|
|
#3271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
Cytat:
sama bym chętnie z Tobą poszła xD |
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Cao b.ładna jesteś
szkoda ze nie mieszkasz na podkarpaciu ;( Chętnie bym Cię pofociła;d
|
|
#3273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no szlag mnie trafi, nigdy wiecej imprez w domu!znow mi źle :|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Jakąś godzinę temu, miał zastrzeżenia do mojego sylwestra.
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow.. a kiedy on zaprosił tą pannę ? ![]() P.S zapraszam na moją stronkę www.kao.maxmodels.pl
|
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Przyczajenie
|
w sumie to ja sama nie wiem, wiem to od kolegi, który chodzi z nim do klasy. no i też mam strasznie zły humor....
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
wow
współczuję kochana ![]() ![]() ![]() a jak gadaliście to co on Ci mówił? że nikogo nie zaprosił czy jak? P.S zapraszam na moją stronkę www.kao.maxmodels.pl
|
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Przyczajenie
|
oj... to jest bardzo skomplikowana sprawa..... ja z nim ostatni raz rozmawiałam w listopadzie i wtedy jeszcze nie miał nikogo, a potem jak się dowiedziałam że zaprosił inną to takiego odrzutu od niego dostałam.... i od tamtej pory jakoś z nim nie gadałam, jedynie życzenia mi na święta przysłał, ale dzisiaj mam zamiar z nim pogadać, może się coś dowiem....
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
nie no chłopaki to naprawdę są jacyś chorzy..;/
zaczynam się bać.. P.S zapraszam na moją stronkę www.kao.maxmodels.pl
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Przyczajenie
|
cao czy musisz po kazdym poscie zapraszac na swoja stronke?:/
Jigoku ten byly to zwykly cham. |
|
|
|
|
#3284 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ja zaprosiłam bo w wakacje między nami coś się wydarzyło.. a pozniej z wlasnej głupoty nawaliłam a jak potem chcial sie spotkac to ja nie chcialam.. ale na szczęście wszystko pozniej wrocilo do normy i po prostu jesli on mnie nie zaprosi to będzie to jakiś cios dla mnie bo będzie znaczyło ze on nic do mnie.. |
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Przyczajenie
|
no to ja zaprosiłam w październiku, ale w sumie to nic się między nami nie wydarzyło. po prostu dobrze mi się z nim tańczyło no i się mi spodobał a teraz wiem, że on nic do mnie.
ale to Ty jesteś w gorszej sytuacji, ale zobaczysz, że Cie jeszcze zaprosi
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiedziałam tego, myślałam, że CI się podoba. |
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jigoku a z tym twoim TŻ ile byłaś?Tak z ciekawości pytam ![]() tak.tak. Faceci to największe chamy świata ![]() (sorki za te wszystkie posty ale nie kontaktuję jeszcze)
|
|
|
#3290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma nic gorszego niż niepewność.
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
1,5 roku, a dzisiaj jego urodziny.
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
nie no sama nie pojdę w ostateczności będę musiała kolegę wziąć ale to juz nie będzie to samo..
Ale kurcze dlaczego oni tak nie myslą że jeżeli ja go zaprosiłam i on chce iść z emna na moją 100 to też powinien mnie zaprosić na swoją..eh faceci sa za bardzo skomplikowani |
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, jak tam balowałyście wczoraj? Bo nic się nie chwalicie :P.
Faceci tak już mają, że są okropni i chyba nawet nie zdają sobie z tego sprawy. I też nie przywiązują takiej wagi do większości rzeczy, jak my.
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Ehh dziewczynki ja coś czuję że na swoją studniówkę pójdę sama no chyba uda mi się ogarnąć coś w tym tygodniu. W ostatnim czasie przejechałam się na dwóch kolesiach więc lepiej nie ryzykować
|
|
|
|
|
#3296 | ||||
|
żona
|
haha to juz wiem jak nasza jedna zboczenica spedzala sylwestrra
![]() Cytat:
ale milosc najwazniejsza, i nie pozwoli miedzy wami nic zepsuc![]() Cytat:
Cytat:
nie przejmuj sie, teraz masz chociaz problem z glowy! bo wiesz ze taki facet nie jest Ciebie wart! głowa do góry![]() Cytat:
przejdzie przejdzie ) _____________ jezuu dziewczyny jakis pech normalnie nas wszystkie od p0oczatku ogarnia ![]() Ja dopiero co niedawno wróciłam z sylwestra!!! z tych zasranychy Kielc ![]() Normalnie masakra wam powiem ![]() Sylwester jak sylwester.. udany bardzo wybawiony, wszystkim pasowalo... Moj Tż i kolega był kierowca.. kolega sie uchlał jak dzika świnia.. dzisiaj przez samym wyjazdem jeszcze czuł alkohol w sobie i tak jechał ![]() Tż tez cos wypil, ale duuuuzo mniej. No i niby mowil ze nic mu nie jest ale wiadomo wykryc by wykryło ![]() I kurde wracamy i policja nas zatrzymala!!! Na szczescie w alko nie dmuchal i tylko za predkosc w terenie zabudowanym 80 jechal... i 200 zl i 4 pkt karne i tak zaczal nowy rok ja sie modlilam w tym samochodzie zeby tylko nie dmuchał... Do tego jak wrocil z radiowozu to okazalo sie ze akumulator padł! no i zattrzymal nam sie jakis samochod i akurat udalo nam sie od niego odpalic i pojechalismy dalej![]() Dawno takich nerwow nie mialam ![]() Dobrze ze to Tz jechal... bo ja mialam jechac moim samochodem, a mam lepszy bo tż to taki mniej zwinny i szybko nim nie jezdzi.. ale ja to pewnie prułabym tam ponad 100 to juz chyba prawko by mi zabrali z jednej strony dobrze ze ntak sie stalo a z drugiej![]() Kurde jestem taka padnięta ![]() Ale sie rozpisalam ehh |
||||
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że wszystkie pech przesladuje
(
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście wszystko się w miarę dobrze skończyło, choć sytuacja na pewno bardzo stresująca
|
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie ja pod koniec wakacji byłam w 100%-ach pewna z kim pójdę na swoją studniówkę bo akurat poznałam kolesia który nie za mną cały czas chodził nawet przystojny i miły, cały czas mnie gdzieś zapraszał i traktował jak swoją dziewczynę, ale trafiła się impreza a raczej festyn w naszym mieście na który pojechałam z bratem i jego dziewczyną i spotkaliśmy się przypadkiem to On udawał że mnie wogóle nie zna, to było trochę dziwne bo mamy tych samych znajomych, a najbardziej rozczarowało mnie to że w pewnym momencie delikatnie mówiąc powiedział mi żebym sobie poszła bo mu przeszkadzam
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
Biedne te moje wszystkie bi
Jigoku, nie wiem o co chodzi, ale pewnie przykra sprawa. Tylko nie daj się i czasami do niego nie wracaj.. Może pocieszy Was fakt, że to był mój pierwszy udany Sylwester i naprawdę mam nadzieję, że tak dobry będzie cały rok! ;-) Zawsze na Sylwestrach przydarzały się różne ekscesy ( zazwyczaj z TŻtem) i potem cały rok też był taki. A tu pierwszy taki Sylwester jako singielka i normalnie dobrej jestem myśli! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

szkoda ze nie mieszkasz na podkarpaciu ;( Chętnie bym Cię pofociła;d
no nie pozostaje Ci nic innego jak coś postawić na tym wypalonym..
no szlag mnie trafi, nigdy wiecej imprez w domu!

przejdzie przejdzie