![]() |
#991 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
No, Czesio rzondzi
![]() A ja poszukuję dobrej wersji pieśni pseudo-kościelnej "bilet miesięczny na okaziciela". Kojarzycie? Na Youtubie są same wersje, hmm, demo. EDIT: mam, mam! http://patrz.pl/mp3/bilet-miesieczny...aziciela-psalm Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-01 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#993 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nie znałam tego... a ja od wczoraj słucham głuche ściany, głuche pelikany ![]() aaa...zastanawiam sie jak sie udowadnia swojskośc lub cudzośc dziecka do biletu ![]()
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to sylwester w starszym gronie miał swoją zaletę - jeden koleś mówił o podobno popularnej piosence z lat 70-tych "Córka Grabarza" ![]() Posłuchałam i padłam ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=06cAW...eature=related ("Czemu ty dręczysz mnie, córko grabarza? Świeże kwiaty wciąż przynosisz do mnie tu. Przestań już dręczyć mnie i nie powtarzaj, Jak twój ojciec sypał ziemię na mój grób...")
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-01 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
te wszystkie piosenki mają prawie taką sama melodie ![]()
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
No po wczorajszych imprezach.
Zaczelismy u nas by przeniesc sie do znajomego. Tak irytujacy kolo sciagnal jakis obcych ludzi z domu obok. Sciagnal bo mial ochote bzyknac jedna panne z tamtej chalupy. No ale planowal pierdnac a sie zesral i nic z tego nie wyszlo bo jeden kolo wychodzi z kuchni i rzecze 'ty, to jest ta dupa, ktora masz ochote bzyknac?'. Byl wsciekly, naburmuszony jak 5 letnie dziecko a my wszyscy mielismy taki ubaw. Poprostu uratowal ta impreze robiac z siebie standardowego debila. Laska sie wtedy obrocila na piecie i z jakims innym sie zaczela zabawiac. To bylo tak zalosne, ze serio zabawne. Jak czeski film. No i skladanie zyczen o 12.... nawet ci obcy rzucali sie w ramiona itp bzdety. Jedna podbiega do mnie a potem do Simona i do niego rzecze 'Happy new year!!! oh! you're sooo tall!!' na co Simon 'Happy new year ... you're so... average' Ja sie posikalam. Wypilam morze, absolutne morze alkoholu i nawet sie nie wstawilam. A naprawde chcialam... Bo ta impreza na trzezwa to byl straszny bol istenienia dla mnie. Alko by nieco mi pomogl... Ale nie. Jak na zlosc bylam trzezwiutka. No ale mamy juz 2010. I w pon trzeba isc do roboty... |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
grozi wypollizowaniem
|
robie selekcie próbek i cała śmierdze
![]()
#999 |
Zakorzenienie
|
Witam one more time
![]() Nie wypiłam wczoraj ani kropelki, a czuję się tak sprana, że na nic nie mam siły... Pisanie referatu mi nie idzie, robię sobie przerwę. Dziś dostałam najpiękniejszy komplement w życiu. I to od mojej mamy. Nikt tego nie pobije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hecate, strasznie lubię Twoje opowieści-z-życia-wzięte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam jakąś godzinę temu ![]() Pin up, jaki to komplement w nowym roku zebrałaś już? |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
a Ty znów kabanoski?
![]() ![]() ![]() Jestem padnięta. Pin up, cóż za komplement ![]() ![]()
#1004 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ano znów ![]() ![]() zebrało mi się na romansidła,oglądam i się wzruszam...a rzeczywistość taka paskudnie szara.... ![]()
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
Melduję się wieczornie, z gorączką, bólem głowy i gardła
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja oglądam... bajko Disneya ![]() Obejrzałam już Małą Syrenkę ![]() A zaraz zabieram się za Piękną i Bestię - jedna z moich najulubieńszych bajek ![]() ![]() ![]() ![]() Jak byłam mała, to najbardziej ze wszystkich bajek, lubiłam Bellę, bo tez taka marzycielka i miłośniczka książek jestem ![]() Trzecia, ukochana bajka mojego dzieciństwa, ech... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-01 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Ah dziekuje
![]() Pieknie !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Też mi się ten komentarz spodobał
![]() Do tego stopnia, że rozważam podniesienie go do rangi motto na rok 2010 ![]() Madziczko ![]() Ja w poniedziałek też idę do lekarza. Z racji tego, że nie mogębyć w dwóch miejscach na raz, postanowiłam trzeci raz tej zimy zachorować... Jakoś trzeba sobie radzić... Przy okazji poproszę o coś na nerwy i może skierowanie do neurologa ![]() Myślicie, że takie dziwne drżenie w mięśniach rąk i nóg, ogólny niepokój i nadpobudliwość może wynikać ze stresu...? |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej wybrac się do jakiegoś specjalisty... ![]()
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Pin Up - do lekarza się nie wybieram, bo... nie mam kiedy
![]() Właśnie zastanawiam się na co wydać trochę kasy, portfel mnie świerzbi ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
flaszka perfum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta serio - rozmyślam nad Keno Amour Le Parfum. Znalazłam w fajnej cenie. Ale i tak się "gryzę". Na co mi kolejna flaszka? Jezusie - co ja bredzę, za takie bredzenie to ja wylecę z tego Podforum ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dobra flaszka nie jest zla! Nawet taka 67ma... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio? To sie porobilo! (ja tez czesc wydalam ale wciaz zostalo sporo hehe) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście na wiosnę zaopatrzę się w Stellę MacCartney ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Wow...
Ja mam jeszcze kilka flach, ktore spokojnie moge puscic w swiat bo nie sa mi na nic potrzebne... Ale nawet jak je odstrzele to mi zostanie 'kilka' ![]() A chce mi sie czegos nowego. Ale teraz juz mysle nad zakupami i kupuje tylko to, co mnie na prawde powala. Nic, co w danym momencie jest tanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie uświadomiłam, że nie mogę szaleć na all, bo przecież płaszcz sobie muszę kupić
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz Madziu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.