|
|
#841 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ha! głupia jestem! własnie sie dowiedziałam ze mamy ale kino! hue, hue! bedom mjuzikale dzis
|
|
|
#842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Sylwestra z dwójkom nie ogladasz
|
|
#843 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
A plany planami a dzieciatko czasem pojawia się samo z siebie, nie koniecznie zgodnie z planami ![]() Cytat:
A jak z wytrzymałością na szwach i po wewn. stronie ud?? aaa - oczywiście nic sobie nie kupiłam tuniki były do bani, coś wymyślę z moich zasobów idę się szykować. Życzę wszystkim i tym w domku i tym na zabawie wystrzałowego sylwestra no i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2009-12-31 o 15:20 |
||
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego nowego roku Wam życzę
a dziś: ![]() zmykam i wracam pod koniec weekendu
|
|
|
|
#845 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przejrzałam dwójkowe menu i raczej nie skorzystam
a mjuzikale bendom Chicago, hair i gorączka sobotniej nocy ![]()
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś, baw się dobrze! Wszystkiego dobrego!
![]() Agnysko, zdrowiej ![]() Ufff... Dzisiejsza porcja refeatu napisana, pokój posprzątany. Pozostało mi tylko poczytanie książki, ale już sama nie wiem, nie chce mi się... To nie nastrój i dzień na naukę... Co myślicie...? |
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
Juz po pierożkach......tylko zmywanie....i mam ochotę na szampana już
![]() o pólnocy może być kolejny ..Moge porwać jakieś skrzydełka(urok i czar osobisty zadziała),,,,a potem w Harrodsie....survival.mra u i wrau jak leniwa kotka,.w perfumach a właściwie to tarzałabymsię we flaszeczkach ..jak pewien burmistrz w czekoladzie....
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szampan to złoooooooooooo Jezusie, jak mi łeb napierdala
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co to sobieski karmelowy? ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-12-31 o 16:23 |
|||
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
Mauż to Lew(super znak.....), dzieci Skorpiony...(co to będzie , co to będzie......)ja Byk(uwielbiam rozkosze i luksusy)
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tam ze soba dobrze i dumna jestem ![]() A ze niezly ze mnie ... to juz innych problem.
|
|
|
|
|
#854 |
|
BAN stały
|
Och, jak dobrze, że mnie olśniło, że i Tesco może dziś być krócej czynne, bo bym została bez alkoholu
![]() Takich tłumów, to ja tam nigdy nie widziałam. W dodatku nie było koszyków i musiałam tachać butle pod pachą. (A robiłam zakupy dla połowy znajomych, bo u wszystkich najbliższe sklepy pozamykane, więc dzwonią do szczęściary z Tesco pod nosem) ![]() Teraz tylko jakiś obiad trzeba ogarnąć, chociaż mi się nie chce, ale mama już 3 razy przypominała, żeby nie pić na pusty żołądek. ![]() A co do znaków, to ja Rak z 5 lipca. I wszelkie charakterystyki zgadzają się tak, że aż trudno uwierzyć.
|
|
|
|
#855 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ptasie udojone- tęzeje w lodówce . teraz dziecko zrobi sałatke owocową a ja grecką i zaczynamy świętowanie ![]() Życzę wszystkim wspaniałej zabawy, lub wspaniałego relaksu w ten ostatni dzień starego roku, a w Nowym Roku spełnienia planów i nadzieji i przede wszystkim aby ten nowy był lepszy od poprzedniego.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wesołej zabawy Ci życze i sukcesów na egzaminach ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#857 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze dziewczyny ja tez raczek...cos w tym jest jednak ![]() a to co napisałaś edyto to moje główne cechy, dodałabym jeszcze pewną dozę introwertyczności i empatię a w pracach doczekałam sie przydomków upierdliwiec, sokole oko, szpieg i pani inspektor ,ale tak juz mam ze jak tylko cos biore do rąk to widzę błędy , no i w niczym nie popuszczam...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-31 o 16:51 |
||
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie na wieczór piwka, ale nie wiem czy je wypiję. Ból rozsadza mi czaszkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#859 |
|
grozi wypollizowaniem
|
korzystając z wolnego dnia zrobiłam sobie porządek w próbkach-myslałam ze mam ich tak z 50-60, a doliczyłam sie 130
-jestem przerażona
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
Madzik apap albo coś.........Raczki bardzo solidne i pracowite..mam Raczka w rodzinie
|
#861 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Że może złośliwy nieco?? Komuś to przeszkadza?? Komuś w zęby??
|
|
#862 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tata - Ryby. Czyli też wodny znak i z mamą się idealnie dogaduje. Coś w tym wszystkim jest Pięknie dziękuję za życzenia. Tobie też wszystkiego dobrego - na nowy rok i dzisiejszy wieczór ![]() Ale dziś miałam genialny pomysł Latałam pół dnia za paskiem do sukienki, bo miałam wizję Oczywiście paska takiego jak w mojej wizji nie znalazłam, ale zamiast niego kupiłam idealną, czarną, cekinową (tak, tak )... opaskę do włosów Szybko czmychnęłam do przebieralni, coby sprawdzić, czy nie pęknie na mojej "talii" ale jest idealnie ![]() Słucham sobie, jak co roku, Topu Wszechczasów w Trójce. Fajny pomysł i dobry czas na jego realizację. Tyle sentymentalnych utworów na raz w takich dniach podsumowań i jakichś refleksji siłą rzeczy... Teraz leci Zombie. Cholernie sentymentalnie
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-12-31 o 17:25 |
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam dwa ibupromy ale nie pomaga
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciutke tylko ![]() Ja upieklam ciasto, pizze domowa na obiad i siedze ze szklaniora wina! Ide sie zara odmoczyc i szykowac na te wieczorne szalenstwa... |
|
|
|
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczełaś opijać Sylwestra już od południa? ![]() nie... u mnie jest jeszcze sporo ulubionej czerwieni, fioletów i niebieskich dżinsów i pare zwierzęcych wzorków ![]() Cytat:
i psiapsiółę z lipca 4-tego ![]() Cytat:
Nie na darmo kiedyś w horoskopie czytałam, jakoby Panny są marudne i upierdliwe, jak stare panny I jakkolwiek bym chciała zaprzeczyć, to sama prawda
|
|
#866 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() zacznę wierzyć w horoskopy ![]() Cytat:
![]() a to co napisałas to wypisz wymaluj mamusia- panna of cors
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
życzę Wam szampańskiej zabawy
![]() I życzę Wam wszystkim, żeby ten Nowy Rok był lepszy, niż wszystkie wcześniejsze razem wzięte
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
skarbiątko....będzie lepiej...kiedyś musi być i to przychodzi tak bardzo niespodziewanie....w najmniej spodziewanej chwili.....będzie lepiej.......
|
#870 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Za dużo mi się tu chorych będzie kręcić, za duże ryzyko.

Ale czy to warto jak w grudniu 2012 ma być koniec świata?

W dodatku nie było koszyków i musiałam tachać butle pod pachą. (A robiłam zakupy dla połowy znajomych, bo u wszystkich najbliższe sklepy pozamykane, więc dzwonią do szczęściary z Tesco pod nosem) 

-jestem przerażona
Oczywiście paska takiego jak w mojej wizji nie znalazłam, ale zamiast niego kupiłam idealną, czarną, cekinową (tak, tak
Wzięłam dwa ibupromy ale nie pomaga