![]() |
#1741 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
bajsza - :O ze ja z tymi talentami? ;O jejQ, dziękuje ! ![]() lovelyx3- oookradziona zostałaś kochaniutka ![]() ![]() .Nigdy nie pojmiesz co się działo w mojej psychice
Każda piosenka jest o miłości, bo wlazł kotek na płotek i pieski małe dwa. ![]() A we mnie ponuro. Wieczorem złapałam się na takim odczuciu: - jak dobrze, że już skończył się kolejny dzień mojego życia . |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Rozeznanie
|
Sitting here stressing at 2:30am, about how fast the year can go. Siedzę tu o 02:30 zamartwiając się tym, jak szybko może minąć rok. If we start all over again, would it really work ? Gdybyśmy zaczęli od początku, czy naprawdę by nam wyszło ?
#1743 |
Rozeznanie
|
_Panna_Migotka_ - zgadza się, zgadza
![]() 3martyna3 - Kotek.. Ty wiesz, że jesteś jedną z moich najj ;* _____________ 'nie ma sytuacji w której wolno ci się bać, że na miłość jest za późno.' tam gdzie ja idę Ciebie nie będzie. ze mną robisz karierę, można powiedzieć, że wytrenowałam Cię na mężczyznę. wystarczy cierpienia. teraz pragnę czegoś słodkiego, rozkosznego.. ![]() szczęśliwego, nowego 2010 roku.! ![]()
#1744 |
Rozeznanie
|
'za bardzo go kochałam , a miłość nie rządziła się zasadami logiki' 'odwróciłam szybko głowę, żeby stojąca za owym lękiem miłość nie wywołała u mnie kolejnego ataku bólu' 'Miłość jest ślepa. Im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie się postępuje'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Rozeznanie
|
Szczęśliwego 2010!
Tylko serce z drugim sercem wiedzą milcząc czego chcą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Rozeznanie
|
Tęsknisz wtedy, kiedy czujesz, że swym krzykiem powyrywałbyś wszystkie drzewa. kiedy czujesz, że spojrzeniem mógłbyś zgasić słońce. tęsknisz wtedy, kiedy masz ochotę swoje łzy zwinąć w kamienie i rzucać nimi o szyby, by rozpadły się na milion drobnych kawałeczków. tak samo, jak rozpada sie twoje serce, kiedy ukochana osoba wsiada do pociągu.
czasem jednak zmeczona ciagla kontrola wylaczala sie, zupelnie nieswiadomie. tak bylo i teraz, kiedy dopadl ja nagly przyplyw wspomnien sprzed roku. ciagle powracajaca historia z przeszlosci zajmowala ja glownie podczas bezsennych nocy, obnizenia nastroju lub .. brala sie niewiadomo skad. Ja pamiętam wszystko, ja jestem jak antypowieść; czas przeszły, zaprzeszły, przyszły, rzeczy potrzebne i niepotrzebne, wszystko pomieszane, ale wszystko jest. Naciskasz jeden klawisz, a odzywa się dwadzieścia. Dawniej myślałam że to kalectwo, klęska, że przez tę zdolność pamiętania wszystkiego - ważnego i potrzebnego, z nieważnym i niepotrzebnym- jestem jak śmietnik, na którym znajdują się rzeczy podarte, zniszczone na nic nie przydatne, na którym nic zdrowego nie może się urodzić ani nawet zachować. Dopiero ona mnie nauczyła od tego właśnie oczekiwać najwięcej. To Ona mówiła, że ludzie przegrywają najczęściej przez strach przed pamiętaniem. Starzejemy się nie przez to, mówiła, że coraz więcej jest w nas wspomnień, twarzy, zdarzeń, zakończonych spraw, tylko przez oddalanie się od nich, przez przyzwalanie na rosnący w nas dystans odległośc czekanie to nie koniec świata., podobno. powoli, malutkimi krokami zamykam wszystkie drzwi. powoli pryskają nadzieje.
#1747 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam wszystkim, najukochańszym, najmądrzejszym i najcudowniejszym perełkom, aby wszystko wraz z początkiem Nowego Roku, zmieniło się na lepsze, samych szczęsliwych chwil, bądź szczęśliwszych niż poprzednie i aby cudowna wena, która towarzyszy Wam w tym opisowym wątku od dłuższego czasu, nigdy nie zanikła tak jak Wasza obecność tutaj ... <3 ___ Zacznę Nowy Rok, a skończę z Tobą. Kolejny zimny, pusty, drażniący, Nowy Rok. Kolejne paczki higienicznych chusteczek. Kolejna nadzieja wyrzucona na śmietnik. To będzie cudowny Rok. Bez Ciebie. Znów spędzę sylwester na wpół przytomna przed TV. Znów z myślą o tym, jak wspaniale bawisz się w jej towarzystwie. Jutro łza zamieni się w uśmiech, smutek w szczęście, a Ty we wspomnienie. ___ Oluś ![]()
![]() |
#1748 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
![]()
Smiley x
![]() ******* Dziś nie mów NIE . Czy gdy spędzę z Tobą sylwestra to znaczy ze cały rok spędzę z Tobą? Czemu tęsknie za Tobą nocami gdy powinnam za nim? Pytania…! Mnóstwo pytań.. Kim jestem dla Ciebie ? Kiedyś powiedziałeś ze ważną osoba .. dalej tak jest? Tak bardzo chce się w Ciebie wtulić ..kiedy pozwalasz ale wiem ze nie mogę . Zamarznięte myśli uczucia? Będziemy dziś razem spać ![]() Będziemy tak blisko .. ![]() Ale nic się nie wydarzy bo ona ma to głupie sumienie.. ! Dla Twej bliskości mogę jechać nawet 1000 km . Byle byś przytulił. Uwielbiam gdy mówi do mnie Blondyna ![]() Słaba psycha. ;D Dostałam od niego biała róże .. ![]() Mówił ostatnio że ludzie już wiedzą .. ale co? Wstydzi się mnie;( Chce poczekać. Panie naucz mnie czekać. Lubie topić się w Twoich spojrzeniach . Nawet już się przy Tobie nie wstydzę .. Lubie Cie wiesz ?..chyba nawet trochę za bardzo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Raczkowanie
|
Zabić tą miłość... zapomnieć..
Tylko miłość może odmienić ludzkie serce, tylko miłość może zmienić człowieka.. Jest coś niesamowitego w miłości - ma się coś nie posiadając niczego. Serce pamięta. Jeden znak, czy coś znaczy? Maleńkie szczęście. Im większa miłość tym większy chaos. |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Raczkowanie
|
`Jeśli będziesz myślał nad krokiem w przód możesz go nigdy nie wykonać.
`Pikselowa miłość to też miłość, tylko mniejsza i o kwadratowym kształcie. dOsiegO 2o1o.!! ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Raczkowanie
|
A Ty czekasz aż on w końcu przyjdzie.. Ale wiesz, że ta chwila nie nadejdzie..
Cóż serce nie lubi słuchać rozumu.. Bez Ciebie to by mnie nawet +20 stopni na dworze dzisiaj nie ucieszyło.. I jak mam rozpoczynać nowy rok bez miłości mojego życia? Jak do cholery ten rok ma byś lepszy ?? ____ Toogether93 - ![]() ![]() dontgivemenames - ![]() ![]() rebellious - ![]() ![]() amozefrytkidotego - ![]() ![]() absurdalnie - ![]() ![]() _________________________ __________________ Wszystkiego co najlepsze i spełnienia największych marzeń w Nowym Roku !! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ______________ za dużo , za późno i po prostu nie wystarczająco . - opowiedz mi o waszej miłości. chciałabym wiedzieć jak to jest być szczęśliwą - nie mogę opowiedzieć Ci o czymś, co nie jest prawdziwe... I korzystając z okazji chciałabym życzyć wam Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia wszelkich marzeń, oby wasza wena nie uciekła w las, żebym miała co kraść od was ;P I w ogóle w ogóle wszystkiego wszystkiego i jeszcze więcej ![]() ![]()
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____________ odłożyła na bok sentymenty. wypadasz mi z rąk. z serca też. zachowanie irytująco infantylne. w powietrzu czuć cynamon i emocje, lęk pozwala odnaleźć w sobie dziecko. Twoje życie - twoje decyzje Skarbie, wszystko co zechcesz.
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2009-12-31 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Rozeznanie
|
Trzeba wierzyć, że jeśli kochać to na zawsze.
see you in the hell. ty wiesz, tylko udajesz, że nie wiesz. mam ochote poczuć cię wszystkimi zmysłami. podpowiedz jak znów zdobyć cię. and a happy new year! ;*
#1755 |
Raczkowanie
|
wszystkie myśli, uczucia , których nie masz gdzie pomieścić .
czułam ,że czujesz to co ja , może się mylę .? czułam tak , gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę . zakładam nogę na nogę , wszystkim gościom nagle coś upada na podłogę . nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce . Najlepszego .! xD z okazji Sylwestra ;P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego dobrego w 2010 roku moje krowy
![]() ![]() lubię Twoje to i lubię też swoje tamto. i nie mów, że brak mi sumienia, bo powiem, że Tobie brak serca. i co wtedy ? odszedł bez słowa pożegnania. ale tak to już jest. ludzie nie potrafią niczego uszanować. ty uleczysz moją duszę. i ciało. wie, że ktoś ją zbeształ. rozmazany tusz na rzęsach. poszukuje bobasa ze strzałą. zabije frajera. czuję smak chwili, choć była bardzo krótka. anioły śmierdzą potem i żrą kiełbasę. mają w dupie żywych. grzeszę niepoprawną postawą, subtelnym dekoltem, przekleństwami i dymem z płuc. uczę się Ciebie w szkole jak prymuska.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-12-31 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! udanego Sylwestra
![]() ![]() mysle pozytywnie bo pamietam wczoraj <3 jestem pewna ze to milosc bo choruje na nia i nie chce wyzdrowiec bo jestes moja fantazja. zachowaj dla mnie siebie niechce z nikim sie Toba dzielic. bo kocham Cie lobuzie Twoje fochy i humory.
#1758 |
Zakorzenienie
|
Nowy rok. Czas obietnic i wiary, że rano wszystko zacznie się od nowa w lepszy i szczęśliwszy sposób. Wystarczy ulec magii początku ustalonego przez fizyków i astronomów, wyzerować licznik i sporządzić listę ślubów i przyrzeczeń, których i tak nie dochowamy. Pierwszego papierosa zapalimy już po noworocznym obiedzie, w połowie stycznia przestaniemy wierzyć, że do końca roku będziemy biegle mówić po angielsku, odchudzanie odłożymy na „lepszy czas" urlopu latem. Do tej pory i tak wszyscy o tym zapomną. Jednakże w tę wyjątkową noworoczną noc ciągle nam się wydaje, że zaczyna się nie tylko nowy rok, ale że zaczyna się wszystko. Zrobimy sobie tej nocy psychiczny remanent, wyspowiadamy się przed sobą, rozgrzeszymy i obiecamy, że będziemy od rana lepsi. Głównie dla siebie samych. Jesteś już przeszłością , pomogło mi w tym wiele czynników . Dziękuję też , że otworzyłeś mi oczy i wreszcie widzę , a nie tylko patrzę . Żegnaj . Nie wystarczy pokochać , trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie . Najlepszego w nowym roku!
![]()
![]() |
#1759 |
Przyczajenie
|
Hej!
Jestem tu nowa, ale mam nadzieje że się wkręce ![]() Od dłuższego czasu (jeszcze za nim założyłam konto) śledzę wątki w tym temacie i jestem pod wrażeniem. Mam też prośbę. Zna ktoś może opisy typu dialog? Np. - Czemu taka jesteś? - Jaka? - Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? - Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny, które znasz. ! Z góry dzięki! A tak do tematu: Zakochałaś się. I po co? Żeby płakać dniem i nocą? Pani z czarną rękawiczką, która miała być księżniczką... Siedziała na dachu świata bawiła się nierealnymi marzeniami...[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Przyczajenie
|
Czas rozstania trudne chwile...
Serce płacze, dusza łka... Gwiazdy mówią do widzenia... Płyną łzy i cisza gra ![]() ___ ![]() Kiedy odejdziesz, Nie zatrzymam Cie. Nie powiem że żałuje. Że znałam . . . Nawet jak powiesz że nie było warto Bo już się skończyło. Nawet jeśli łza jakaś spadnie ,bo spadnie na pewno Będzie to szczera łza. Widać tak musiało być chociaz tak trudno zrozumieć. Kiedy odejdziesz Wspomnisz jeszcze o mnie ? Czy zapomnisz że istniałam ? Bo już nie ma mnie w twoich myślach ... ![]() _____ ![]() Jestem ciekawa co teraz robisz, czy czasem sobie o mnie pomyślisz? Nie wiesz tego, uczuciami się bawisz, a mnie ze łzami w oczach zostawisz. Wprawdzie już to zrobiłeś, lecz w sercu jesteś. Staram sobie przypomnieć ciebie, twój uśmiech, charakter, jaki byłeś i teraz wiem, że przy tobie było cieplej Jak mówiłeś, kochałeś i się starałeś Nienawidzę cię za to, że mnie zostawiłeś... Dziękuje za to, że kochałeś... ____ ![]() To już koniec. I tylko ich spojrzenia jeszcze czasem się skrzyżują. I tylko ona jeszcze raz spojrzy na niego tym wzrokiem pełnym bólu, A on odwróci głowę, by nie patrzeć. Tylko ona jeszcze raz zapłacze nad jego odejściem, A on będzie żałował, że już nie są razem... _____ ![]() Kiedyś zrozumiesz, że za Tobą Tęskniłam Kiedyś zrozumiesz, że Cię bardzo Lubiłam Kiedyś zrozumiesz, że za Tobą Płakałam Kiedyś zrozumiesz, że Cię bardzo KOCHAŁAM... =[[ Takie smutaśne dziś .. no ale taki humorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Wtajemniczenie
|
morphine_ Bezczelnie okradam
![]() ![]() ![]() Missi_16 a Zakręconego Kostka znasz? "Zgadnij Kotku co mam w środku" lovelyx3 lepszej definicji milosci nie slyszalam ![]() ![]() *** Maybe I`m crazy but I can`t stop thinking about YOU Może jestem szalona, ale nie mogę przestać o Tobie myśleć *** No i wszystkiego najlepszego dziewczynki życzę Wam udanego Sylwestra ![]()
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Wtajemniczenie
|
no swietnie, a ja już wcześniej prosiłam,
zeby nie robic offtopów, nie?. ![]() --------------------------- rudawiewióra, Missi_16 - ![]() --------------------------- Powinien cie akceptować? O nie, siostrzyczko. Puknij się w czoło. On powinien za tobą szaleć. A dziś,gdy tylko zobaczyłam ten pieprzony śnieg, poczułam się nieswojo. Tak jakby coś we mnie drgęnło,tak jakby wspomnienia ożyły. Nie, nie będzie dobrze. Wstała, wrzuciła serce do kieszeni i wyszła. Wiedz, że Ty to me jedyne Niebo.. Bo chcę przyjść do Ciebie z głową podniesioną do góry, chcę byś mnie wtedy przytulił, pocałował i powiedział, że dobrze zrobiłam, że jestem Twoją dziewczynką i jesteś dumny… tylko tego chce… chyba jest mi źle w tym momencie i będzie tak jeszcze przez najbliższych tysiąc momentów, a później się ogarnę i będę nadal robić swoje... no pewnie, przecież nic takiego się nie stało...przecież. nie mam pojecia co czuje, ale wiem jak to jest, gdy chce sie umrzec. jak boli usmiech. jak probujesz sie dopasowac, a nie mozesz. jak ranisz sie zewnetrznie, by zabic wewnetrzny bol .. Intrygowałeś mnie. Sposób, w jaki żyłeś, w jaki traktowałeś wszystko dookoła. Jakby przez szybę, z tak wielkim dystansem, że większy istniał chyba tylko między nami. Nie chcę mieć do ciebie pretensji, w końcu taki jesteś i ingerowanie w to jest ostatnią rzeczą, na jaką mam ochotę. Nigdy nie zapytałeś, dlaczego mam zmarznięte palce. Widocznie palce czują szybciej niż serce. Ważne, że razem byliśmy jak odbicie w krzywym zwierciadle. Przyziemny realista pozbawiony nadziei i rozmarzona narcyzica żyjąca nią. gdy byłam mała, wierzyłam, że inni odchodzą. Inni. Ty nie. to dziwne, kiedy idę ulicą, i widzę czerwoną bluzę, serce bije mi zupełnie inaczej niż zawsze. dlaczego ? to proste, czerwoną bluzę miałeś na sobie tamtej nocy. kupuję codziennie złote prince polo i dwa kubusie, jeden z pomarańczą i jeden z brzoskwinią. stawiam je obok siebie, na nich kładę ciastko. po godzinie, otwieram ciastko. piję soki i wracam do domu. cholera, człowieku, robię to, bo ciągle Cię czuję, ciągle dla mnie jesteś. sypie śnieg, ja uciekam, a Ty łapiesz mnie. kocham śnieg na Twoich rzęsach jest taki rzęsisty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o to chodziło ; ) ; * ________________ ♥ Nie chcę przyszłości! Chcę moją przeszłość.. Tam było tak pięknie.. ♥
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Zadomowienie
|
miło
![]() ![]() Cytat:
![]() tak się składa, że się zgadzamy w 100 % <3 ;*** amozefrytkidotego- masz rację, ja też się dziwie jakim cudem zostałaś wymieniona obok mojej WIELKIEJ osoby . ![]() ![]() Koleżanki po fachu a może by tak coś imprezowo- sylwestrowego ?;> takie jakich jeszcze nie było po angielsku plisssss ![]() ----------------------------------------------------------- manipulacja była jego kluczem . głupi wzorzec za który podążałam . dostaję amnezji, gdy stoję tuż obok ciebie . nienawidzę naszej ulubionej restauracji, ulubionych filmów, naszych ulubionych programów . mogliśmy mieć to wszystko . .
![]() |
#1765 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() śliczne macie opisy ![]() _reszta oczywiście też ma super ale opisy tych dziewczyn wybitnie wpadły mi w pamięć_ ![]() _________________ Minęło pół roku. Nauczyłam się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotkam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa.. ![]() ![]() ![]() ![]() Najpiękniejsze jest to czego nie ma, na co czekasz i tęsknisz od lat. Bo najpiękniejsze w życiu są marzenia, bajkowy, kolorowy świat. Gdy doczekasz się marzeń spełnienia nie będą one jak we śnie - bo najpiękniejsze są w życiu marzenia, które mają spełnić się. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciebie tu nie ma, Choć jesteś tak blisko, Ciebie tu nie ma, Choć daleko nie mieszkasz. Lecz wiem gdzie jesteś, Czy to chcesz wiedzieć? Jesteś w wspomnieniach -No i w moim sercu. Byłeś, jesteś, będziesz .. -Kiedyś się z Niego wyleczę.- |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Raczkowanie
|
Udanego Sylwestra kochane
![]() * Idź za głosem serca i nie patrz wstecz, wtedy życie może Cię zaskoczyć. Działanie każdego bodźca słabnie gdy się go powtarza kilka razy. W Twoich ustach wszystko brzmi dobrze. Praca bez precyzji to chaos. *
![]() |
#1767 |
Rozeznanie
|
Przechodzę przez życie na rękach.
przesłodziłam. przesoliłam. jednoznacznie spieprzyłam. Wynajmiemy pokój z widokiem na przyszłość. Wychodząc zapomniałeś mi oddać moje serce - zostało w Twojej lewej kieszeni.. Czego ty chcesz od życia kobieto? Stoję i pije w trzeciej bramie od sensu. Niektóre uczucia też mają termin ważności. była tylko kolejną, porcelanową laleczką do kolekcji, niczym więcej. A będę jeszcze kiedykolwiek mogła do Ciebie przyjść i przytulić Cię tak o, po prostu? I postanowiłam wierzyć w to, że jest ktoś kto czeka ze swoimi narzędziami by zreperować moje serce. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
Raczkowanie
|
wyrzucam w powietrze puste "mogę"
Nie potrzebujemy słów, bo posiadamy emocje Mechanicznie pozostawiałam za sobą szczęście. Twe włosy – mokre od deszczu wydawały się bardziej dorosłe niż zazwyczaj Uczuciowo popadając w zgniły koniec.. Porównałam miłość do płomienia aromatycznej świeczki: Nawet gdy płomień zniknie, zapach pozostanie dalej. Wiśniowa wiśniowa wiśniowa kwitnąca odwaga!! ![]() (Cherry Cherry Cherry Saku Yuuki!!) Zerkam na niebo, ale jest ono inne niż te, w które się wpatrywałam razem z tobą Kolekcjonując złamane obietnice, jedna po drugiej .. Gdzieś w głębi mojego serca widziałam, że coś takiego jak szczęście nie może trwać wiecznie .. ponad kolorami tęczy Świat bez Ciebie jest jak kruche ciasto bez truskawek. Zamiast topić się w dniu poprzednim, do którego nie możesz wrócić Wpłyń w jutro, którego nie możesz przewidzieć . Pappara Pappara dalej, przetańczmy całą noc ![]() ![]() ~*~ Szczęśliwego Nowego Roku <3 ![]()
#1769 | |
Raczkowanie
|
Ajj bardzo się cieszę, że się spodobało ![]() Cytat:
hah kradnij kradnij ;* ja również okradam ![]() Został sentyment? Wspomnienie? Dla mnie to dużo, dla Ciebie niewiele. powiem ci , kotku , że świetnie całujesz. -Kochała go mimo ze nie był ładny, nie miał BMW ani butów z nike. -jak to? -Ona kochała się w jego oczach, one nadpłacały wszystko Spotkali się w święto o piątej przed kinem miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pojsc ze mna na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła: - Z ochotą. Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto. -nowa koszulka, nowy zapach, nowy styl... - do czego zmierzasz ? - nowa dziewczyna ? Nie marwt się ! Pewnego dnia Twój książę z bajki nadjedzie Mój po prostu obrał zły kierunek, zabłądził i jest zbyt dumny i uparty by zapytać o drogę'
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
Chcesz Cierpieć. ? Zakochaj Się. ! A ja usunę się w cień.. i będę patrzeć na twoje szczęście Chcę upaść Jak dziecko szlochać, nigdy nie powstać i nigdy nie kochać Ile razy trzeba upaść by powstać na zawsze...? On ją woła ona nie słyszy, sen bezsenny sen ją kołysze... nie warto otwierać rozdziałów, które ktoś chciał zamknąć. Sztylet przebił jej duszę, a ciało opustoszałe próbuje żyć... On był daleko..A Ona czuła Jego obecność jakby był blisko.. Nie masz czasem wrażenia, że masz już dość? Że więcej nie wytrzymasz? _________________________ _______
szczęśliwego nowego roku . *;
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.