|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 Diora fiolety, nowy cień Sephora fiolet, lakier Alfaparf
Anarchia, lubię superbalmy i chętnie wymienię cienie lancome wzamian za oba, o ile są w ledwie testowane. idę do Ciebie i wszystko tam napiszę.
Jamestown, cienie Guerlain to 480, ale chciałam je wymienić wyłącznie za coco m. edp. , a tak zostawię je dla siebie. Ale dziękuję za propozycję |
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16118126]Jasne, rozumiem. Chetnie oddalabym Elle bo wlasnie zapachy wole za kolorowke wymieniac
. Pozdrawiam[/QUOTE] kusisz, wiem.. tylko ja akurat kupuję perfumy w hurtowni i mi się nijak nie opłaciłoby wymieniać tę konkretnie paletkę za 30 ml edp. ale ślicznie dziękuję za kuszenie i może jeszcze będzie okazja. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
superbalmy byly uzywane hmm moze z 5 razy.. moze mniej
zreszta troszke pozniej moge cyknac fotki ich aktualnego stanu - jedynie co moze ci sie nie spodobac to na tyle jest napisane ''tester'' jednak nikt wczesniej'' go nie testowal - tylko ja![]() a cienie mi sie podobaja - szkoda ze swatchy nie moglam znalezc, kolory blyszczykow tez ..ale jesli dogadamy sie z cieniami tez bede zadowolona
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
A moze w takim razie oplacalaby Ci sie wymiana Miracle Forever 48/50 ml? Kupilam je w Sephorze za 300 zlotych miesiac temu chyba. Mam nawet gdzies kartonik.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-29 o 14:34 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga kwestia, jak wszystko gra, to ja dorzucę Tobie te końcówki błyszczyków do wypróbowania. będziesz musiała w nich pogrzebać czymś długim, np. kawałkiem drucika, bo aplikator już tam nie sięga,ale na wypróbowanie kilkakrotne starczy. Tylko ja muszę wiedzieć, jaką mają pojemność i czy ten drugi to grapefruit, czy coś innego, bo nie byłaś pewna. daj znać. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16122949]A moze w takim razie oplacalaby Ci sie wymiana Miracle Forever 48/50 ml? Kupilam je w Sephorze za 300 zlotych miesiac temu chyba. Mam nawet gdzies kartonik.[/QUOTE] używam tak jak Ty zaledwie kilku zapachów, coco m.edp, chciałabym elle edp i shiseido zen. to wszystkie zapachy, jakich używam, ew. flowerbomb albo innocent i alien. miracle forever miałam kiedyś i bardzo szybko je puściłam w świat. te cienie wyciągnęłam tylko na okoliczność coco m. edp.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
ten 2 gi to raspberry (02)
ma 15 ml kod A49 o ile to jest ten kod :/
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
o ludzie jaka ja durna ! przepraszam cie bardzo ! mam gosci i jestem z lekka zakrecona-jeden to rasberry drugi to grapefruit
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, to wymiana? jedziemy cienie za dwa superbalmy? tylko tak jak mówiłam, jestem na wyjeździe do 10.01., a Ciebie proszę o wysyłkę jako pierwszą bo masz mało przekupków. poczekasz aż dojadę z powrotem? acha, i czy dałoby radę zrobić małą próbkę tej bazy gosha? ja też dam jakąś próbkę. ogólnie jakie tam próbki byś miała, ja chętnie - szczególnie podkładów, odwdzięczę się również. ale to tak dodatkowo przy okazji. dla Ciebie oczywiście dwie końcówki tych błyszczyków chanel sesame i astral. moim zdaniem sesame bardzo przypadnie Ci do gustu, bo jest kremowy jasnoróżowy kryjący. czy piszemy pw?
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu co do probki GOSH pod warunkiem ze wymysle male pudeleczko czy jakis cosik na ta probke mam tez probke estee lauder
podkladu ale to jasny jest ![]() ja probki tez chetnie )przepraszam za chaos w wypowiedziach ale u mnie chaos wiecznie panuje ![]() bede tesknic za kliniczkami - mam nadzieje ze cienie beda ok dla mnie ![]() ( jestem raczej idaca w kierunku cieplych kolorkow)
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale.. na pocieszenie powiem Ci tak: ja też byłam przekonana, że beznadziejnie wyglądam w szarościach i granatach i fioletach. coprawda fiolety sprawdzają się do dziś, ale co do szarości i granatu to się zmieniło, bo szarości i granaty są różne, jedne wpadają w fiolet inne w zieleń, inne w cośtam. ja nie jestem w stanie Tobie zagwarantować, że cienie będą ok, bo nawet nie wiem, jak wyglądasz musisz sama podjąć decyzję, czy masz ochotę na tą paletkę. ja metodą prób i błędów w końcu wyrwałam się z beżów i brązów i teraz mogę używać wielu kolorów, bo wiem, która tonacja mi pasuje. Ty też musisz to poznać metodą prób i błędów, ale ja nie wiem, co Tobie pasuje. jak się namyślisz, daj znać, zdjęcia w necie dość wiernie oddają kolorki cieni.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
ok to ja jeszcze swatchy poszukam , pokombinuje i sie odezwe
![]() poki co superbalm nie uzywam
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() dzis sprawdzilam na sobie roze i szarosci - roze jak najbardziej mi podchodza ( fiolety takze) leczszarosci juz nie ![]() szkoda bo tych superbalmow i tak nie uzywam ![]() nie pytam czy masz cos poza watkiem - bo sadze ze wystawilas to co moglas
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Laylo jednak sie nie skuszę na tbs, boje się że odcień 01 nie będzie odpowiedni, a i tak mam stosy minerałów w domu
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
kusisz kusisz
![]() superbalmy ci zatrzymalam bo juz mialam na nie propozycje - wolalam jednak poczekac na ciebie ![]() brazer lancoma ??hmm ja wole rozsiwetlacze bo moja gebunia tak blada ze to bardziej pasujeale.. czy ja moglabym prosic o zdjecia tych ppieknosci wszystkich o ktorych wspomnialas? napewno cos wybiore - bo jak juz pisalam nie uzywam ich a jestem lasa na cienie ladne delikatne roze, rozswietlacze cienie blyszczyki oj jest tego jest dogadamy sie napewno :) - byle dop oniedzialku to wtedy Ci wysle paczunie ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- p.s chociaz powiem ci szczerze ze marzy mi sie za te balmy cos konkretniejszego i jesli bylaby mozliwosc to wolalabym jedna rzecz aletaka ktora mi starczy na dluzej - oczywiscie pamietam wciaz o probce bazy dla ciebie i podkladu o ktorym pisalam ![]() ale ale.. zobaczymy balmy nie uciekaja i nie sa uzywane i narazie nie zamierzam oddawac nikomu innemu ( tak naajbardziej mi sie marzy zdobyc 5 diora oczywiscie w jakims juz stopniu zuzycia -bo tak je zachwalacie ze az poczulam potrzebe wyprobowania ibyc moze zakupu -marzyc zawsze mozna )
|
|
#49 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,czy znalazłabyś coś za końcówkę shimmera Rose?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Posty #1,4 i 9 ![]() P.S. A ślub to kiedy??? (tak się pytam tylko z ciekawości
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
a i czymozesz cos o tym shimmer rose dior napisac - ja to calkiem zielona jestem w tych tematach-_-
(tak dla usprawiedliwienia :malowac sie zaczelam jak skonczylam lat 25 czyli kilka miesiecy temu -wczesniej nie czulam takiej potrzeby )---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- to ja, to znowu ja wnet mnie wyrzucisz ze swojego watku i bede miala za swoje ( dziwne ze habibka jeszcze tego nie zrobila) czy ten shimmer to to : http://mymakeupreviews.blogspot.com/...er-powder.html ? jesli tak to jaki kolorek ^^ i ile Ci tego zostalo?
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, czy cos u mnie za 2 Lancome nr 103, day and night ?
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki mogę Ci zrobić, jak wrócę do domu, bo teraz jestem w górach
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
gory ??
ale ci zazdroszcze !! UWIELBIAM gory ^^ o to shimmerka napewno chce ^^ i na zdjecia poczekam cierpliwe )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
swoja droga teraz mi dylemat zrobilas bo:
lancome brazer popoczytaniu opinii mi sie podoba ( tylko opinie na temat tego czyon jes matowy czy polyskliwy sa odmienne jaki on w koncu jest bo matow na policzkach nie lubie wielkich drobin zreszta tez) ten blyszczyk ktorego jest polowa tez sliczny ![]() i shimmerek ...
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki zrobię, jak tylko wrócę. ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
jest zupełnie matowym herbatnikiem, idealnym dla bladolicych. nakładasz na kości policzkowe i na skronie, a rozświetlaczem ciachasz tylko po kościach policzkowych. bronzer polecam bardzo, ma idealny odcień, a niektóre bywają pomarańczowe. ale ogólnie w takim układzie, byłabym chętna na wymianę.
|
||
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
moge Ci dorzucic ''kawalek'' bazy ( ile chcesz powiedz
)i probke podkladu o ktorym wspominalam - chyba ze cos jeszcze u mnie znajdziesz ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- p.s moze podsuniesz mi gdzie mam szukac jakiegos dobrego rozswietlacza ??
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
P.S. Coś chyba czuję,że trzeba będzie go nabyć (tego shimmera).Masz może porównanie z tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...korygujacy.htm ???
|
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
innych nie kupuj, nie będą tak dobre, a i cena podobna. co do efektu, ze średniej półki możesz jeszcze wypróbować pupę, mają boskie rozświetlacze i jeden pamiętam był dość podobny do rose diamond. ale biorąc popa, bierzesz pewniaka, o ile lubisz zaróżowione, zdrowe policzki. twarz od razu robi się taka świeża i zadbana. meteorami np. nie uzyskasz takiego efektu. dlatego właśnie wszyscy chcą shimmerki. chociaż znajdziesz też grupę zwolenników delikatnego glow całej twarzy w postaci meteorków. ale kto co lubi może wymianka uda nam się następnym razem, bo w sumie sama końcówka shimmerka to mało na wymiankę i nawet nie wiem, co mogłabym chcieć wzamian. jakby co, odezwę się. pozdrówka! ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
połowa bronzera lancome, połowa błyszczyka chanel nr 104, dwie końcówki błyszczyków chanel, końcówka shimmera diora. wzamian za dwa błyszczyki, testowane 4 razy clinique kolor raspberry i graperfruit, oba po 15 ml oraz na przetestowanie próbka podkładu oraz bazy gosh - w ilości mam nadzieję conajmniej 5 ml. ![]() a co do dobrego rozświetlacza, to polecam albo tego shimmera, którego przetestujesz albo pupę, która jest tańsza, a ma niezły wybór odcieni - polecam tylko różowe, bo podkreślają zdrową cerę. jak się zdecydujesz, daj znać, nie wiem, czy będziesz chciała jeszcze czekać na zdjęcia? |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

.
tylko ja akurat kupuję perfumy w hurtowni i mi się nijak nie opłaciłoby wymieniać tę konkretnie paletkę za 30 ml edp.
ale ślicznie dziękuję za kuszenie i może jeszcze będzie okazja. 

)
(tego shimmera).Masz może porównanie z tym