|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
A ja zamiast szaleć dziś na zakupach siedze w pracy
![]() Jestem zadowolona z odwyku grudniowego ![]() W styczniu już na początku szykuje się pare zużyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Jakie piękne cienie: http://shop.hm.com/de/shoppingwindow...AKE&shoptype=S (potrójne na drugiej stronie) zwłaszcza fiolety ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-31 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
pamiętacie mnie jeszcze...?
U mnie jeśli chodzi o ilośc kosmetyków to jest ok,ale chce wymienić pielęgnację twarzy na BU przy odrobinie kasy...postanowiłam od Nowego Roku spisywać WSZYSTKIE ZAKUPY i kontrolować je... Nowy Rok =Nowe Możliwości ![]()
#2765 |
Zakorzenienie
|
Ide zaraz do domu
![]() ![]()
#2766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś do 13.00 siedzę w pracy, jeszcze pół godzinki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja ![]() ![]() Mi również ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2009-12-31 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
Kobitki życzę Wam szalonej zabawy sylwestrowej w miłym gronie i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! DO ZOBACZONKA W 2010
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Również wszystkim życzę szampańskiego Sylwestra oraz samych sukcesów - także odwykowych (
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobie małe podsumowanie grudnia troche nie dokładne bo dołaczyłam do was niedwano ale dzis zrobiłam male podliczenie i tak
'Przybyło ok 11 Zużyte przez ostatnie dni 3 a w grudniu tak ok 4-5 Na styczeń zaplanowana abstynencja zakupowa ![]()
#2771 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki życzę Wam szampańskiej zabawy i do siego roku !!!
#2772 |
Zakorzenienie
|
Poszedl tusz My Secret i saszetka kremu Lirene!
Happy New Year! ![]()
#2773 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko ja ne balowałam ale za to się wyspalam
![]() Dziś mam zamiar troszke pomaseczkować ![]() Na dobry początek roku małe zuzycie -próbka musu lirene ![]() Ale mam też taki malutki dylemacik, jestem konsultantką avon (choć sama zamawiam sporadycznie), trafiła mi się jakaś taka babka niezdecydowana i zamówiła pomadkę po czym nawet jej nie otworzyła i ją oddała. Wczoraj mama szła na imprezkę i zażyczyła sobie szminkę więc stwierdziłam skoro ta idzie do zwrotu to czemu nie, nie weźmie i tak oddaje. Ale jak otworzyłam... piękny beżowy kolorek, takiego nie mam ale ... Mam pare malowideł do ust .... kusi mnie żeby sobie zostawić. Co ja mam biedulka zrobic ? ![]() W tym miesiącu postanowiłam też zamówić sobie korektory mineral ne z EDM oczywiście próbki i jakiś pędzel. Myślicie że lepiej opłaca się na all czy w zbiorowym zamówieniu? Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2010-01-01 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Zostaw sobie tę pomadkę porzeczko, tak z okazji Nowego Roku
![]() A co do EDM, to spotkałam się z opiniami, że jednak zbiorowo taniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!
Szczęśliwego Nowego Roku! Długo nie zaglądałam, ój laptop szlag trafił ![]() ![]() ![]() Na razie pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
Poszla saszetka podkladu Astor i plyn micelarny Carrefourowy
![]()
#2777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wklejam raport
![]() Kupione: 1 i 2. farby Joanna 3. glinka w proszku Marion SPA - saszetka 4. maseczka z glinką Pollena Ewa - saszetka 5. maseczka różana Ziaja - saszetka 6. odżywka z olejem rycynowym Ziaja 7. krem nawilżający z kończyną Pollena Ewa 8. żel do mycia twarzy Pollena Ewa 9. tonik z kończyną Pollena Ewa 10. zmywacz Isana 11. serum do ciała Verona Zużyte: 1 i 2. farby Joanna 3. glinka Marion SPA 4. pasta wybielająca Blend a Med 5. maseczka z glinką Pollena Ewa 6. maseczka różana Ziaja 7. balsam do ciała Neutrogena 8. zmywacz do paznokci z Bierdonki 9. róż Essence Ethno Couture 10. lakier do paznokci Essence Creamylicious 11. szampon do włosów z pasemkami L'Oreal 12. brzoskwiniowy żel do mycia twarzy Joanna 13. odżywka do włosów Timotei Awokado i Morela 14. szampon dodający objętości Herbal Essences 15. filtr Lirene 16. krem do rąk Essence Creamylicious 17. krem brązujący Garnier 18. jedwab Joanna 19. serum do ciała Verona 20. szampon żurawinowy Barwa 21. mini mleczko do demakijażu Vichy 22. pasta Blend a Med 23. peeling brzoskwiniowy Joanna 24. krem nawilżający AA Help 25. litrowa maska Kallos Latte 26. dezodorant Nivea. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
To ja też zdam raport za grudzień:
Grudzień: Kupione: 1. Perfumki Lexy 30 ml 9,90 2. Lakier Eveline Mellow 8,99 3. Essence bibułki matujące 9,99 4. Avon balsam migdał i mleko 4,34 5. Avon PS masło z minerałami z Morza Martwego 5,18 6. Zamówienie z EDM- sample-podkłady, róże, pędzle 65zł 7.Cacharel Eden edp 89zł 8.Avon TTA Always 50ml 33,50 9. Szampon Barwa żurawinowy 2,99 10. Essence lakier Moonlight 03 6,99 11. Avon naturals balsam czereśnia i gałka muszkatołowa 5,20 12. Avon naturals żel czereśnia i gałka muszkatołowa 5,20 13.Avon naturals balsam jeżyna i wanilia 5,20 14. Avon Solutions Winter krem na dzień 1,00 15. Avon Solutions Winter krem na noc 8,39 16. Avon Solutions "moc nawilżenia" krem dzień/noc 2x10ml 1,00 17. Avon Solutions Winter pianka do mycia twarzy 1,00 Wydane: 262,88zł Przybyło z wymiany: 1. Bourjois woda toaletowa clin d'oeil sweet Kiss 2. Bourjois puder brązujący czekoladka 3. Oriflame krem do ciała Divine 4. odlewka Lancome Miracle 5ml 5. odlewka Oriflame Embrace for her 15ml 6. odlewka Voluspa pomegranate patchouli 5ml 7. Oriflame Giordani white Gold 25ml z 50 8. Bourjois cień Argent 29 srebrny 9. Guerlain lakier do paznokci vernis Rose nr3 10. Yves Rocher bambou 50 ze 125ml 11. Avon Wish of love 50ml Zużyte w grudniu ![]()
ROK 2009 Przybyło 304szt. Ubyło 236szt. Wydane 2460,43zł
#2780 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie sumowałam całego roku wydatków kosmetycznych, więc nie wiem, jakby to wyglądało u mnie, niemniej taka kwota mnie nieco przeraża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Konto usunięte
|
fuksjaa - ekstra wynik!
![]() luskap - wg mnie wciąż za dużo kupujesz.... Kilka nowych smarowideł do ciała przybyło Ci w tym miesiącu, a na stanie masz jeszcze prawie 30! Kiedy Ty to zamierzasz zużyć?... Ja miałam Sylwestra we dwoje z moim TŻ. Było bardzo fajnie, sporo słuchaliśmy muzyki, oglądaliśmy śmieszne filmy, nawet mini potańcówkę sobie urządziliśmy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem czy potrafię tak zrobić, skoro kuszą mnie katalogi i promocje. [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16188376] luskap - wg mnie wciąż za dużo kupujesz.... Kilka nowych smarowideł do ciała przybyło Ci w tym miesiącu, a na stanie masz jeszcze prawie 30! Kiedy Ty to zamierzasz zużyć?... [/QUOTE] Wiem, za dużo kupuję, mam więcej zakupów niż zużyć i zapasy się mnożą. A smarowidła do ciała, szczególnie perfumowane i owocowe są moją zmorą, no ale bardzo je lubię kupować. Mam nadzieję szybko je zużyć, bo w nowym roku chcę używać systematycznie balsamów, jeszcze w styczniu przyjdą mi 2 gratisowe antycellulitowe z Avonu Anew. ![]()
![]() |
#2783 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku Odwykowiczki
![]()
#2785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2787 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16188376]fuksjaa - ekstra wynik!
![]() Dzięki dziewczyny, staram się. ![]() Spora kwota Ci wyszła. ![]() Trzymam kciuki za minimalizację. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Kolejne zużycia dzisiejsze
![]() -nawilżajace chusteczki (używam do zmywania maseczek) -maseczka do włosów w saszetce delia W tym miesiącu chyba postawie na próbki, tak dla odmiany ![]() Dziękuje za odp odnośnie EDM, jako że nie śpieszy mi się specjalnie to przyłącze się do jakiegoś zbiorowego zamówienia. Niestety nie wiem za bardzo jak tam się poruszać więc musze najpierw poczytać troszke ![]() A co do szminki, waham się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16190207]Dziwi mnie, luskap, że przechodzisz z tym tak do porządku dziennego. Niby jesteś na wątku odwykowym, a jakoś nie widzę w Tobie... ducha walki
![]() ![]() Eirenn, uważam podobnie jak Ty. To jest wątek odwykowy, a jak sama nazwa wskazuje należy się tu ograniczać od zakupów i poskramiac swoje zachcianki. Ja po swoim postanowieniu listopadowym czuję się jak nowo narodzona, bo to naprawdę dużo zdziałalo i uświadomilam sobie że nie kupowanie i zużywanie zapasów jest duzo lepsze od ciągłego gromadzenia. Luskap, moze zrób sobie postanowienie noworoczne że przez miesiąc lub 2 nie kupujesz nic a jeśli wytrzymasz to kupisz meteoryty. Ja zamierzam tak zrobić. Nie kupuje nic (oprócz naprawdę potrzebnych kosmetyków) do swoich urodzin (14 lutego), aby na urodziny zamówić kosmetyki z BU lub mazideł. Wiem, że będzie mi ciężko ale myślę że warto sobie udowodnić że mogę wytrzymać!!! ![]()
#2790 | |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16190207]Dziwi mnie, luskap, że przechodzisz z tym tak do porządku dziennego. Niby jesteś na wątku odwykowym, a jakoś nie widzę w Tobie... ducha walki
![]() ![]() Bo ja raz jestem podłamana i nic nie kupuję, a czasem sobie odpuszczam, nie myślę o tym i mówię sobie, że jakaś przyjemność mi się od życia należy. Co do katalogów, to jestem konsultantką Avon i czasem są dla mnie mega okazje, ze aż żal nie kupić czegoś co kosztuje kilkanaście/kilkadziesiąt zł za kilka zł. Innym razem jak np. teraz brakowało mi jakieś 40 zł do wyższego progu opustowego, to dobrałam coś dla siebie. Cytat:
Jeśli wytrzymam do kwietnia(że nic nie kupię to nie mogę obiecać, ale nie wydam więcej niż 150zł przez najbliższe 3 m-ce) to kupię sobie na urodziny w kwietniu meteoryty ![]() I proszę mnie zbesztać, jak będę tak nadal kupować ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.