|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
Jigoku: nie byl ciebie wart.... dobrze sie stalo jak sie stalo... jestes sliczna dziewczyna i nie masz sie co przejmowac takimi
PaLLitQa: ciesze sie ze sie imprezka udala i jezdzij ostroznie![]() julajta: widzisz dobrze ze chociaz tobie sie imprezka w 100% udalawinyl: no ja balowalam na imprezie takiej na 100osob, sama mlodziez.... zapytalam tż jakie ma plany na dzis z nadzieja ze moze zechce pogadac. napisal ze odpoczywa po wczorajszym. na tym sie skonczylo. ehhhh... nienawidze siebie za to ze tak sie przejmuje
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Jigoku - ale cham i prostak, w ogóle się nie przejmuj skarbie, tak w ogóle powiedzieć do dziewczyny. jeszcze z którą się jest/było.. żenada. zasługujesz na kogoś lepszego : ) nie daj się złemu nastrojowi!
melleczka - nie tylko ty masz tendencję to przejmowania się, ja mialam taki okres czasu ze jak nie pisal czy cos [nie wiem co nawet] to miałam ścisniety zoladek i w ogole.. teraz mi przeszlo ale przejmuje sie ogolnie strasznie roznymi sprawami ktorymi powinnam przejmowac sie mniej.. a potem place za to stresem glowa do gory kochana, jutro pogadacie, wiesz TŻ pewnie jeszcze wczorajszy... trzymam kciuki!no ja wczoraj miałam o północy super rozmowę, bo mój TŻ niekoniecznie mnie ostatnio słucha i to były monologi nie dialogi.. bo on twierdzi, że za dużo od niego wymagam... [np. żeby powiedział mi w piątek czy spotykamy się w sobotę [chciałabym zaplanować czas sobie..] albo właśnie z tym sylwestrem.. do ostatniej chwili nie mógł się zdecydować na nic i tylko słynne 'nie wiem'.. nienawidzę tych wyrazów.. mu się w ogóle ostatnio nic nie chce.. i to nie tylko w mojej kwestii tylko ogólnie. najchetniej by lezal do gory brzuszkiem i nic nie robil.. tylko szkoda ze ja tez na tym ucierpuje no a ze mamy skrajnie rozne charaktery i w ogole duzo jeszcze spraw to juz w ogole.. i nic nie pomagalo.. wczoraj mialam tak zwalony humor, jeszcze wyszkoczyla mi ta opryszczka ;/ i wiecie, ani pomadki ani blyszczyka [bo se od razu zalatwie] a plasterkow ze soba nie mialam.. no i cos tam pogadalismy ale nie wiem co bedzie... jestesmy ze soba szmat czasu, duzo razem przeszlismy [dawne dzieje, ale to nie na forum..], pokonalismy niesamowitą trudnosc, potem brak akceptacji jego rodzicow za sam fakt tego ze ma dziewczyne [tez skomplikowana sprawa..].. no a od pewnego czasu zrobilo sie tak nieciekawie. nie wiem co teraz bedzie nie chce 'emeryckiego' zycia i faceta ktoremu nic sie nie chce, a z drugiej no jakos go kocham przeciez.. bylo duzo problemow pod koniec tego roku i to moze przez to.. sama nie wiem no i jestesmy ze soba stosunkowo dlugo wiec to tez nie takie proste..sama nie wiem, moze sie jakos ulozy.. a studniowka 16stycznia, ciekawe jak bedzie..
Mój kanał na youtube: karmelowaherbata "Raz się wiedzie dobrze, a raz bywa niefortunnie" Edytowane przez anusiagd Czas edycji: 2010-01-01 o 20:12 |
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
oj pechowy byl ten sylwester....
ja jak patrzylam jak sie wszystkie pary po kolei kloca to tak tylko myslalam czy my tez ale nie spodziewalam sie... najpierw kolega sie obrazil na kolezanke o to ze mu zwrocila uwage ze jest wypity mimo ze sam jej wczesniej mowil zeby go pilnowala bo ma sie uczyc. pozniej kolezanka zwyzywala kolege nie wiem o co nawet. ale to tak od najgorszych. potem moja kuzynka sie z chlopakiem poklocila bo mu sie nie chcialo tanczyc. moja kolezane chlopak o cos tam oklamal i tak samo klotnia. no a na koncu my... swietny final imprezy.
|
|
#3304 |
|
Zadomowienie
|
Jigoku, ale mi Ciebie szkoda
![]() Trzymaj się kochana![]() ![]() Jakbym była teraz z Tobą, to bym Cię z domu wyciągła na jakieś piwko albo spacer, żebyś chociaż na chwile nie myślała...
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie ja bym sie nie dziwila gdyby sie wkurzyl na mnie i byl pijany... a on nie byl pijany... wogole.... malo pil bo mial wstret po swietach...
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
Przez tych facetów to same problemy, jak są to jest źle ale jak ich nie ma to jest jeszcze gorzej.
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
Ale Wam współczuje, ja się dziwie, że my się nie pokłociliśmy, zazwyczaj właśnie w imprezy nam wali, ale teraz było spokojnie. kłociliśmy się ostatnio gdzieś około 2,5 miesiąca temu, więc narazie dajemy rade, jak na nas to bardzo dłuuuuuuugo bo wcześniej to co tydzień jakieś zgrzyty...
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3309 |
|
żona
|
My tez sie nie klocilismy! dopoki nas policja dzisiaj nie zatrzymała i temu jego gruchotowi akiumulator nie padl! tak juz potem cala droge cisza byla.. i nawet buzi ani pa na dowidzenia...
ale juz mi nerwy przeszly i jest ok ![]() mell biedna Ty przejmująca sie ![]() ja jestem taka udana ze jak sie poklocimy i mimo ze potem zdam sobie sprawe z tego ze to ja cos zle zrobilam to i tak pierwsza nie wyciagne reki do Tż.. no moze czasem, ale sporadycznie.. Wiec chyba mam szczescie ze trafilam na takiego faceta co toleruje we mnie wszystko, bo ja sama wiem że bywam nieznośna. ja ide odsypiac laski dobranoc
|
|
|
|
|
#3310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję dziewczyny, że te kłótnie sylwestrowe były wynikiem nieporozumień zeszłorocznych jeszcze. Życzę Wam ze szczerego serducha, by ten rok był dla Waszych związków łaskawszy
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Jigoku nam zawsze możesz napisać, jak nie na forum, to na priv, chętnie pomożemy, jeśli tylko będziemy mogły
. Szkoda, że Wam tak kiepsko zaczął się ten rok . Mój sylwester i początek roku w ogóle był wspaniały, po raz pierwszy w życiu chyba. Aż chce się żyć . Ale głupio mi, że to pisze, jak Wy takie podłamane ;(.
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
PaLLitQa: zazdroszcze... ja to mam taki glupi charakter....
slodkich snow ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- pragnienie: dzieki winyl: dobrze ze wszystko ci sie udalo przeciez wlasnie o to chodzilo wtej calej zabawie
|
|
#3313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jesteśmy dwie ![]()
|
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
wydawało mi się,że tylko mój sylwester był wyjątkowo nie udany,ale widzę.ze nie jestem sama ;] Jak tak czytam,to coraz bardziej jestem dumna z tego,że jestem singielką, chociaż łapie czasami z tego powodu doła,ale chyba nie potrzebnie
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
hmm własnie gadam z nim i mi napisal " mam 2 kandydatki .. Ciebie i taka jedna[IMG]file:///C:/Program%20Files/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/jezyk_oko.gif[/IMG]"...
a teraz gadam z nim o kolorze koszuli krawatu na moją studniówkę ... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za dupek
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
mój sylwester też był udany, jako jeden z nielicznych jak do tej pory
![]() dziewczyny trzymajcie się tam;* ja tych waszych chłopów
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Rozeznanie
|
2 kandydatki?? A co to ma być randka w ciemno?;/ Nie poszłabym z nim.
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
cao- lej na niego. co to za tekst w ogole ze on bedzie sobie wybierał..
faceci jednak nie są normalnie w wiekszosci
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
cao: to moze niech casting zorganizuje???? no wiesz.... ja bym sie tak fochnela ze hej.
|
|
#3324 |
|
Zadomowienie
|
nie potrafiłam mu powiedzieć jasno co i jak..bo mnie zatkało..
a potem wypytywał się o moja sukienkę o klasę ..eh.. jestem głupia
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale miłość robi swoje, z miłości się głupieje... |
|
|
|
|
|
#3326 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj jeszcze jestem trochę otępiała, ale jutro to nie wiem, co będzie. Cytat:
Cytat:
Pfff, ja bym napisała, że to nie ranking na randkę i żeby sobie szedł z tamtą. |
|||||
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
prawie sie pogodzilismy... chyba co nieco zrozumial... jutro mamy sie spotkac i pogadac.... napisal mi ze starsznie mnie kocha i ze tak nie moze... ale mi chyba gorzej... wczoraj jak wrocilam i rano wogole nie plakalam... a teraz rycze jak bobr... normalnie nie moge...
|
|
#3328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
melleczka- nerwy puscily po prostu, kumulowalas w sobie i wiesz... trzymam kciuki za jutro kochana, mam nadzieje ze Twoj TŻ ma swiadomosc jakie ma szczescie ze cie ma
Glowa do gory!
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam przecież jak się bawić to się bawić
oj weź.. ale akcję mieliście z policją ![]() Lucka ja się tak alko załatwiłam w listopadzie na imprezie u koleżanki, że o masakra... taka chora byłam, że myślałam, że wykituję... ale jakoś żyję jak widać.. ale wódki od tamtej pory nie piłam.. mam wstręt jeszcze ![]() melleczka Kochanie będzie dobrze! wyjaśnicie sobie wszystko, pogadacie i będzie ok
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

i jezdzij ostroznie

glowa do gory kochana, jutro pogadacie, wiesz TŻ pewnie jeszcze wczorajszy... trzymam kciuki!

dobranoc