|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cześć Maleństwa
![]() Wiecie co, nie smutać, nie tak mamy rok zaczynać! Mamy być zakochane ![]() ![]() ![]() Wiecie co, głupio mi jak tak czytam o Waszych Tżtach i nieudanych związkach, bo ja tak na mojego narzekam, ale w sumie to ciężko by mi było lepszego znaleźć ![]() Tak na dobry początek roku proponuję więc, w ramach wprowadzania optymizmu na forum, wypisać zalety naszych Tżtów. ![]() Zamiast się skarżyć i narzekać znajdujemy CO NAJMNIEJ 5 RZECZY które uwielbiamy w naszych facetach! To ja zacznę ![]() 1. Jest b.b.b. przystojny i seksowny ![]() 2. Uwielbiam jego zadziorny uśmieszek i to spojrzenie cwaniaka ![]() 3. Ma rozwinięty instynkt tacierzyński i wciąż planuje jaki będziemy mieli dom ![]() ![]() 4. Mówi mi "kocham Cię" co najmniej 3 razy dziennie, cały czas wymieniamy Smsy i piszemy miłe rzeczy na dobranoc ![]() ![]() 5. Dba o mnie, wspiera i pomaga załatwiać różne sprawy, uświadamia na temat samochodów i innych b. ważnych rzeczy. No, to taki miły wstęp do Nowego Roku, Wasza kolej! ![]()
#2492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, mykam, musze sie upiększyc jakoś do jutra ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-30 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdybym mogla to bym opisała wszystko i jak to jest miedzy nami ale nie wiem od czego zacząć ![]() a jak sie coś wydarzy na jego studniowce to będę wiedziała ze nie mam po co wracać do Polski. ale znając siebie i tak bym wróciła.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
Może kąpiel sprawi, ze poczuje sie choc ładna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę spać, bo znowu zaczynam rozmyślać. Jutro rano pewnie do Was napiszę znowu z płaczem i będę szukać pocieszenia. Trzeba mnie do pionu postawić. Musze o tym nie myśleć co będzie to będzie, to że ja ciągle będę o tym rozmyślać nie naprawi naszego związku a tylko ciągle się dołuję. Ale tak mi przykro, że znowu jest źle i znowu cisza między nami. Nienawidzę tego ![]() Miejmy nadzieję, że nie odzywa się, bo rozmyśla nad naszym związkiem ![]() Czasami mam wrażenie, że żyje z jego wyobrażeniem a nie z nim ![]() Wiem, że w tym momencie lepiej żeby się nie odzywał, bo do niczego by to nie doprowadziło, a z drugiej strony tak mi źle, że milczy. To chyba jest jakieś uzależnienie emocjonalne? Czuję wewnętrzny niepokój, wydaje mi się, że to wszystko niebawem się posypie... Ehh dobranoc dziewczynki ![]()
![]() |
#2499 |
Wtajemniczenie
|
ja tez idę
![]() i zazdroszczę jak spędzacie cala noc z TZ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Czuję się normalnie zignorowana
![]() Zwijam się, jutro impreza, doczekać się nie mogę ![]() Wszystkiego Najlepszego Kochane w Nowym Roku. Bądźcie piękne, uśmiechnięte i seksowne! ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
#2501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękna, seksowna i uśmiechnięta ( ![]() ![]() ale czuje, że będzie afera, bo mój TŻ coś głupiego odwali ehh. czuję to w kościach. mam stresa przed tym Sylwestrem ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
ale niech będzie: 1. jest bardzo pomocny - jak trzeba to zawiezie do miasta bym się nie tłukła zatłoczonym autobusem, troskliwy - jak jestem chora to kilka razy dziennie pyta jak się czuję i czy może już lepiej ![]() 2. niekiedy tak głupiutki i roztargniony, że aż śmieszny i słodziutki 3. powtarza mi dzień w dzień, że jestem najwspanialsza i najpiękniejsza na świecie, dosyć często mówi, że kocha 4. zazwyczaj szybko odpowiada na moje telefony/smsy, co nie pozwala myśleć, że w jakikolwiek sposób mnie lekceważy/olewa 5. jest inteligentny, imponuje mi swoją wiedzą, czasem mam wrażenie, że wie wszystko oprócz takich typowo damskich spraw jak szminki, lakiery, okresy itd. ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-31 o 08:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Koszka tabletki stosuję więc wiem co i jak..rozumiesz prawda?
![]() ![]() A to i ja przestanę narzekać na niego -ciekawe na jak długo. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.Jest troskliwy,opiekuńczy i wszystkie synonimy co do słów,że dba o mnie jak nikt ![]() 2.Jest słodki,ajjć...jak robi słodką dziecinną minkę,żebym coś zrobiła itp.,a jak czasem poudaje głosik dzidziusia to odlatuję ![]() ![]() 3.jest strasznie rodzinny,lubi marzyć o naszej rodzinie,opowiada mi jak to będzie... ze szczegółami opisuje naszą córkę i synka, no i oczywiście synuś musi grać w piłkę nożną i on go nauczy ![]() ![]() ![]() 4.jest inteligentny -to powinnam wymienić jako pierwsze,bo bez inteligencji,pasji,ambicj i - to adijosss ![]() ![]() ![]() 5.no i oczywiście kocha mnie, czuję to każdego dnia...nawet jeśli czasem powie coś co mnie rani,potem szczerze tego żałuje, chociaż czasem nie mówi tego wprost,tylko poprzez gesty. A no i jest przystojnyy i wysportowany ![]() Kochane zazdrośnice!! Chciałabym życzyć wam przede wszystkim więcej wyrozumiałości dla swoich Tżtów,rodziny i dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najogólniej mówiąc: WSZYSTKIEGO NAJFANTASTYCZNIEJSZEGO !!!! NAJSEKSOWNIEJSZEGO!!! PO PROSTU...NAJLEPSZEGO ![]() I udanego Sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2504 |
Zakorzenienie
|
A ja już oficjalnie sama jestem
![]() ![]()
#2505 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ma być dobrze między Wami jak Ty jesteś ciągle marudząca, płaczliwa i niezadowolona ze wszystkiego? ![]() Pytasz go wciąż o oczywiste sprawy, on Ci normalnie odpowiada, a Ty i tak niezadowolona. Wrzuć na luz dziewczyno i przestań się przejmowac pierdołami. Jesteście razem, a Ty go pytasz czy jako para będziecie szli na Sylwestra. Napisze Ci, że tak to źle, jakby napisał, że nie to byłby lament. Czego Ty w ogóle chcesz? Poza tym Sylwester jest od tego by się bawić, a nie przeprowadzać poważne rozmowy we dwoje. Dodatkowo, ostatnio chcialaś z nim rozmawiać, nie miałas odwagi podczas spotkania z nim, to zaczęłaś wylewać na niego swoją żółć przez gg. Mądre to? Niezbyt. Przestań się go czepiać i zachowuj się normalnie. Wtedy Twój chłopak też będzie się tak zachowywał. A teraz to musi ciągle uważać na to, co zrobić, co powiedzieć, jak powiedzieć... Żebyś potem nie żałowała, jak mu się już to znudzi. Im więcej trujesz facetowi nad uchem, tym bardziej on ma tego dość. Ty byś nie miała? Przesadzasz i to bardzo. Przeczytaj sobie to, co do niego wypisujesz i zastanów się nad sobą. Tego Ci życzę na Nowy Rok. P.S. Przepraszam, że się wtrącam i w ogóle, ale naprawdę okropnie się to czyta. Ja na miejscu faceta Koszki uciekałabym gdzie pieprz rośnie...
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w szoku. ile wy razem byliście? skąd ta zmiana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co się stało? Opowiadaj ![]() No mój sylwek też za ciekawie się nie zapowiada, bo jeszcze nie wiem co robie, poza tym mój kochany się do mnie nie odzywa heh ![]() Nie wiem kiedy zamierza mi powiedzieć co i jak. Ja chyba jednak nie potrafie tak komuś dawać czasu. No kurcze albo wóz albo przewóz. Niech się zdecyduje, albo niech będzie normalny albo niech mnie zostawi i tyle! ![]() Tak jak myślałam ściska mnie w żołądku z nerwów no i nie wiem co z tego będzie.
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Mojitooo, każda rada jest mile widziana
![]() myślę, że Koszka też nie będzie miała żalu. zaglądaj częściej. ja lubię jak mnie ktoś stawia do pionu ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- 9 999 buszujących wizażanek ![]() ale liczba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EjMała i co jednak zerwałaś z nim tak? To słuchamy Cię...
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to jeszcze Tż Ci nie powiedział co z sylwkiem? a jak nie wypali to co zostaniesz na lodzie? kompletnie nie rozumiem facetów ;/ ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- ponad 5 lat...
![]() |
#2511 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego no to widać, że jednak wszystkiego nie doczytałaś. To ja chciałam z nim rozmawiać a on nie chciał, bo moi rodzice byli w domu. Gdyby dało się z nim normalnie porozmawiać, gdybyśmy mogli sobie wszystko od początku do końca wyjaśnić nie było by też mojego dalszego trucia i lamentów. Ale z nim się tak nie da. Lepiej dla niego wszystko przemilczeć, w końcu ucichnie i on myśli, że dalej wszystko jest w porządku. Ja wolę sobie wszystko wyjaśnić, bo potem wszystko się we mnie kumuluje i wybucha ze zdwojoną siłą. Wczoraj może już nie potrzebnie mu znowu coś tam trułam, do tego się przyznaję. Ale to jest takie frustrujące. Ciekawe czy Ty byś była spokojna i nie przejmowała się, gdyby facet był dla Ciebie zimny jak lód i ciągle był nieobecny. Nie czuła byś się odrzucona i nie chciana? Może nigdy nie zaznałaś tego uczucia, w takim razie gratuluję ![]() Niekiedy może i przesadzam. Zastanowię się nad tym. Dziękuję za opinię i życzenia ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Czasami takie podejście jest dobre naprawdę, po prostu poczekasz jak to się dalej potoczy i tyle, bez zbędnych kłótni. U mnie sytuacja zakończyła się jak się zakończyła. Właśnie może dlatego, że nie potrafiłam wyluzować i nie okazywać mojego rozczarowania. Ehh chyba rzeczywiście czasami przesadzam ![]() Ale jak tu nauczyć się takiego wyluzowania? ![]() Czy się da z tym walczyć? Cytat:
Jejku Ty możesz być w ciąży? ![]() Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze i super, że zamierzasz się dzisiaj dobrze bawisz i się nie przejmujesz!! ![]() No jeszcze nie wiem co z sylwkiem ![]() W najgorszym wypadku pewnie będziemy siedzieć u mnie, bo rodzice wychodzą. Przez tą sytuację między nami nawet jakoś się tym bardzo nie przejmuję. Ale wiadomo, że wolałabym już wiedzieć. Nie wiem czy sama mam do niego zadzwonić i zapytać, czy poczekać jak on to zrobi ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Dziewczyny myślicie, że naprawdę tak ostro przesadzam? ![]() Może naprawdę to ja jestem taka okropna? ![]() Myślicie, że powinnam do niego napisać i jakoś to ,,udobruchać" czy już lepiej zostawić to jak jest i poczekać jak się odezwie i po prostu narazie nie wracać do tego tematu?
![]() |
#2512 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To trzeba rozmawiać wtedy, kiedy obojgu pasuje, a nie jednej osobie. Poza tym ciągłe rozmawianie o związku jest bezsensowne. Wiem, że jest frustrująca dla Ciebie cała ta sytuacja. Ale powinnaś teraz do niego zadzwonić i NORMALNIE zapytać jak, o której, gdzie się spotykacie. Uwierz mi, że w moim ponad 8-letnim związku miałam różne sytuacje, lepsze i gorsze. I wiele problemów. I zachowywałam się kiedyś tak samo jak Ty (zdziwiona? :P ) Ale nie wyszło mi to na dobre. Były kłótnie, ciche dni, oddalaliśmy się od siebie. Wiesz co zrobiłam? Przestałam ciągle prosić o rozmowę, przestałam strzelać fochy, przestałam wszędzie szukac dziury w całym. Pomogło? Jak najbardziej. Gdy ja zmieniłam swoje zachowanie, zmienił się mój facet (tzn. wrócił do takiego jakim zawsze był). Mniej rozmów, więcej czynów. Nie czepiaj się wszystkiego! To dopiero jest strasznie frustrujące dla drugiej osoby!!! Co do pogrubionego- gdybym czuła się tak dłuższy czas, to zmieniłabym faceta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Nie obwiniaj się, tylko pomyśl, jak on odbiera twoje zachowanie. Nie jesteś idealna, wiec nie wymagaj tego od drugiego człowieka. Zadzwoń (ja nie wiem jak można ustalać jakieś kwestie przez smsy, tudzież gg. Ale to dzisiejsza młodzież chyba tak ma ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
no dziewczynki, dzisiaj już nie narzekajmy na naszych facetów, bądźmy dla nich miłe, nie czepiajmy się, nie marudźmy
![]() ja mam zamiar pokazać jacy jesteśmy szczęśliwi. nawet jak coś zbroi to najwyżej pogadamy o tym w Nowy Rok, ale fochać się nie mam zamiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A najgorsze jest to jak siedzimy albo lezymy na przeciwko siebie, on sie we mnie dluzej wpatruje tymi swoimi oczami i po chwili zastanowienia mowi:"wiesz.... jestes piekna....". A ja wtedy mam ochote zapasc sie pod ziemie, pewnie robie sie czerwona i nie wiem co powiedziec. Naprawde krepuje sie strasznie wtedy ![]() ejMala teraz juz wiesz, ze ten facet nie byl Ciebie wart. Nie mysl o nim bo to cham i prostak. Aaa i nie bede wymieniac zalet mojego faceta, bo by mi strony nie starczylo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-31 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twoje rady są dla mnie naprawdę cenne ![]() Nie no nie czuję się tak cały czas, może przez tydzień czasu tak strasznie to odczułam ![]() Ok, później do niego zadzwonie i spytam normalnie co z sylwestrem w końcu ![]() Spróbuję dostosować się do Twoich rad. A jeśli mogę jeszcze o kilka rzeczy Cię spytać ![]() Długo trwało zanim Twój facet zauważył, że się zmieniłaś? Bo ja chyba jednak za krótko się staram a potem wszystko wraca do normy i tak wychodzę na czepialską i tak ![]() No i co mam zrobić jak coś mnie naprawdę denerwuje? Przemilczeć? Np. to że nie mogę się z nim wcześniej umówić, bo on robi wszystko na ostatnią chwilę. Albo całymi dniami się do mnie nie odzywa, nie ma dla mnie czasu, nigdzie mnie nie zaprasza. To są sprawy, które naprawdę mi przeszkadzają i wydaje mi się, że jemu nie zależy, dlatego tak postępuje. Może masz dla mnie jeszcze jakieś cenne rady, będę wdzięczna za każdą z nich. Skoro masz taki długi staż i zachowywałaś się kiedyś podobnie (aż dziwne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
BAN stały
|
Oooo apropo tego, zeby facet sie zmienil. Moj TZ dzwoni do mnie wczoraj i sie pyta co robie. Mowie mu, ze siedze na wizazu (mowilam juz mu wczesniej o tym watku i ze bardzo mi pomaga jak tu wyleje swoje zale i dzieki temu jemu sie nie obrywa
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-31 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Koszka wiesz,ukrywać a udawać
![]() Ej Mała podejrzewasz że jesteś w ciąży ?
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.