamy szykować jedzonko na wieczór i jak @ nie przyjdzie kupie ten test i zrobię go dziś przed wyjściem. Dla świętego spokoju bo alkohol na pewno będzie i miałabym wyrzuty sumienia go nie robiąc. Dziękuje Wam za mile słowa Buziole Dla Was Wszystkich
i bardzo słusznie! wszystko lepsze niż ta niepewność - no i będziesz wiedziała, czy się możesz "pełną gębą" bawić, czy nie

kurcze , mam nadzieje, że jeszcze zdążę wpaść na forum i sprawdzić wynik testu....

w końcu musi się zacząć noworoczny wysyp

Stary 2009-12-31, 12:31   #3677
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:
Dziękujemy za życzonka!
jak dla mnie wasz sylwestrowy wieczór brzmi conajmniej pysznie!
no wiesz specjalna okazja wymaga specjalnego menu , jeżeli ktoś nie ma planów Sylwestrowych to zapraszam do siebie kawałek pizzy gwarantowany, no i coś do picia też się znajdzie

Cytat:
Dziewuszki Moje Kochane
bardzo dobra decyzja ... będziesz wiedziała na czym stoisz ...
no i mam nadzieję, że dasz nam znać co i jak, bo ja cały czas mocno trzymam kciuki

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:47   #3678
Seona
Zakorzenienie

Czarny Elf, tak mi strasznie przykro trzymam kciuki aby następnym razem udało się Czytałam Twoją historię wiele razy i dawałam za przykład mojej koleżance.

Koleżanka, której wykres tutaj wklejałam z prośbą o interpretację, też niestety kończy stary rok @ No ale miejmy nadzieję, że i dla Niej i dla Was jest to ostatni taki Sylwester! Upijcie się jak należy, bo następne to będziecie albo w ciąży, albo z dzieckiem przy piersi

Szczęśliwego Nowego Roku i trzymam kciuki i każdą z Was

Cytat:
Dziewuszki Moje Kochane
Obyś nie mogła już dzisiaj pić alkoholu

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:29   #3679
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Kochane Staraczki, wpadłam, by przesłać Wam dużo pozytywnych, magicznych fluidków od mojego 2,5-miesięcznego bąbla - żebyście za rok tuliły w swoich ramionach wymarzone dzieciaczki
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 16:56   #3680
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Dziewuszki jestem @ nie ma ale test jest z jedna kreseczka. Więc @ pewnie zajrzy do mnie niebawem. Smutno mi strasznie ale postanowiłam podnieść głowę do góry i pójść na imprezkę i dobrze się bawi. A nowy rok będzie cudem ale Mnie i Wszystkich Staraczek.
Szczęśliwego Nowego Roku

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Malina 30 łapię i mocno trzymam fluidki
Stary 2009-12-31, 17:59   #3681
dra
Zakorzenienie

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski
Stary 2009-12-31, 18:03   #3682
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

przykro mi strasznie Elfie ,znam ten bol niestety....
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 18:27   #3683
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dziewczyny-dziekuje Wam-jestescie kochane.....

Szczesliwego Nowego Roku
Stary 2009-12-31, 18:48   #3684
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

Przykro mi bardzo. Trzymasz się jakoś?

Dziewczyny - wszystkim Wam życzę gorąco żeby ten nadchodzący rok był dla Was tak wyjątkowy, jak mijający był dla mnie. I żeby każda z Was doczekała się swojej upragnionej, zdrowej i silnej fasolki.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 18:51   #3685
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Przykro mi bardzo. Trzymasz się jakoś?

Dziewczyny - wszystkim Wam życzę gorąco żeby ten nadchodzący rok był dla Was tak wyjątkowy, jak mijający był dla mnie. I żeby każda z Was doczekała się swojej upragnionej, zdrowej i silnej fasolki.

Dziekuje
Jest ok-widocznie tak mialo byc-plusem jest to ze teraz wiem ze moge zajsc...
Stary 2009-12-31, 18:54   #3686
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Czarny Elfie bardzo mi przykro wiem co czujesz też niestety to przeszlam
na pocieszenie powiem tyle ze 3 m-ce pozniej znow zobaczylam II a teraz moje dwie kreseczki maja 11 miesiecy
...
Ilonko a test moze nie wyszedl bo nie byl z rannego sikacza, moze momo wszystko za duzo na wszelki wypadek nie pij

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU WAM ZYCZE DZIEWUSZKI SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I DO ZOBACZENIA ZA ROK
Stary 2009-12-31, 19:07   #3687
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje
Jest ok-widocznie tak mialo byc-plusem jest to ze teraz wiem ze moge zajsc...
To prawda, trzeba szukać takich plusów. To ważne.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 19:38   #3688
araczki
Zadomowienie

Czarny Elfie...tak bardzo i przykro
Gleboko wierze, ze nadchodzacy rok bedzie bogatszy w same pozytywne wiadomosci i mile zaskoczenia...Tego Ci zycze

Ilonko, moze test zrobilas za wczesnie, moze rano wynik wyjdzie jeszcze zskakujacy...
Jesli jednak nie...to wnowym roku niema szans aby sie nie udalo. Dzisiaj baw sie dobrze ciesz, ze masz obok siebie wspanialych ludzi

Wszystkim Wam kochane staraczki zycze aby nadchodzacy rok byl pelen niespodzianek i spelniajacych sie marzen !!

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 11:18   #3689
Jota
Raczkowanie

Witajcie w Nowym Roku Niech będzie szczęśliwy i owocny
Stary 2010-01-01, 17:40   #3690
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Szczesliwego Nowego Roku

Bazylia 222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości