|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Susia Wymiata
|
|
|
|
#933 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() gdzieś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Na Rotmance zrobimy
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
" Ja jestem King Brus Li karate mistrz ...hua ..."
![]() Rawito - ale ta bijatyka to serio była, czy teatrum jakoweś, co się wymkło spod kontroli ? Widziałam Tymenię i Winterkę ![]() Tymena, to na każdym zdjęciu inna jest
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Mami, bo ja się zmieniam w zależności od tego co piję
|
|
|
|
#937 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo podoba "będę brał cię, w aucie"
Serio. Zaczęło ją kilku młodzieńców, od których buchało testosteronem. Ale dużych ofiar na szczęście nie było. Trochę się popodbijano i porozcinano okołoocznie. |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Zarabisty ten kawałek i klip też szalenie mi się podoba
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Wam opowiem coś
![]() Spotkałam w nocy na imprezie znajomych, Niemcy ale z Kazachstanu, wrócili tutaj juz jako ludzie dorośli, więc raczej oni sa Ruscy a nie Niemcy. Tak w duszy. I nam się przypomniało jak to Nina kiedys mi opowiadała o ich pierwszym Sylwku w Niemczech . Zaproszeni zostali do sąsiadów na domówke. Nina sie przejęła, sto razy sąsiadke pytała co ma przyniesc, sąsiadka cały czas: nic nie przynoście, ewentualnie szampana. Dobra, Sylwek, godzina 20.00 Nina w kiecce, Aleks w gajerze ida na imprezę. Otwiera im sąsiad... w dresie. Sąsiadka tez w dresie Siadaja przy stoliku przyozdobionym paluszkami w pudełeczku i siedzą. Włączyli telewizor. Obejrzeli cały program rozrywkowy, rozmowa się nie kleiła bo sąsiedzi wgapiali sie w telewizor. Nina i Aleks ledwo dosiedzieli do 24.00 wypili szapmana i polecieli do domu, bo strasznie głodni byli ![]() Nina do dziś wspomina to ze zgrozą i mówi do mnie: u nas nie do pomyslenia, u Was tez, no nie? Przytakuję jej zawsze: w Polsce tez nie do pomyslenia
|
#941 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
patrz zalacznik ,menu Tymenowe ![]() ![]() kurka chiba sie postarzalam przez ten noc ,spaaaaaac mi sie chce ,pije trzecia kawe
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-01-01 o 16:28 |
|
|
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym roku
Cytat:
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam biore menu Tymenowe bez zastanowienia
![]() Bo jak ja chodzę na takie np. urodzinowe imprezy, to wyglada to tak. Idziemy, siadamy, nawet paluszków nie ma ![]() Długo nic. Dają coś w rodzaju obiadu (każdemu na talerzu to co mu przysługuje )Długo nic. Kawałek ciasta i kawa Koniec imprezy. No ja pi.. eprze takie imprezy A najgorsze że siedzom wszystkie jak przymurowane, ani potańczyc ani pośpiewać
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
sluchamy dzisiaj od ranca chlopakow z 15minut projekt
Dziewczyny i Chlopaku, zatanczy kto ze mna? bardzo lubie tanczyc (tanczylam kiedys te tance, wiecie- te zwane towarzyskie, ale to bylo przed tym jak zaczenam rzucac sie po macie z judokami )pokolysze sie kto ze mna w Nowy Rok? Soca: http://www.youtube.com/watch?v=alrmfW_gasY ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Luba, moge poprosic do tanca kolysanca menza Twojego? Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-01-01 o 17:12 |
|
|
|
#945 | |
|
|
Cytat:
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
porywam Ciebie Teresa ...
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Zakładajom, że goście przychodzą najedzone - to im robiom dwie godziny przerwy potem dają jeść - odliczone wagowo i kalorycznie porcje i znowu przerwa na trawienie i znowu troszku jedzenia i ruchu troszku - w postaci wymarszu do domu aj ... jakie to ekonomiczne i (Tymeno, czytasz? ) oszczędne ![]() ..a pić dają coś prócz kawy ?
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego na 2010
![]() Idę spać dalej
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na przykład przy tym ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZVx08aBE7Lc
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, to i Ciebie porywam
kazdy w glowie z inna muzyka, ale w tany mozem razem, a co! |
|
|
|
#951 |
|
|
uff Dorotto, Maju ,troszkiem odstapne ,sie mi w glowie kreci od tego wirowania
![]() Panie prosza Panow i dalej i koleczko i raz,dwa,trzzzzyy ,taaaaak i obrociki w lewo i w prawo ,taaak
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-01-01 o 17:20 |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
wedle - jedziemy, jedziemy
czas temu jakis synio rozbawiony wola do siebie, sadza przed komputrem i mowi - przygotuj sie ... wlacza film na yuotube, a tam jakas impreza, ludzie w bialych rekawicach - machajom tymi lapami jak najete, a w oczach wytrzeszczone begerowe kur-wiki i wrzeszcza - jedziemyyy, jedziemyyy! i machajom, machajom tymi rekawicami bialymi jakby na skrzyzowaniu ruchem kierowali ![]() sie usmialim jak zadko ![]() Tereska, walczyka pykamy, czy co? Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-01-01 o 17:39 Powód: mnie kurza stopa ****iki wykropkowali |
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to ja przy tym porywam chętnych w tany: http://www.youtube.com/watch?v=elyQ4ShVw-Y |
|
|
|
#955 |
|
|
Dorotto walczyka ,walczyka.......
Maju szachowa tera Ty prowadz
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
to ja łapię wszystkich wedle pasa i wywijam kółeczka
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotka ja czasami tak jak ten gościu http://www.youtube.com/watch?v=sdqJJ-8dIds
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
to ja biore Tygrysa i tanczym Tygrysu, tanczym!
czujesz to Tygrysie? juz tanczysz?
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam z Wami kontakt
![]() gorzej, że ze sobą nie bardzo ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Pamiętacie go?