|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Wstałam dziś wcześniej, Tż kochany kawusie zrobił i śniadanko
![]() ![]() ![]() U nas biało ![]() ![]() Życzę wszystkim miłego dnia!! ![]() ![]() Ciekawe co z Meg - mam nadzieję ze wstrętny ząb jej Sylwestra nie popsuł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
hej u mnie też biało i właśnie z tatą rozmawiałam że jutro zrobimy kulig
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
hej hej!
jeju, ja za 2 i pół godziny do pracy muszę iść ![]() Sonek ciężką decyzję miałaś do podjęcia, ale jeśli Ty uważasz ją za słuszną i że tak miało być niech będzie. nie wiemy dokładnie co się działo u Ciebie, co przeważyło to szalę goryczy. Życzę Ci dużo szczęścia! a to my przed wyjściem na zabawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki...obudzialam sie z bolem glowy i gardla,ale M. mi napisal takiego smsa,ze to wszystko mam w d...i mysle tylko o Nim
![]() kaska zgadzam sie z tobą w 100 procentach ![]() dotta udanych zakupow ![]() butterfly my date tez od poczatku mielsimy jak tylko o slubie byla mowa ![]() ![]() niunia ladnie ![]() a ja ide jesc...i dzis nigdzie nie wychodze, zeby nie przedobrzyc tego przeziebienia.buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
u nas data była wybrana po 3 miesiącach związku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u nas następny 17.04 wypada w 2021 roku ![]() właśnie dostałąm sms od P. że nie wie po co dzisiaj w firmie pracują skoro mają taką kaszaniastą bazę danych ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Lena
|
u mnie też nikt sie nie zainteresował pierścionkiem..
![]() ![]() ale ważne ż epierścionrek ma mi sie podobać a nie innym... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Ja teraz tak za bardzo czasu na wizaż nie mam,bo przygotowania idą pełną parą ![]() Wszystkiego naj,naj,najlepsiejszego-zdrówka,szczęścia i miłośći ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
dokładnie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
u mnie to różnie teściowa chyba nawet nie widziała pierścionka chyba, że jakoś przypadkiem
![]() ![]() ![]() ![]()
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja teściowa pierścionek zobaczyła jak jej oznajmiliśmy, ze się zaręczyliśmy. wcześniej gdyby zobaczyła to mogłaby się wygadać :P mamie pokazałam w domu jak przyszliśmy, ale oficjalnie zobaczyli gdy Adam im powiedział, że się zaręczyliśmy i spytał się o ich zgodę. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
chyba tego, że jego dziecko czyli P. jest już dorosłe i chce zakładać swoją rodzinę
![]() ![]() ![]()
#403 |
Zakorzenienie
|
U mnie cala rodzina chciala zobaczyc hehe;p a rodzice M. nie bo pewnie sam im pokazal jak kupil na poczatku grudnia
![]() ![]() ciesze sie, ze wszyscy jakos pozytywnie sa nastawieni i do zareczyn i do slubu ![]() pisze z laptopa ![]() ![]() koncze rozdzial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
najlepsze było to, że P. mama myślała, że nie będzie wesela
![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lusesita23 kończysz rozdział pracy?Jak to zrobiłaś?Ja nie mogę nic się zmotywować kompletnie ![]() ![]() Ale może cokolwiek się uda naskrobać przez ten weekend...oby...buziaczki dziewczynki i miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
no nic powoli zbieram się do pracy,
miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
no skoro tutaj taki spokój to ja odpalam simsy
do później ![]()
#408 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak ten program ? Jeszcze raz gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tak miałam, ale wiem czemu @ się pojawił... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;16187593]hej moim jednym z postanowień noworocznych jest częściej z wami pisać My dziś z Tż zrobiliśmy też małe podsumowanie co już mamy i ile nas to wyniesie a więc uwaga chwalę się - kamerzysta plus fotograf (2,5 tyś) - sala (około 2 tyś) - zespół ( 4 tyś) - kucharka ( 0 tyś ) - no i przyznam się wam do czegoś była okazja i nasi rodzice kupili już 200 sztuk wódki Finlandii + 24 sztuki gorzkiej żołądkowej na bramy i dla obsługi i teraz pół roku odpoczywamy a później załatwiamy całą resztę i coś jeszcze do ślubu tak jak bambusiek zostało tylko niecałe 1 rok i 4 miesiące[/QUOTE] Super, oby się udało ![]() To co najważniejsze już macie ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;16191011]lusesita widzę że ty też jesteś tegorocznym licencjatem i jak Ci idzie pisanie pracy?? tak w ogóle to masz stary system pisania czy nowy? tzn. piszesz jedna pracę czy 5 ale krótszych, bo ja piszę te 5 jedną napisałam w tamtym roku, jedną oddałam przed świętami, jedną właśnie kończę no i jeszcze dwie mi zostały do napisania [/QUOTE] 5 prac ? czego to jeszcze nie wymyślą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia przy pisaniu pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokładnie tak! Cytat:
![]() Cytat:
Miłego ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
madziares ciezko bylo,ale musialam w koncu zaczac...a jak zaczniesz to juz z gorki
![]() ![]() ![]() aaaa no i T'ai mnie motywowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U mnie rodzina była zachwycona zaręczynami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kaśka ty maniaczka simsów jesteś ![]() ![]()
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim Hecate wszystkiego dobrego z okazji urodzin
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój to wszystkie baby przymierzały ![]() ![]() ![]() ............ A u mnie dziś podłączania kabli ciąg dalszy ![]() ![]() Na 17 leziemy na te urodziny ![]() ![]() Wczoraj był wieczór u P, milutko ![]() ![]() Rano odebrałam telefon, szybko naprawili ![]() Teraz zmykam bo mama podgrzewa leczo ![]() A i ja też już maniaczka Simsów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
O żesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Skonczylam!!!!!!!!! Napisalam!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() znaczy sie pierwszy rozdzial, nie cala prace;p no to teraz do prmotora i czekam na opr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Lena
|
Hecate- wszystkiego naj naj naj lepszego....
![]() ............... ja mojego pierścionka nie dałam nikomu przymierzać... ![]() ![]() ale jakby co to ja przesądna nie jestem... ![]() ................. teraz buszuję po necie za jakąs zdobyczą książkową i czytam recenzje... w poniedziałek jak pojadę do pracy to zahaczę o księgarnie... może coś do tej pory wybiorę... ![]() ................ Lusi.. gratuluję... to czekamy na relacje od promotora..
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-02 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
ale ja swojego tez nie daje przymierzac;p sis m. chciala zobaczyc jak sie prezntuje na moim palcu
![]() Mustique dzieki ![]() ![]() Hecate wsiego najlepszejszego!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- a ja w necie czapki-uszatki szukalam,ale takiej jak ja chce to nie ma...skonczy sie, ze w H&M kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Lena
|
jak ja sobie przypomnę perypetie z promotorkiem moim... na żywo widziałam go tylko dwa razy... raz jak go prosiłam czy będzie promotorem, z drugi raz na obronie...
![]() ![]() nie pwoeim że było źle.. nawyższa ocena za napisanie, za obronę też wysoka... ![]()
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ........ a mój tato od wczoraj jakiś dzień dobroci czy co ![]() mówi że jeszcze w tym roku mamy brać kredyt i mieszkanie kupować a on pomoże ![]() i nie wiem co myśleć, bo ja mam jak zwykle milion obaw, trzeba to porządnie przedyskutować a i czym prędzej pracy muszę szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
witajcie moje drogie jakoś dawno mnie już nie było...
![]() ![]() TŻ na siłowni ćwiczy za ścianą.. ![]() a ja przeglądam oferty pracy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Lena
|
Tai- to
![]() ![]() my też w tym roku za jakimś kredytem sie rozglądniemy, bo chcemy wkońcu zacząć ten domek... nie wiem ile i gdzie.. ale to teżet sie bedzie w to bawił... Kasiulenkovo- szukasz pracę?? ![]()
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hecate Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.