|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
![]() TZ zjada orzeszki ![]()
#3572 |
Konto usunięte
|
Wszystkiego Naj włosowego, żeby w nowym roku włosy rosły nam o 500% szybciej, żebyśmy miały siłę i motywację dotrzymać postanowień noworocznych, szaleńczej miłości i prawdziwych przyjaciół, powodzenia w pracy i szkole, dużo cierpliwości wobec teściów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zjada to znaczy że dobre ![]() My zrobiłyśmy dzisiaj zapasy śmieciowego jedzenia - orzeszki, paluszki, precelki, 3 rodzaje krakersów ![]() Kasiu - piękne życzenia ![]() żeby tak moje włosy chciały wyrobić te 500% normy ![]()
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-31 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
![]() idę się wykąpać, a później zrobię sobie paznokcie, bo nic innego do roboty nie mam ![]() ![]() dymka u mnie mama nakupiła ciast w tym dwa serniki jeden z polewą czekoladową a drugi taki mocno bakaliowy ![]() ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-12-31 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okolo 3 ![]() chcecie zobaczyc orzeszki?
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paznokcie chyba już przy kieliszku wina będę malować - ciekawe jak wyjdą ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- No to jeszcze sporo może urosnąć ![]() Dawaj orzeszki (miałam nie dać się wodzić na pokuszenie, ale dopiero od jutra ![]() ale mi się dziwnie zrobiło stoje sobie naga nad komodą z bielizną i gmeram w szufladzie w poszukiwaniu "niewidzialnych" fig a tu nagle Kaczyński patrzy ma mnie z telewizora - miałam ochotę się zasłonić ![]()
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanej zabawy życzę wszystkom włosomaniaczkom ![]()
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba jeszcze zdążę hula-hopem pokręcić przed przyjściem sąsiadki ciekawe jak się kręci w śliskiej sukience ![]()
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-31 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Jest tu jeszcze ktoś?
![]() Ciekawe, co będzie o 23 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() czekamy na sąsiadkę, a mama stwierdziła, że nie chce widzieć mojego hula-hop w salonie bo wiatr robię ![]()
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spodobała mi się ta piosenka, szczególnie refren ![]() http://jugi42.wrzuta.pl/audio/av1GxQ..._your_radio_on właśnie zmywam lakier z paznokci, patrze na zmywasz a tu firma Marion ![]() ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-12-31 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Rozeznanie
|
drogie panie,
mam pytanie ![]() jaka różnica jest między octem winnym, a jabłkowym w kwestii wykorzystywania do płukanek? mam w domu ten pierwszy i zastanawiam się czy mogę użyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Wtajemniczenie
|
Czołem wszystkie zapuszczalskie!
![]() Z powodu zbliżającego się, nieubłaganie, nowego roku życze Wam spełnienia wszystkich marzeń, wytrwania w swoich postanowieniach, miłości, przyjaźni i oczywiście długich zdrowych włosów. ![]() Nie wiem czy ktoś tu jeszcze jest, pewnie wszystkie jesteście na sylwestrowej balandze. Ja dostałam co prawda zaproszenie do kolegi, ale jakoś nie miłam ochoty nigdzie wychodzić na impreze, bo mam juz dość tego roku (mam nadzieje, ze przyszły bęzie lepszy ![]() Wiec jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku i szampańskeij sylwestrowej zabawy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
gubis nie pomogę Ci bo nie znam odp na to pytanie
lilavati007 Tobie tego samego! ![]() ja idę umyć ząbki i kładę się do wyrka.. baju baju ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie imprezuję, ale zaczynam się nudzić i aż się sobie dziwię, ale mam ochotę się gdzieś pobawić
![]() Sąsiedzi pode mną mają chyba niezłą imprezę, aż mi się podłoga w domu trzęsie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
ja też tu jestem! Wpadłam na chwilę, napisać ostatniego posta w 2009
![]() ![]() ![]() winko robi swoje ![]() idę ![]() ![]()
#3588 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem
![]() ![]() ![]() Życzę Wam w nadchodzącym roku przede wszystkim zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności, dużo miłości i spełnienia najskrytszych marzeń oraz oczywiście pięknych długich włosów ![]()
#3590 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza w nowym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Ja już w tym nowym życzę najlepszego
![]()
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, najwłosowszego izdrowia przede wszystkim, Kochane!
![]() TŻ już niestety musiał jechac. Najchętniej to bym go nie wypuściła, miałam idealny wieczór sylwestrowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Utrwalacz jest super. Makijaż teraz w nienaryszonym stanie mam. (: albo nie widzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
witam w nowym roku!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my też mieliśmy bardzo miły wieczorek, teraz idziemy spaaaać ![]()
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dymko ja wiem, że nie powinnam z nim pisać.... ale pisałam... ![]() nic wielkiego nie pisaliśmy, on się już mota w tym co pisze... no cóż. Rozum swoje, serce swoje, jak mi napisał te życzenia to zaraz mi serce waliło jak szalone, nie wiem, może z nerwów, może z uczuć ![]() a potem... jak głupia miałam super humor.... ![]() no i potem jak juz kompletnie głupia myślałam że może po północy zadzwoni... ![]() nieważne... jakos musze przez to przejsć. Bardzo za nim tęsknię, ale wiem że dla mojego spokoju nie możemy sie zejsć jeśli by takie propozycje były... choć boję sie, że jeśli on będzie chciał to ja ulegne... ciąglę marzę, tzn mam tę iskierkę nadziei, głupiej nadziei że jeszcze mogłoby nam sie ułożyć, mogłoby być pięknie... potem wkracza rozum... z tym że "ludzie się nie zmieniają"... on mimo tego że jest starszy 7 lat (rany w tym roku będzie miał 30lat!!, co prawda pod koniec grudnia, ale jednak!!!) zachowuje sie niepoważnie... czasem niby miał prześwity powagi i planów na przyszłosć... ale zachowuje sie jak gówniarz, jest nieodpowiedzialny jak małolat. Szkoda gadać. Ale wygadać się musiałam. A na Nowy Rok... Boże daj mi siłe... ![]() koleżankę już odprowadziłam, troche pogadałyśmy, czas szybko minął, ale po północy było mi przykro... rok temu było fajniej... zwłaszcza o północy, eh pora zostawić wspomnienia w tyle, a iść naprzód... nową drogą ![]()
![]() |
#3595 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Zdecydowanie popieram zrezygnowanie ze wspierania firm testujących na zwierzętach ![]() ![]() Cytat:
A tak ogólnie to będzie dobrze, musisz po prostu być silna ![]()
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
CVhatul, znasz jakieś sposoby na suchy, duszący kaszel? Meczy mnie,a do lekarza teraz nie pójdę, zresztą, nei chcę zbytnio
![]() Smerfetko, dasz sobie radę, przeciez jesteś świetną babką : ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, witam w roku 2010
![]() właśnie wstałam, wyspałam sie średnio bo co chwile mi ktoś coś na telefon pisał albo sygnały wysyłał ![]() na 11:00 do kościoła idę, a potem do pracy ![]() ![]() jeszcze raz wszystkiego najlepszego, odezwe sie pewnie dopiero jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Cześć, witam w 2010
![]() Ja mam nadzieję, że będzie lepszy od poprzedniego, czego Wam również życzę ![]() Przed chwilą się pomyliłam i zrobiłam sobie kawę fusiastą i teraz usiłuję ją wypić ![]() Mam nadzieję, że za chwilę obejrzę jakiś fajny film, najlepiej komedię. Zaraz przeglądnę program telewizyjny. Sylwester minął mi wyjątkowo szybko, oglądałam sylwester z dwójką, podobała mi się część kabaretowa, nie pamiętam kiedy się ostatnio tak uśmiałam ![]()
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2010-01-01 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie w roku 2010
![]() dokładam jedno postanowienie - nie będę pić z sąsiadką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.