Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 10:51   #4111
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
Ja też nie, ogólnie nie lubię żadnych gazowanych napojów

J atk samo

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Nie agusiu, umaluje mnie znajoma kosmetyczka, żeby tymi swoimi profesjonalnymi kosmetykami zrobiła mi trwały,kryjący makijaż ale jednocześnie żeby nie wyglądał zbyt ciężko. A Ty sama się malujesz czy pod okiem fachowca?
no Górniak jest ładna ale w kozaczku (w porównaniu do artykułów pudelka) delikatnie ujeli, że za mocno się maluje. Jeszcze 10 lat temu była na prawdę świeża i delikatna no i sympatyczna a teraz za nią nie przepadam
Ja Góniakowej nie lubie, ogólnie, za całokształt.
Ja maluję się sama (chcę tylko kreskę na górnej powiece). Poszłabym do kosmetyczki, ale musiałąbym isć do niej 3 razy-przeszkoda są finanse, bo potrzebowałabym na to prawie 200 zł najprawdopodobniej. Mam utrwalacz, minerały, moze kupię jeszcze jakis podkład. Będę miałą przynajmneij pewność,ze nic mnie nei uczuli,a mama bardzo wrażliwą cerę. Pewnie gdybym miała kasę to poszłabym do kosmetyczki

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Kupiłam szampon Herbal Essences bez SLS, ale ma ALS (Ammonium Lauryl Sulfate) nie wiecie czy on jest dużo mniej szkodliwy niż SLS? Bo taki szampon by mi pasował, pieni się dobrze w przeciwieństwie do tych wszystkich bez SLS i może właśnie to by ograniczyło wypadanie jeśli jest ono spowodowane przez SLS...
A jaki to szampon? Niebieski?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:52   #4112
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Mnie na szczęście nic nie swędzi - za to bez problemu mogę potem włosy rozczesać i nie tracę ich niewiadomo ile w trakcie czesania... A pierwszy raz jak użyłam maseczki to trzymałam 5 minut, i potem to takie oklapnięte włosy miałam :P Pewnie mam za cienkie i wystarczy chwilka
u mnie tak prawie z każdym szamponem, więc nie jest to żaden minus joanny
A maskę trzymam od 15 minut do pół godziny - włosy tak fajnie się wtedy napiją i nic mi nie fruwa

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
U mnie już przed Sylwestrem napadało, wczoraj dosypało i jest fajnie
U mnie znów sypie - ja się średnio cieszę, bo mnie odśnieżanie chodnika czeka

a6w zrobione - teraz muszę ogarnąć trochę pokój i kuchnię - bałagan tak szybko się robi
Stary 2010-01-02, 10:52   #4113
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dzień dobry!! zdycham

Otako to Twoja parafia ma nawet stronę internetową? u mnie o wizycie duszpasterskiej ani widu ani słychu

Kruszyna nawet mnie nie denerwuj!!! Nie farbuj!!!!
Stary 2010-01-02, 10:53   #4114
19agusia91
Zakorzenienie

Ja mam ferie w tym roku stanowczo za szybko od 18 stycznia.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Idę robic szósteczkę, wstałam dopiewero jakieś 15 minut temu
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-02, 10:54   #4115
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanie, licze na wasze mądre glowy

wiem ze jak farbowalam wlosy (przez 2 czy 3 lata) to nie farbowalam odrostów tylko od razu na cale kladlam farbe i tyle. I po takim maratonie fryzjerka mi powiedziala ze jestem niepowazna ze wystarczy farbowac odrost a na cale wlosy np. raz na pol roku czy raz na rok jak juz kolor wyplowieje zeby go "pobudzic" ale raz na miesiac to przesada zeby cale farbowac, ze mam przefarbowane koncowki, ze nic dziwnego ze sie krusza bo tam jest wiecej farby niz wlosa.

i teraz tak mysle, czy latac co 2-3 miesiące do fryzjerki tylko na odrosty, a te zostawic w spokoju. czy np. co 2-3 miesiące farbowac szamponem koloryzującym.. on juz po takim czasie sie bedzie wyplukiwal i znow pofarbuje, wiec konce nie powinny byc przefarbowane. Chociaz mam juz go na glowie miesiac i nie zapowiada sie zeby sie zmyl. Jak myslicie?
Mi szkoda było kasy i włosów, więc najpierw farbowałam u fryzjerki, a potem taką farbą ze sklepu i myślę, że kolor się utrzyma - nie nakładałam na całość, tylko głównie na wierz i odrosty a i tak wyszedł kolor taki jaki chciałam. A jak szybko się zmyje, to znowu tak zrobię, bo jednak nie chcę niszczyć za bardzo włosów.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
A śnieg tez u nas nasypał.
Kurde w ogóle ta szkoła sie zaczyna, nic jescze nie umiem i zas ta codzienna gonitwa uczenie sie.
U mnie też śnieg :/ A mam tylko jedne buty.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
z tego co tu pisałas kreował sie ideał bez wad i dlatego tak to odebrałam

czy jest tu ktos kto zna sie na rozwodach?
Hm - ideał nie, ale raczej jako ktoś, z kim nadaję na podobnych falach. Rzadko się zdarza, żebyśmy trafili na kogoś takiego, z kim naprawdę dobrze się czujemy i chcemy spędzać czas non stop itd. Wyszło jak wyszło, nie jest mi żal już, bo wczoraj jeszcze gadaliśmy i zmieniłam zdanie o nim trochę, na gorsze, wobec czego... przebolałam. W końcu to tylko miesiąc, a tego kwiatu jest pół światu, nie ten to inny Długi czas byłam sama i było mi dobrze... Może teraz zrobię sobie sporą przerwę od tego wszystkiego. Nie lubię być sama, ale potrafię.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Taa, ja mam 5 sprawdzianów do zaliczenia, a ferie mam 15 lutego.
Ja ferie też mam gdzieś w połowie lutego :/ A wcześniej mnóstwo zaliczeń i sesja dwutygodniowa :/

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:57   #4116
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość

zastanawiałam się jaka jest różnica między octem jabłkowym i winnym jeśli chodzi o płukanki do włosów... mam winny i nie wiem, czy mogę go wykorzystać jako zamiennik
wydaje mi się, że nie ma różnicy

Oto cytat ze strony Handsome Man

Cytat:
Czysty ocet winny zamyka nabłonek włosa, stabilizuje kolor i dodaje blasku. Szampony, których jest bazą nie pienią się. Są idealne dla poprawy wyglądu rudych lub blond włosów. Ocet winny nie tylko nawilża włos, który jest strukturalnie osłabiony, suchy lub trudny, ale także wzmacnia włosy, które były poddane trwałej, koloryzowaniu, rozświetlaniu lub innym zabiegom. Pomaga także odzyskać naturalną równowagę Ph włosów. Produkty z octem od lat były wychwalane przez zielarzy i ekspertów od naturalnej pielęgnacji włosów jako cudowne lekarstwo na równoważenie i przywracanie żywotności włosom.
Połowę wczorajszego dnia spędziłam na oglądaniu Tvn Style i różnych programów muzycznych typu MTV i VIVA. DZiś będzie chyba powtórka z rozrywki Nudy...

Siedzę z olejem z pestek winogron na głowie, gdy go spłukam nałożę Kallosa Latte

Wcześniej rozmawiałyście o pielęgnacji cery- mi się udało ograniczyć trądzik w znaczny sposób, może za sprawą kosmetyków a może po prostu minęło to z wiekiem A moja pielęgnacja jest prosta, zastanawiam się czy nie powinnam czegoś dołączyć:
1. Myję twarz Babydreamem. Jeśli się maluję nakładam potem krem Babydream Extrasensitive- jest cudowny nawilża i przede wszystkim nie zapycha!
2. Wieczorem myję twarz żelem Garnier czysta skóra Active, zaraz po nim używam tego peelingu i istatnio trochę go przytrzymuję na twarzy- 1-2 min jako szybką maseczkę
3. Punktowo stosuję pastę Lassara

To chyba tyle. Dieta bez fast-foodów robi też swoje. Piję oczywiście zieloną herbatę, różne ziołowe herbatki na cerę, włosy i paznokcie, soki warzywne i ostatnio pokrzywę

Wyczaiłam w Rossmannie taką serię dla cery mieszanej i chyba kupię ten tonik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...-mieszanej.htm

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2010-01-02 o 10:58
asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:57   #4117
19agusia91
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...odej-skory.htm

miałyscie moze ten podkład? Kusi mnie
Hula Hop
440/5000 minut

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:58   #4118
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...odej-skory.htm

miałyscie moze ten podkład? Kusi mnie
Miałam, właśnie na studniówkę.
Niby dobry - ale po spróbowaniu minerałów, nigdy nie powrócę już do takich płynnych...

Stary 2010-01-02, 10:59   #4119
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!! zdycham

Otako to Twoja parafia ma nawet stronę internetową? u mnie o wizycie duszpasterskiej ani widu ani słychu
Ma, ma ale chyba wszystkie parafie w mieście mają
a wcześniej po prostu wrzucali karteczki do skrzynek na listy.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:00   #4120
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ferie też mam gdzieś w połowie lutego :/ A wcześniej mnóstwo zaliczeń i sesja dwutygodniowa :/
Ja sie ciesze ze mam tak ferie, bo nie chce miec tyle wolnego na raz. Potem bym sie męczyła zas do świąt.
A teraz zmęcze sie szkołą i za miesiac znowu wolne

Jak narazie włoski są ładnie wygładzone

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:00   #4121
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Hm - ideał nie, ale raczej jako ktoś, z kim nadaję na podobnych falach. Rzadko się zdarza, żebyśmy trafili na kogoś takiego, z kim naprawdę dobrze się czujemy i chcemy spędzać czas non stop itd. Wyszło jak wyszło, nie jest mi żal już, bo wczoraj jeszcze gadaliśmy i zmieniłam zdanie o nim trochę, na gorsze, wobec czego... przebolałam. W końcu to tylko miesiąc, a tego kwiatu jest pół światu, nie ten to inny Długi czas byłam sama i było mi dobrze... Może teraz zrobię sobie sporą przerwę od tego wszystkiego. Nie lubię być sama, ale potrafię.

jak pisalam odbierałam to inaczej, tylko na podstawie tego co pisalas o nim

co do pochyłego to ja o tym wiem czy tak jest czy nie, ale po dłuzszej znajomosci, bo na początku kazdy sie wybiela a jak minie czas, wypływa jak to jest

fajnie, ze masz takie podejscie jakie masz teraz

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 11:02   #4122
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Moja parafia też ma stronę internetową, wypisują co tydzień wszystkie ogłoszenia duszpasterskie .

4 dzień a6w już za mną
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:04   #4123
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Agusiu moja koleżanka "z ławki" go ma, owszem , matuje i długo się trzyma ale wg. mnie wygląda nienaturalnie

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

kurcze no to macie nowoczesne parafie!!! u nas ksiądz unałby to pewni za koniec świata. Jest strasznie konserwatywny i nie "na czasie"
Stary 2010-01-02, 11:05   #4124
motylek1007
Zakorzenienie

przypomniałyście mi ze tez mam kolędę w tym roku heh

[*] 11.09.2012
Stary 2010-01-02, 11:11   #4125
saming
Zakorzenienie

Cytat:
jak pisalam odbierałam to inaczej, tylko na podstawie tego co pisalas o nim

co do pochyłego to ja o tym wiem czy tak jest czy nie, ale po dłuzszej znajomosci, bo na początku kazdy sie wybiela a jak minie czas, wypływa jak to jest

fajnie, ze masz takie podejscie jakie masz teraz
Ahh, no każdy raczej się zachwyca jak pozna kogoś nowego, fajnego Nie lubię wybielania, staram się dostrzegać na początku wszystkie wady i analizuję i takie tam...

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Moja parafia też ma stronę internetową, wypisują co tydzień wszystkie ogłoszenia duszpasterskie .

4 dzień a6w już za mną
U mnie na wsi nie ma też strony, no ale w Warszawie to już jest
A ja stwierdziłam, że sobie kupię drążek i będę się katować ABS II

Stary 2010-01-02, 11:12   #4126
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

a ja w tym roku chyba "niechcący" nie będę uczestniczyła w wizycie duszpast. bo po pierwsze jak co roku wypadnie mi podczas zajęć w szkole a po drugie stary ksiądz jak zwykle będzie dogadywał kiedy się żenie bo mam już "kawalyra" i zawsze przy mnie w kościele siedzi

no chyba że drugi ksiądz będzie w tym roku u mnie
Stary 2010-01-02, 11:13   #4127
19agusia91
Zakorzenienie

Saming, ja właśnie minerały lubie za efekt i ,ze mam cerę ładniejsza, ale kurcze, raz się trzymają pięknie cały dzień, innym razem po 3 godzinach masakra na twarzy.. A jak spojrzałam na zdjęcia z sylwestra, robione z lampą, błysk jakbym smalcem się posmarowała A na żywo tego nie było. Boje się,że bedzie tak,że akuyrat w dzie studniwóki stwierdzą "dzis się nie trzymamy" i klapa :P Ten podkład ma jasne odcienie i pamiętasz może ile kosztował?

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Zastanawiam sie,czy formuła Intensive nie jest może dla mojej buzi za ciężka. Chociaż, krycie w sumie mogłoby być ciut lepsze.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-02, 11:14   #4128
kruszyna90
Rozeznanie

Ja z fluidow w koncu znalazlam swoj KWC, AA i dla mnie jest idealny. Lekki nie zapychajacy a jednoczesnie kryje. Ale ja fluid uzywam tylko jak mam wysyp. Czyli kilka dni w miesiacu przed okresem. Dla mnie to za sztuczne nakladanie drugiej twarzy. Ogolnie nie lubię sie malowac, bo sie czuje jak w masce. Jak nie ja. Poporstu sztucznie. Makijaż ograniczam do minimum, wiec wtedy kiedy trzeba, albo jakas okazja. A na codzien tylko korektor na wypryski, rzesy podkręce zalotką, balsam nivea na usta i jazda Dlatego moze w sumie troche uzalezniona od solarium, chodzę jakos 2 razy w miesiącu. Poprostu cera jest wtedy sama w sobie ladna i nie muszę nakladac fludidu, bo jest ladnie zarumieniona Moje kolezanki często uwazają to ze nie maluje się za niedbanie o siebie
Stary 2010-01-02, 11:16   #4129
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Saming, ja właśnie minerały lubie za efekt i ,ze mam cerę ładniejsza, ale kurcze, raz się trzymają pięknie cały dzień, innym razem po 3 godzinach masakra na twarzy.. A jak spojrzałam na zdjęcia z sylwestra, robione z lampą, błysk jakbym smalcem się posmarowała A na żywo tego nie było. Boje się,że bedzie tak,że akuyrat w dzie studniwóki stwierdzą "dzis się nie trzymamy" i klapa :P Ten podkład ma jasne odcienie i pamiętasz może ile kosztował?

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Zastanawiam sie,czy formuła Intensive nie jest może dla mojej buzi za ciężka. Chociaż, krycie w sumie mogłoby być ciut lepsze.
Hm, coś około 30zł zapłaciłam, nie pamiętam dobrze, bo to dawno temu było
Wiem, że był mało wydajny i na pewno się po nim świeciłam.

A co do minerałów - po intensive generalnie każdy się świeci, każdy się rzuca na to, bo niby mocne krycie, ale potem przechodzą na matte, albo możesz spróbować zmieszać intensive z matte. Poczytaj na wątku mineralnym, tam sporo sposobów na świecenie dziewczyny podają.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 11:16   #4130
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
moze to zabrzmi dziwnie, ale ja wiem, ze gdyby TZ mnie zostawił poradzę sobie sama, umiem zyc sama. Byc moze mam takie podejscie bo dłuuugo bylam sama, potem byl ktos, bez kogo absolutnie niewyobrazalam sobie zycia, ale mnie zostawil, co przypłacilam depresją i prawie studia zawaliłam ale z perspektywy czasu wiem ze wyszlam z tego silniejsza i teraz jestem pewna ze sobie poradze, jesli znowu zostałabym sama.
Kocham TZ, jest dla mnie najwazniejszy, jak wyjezdza na 2 dni to tesknie za nim, czegos mi brak, ale nie jestem uzależniona od niego. Mozliwe ze dzieki takiemu podejsciu nie przezywam tak naszych kłotni i nie wpadlam wtedy w dolek

nauczylam sie ze nie ma w zyciu nic pewnego i WSZYSTKO moze sie zdarzyc, a ja sobie zawsze poradze z nim czy bez niego

tysiące razy to robilam mmmmmmmmmmmmmmmm

mapa super, czy jest juz zakonczona? moznaby ja wkleic do 1 postu nowej częsci

u mnie tez.....a bylam rano w zoologu w poszukiwaniu DOBREGO i ŁADNEGO siana - nie udalo sie

czy jest tu ktos kto zna sie na rozwodach?
Widzisz, jesteś silniejsza ode mnie
Motylku to gdzie chcesz być przypisana na naszej mapce?

Cytat:
A jaki to szampon? Niebieski?
Niebieski też nie ma SLS ale ja mam czerwony, w Polsce tej serii jeszcze nie ma, coś z maliną i jedwabiem

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:20   #4131
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość

Wcześniej rozmawiałyście o pielęgnacji cery- mi się udało ograniczyć trądzik w znaczny sposób, może za sprawą kosmetyków a może po prostu minęło to z wiekiem A moja pielęgnacja jest prosta, zastanawiam się czy nie powinnam czegoś dołączyć:
1. Myję twarz Babydreamem. Jeśli się maluję nakładam potem krem Babydream Extrasensitive- jest cudowny nawilża i przede wszystkim nie zapycha!
2. Wieczorem myję twarz żelem Garnier czysta skóra Active, zaraz po nim używam tego peelingu i istatnio trochę go przytrzymuję na twarzy- 1-2 min jako szybką maseczkę
3. Punktowo stosuję pastę Lassara
A możesz podać linka do KWC do tego kremu Babydream? Ja miałam taki niebieski w słoiczku, ale niestety mnie zapychał. Nawet po Humektanie wyskakiwały mi grudki na czole. Ale udało mi się ograniczyć przetłuszczanie skóry, używam żelu Ziai Tin Tin, toniku Ziai aloesowego i Humektanu (tylko nie na czoło) i Clindacne. Skóra się przetłuszcza zbyt mocno, ale nadal trochę świeci, chociaż i tak już mniej .
Chyba kupię tę pastę Lassara, moze będzie lepsza od Tormentiolu.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:20   #4132
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Motylku to gdzie chcesz być przypisana na naszej mapce?

wpisz mnie na Szamotuły, taka miejscowosc niedaleko Poznania, widzialam ze jest na mapce

[*] 11.09.2012
Stary 2010-01-02, 11:22   #4133
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

kruszynko mogę prosić o link do KKWC jeśli tego podkładu AA?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 11:23   #4134
19agusia91
Zakorzenienie

saming, mam ejscze 2 tygodnie, kolejnego opakowania minerałów na razie nie kupię. Potestuję i zobaczymy co będzie Czytałam i wydawało mi sie,ze zapanuje nad świeceniem i są dni, kiedy buzia jest matowa a czasami, wstyd i porażka
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-02, 11:24   #4135
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość

Chyba po raz pierwszy chociaż w części docenię to, że u mnie chodzi w 2-gi dzień świąt
U nas zawsze późno chodzi, u Tż jeszcze nie był i u większości koleżanek też

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

Mi zostało rzepki na jedno może dwa użycia (nie chce się skończyć ) - jutro wetrę a później neril
Ja mam jeszcze ponad połowę, chyba jak zuzyję rzepkę zainwestuję w Neril albo Seboradin
Jestem ciekawa czy są równie skuteczne jak rzepka Joanny

Cytat:

Jak znajdę dzisiaj wcierkę z rzepki to też sobie zaaplikuję
Ale póki co, szampon Rzepa z Joanny - najlepiej działa na moje włosy, i jeszcze Babydream. A maseczka Miód i cytryna - jak nałożę na 30 sekund i spłuczę to też daje efekty
Ten szampon też mnie kusi ale na razie mam sporo szamponów i chciałabym je wykończyć i koniecznie muszę wypróbować Seboradin regenerujący, Rzepowy z Joanny będzie następny w kolejce

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:24   #4136
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry
w końcu mam dzień wolny wczoraj sie troche natyrałam, od mopa mam pęcherze i wszytskie fotele i stoliki musiałam z pomieszczenia jednego wytaszczyć i poukładać.. sama!

zaraz musze iść zrobić pranie, potem coś posprzątać, pouczyć kuzyna z matematyki a wieczorem do kina

ale żeście stron nadukały

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:33   #4137
kruszyna90
Rozeznanie

Cytat:
kruszynko mogę prosić o link do KKWC jeśli tego podkładu AA?
rozświetlający - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...wietlajacy.htm

kryjący - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...-mieszanej.htm

ja mam ten drugi, ale jak mi sie skonczy kupie ten pierwszy, na wypróbowanie . Ale co do krycia, ladnie matuje ale gdy masz pryszcza, dużego czerwonego to sobie z nim nie poradzi. Dlatego ja zawsze na takie niespodzianki mam korektor z Manhattan (nie ma na kwc) i razem jest super. Aczkolwiek jesli ktos ma trądzik typowy z bliznami czy tam grudkami to będzie za slaby.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 11:34   #4138
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Na jaki film idziesz? Ja byłam ostatnio na Sherlocku Holmsie, super był, polecam. Tylko nie czaję czemu reklamują w TV, że od 15 stycznia dopiero w kinach
Stary 2010-01-02, 11:37   #4139
kruszyna90
Rozeznanie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...onglasting.htm - mam ten, świetnie matuje. Ale uzywam go wlasnie na wyjścia gdy musze mieć pewnosc ze przez cala noc mi sie bedzie trzymal. A na codzien nie potrzebny mi taki mocno matujący. Wazne zeby trafic w idealny kolor. Bo jak nie to efekt maski gwarantowany, ale zakrywa wszystko.
Stary 2010-01-02, 11:39   #4140
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
wpisz mnie na Szamotuły, taka miejscowosc niedaleko Poznania, widzialam ze jest na mapce
No właśnie nie wiedziałam czy chcesz żeby do Szamotuł(ów?) Cię przypiąć, czy do Poznania

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości