|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Chyba przez gorączkę
![]() Zmykam - gardło i głowa dają mi coraz bardziej czadu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pójdę... Myślę, że to przez stres, bo pojawia się to zawsze przed lub po jakiejś stresogennej sytuacji...
Musi mi przepisać porządne dragi na to... Madziczko, jeśli nie wiesz co zrobić z pieniędzmi, wspomóż klepiącą biedę Pin up... To szczytny, szlachetny cel... |
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
mi znowu kaszel wraca. Codzienność mnie przytłacza. Zamiast za nową flaszką przyjdzie mi się rozejrzeć za wężem od prysznica i za przeproszeniem nowym kibelkiem.
|
#1024 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A ja się nadal czuję podle chociaż próbowałam zwalczyć kaca piwem miodowym, drzemką, mocną herbatą i gorącą kąpielą. Wszystko na nic. |
|
|
|
|
#1025 |
|
grozi wypollizowaniem
|
uwolnijcie mnie od próbek......
|
|
#1026 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1027 |
|
Nindżopesz
|
Ja bym chętnie capła Encens Flamboyant, Tea Leaves CdG, Vetiver Ambratto i Back to Black ale nie mam niczego, czego nie znasz
Chyba, że chcesz sobie cuś przypomnieć to najwyżej mogę zaproponować Patchouli 24, Botrytis, Encre Noire, BT, Bonfire, Fireplace, Burning Leaves, Nu EDP, Słonia i Avignon. Z tym, że nie mam za bardzo fiolek więc też lipa Mam co najwyżej jeden czy dwa czyste atomizery na odlewki...
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam oglądać Piękną i Bestię i aż mi się łezka w oku zakręciła...
Jak ja uwielbiam tę bajkę, teraz już się takich nie robi... A pamiętacie tę piękną piosenkę? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j5Cvq416zuQ
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
nie dość,że przeciekam, to jeszcze mnie ząb boli
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałam psuć atmosfery,ale od trzech dni boli mnie niby zdrowy ząb. Trzyma mnie alkohol i Ibuprom. Wiem,że mieszanka wybuchowa,ale niestety mamy dłuuugi weekend i lekarze są niedostępni na komórkę.Toż to chamstwo,żeby nie było dyżurów,chociaż na telefon,w przychodni. Przecież to ból nie do zniesienia...
Jestem rozgoryczona,bo w grudniu wydałam 1300zł.u dentysty,a on teraz nie odbiera telefonów. Szanuję jego prywatność,ale chyba można odebrać i się umówić np na jutro. W końcu inni prywaciarze pracuja w sobote,tylko nie mój dentysta Jutro jak zadzwonię powie,że nie ma przygotowanych narzędzi...Porażka... A ja cierpię...I mam już dość po dwóch ekstrakcjach i kanałówce Pieprzę go ![]() Wiem,że specjalizacja to czas i pieniądze,ale potem ci specjaliści zatracają się w swoich rządaniach. Myślą,że są bogami... A może są?
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-02 o 00:15 |
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto, Vesenko
![]() Niestety, tak jest... A jak spróbujesz zwrócić uwagę to się jeden z drugim obraża i do kogo innego wysyła... Ciężko znaleźć lekarza dla którego liczy się pacjent, a nie pieniądze... Dobranoc
|
|
|
|
#1032 | ||
|
Wiedźma
|
Zaspokojona się czuje, patrzcie ją...
Trzeba by Madzika nieco odzaspokoić, bo się z wypiekami spóźnia. ![]() Cytat:
Cytat:
W 2005 l'Artisan przegrał spór prawny o nazwę (Songes) z Annick Goutal i wycofał zapach. Rok później wrócili z nim na rynek, ale już w normalnym opakowaniu i pod nazwą L’Ete en Douce. To to samo. Polly, nasmarowałam Ci w profilu.
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nabyłam uzywke Lavender DK , a nie powinnam , bo wydatków mam więcej niz kasy . Ale nowa flaszka dobrze mi robi na przedłuzony stres ![]() Nie ma ktos luxnych 100 tysięcy. przydałyby mi sie .
|
|
#1034 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Hej witam w Nowym Roku
![]() mam nadzieję, że ten rok będzie dla nas wszystkich lepszy od poprzedniego. Sylwester w sumie udał się calkiem spontanicznie, grunt, że poza domem i w zupełnie innym towarzystwie. Hmm czas na postanowienia noworoczne??
|
#1035 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Witam w nowym roku
Upiekłam wczoraj Vesenkowe ciasto na maślance z wiśniami ![]() Trochę zmodyfikowałam przepis - zastąpiłam połowę mąki zwykłej mąką pełnoziarnistą + płatkami owsianymi (płatki owsiane dodaję ostatnio do prawie każdego ciasta, chyba się uzależniam..) Vesenko, jesteś genialna, ogromnaste dzięki za zgromadzenie tylu przepisów na błyskawiczne ciasta w jednym miejscu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, trzymam kciuki za szybkie zniknięcie bólu. --- Wiecie co, nigdy, przenigdy nie robiłam postanowień noworocznych. Może w tym roku czas zacząć? Co nieco przemyślałam, i.. Niniejszym postanawiam: 1) zadbać o siebie (może jakieś ABT czy cóś) 2) nie chować się w domu wymyślając mniej lub bardziej wiarygodne wytłumaczenia i pozbawiając się możliwości zabawy 3) zaprojektować wreszcie dziarkę którą wymyślam od półtora roku 4) zdecydować się na laserową depilację nieco-zbyt-włochatych łapek (tu mam mieszane uczucia....) 5) uszyć wreszcie gorset!!!! Za rok sprawdzę wynik procentowy. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- A dla wszystkich na złe chwile wklejam link do tzw. misheard lyrics: http://www.kissthisguy.com/ Próbka: Robert Palmer Addicted To Love Might as well face it, you're a dick with a glove.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-02 o 09:29 |
||
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym Cię uwolniła ale nie mam prawie nic niszowego na wymianę
![]() Cytat:
Edytko, Vesenko, trzymajcie się
|
|
#1037 |
|
BAN stały
|
wszystkiego pachnacego w Nowym Roku
![]() ja dziś w pracy,ale Sylwka i Nowy Rok mieliśmy wolne, trochę zaszaleliśmy
|
|
|
|
#1038 |
|
Rozeznanie
|
Witam.....moze ktoś ma jakiś kontakt do Edyty, bo wydaje mi się mocno że w gdyni jest Pogotowie dentystyczne....napisałam jej w pw.ale zanim bidulka otworzy.....
|
#1039 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Macie może jakieś typy ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry
|
||||
|
|
|
#1040 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ooo, dobre postanowienie - dopisuję do moich poza tym: * dokończyć urządzanie mieszkania * zdać CAE *rewolucja dot. życia osobistego - to w sumie najważniejsze * schudnąć - znowu ![]() * odwiedzić z dzieckiem i sobą specjalistów, zrobić badania kontrolne itp
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Ja już dawno zrezygnowałam z posiadania balsamów, kiedyś miałam całą kolekcję, ale używałam sporadycznie, bo jakoś mi się nie chciało albo zapominało.. Teraz mam tylko serum w sprayu + balsam (Tołpa, oba antycellulitowe) i.. serum zużyte do połowy, od paru miesięcy w ogóle nie ruszone, balsam nawet nie otwarty.. Więc nawet nie dopisuję do postanowień, po co mam sobie od razu na starcie psuć statystykę?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich bardzo ciepło w Nowym Roku
![]() Co do postanowień to ja sobie w tym roku postanowiłam nic nie postanawiać. W tym roku może jak nie będę mieć wyrzutów sumienia ze łamie postanowienia to będzie on lepszy.
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakiś tydzień temu przejrzałam ''moją kolekcję'', zostały tylko trzy, reszta wylądowała w koszu. Ale żeby była równowaga w przyrodzie zajrzałam do pewnego fajnego sklepiku netowego i kupiłam 4 nowe, obłędnie pachnące Mam zamiar używać i koniec..Tydzień juz mi się udaje, zobaczymy jak dalej będzie ![]() A jeszcze mnie motywuje, że skóra po tym jest taka gładziutka i delikatna, a ja się starzeję. Może uda mi się tyen paskudny proces spowolnić
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:hahaha :Cytat:
![]() Witam, witam Łumieram...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Postanowień noworocznych mam kilka, ale wszystkie kręcą się wokół jednego - diametralnie przewartościować i przewrócić do góry nogami swoje dotychczasowe życie. Trzymam kciuki za Was i za siebie ![]() Kameno, odżywiam się witamiami regularnie, choć przyznaję, że ostatnio zarzuciłam... Morfologię miałam robioną w końcu sierpnia czy we wrześniu i było ok... PS. Ja też poproszę gorset! |
|
|
|
#1048 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jakby ktoś miał to ja tez moge przygarnąć
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
I ja i ja! Wiem już nawet na co bym je wydała
![]() Edit: Piekę babeczkę Ze szczególną dedykacją dla Betty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-02 o 12:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

podjelas szybko decyzje 

Mam co najwyżej jeden czy dwa czyste atomizery na odlewki...

Jak ja uwielbiam tę bajkę, teraz już się takich nie robi...
Jutro jak zadzwonię powie,że nie ma przygotowanych narzędzi...