|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
zanka - albo może niedokładnie zmierzyli.Spróbuj jeszcze sama go w domu zmierzyć
![]() Nie no Wy sobie jaja robicie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
ja jak go mierzę to wychodzi mi od 76 do 82
![]() rusza się, ucieka albo kradnie mi metr ehhh aha Alkamor wyglądasz cudownie, ślicznie, pięknie... ![]() wiadomo po kim Kubuś ma oczy ![]()
#93 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
Filip wstał o 8.00 i poszedł spać o 12.00 już byłam wykończona i co? już wstał, całe 20 min spał
![]()
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() dziękuję za komplement ![]() ![]() dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
to chyba tylko moje dziecko nie jest w ogóle do mnie podobne
![]()
#97 |
Zakorzenienie
|
moje do mnie też nie, nic a nic.
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- dzien dobry ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
a tu już gotowy i przyklejony Kubuś...
I tak się właśnie zastanawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie spadam ale juz na zaś gdybym nie zdążyła
![]() "Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku." "W 2010 roku idź do przodu krok po kroku. Niech Cię nadmiar kasy męczy, niechaj Fiskus Cię nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
moje tez nie jest do mnie podobne (chociaz niektorzy mowia ze troche podobny). Sama nie wiem.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
W Nowym Roku życzę Wam: 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha, 31536000 sekund miłości. o° °o o° __o°__ |HappY| | New | \\Year/ \\__/ __||__ >2010<
#102 |
Rozeznanie
|
Niech Nowy Rok pozbawiony będzie przykrości,
A składał się z sukcesów i samych radości!!! Wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2010 roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego, pomyślnosci, radości, zdrowia i czego Wam tylko potrzeba zycze mamusiom i dzieciaczkom w Nowym Roku 2010. Moja Ewa od wczoraj raczkuje i udało jej się raz usiąć ![]() Zrobiłam sałątkę, upiekłam ciasto, mieso na pieczeń marynuje sie a .szampan chlodzi. Zapowiada sie miły wieczór. Planujemy spedzic go ogladajac filmy, pijąc i jedząc..i robiac plany na nowy rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czyli rozumiem kameralnie we dwójkę będziecie ?? A ja dzisiaj tutaj pisze sama ze sobą praktycznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A my jeszcze sie nie szykujemy
![]() ![]() My tez sami bedziemy siedziec przed tv Alkamor podsunelas swietny pomysl z tym kubusiem puchatkiem, znalazlam cala mase roznych kubusiowych obrazkow na necie i bede kombinowac z nimi tzn wezme wydrukuje i poprzyklejam ale jeszcze nie wiem na jakim papierze, musze poszukac czy jest taki do naklejek do drukarki, albo do zdjec i dam tasme dwustronna no i ile takie papiery kosztuja, ewentualnie folia, os musze wymyslic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
buziak - pewnie się dostanie ale wtedy drukując zapłaciłabym więcej bo u mojej mamy na drukarce się raczej nie da... dlatego ja zrobiłam tak....a na ścianę to zrobię tą samą metodą tylko na taśmę dwustronną...muszę się jeszcze zapytać ile ew. kosztuje laminowanie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba. Do Siego Roku …! Wszystkim mamom życzę udanej zabawy!!! Edytowane przez dzikazaba Czas edycji: 2009-12-31 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny smutno mi jakoś... że ten rok się kończy, a przecież tak niedawno się zaczął, znowu będę starsza o rok, czuję jakby mi coś umykało między palcami choć sama nie wiem o co mi chodzi
nie cieszę się wcale, tym bardziej że siedzimy w domu i nigdzie się nie wybieramy pamiętam jak zawsze co roku robiło się domówkę, impreza, alkohol taka beztroska zabawa, a od poprzedniego sylwestra siedzimy w domu i nic nie robimy ciekawego ehhh z jednej strony mi tego brakuje, ale z drugiej strony jak spojrzę na Filipa to aż mi się łezka w oku kręci, że mam to szczęście posiadania takiego małego bąbelka... wybaczcie moje smęcenie tak w ogóle zjedliśmy obiad, upieczemy sobie babeczki i będziemy czekać na Nowy Rok
#111 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego roku
![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
szczęśliwego Nowego Roku Mamusie i dzieciaczki kochane !!niech Wam się wszystkie marzenia spełnią w Roku 2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i żeby wizaż się nie zacinał w nowym roku ![]() dzień dobry ![]() My też zostajemy w domu....
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 ![]() cel II 55 ![]() Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2009-12-31 o 15:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sprobuje powiekszyc obrazki do formatu A4, wydrukowac na zwyklej kartce do drukarki i zalaminuje (tz ma laminarke w pracy ![]() ![]() `•.¸ ) ¸.•)´ (.•´`) *.*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ......\~~~~~/....\~~~~~/ .......\~~~~/......\~~~~/ ........\~~~/........\~~~/ .........\~~/..........\~~/ ..........\~/............\~/ ...........||............ ...|| ...........||............ ...|| ...........||............ ...|| ......./****\......./ ****\. Gdy Nowy rok staremu cyfrę zmienia , Wszyscy - wszystkim ślą życzenia Więc ja przy tej pięknej sposobności , życzę Wam dużo radości . Niech się Wam życie z górki toczy, Niech Wam wiatr nie wieje w oczy, Spełnienia marzeń oraz wielu pięknych wrażeń, Aby każdy nadchodzący dzień był wyjątkowym darem. Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, Kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny Rok był Boski!!! Szczęśliwego Nowego Roku życzę;-) Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2009-12-31 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
mamy 6 ząbka
![]() ![]()
#116 |
Raczkowanie
|
══★══●WITAM
●═★══♥ W OSTATNICH ♥══★══● DNIACH ●═★══♥ 2009 ROKU ═══★════★════★══ ╔══╦══╦══╦══╗ ╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║ ╔═╝║║║║║║║╚╝║ ║╔═╣║║║║║╠═╗║ ║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║ ╚══╩══╩══╩══╝ .•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰ ¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰ (¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´ .•´,•*´¨)¸.♥•*¨) •*¨)♥•*¨) ¸.•´¸.♥•*´¨).•´♥,•*´¨)¸.♥ •*¨) (¸.•´ (¸.•` ♥* ¸.•´¸.•*´¨)♥ •*¨) ......\~~~~~/.......\~~~~~/ .......\~~~~/.........\~~~~/ ........\~~~/...........\~~~/ .........\~~/.............\~~/ ..........\~/...............\~/ ...........||............ .....|| ...........||............ .....|| ...........||............ .....|| ......./****\........../ ****\. Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny ROK był BOSKI! I pozwólmy sobie w pełni dostrzec piękno tego świata, niech radosne chwile trwają całe dnie, miesiące, lata. A życzliwość,ta od Święta towarzyszy nam już stale _-:¦:-_________◊_________-:¦:-_ ¯-:¦:-¯¯¯¯¯¯¯¯¯◊¯¯¯¯¯¯¯¯¯-:¦:-¯ Szampańskiej zabawy* Szalonych chwil* Udanego Sylwestra* ____Q _SZCZĘŚLIWEGO_ Q___ __QQ _____NOWEGO_____ QQ __ ╔══╦══╦══╦══╗ ╚═╗║╔╗╠╗ ' ║╔╗║ ╔═╝║║║║║ ' ║║║║ ║╔═╣║║║║ ' ║║║║ ║╚═╣╚╝║║ ' ║╚╝║ ╚══╩══╝╚═╩══╝ Wszystkim mamusią i ich pociechą przespanych nocy...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak Ty w takim razie zdazylas to wszystko zrobic-ciasto, salatke, mieso?? zanka ufff pocieszylas mnie z tymi oknami ![]() Powiedzcie mi dziewczyny- jaku Was z planem dnia? bo odkad jestem u tesciow to praktycznie nic, oprocz zajmowania sie soba, Antkiem , odpoczywania, czytania i siedzenia na necie nie robie. A w dodatku mam pomoc przy antku. Jak Wy sie wyrabiacie z tymi wszystkimi praniami, prasowaniami, kurzami i gotowaniem??? Moze cos poradzicie, bo czuje, ze u mie bedziez organizacja ciezko po Nowym Roku. A Antek coraz bardziej absorbujacy. ![]() alkamor fajny pomysl z kubusiem p. Zdjecia tez fajne, bardzo ladna z Ciebie dziewczyna. A za ostatnie zdjecie Kubus Cie za 10 lat znienawidzi ![]() buziaczekk z odchudzaniem to jest tak, ze niby wszyscy wiedza ![]() ![]() muszemlodego uspic.
![]() |
#118 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Alkamor świetne zdjęcia! Dobrze Ci poszło z malunkiem ![]() ![]() Ja bym wieszała Kubusia i przyjaciół (albo tałatajstwo, jak wolisz ![]() Cytat:
![]() Moje też nie. Tzn jedno ucho ma odstające... czyli po mnie ![]() Pentuerka ![]() Monix imprezujesz podwójnie, bo pod zęba też ![]() Siedzimy i czekamy na gości. Olcia u rodziców ![]() ![]() Olcia u rodziców jest od 14, ale przed chwilą byliśmy ją wykąpać. Okazało sie, że od 15:30 do 18 spała z dziadkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Małżon przyniósł winko ![]() Za wszystkie życzenia dziekujemy i NAWZAJEM. Żeby i Wam się pospełniało to co innym życzycie!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
ja staram sie sprzątać na bieżąco'
codziennie wieczorem myję gary (o ile nie robię tego wcześniej) są dni że nic mi się nie chce i 2 dni pod rząd nie sprzątam, za to 3. dnia już działam na maxa bo jak się wkręcę w wir sprzątania to skończyć nie moge, wtedy z reguły wysyłam męża gdzieś z dzieckiem
#120 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego na Nowy Rok
Właśnie dziecko mi padło dopiero. Oby do rana
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.