|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: POsylwestrowe plotkowanie :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
moja psina się pod kołdrą wyleguje
![]() tak, trzeba poćwiczyć to uspołecznianie się ale może nie dzisiaj, głowa mnie łupie ![]() przy Was to ja zostane alkoholiczką
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy za pozdrowienia od kota
koty się tak układają, jak się czują bezpiecznie i są zrelaksowane mój na razie tak nie śpi, bo się zestresował tymi petardami![]() Ja już będę lecieć, bo już mnie oczka bolą od siedzenia przed kompem Tym, którym idą spać, to niech się przyśnią aniołki, a reszcie życzę szampańskiej zabawy do białego rana
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, Dziewczyny kochane, ja już zmykam, bo jestem jedyną nieśpiącą osobą w domu.
dziękuję za dzisiejszą dżamprezę, super się bawiłam, serio serio! skopiuję jeszcze życzenia ode mnie,żeby każda przeczytała i żeby każdej się spełniły: Dziewczyny Kochane! Życzę Wam, żeby wraz z nadejściem Nowego Roku spełniły się Wasze marzenia, a każdy miesiąc przynosił wręcz NIEPRZYZWOITY ogrom radości! Singielkom, żeby w 2010 roku zakochały się z wzajemnością, a tym, które mają szczęście mieć swoich Książąt z bajki – żeby Nowy Rok umocnił ich związki i uczynił je jeszcze trwalszymi. ;-) Trafnych decyzji, sukcesów, kasy lejącej się strumieniami jak (wirtualny^^) alkohol na Naszym Sylwestrze i żebyście za rok o tej porze, gdy będzie kończył się kolejny rok, mogły z uśmiechem wtulić się w ramiona TŻ-ów i pomyśleć : NICZEGO NIE ŻAŁUJĘ!!!!!! Aha! I za.ebistego Sylwestra za rok! Choć będzie o to trudno – lepszego nawet niż ten dzisiejszy! xD
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łysolce to żółw stepowy i rzekotka.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dachowca, ale jest tak wspaniałym sierściuchem że nie oddałabym jej za żadnego persa, brytyjka czy innego majne kuna |
||
|
|
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby Obawiam się tylko, że znowu trafię na faceta, dla którego zmarnuję sporo czasu i nie będę wiedziała, że to dupek. No ale to temat na jakiś inny wątek. ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
Miło było, Tobie też wszystkiego dobrego i miłych snów skoro idziesz spac ![]()
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim idącym dobranoc i spełnienia wszystkich życzeń przeczytanych dzisiaj od Wizażanek
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[a ja drinka dopijam poprzytulaj się tam do Psiny swojej i wyściskaj ją ode mnie mooooooocno! Cytat:
dobranoc ja chcę, żeby mi się TŻ przyśnił ]spoko mój chyba naprawdę jakiś krzywy jest :P
|
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie tez naszly jakies mysli dziwne. zaczynam znowu wszystko analizowac wrrr.. chyba laski za slabo lejecie to ja wam teraz poleje .. co chcecie ?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
no, niestety, tak się boi petard, że gdyby mógl to by się pod podłogę schował, albo do mysiej dziury..
W jego imieniu dziękuję wszystkim, którzy narazili go na stres, czyli petardowcom.. A przy okazji, jak juz jestem przy głosie Słyszałyście że niektóre psy tak bardzo boją się wybuchów, petard itp że dostają zawału i umierają?
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polej
|
|
|
#74 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajne imię - Aster. Cytat:
genialne, subtelne, mądre, czułe. no. jak to kobiety ![]() Cytat:
![]() całuję i już się nie wciągam w żadne rozmowy! bo późna pora.
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze raz wszystkiego najlepszego Wam wszystkim ja też już idę spać, dobranoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby masz rację. Spróboję też tak myśleć Dziękuję
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja miałam psa to faktycznie, bał się petard i innych takich, musiałam go zamykać w łazience a biedak tam cały się trząsł
Z kolei pies mojego brata dzisiaj te petardy olał pieskim sikiem (dosłownie), także reguły nie ma, ale bardzo szkoda mi tych bardziej bojących się huków.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
ja też już spadam spać
dobranoc wszystkim |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego
|
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem, moze w ekstremalnych przypadkach tak się zdarza. na przykład, jezeli ktos zostawi przerazonego psa samego w domu... wiadomo, że wlasciciel dodaje otuchy swoja obecnoscia, poza tym, jesli zwierze bardzo zle reaguje na petardy, mozna podac mu leki uspokajajace , co bywa wrecz wskazane przez weterynarzy. dobranoc, Ślicznotki!
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
amorkaa, mogłabyś mi powiedzieć jak to jest być na medycynie?
Na którym roku jesteś?
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja rowniez dumam .. hehe to chyba ten alkohol tak na nas wplynal a tak na serio, to kilka dni przed 24:00 mialam jeszcze jakies mysli ze bedzie lepiej, a teraz znow to samo. jakis dolek chwyta ratunkuuuuuu a co mam polac? moze wodeczki ?
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, tyle tego dobrego
ide spać, bo jutro nie wstanę do kościołatylko sobie jeszcze posypię brokatem czerep i gotowe chociaż ta impreza na wizazu była tak świetna że nie zamieniłabym jej na nic innego To zamiast brokatu bede pokazywać zanik linii papilarnych od tego klikania na klawiaturze ![]() a teraz oficjalnie i ostatecznie: DOBRANOC Do jutra, to eee znaczy do rana
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam parę, ale ta kicia jest dla mnie najcudowniejsza. Ja nie wiedziałam, że kot może zachowywać się jak pies jeśli chodzi o przywiązanie, posłuszeństwo, inteligencję Ale mam na to żywy dowód!
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Wódeczka powinna być ok, lej śmiało
![]() Ja tam ciągle wierzę, że będzie lepiej, musi, ale mimo to dziwny humor mnie dopadł.
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim odchodzącym
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet brokatu nie mam moge udawac, ze jestem na kacu, ale jeszcze pomysla, ze sie upilam na smutno... swoja droga - nie wstydze sie, że tak powiem - przed sobą, że zdecydowałam, że spędzam sylwestra sama, ale przed znajomymi jakoś głupio mi na pytania odpowiadać, że siedziałam w domu. a kłamać też mi głupio, więc zwykle omijam temat.myślę jednak, że jeżeli na pytania udzielę odpowiedzi: byłam na imprezie z koleżankami, to wcale nie minę się z prawdą wiecie co? od półgodziny idę spać. wiwat konsekwencja. i ona jest moderatorką. omg.
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jaki ten rok będzie
Myślicie, że na wiazu zajdą jakieś spektakularne zmiany?
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Co do dziwnego humoru, ja miałam taki dziś tylko przez chwilę. Naiwnie wierzę, że ten rok będzie lepszy i tego się trzymam
![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- A ja otwarcie mówię, że siedziałam w domu. Ci, którzy wiedzą dlaczego nie miałam ochoty na zabawę nie mają nic do "rozumienia", a reszta pewnie będzie się przechwalać ile to nie wypiła, więc co mi tam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

[a ja drinka dopijam
ja chcę, żeby mi się TŻ przyśnił
]

Z kolei pies mojego brata dzisiaj te petardy olał pieskim sikiem (dosłownie), także reguły nie ma, ale bardzo szkoda mi tych bardziej bojących się huków.
a kłamać też mi głupio, więc zwykle omijam temat.