|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
nio teraz już wszyscy odetchnęliśmy, bo mała urodziła się sina i 1,5 godzinky leżała pod tlenem.. no i trafiły z mamusia na oddział patologii i muszą zostać aż do środy, bo mała dostaje antybiotyk, ale lekarz powiedział, że będzie ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() wiecie co, że dzwonił do mnie wczoraj ktoś z Hiszpanii (nr telefonu Hiszpański) i tż mówi że to Ci słynni naciągacze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wymiotłam o północy, gdy Tż mnie przytulił, zamiast złożyć mu życzenia rozpłakałam się ![]() Niby w 2009 się zaręczyliśmy, znalazłam pierwszą w życiu pracę, ale jakoś negatywów było dużo, dużo więcej ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1564 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gdybym sama sobie przyklejała, to pewnie jedne kępki by były nad linią rzęs, a drugie pod ![]() ![]() Zaraz się zabiorę za odklejanie. Wgooglałam sobie jak to zrobić i tam napisali, żeby nie ciągnąć, bo można sobie rzęsy powyrywać. Trzeba przyłożyć mokrą myjkę (ja spróbuję wacik) i poczekać aż klej odpuści ![]() Aż mi przykro, że muszę te rzęsy odkleić, bo TŻcik mi co chwilę mówi, że ślicznie wyglądam ![]() Już wyszukałam w KWC odpowiednie kępki rzęs i teraz będę na nie polować w drogeriach. A jak w drogeriach nie dostanę to zamówię na all. Niby taka mała pierdołka a naprawdę potrafi znacząco zmienić wygląd oczu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
BAN stały
|
Toska,teraz ten rok musi być lepszey od poprzedniego.
![]() Cant,gratulacje ciociu. ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- A już jutro nasza monikadavida wychodzi za mąż,jako pierwsza z PM-ek 2010. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-01 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
wiecie co, jak mi czas leci ![]() ps. dobranoc! bo chyba wszystkie śpicie ![]()
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-01-01 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jest plus takiej daty - zawsze ma sie fajerwerki na urodziny ![]() ![]() ja nie ![]() ![]() ![]() w poniedzialek bedzie premiera naszej slubnej stronki ![]() ![]() ![]() a jutro jedziemy na wyprzedaze i bedziemy m.in. szukac garniaka do slubu ![]() ![]() ![]() i moze wreszcie sukienki beda na wyprzedazy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po przyjeździe z imprezy Sylwestrowej spaliśmy z TZ prawie dwie godzinki, pewnie dlatego nie jestem teraz śpiąca ... Hm... żeby mój TZ chciał już mierzyć garnitury .. ale on uważa, że na wszystko ma jeszcze czas .. a czas ucieka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moj TZ wlasnie przeciwnie - wrecz mnie pogania zebym juz suknie kupila ![]() a rodzice sie dzis pytali czy zaproszenia wybrane (i dlaczego nie wybrane ![]() ![]() hehe a moja siostra to w ogole prawie zapomniala o naszym slubie (ze to akurat tego i tego dnia) i o malo sobie wtedy wakacji nie zorganizowala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Can't gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Martoolka masz sliczne oczy. I naprawdę super umalowane i te rzęsy.... Mrrr ![]() ![]() Monikadavida życzę ci aby ten dzień była taki jak sobie wymarzyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh wracam do pisania mgr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do garniturów tżtowi nastęny jest za mały. Na styk normalnie ma. Znowu przytył-ale jemu to tylko an dobre wyjdzie. No i nic nie widać żeby przytył tylko garnitury mu trzeba często nowe kupować: ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-01-02 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobra, wylaczam lapka i biore sie za ksiazke ![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też wyłaczam komputer, bo zamaist pisac buszuje po necie ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
ja też idę spać bo się zasiedziałam na necie
![]() jutro będę robić projekt bo P. do pracy na 10:00 idzie, ale miał wybór: albo między świętam iść, albo jutro więc wybrał mniejsze zło ![]() dobranoc ![]() a już dziś pierwsza PM 2010 ślubuje ![]()
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale też już się chyba położę .. obym szybko usnęła ... ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-02 o 00:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Dopiero dziś tu po Sylwku dotarłam ![]() ![]() Impreza sylwestrowa bardzo udana ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz niestety idę się wziąc do nauki bow poniedziałek koło :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Gosia-spontaniczne imprezki są najfajniejsze
![]() Dzień Dobry wszystkim, w sumie nie wiem czy dobry bo nadal czuje się nijak ![]() Dziewczyny czy któraś z Was sprzedawała kiedyś coś na allegro? Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić czy nie ![]()
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to jaki to jest makijaż ten smokey? toska bedzie dobrze ![]() Can't gratuluję maleństwa, co prawda jeszcze nie Wasze, ale co tam. monikadavida wychodzi dzisiaj za mąż, ale fajnie ![]() ![]() Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-01-02 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja nadal nie mogę uwierzyć, że pierwsza PM 2010 wychodzi za mąż ![]() ![]() P. już w pracy i tak do 18:00 wróci pewnie ok 20:00 albo później bo jego mama i siostra pojechały na zakupy ![]()
#1579 |
Konto usunięte
|
My zaraz jedziemy w końcu sobie kupić porządną pościel
![]() Za oknem sypie.... W tym roku polubiłam śnieg, ale mam nadzieję, że do jutra się unormuje sytuacja na drogach, bo wracamy do Wrocławia. I się zaczną kolokwia od poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bolą mnie plecy i bardzo mnie to martwi ![]() Ciekawe jak się teraz czuje dzisiejsza PMka ![]()
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj przeglądałam kilka części wątku 2010
![]()
#1582 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() martoolka mam nadzieję że odzyskasz dokumenty ![]() ![]() napiszesz mi na PW gdzie byłaś u kosmetycznki?? ja w tym roku nie mam jakichś tam wielkich postanowień, tylko tyle że będę się starać być szczęśliwa jak do tej pory i mniej się wszytskich przejmowac ![]() samoa może za bardzo nadwyrężyłaś kregosłup?? mnie co jakiś czas też pobolewa, co prawda nie tak jak 2 lata temu, bo to było masakryczne.. najlepiej zgłoś się do lekarza ![]() kaśka nie łam się ![]() ![]() ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-02 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Idę, miłego dnia dziewczyny.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia doczekasz się ![]() monikadavvida
gratuluję nasza pierwsza PM 2010r. ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-02 o 10:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
Heh właśnie popatrzyłam tak po naszym kalendarzu i zauważyłam że wbrew pozorom najbardziej obleganą datą nie jest żadna sierpniowa ani czerwcowa tylko 22 maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
BAN stały
|
MonikoDawida,dziś jest twój wielki dzień i jako pierwsza z PM-EK 2010 wychodzisz za mąż i z tej okazji życze Wam:
Niech ten cudowny dzień
na zawsze zostanie w Waszej pamięci jako najszczęśliwsza chwila a miłość, radość i szczęście niech towarzyszą przez całe Wasze WSPÓLNE ŻYCIE... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ŻYCZĄ MADMUAZELLE I JEJ PRZYSZŁY MĄŻ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale tylko o 1 osobę więcej, niż 7 sierpnia
![]() ![]() styczeń = 1 luty = 2 marzec = 0 kwiecień = 17 maj = 51 czerwiec = 37 lipiec = 23 sierpień = 53 wrzesień = 21 październik = 10 listopad = 0 grudzień =0
#1588 |
Zakorzenienie
|
ale super, wychodzi 17 kwietnia
![]() ![]() ![]() Chilanes jak się robiło tego emotka z tabliczką bo zapomniała ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak pójdę do niej w przyszłym tygodniu, to zapytam, cy to ta firma, bo chyba sobie takie kupię. Dziś rano wytuszowałam rzęsy, chociaż nie maluję ich codziennie, ale po odklejeniu tych sztucznych jakoś i tak łyso było ![]() Cytat:
![]() Noszę soczewki, ale nie kolorowe, tylko takie zwykłe, bo mam wadę wzroku. Co do tych dokumentów, to już powoli tracę nadzieję ![]() ![]() ![]() Zaraz wysyłam pw odnośnie kosmetyczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.