![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
aaa błyszczyk
![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- ok,podaj adrse na prv ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
dianko a moglabys zrobic zdjecie tych pinkow - oczywiscie nie teraz
![]() bo one mnie kusza strasznie ! ( i boje sie ze dla mnie nie starczy ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
jest juz na pierwszej stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
a moze dasz sie jeszcze pokusic juicy Tubes to tez jest super sprawa dla ust
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
może jednak kulki za kulki,a jeśli coś jeszcze nam wpadnie to juz za cos innego?Bo już z jedna sie wymieniłam,teraz z Toba,a jeszcze chce spróbować innych meteorków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
ok jestem za
![]() tylko sie teraz zastanawiam skad wziac odpowiedni pojemniczek na odsypke ^^
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wołałabym jednak konkretnie umówić się na ilości i kolory, boję się żebyś była zadowolona. Jednakże mam jeszcze jedną propozycję: wyślę Ci odsypki wszystkich kolorów podkładu Everyday Minerals jakie tylko mam w ilości wystarczającej na wielokrotne użycie każdego, jednakże będą one w woreczkach strunowych które podpiszę. Podkłady będą w formule INTENSIVE czyli bardzo dobrze kryjącej (są to podkłady sypkie, do nakładania pędzelkiem). Co Ty na to? Firma Everyday Minerals ma maaasę kolorów, więc dlatego wysłałabym Ci wszystkie jakie tylko mam. Twój opis niestety mi nie mówi za wiele ![]() Szampańskiej zabawy również życzę ![]() Odezwę się na priv z adresem, jeśli potwierdzisz chęć wymianki. Aaaa, chciałam zapytać czy ten tusz jest zupełnie nowy, nieużywany?
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
cos za miss dior cherie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
cienie to tylko paleta IsaDora 53,zuzyte ok10%z pedzelkiem,róż już wydałam
coś jeszcze konkretnego Cie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
najbardziej interesuje mnie aroma calm oraz odsypka meteorytow. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za to
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz coś jeszcze? ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- te szare już nieaktualne?byłabym chętna na Guerlain ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- już doczytałam ![]() te super rzeczy już poleciały od Ciebie.Masz może coś z mojej listy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
T.Mugler Alien oryginał(tester) zostało ok 25/90ml Euforia C.K. edycja limitowana-butelka wysadzana kamieniami Swarowskiego(flaszka piękna)-zostało ok15/100ml oryginał cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;wszystkiego dobrego w Nowym Roku
![]() Nie chciałabyś Gucci by Gucci (EDT) (albo Kenzo L'eau par ICE) za Miss Dior? Zapomniałam o linku do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-01-01 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Może np. ładny świeży zapach Paco Rabanne Pour Elle 50 ml w kartoniku + coś z kolorówki?jakiś różyk Smashbox lub podkład Lancome?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- podoba mi się noa,ale to za mało. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
dziękuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
bronzerek mam Guerlain
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kasiuniu nie szukam ubrań,mam sporo i raczej nie lubię używanych.Jestem za tym,aby kosmetyk był za kosmetyk.może masz jakieś jeszcze perfumki?tylko nie avon,oriflame i YR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Mam sporo ale raczej nie chce się z nimi rozstawać
![]() Jedyne jakie mogę wymienić to : Paco Rabanne Pour Elle 50 ml z kartonikiem, Kate Moss Kate 50/100 ml i Piąta Alejka E. Arden 30 ml ![]() Poza tym mam jeszcze splasha Demeter o zapachu lodów waniliowych- 15 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,żeby nie było,że wybrzydzam,ale nie jest mi pilne oddać perfumki,no chyba,że za mój ulubiony Victor Rolf flowerbomb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.