2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-01, 21:01   #1561
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Can't gratulacje i zdrówka nowej obywatelce świata
nio teraz już wszyscy odetchnęliśmy, bo mała urodziła się sina i 1,5 godzinky leżała pod tlenem.. no i trafiły z mamusia na oddział patologii i muszą zostać aż do środy, bo mała dostaje antybiotyk, ale lekarz powiedział, że będzie ok mała bardzo chciała przyjśc na świat jeszcze w starym roku hehe
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 21:10   #1562
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
nio teraz już wszyscy odetchnęliśmy, bo mała urodziła się sina i 1,5 godzinky leżała pod tlenem.. no i trafiły z mamusia na oddział patologii i muszą zostać aż do środy, bo mała dostaje antybiotyk, ale lekarz powiedział, że będzie ok mała bardzo chciała przyjśc na świat jeszcze w starym roku hehe
to ze mną moja mum też takie cuda miała, 3 m-ce przed terminem się urodziłam, oj ciekawska świata byłam
wiecie co, że dzwonił do mnie wczoraj ktoś z Hiszpanii (nr telefonu Hiszpański) i tż mówi że to Ci słynni naciągacze dobrze, ze nie odebrałam, bo miałabym asta la vista na koncie w telefonie.. :|

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 21:15   #1563
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Poza tym cieszę się że skończył się 2009rok bo był dziwny
Wogóle nic mnie ostatnio nie cieszy ehh.
Ja też się cieszę, że poprzedni rok już za mną i oby każdy następny był lepszy

Wymiotłam o północy, gdy Tż mnie przytulił, zamiast złożyć mu życzenia rozpłakałam się

Niby w 2009 się zaręczyliśmy, znalazłam pierwszą w życiu pracę, ale jakoś negatywów było dużo, dużo więcej. Obyśmy mieli najgorszy rok już za sobą

Cytat:
witajcie w Nowym Roku

u nas sie bardzo dużo ostatnio działo przez te kilka dni.. wczoraj przyszła na świat sliczna dziewczynka i znów zostałam przybraną ciocią u sis TZtabardzo fajne zakończenie roku i pamietliwa data
Witaj i serdeczne gratulacje
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 22:19   #1564
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Martoolka87 bardzo ładne oczka, cień wcale nie był za ciemny, ale jak chcesz jaśniejszy to pewnie też będzie pasował, i naprawdę w ogóle nie widać, że to sztuczne rzęsy... szok. Ładny kolor oczu masz.
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ale masz duuuuuże oczyJak ładnie masz te rzęsy naklejone, jakos tak równo z linią rzęs a u mnie w instrukcji byloo napisane, żeby nakleić nad rzęsami a nie na nich, więc nakleiłam jakieś 2-3 mm powyżej. Tzn. WIĘC to za dużo powiedziane, bo naklejałam na oślep

absolutnie nie, ja to bym Cię nawet w ciemniejszych widziała ale to pewnie przez moją awersję od jasnych cieni
Dzięki Skoro mówicie, że nie są za ciemne to możliwe, że pozostanę przy tej kolorystyce
Gdybym sama sobie przyklejała, to pewnie jedne kępki by były nad linią rzęs, a drugie pod Podpytałam kosmetyczkę jak to trzeba przyklejać, to mi powiedziała, że częściowo do skóry, a częściowo do naturalnych rzęs
Zaraz się zabiorę za odklejanie. Wgooglałam sobie jak to zrobić i tam napisali, żeby nie ciągnąć, bo można sobie rzęsy powyrywać. Trzeba przyłożyć mokrą myjkę (ja spróbuję wacik) i poczekać aż klej odpuści
Aż mi przykro, że muszę te rzęsy odkleić, bo TŻcik mi co chwilę mówi, że ślicznie wyglądam
Już wyszukałam w KWC odpowiednie kępki rzęs i teraz będę na nie polować w drogeriach. A jak w drogeriach nie dostanę to zamówię na all. Niby taka mała pierdołka a naprawdę potrafi znacząco zmienić wygląd oczu

Cytat:
u nas sie bardzo dużo ostatnio działo przez te kilka dni.. wczoraj przyszła na świat sliczna dziewczynka i znów zostałam przybraną ciocią u sis TZtabardzo fajne zakończenie roku i pamietliwa data
gratulacje
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 22:22   #1565
madmuazelle
BAN stały

Toska,teraz ten rok musi być lepszey od poprzedniego.
Cant,gratulacje ciociu. Biedne maleństwo,ale dobrze że jest ok.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

A już jutro nasza monikadavida wychodzi za mąż,jako pierwsza z PM-ek 2010. Ciekawe co tam u niej?? Jak przygotowania,czy jest choć troszke poddenerwowana. itp

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-01 o 22:25
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 22:28   #1566
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
już jutro nasza monikadavida wychodzi za mąż,jako pierwsza z PM-ek 2010. Ciekawe co tam u niej?? Jak przygotowania,czy jest choć troszke poddenerwowana. itp
właśnie też o niej myślałam..
wiecie co, jak mi czas leci

ps. dobranoc! bo chyba wszystkie śpicie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-01-01 o 23:07
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 23:31   #1567
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy do ślubu nie powinnam mieć nałożonych jaśniejszych cieni. Co o tym myślicie?
zalezy jak Ty sie lepiej czujesz ja ogolnie preferuje ciemniejsze makijaze i do slubu bedzie smokey

Cytat:
Polecam wybrać się do kina na Avatar-zrobił na mnie duże wrażenie i bardzoooooo mi sie podobał, chociaż nie jestem fanką since fiction, ale ten film był piękny
my sie wybieramy w nastepny weekend, bo wczesniej nie mamy czasu, ale o dziwo nawet na nastepny weekend juz jest full rezerwacji. niedawno bylo dokladnie tak samo z 2012 czyzby narod pokochal kino? czy tylko efekty specjalne

Cytat:
heh moj dziadek sie urodzil 31 grudnia i jakims cudem w niektorych papierach mial date urodzenia 31 grudnia, a w niektorych 1 stycznia roku nastepnego
jest plus takiej daty - zawsze ma sie fajerwerki na urodziny choc o wynajeciu lokalu na imprezke raczej mozna zapomniec - no chyba, ze ma sie nadmiar $

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ps. dobranoc! bo chyba wszystkie śpicie
ja nie wlasnie wrocilam do domu sie troche zasiedzielismy z TZcikiem
w poniedzialek bedzie premiera naszej slubnej stronki dzis jeszcze dopracowalismy razem pare rzeczy w poniedzialek wykupimy miejsce na serwerze na rok i wszystko wgramy

a jutro jedziemy na wyprzedaze i bedziemy m.in. szukac garniaka do slubu moze juz cos nawet kupimy TZ juz chce miec to z glowy, wiec niech mu bedzie
i moze wreszcie sukienki beda na wyprzedazy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 23:50   #1568
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ja nie wlasnie wrocilam do domu sie troche zasiedzielismy z TZcikiem
w poniedzialek bedzie premiera naszej slubnej stronki dzis jeszcze dopracowalismy razem pare rzeczy w poniedzialek wykupimy miejsce na serwerze na rok i wszystko wgramy

a jutro jedziemy na wyprzedaze i bedziemy m.in. szukac garniaka do slubu moze juz cos nawet kupimy TZ juz chce miec to z glowy, wiec niech mu bedzie
i moze wreszcie sukienki beda na wyprzedazy
No ja też jeszcze nie Próbowałam, ale nie mogę usnąć, tylko przewracam się z boku na bok
Po przyjeździe z imprezy Sylwestrowej spaliśmy z TZ prawie dwie godzinki, pewnie dlatego nie jestem teraz śpiąca ...

Hm... żeby mój TZ chciał już mierzyć garnitury .. ale on uważa, że na wszystko ma jeszcze czas .. a czas ucieka Muszę mu uświadomić chyba, że pora zacząć się rozglądać ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:04   #1569
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No ja też jeszcze nie Próbowałam, ale nie mogę usnąć, tylko przewracam się z boku na bok
Po przyjeździe z imprezy Sylwestrowej spaliśmy z TZ prawie dwie godzinki, pewnie dlatego nie jestem teraz śpiąca ...

Hm... żeby mój TZ chciał już mierzyć garnitury .. ale on uważa, że na wszystko ma jeszcze czas .. a czas ucieka Muszę mu uświadomić chyba, że pora zacząć się rozglądać ....
mi tez sie cos spac nie chce pospalismy jeszcze troche u kolezanki po imprezie, potem troche po obiadku i teraz sa tego skutki trzeba sie bedzie jakos zmusic bo jak ja sie przyzwyczaje do tak poznego chodzenia spac to sie potem odzwyczaic nie moge i jest bol jak pewnego dnia trzeba na 8 na uczelnie leciec...

moj TZ wlasnie przeciwnie - wrecz mnie pogania zebym juz suknie kupila
a rodzice sie dzis pytali czy zaproszenia wybrane (i dlaczego nie wybrane ) i czemu tak pozno chcemy rozdawac (ze niby wielkanoc to pozno )

hehe a moja siostra to w ogole prawie zapomniala o naszym slubie (ze to akurat tego i tego dnia) i o malo sobie wtedy wakacji nie zorganizowala ale na szczescie w pore jej sie przypomnialo w ogole super plany maja leca na 2 tygodnie na Islandie, wynajmuja samochod, jezdza i zwiedzaja a tam gejzery, lodowiec, wodospady itd.
Stary 2010-01-02, 00:05   #1570
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Can't gratulacje Ja już nie mogę się doczekac kiedy zobaczę mojego chrzesniaczka W środe ma imieniny i planuję jechać Ale neiw iem czy to wypada, wprawdzie kuzynka kazała mi przyjechać od razu jak wyjda ze szpitala ale pewnie ma nalot gości. A z drugiej strony jak kazała przyjechać to chyba mogę. Ehh ja to zawsze mam jakies problemy

Martoolka masz sliczne oczy. I naprawdę super umalowane i te rzęsy.... MrrrTeż takie chcę. moje są długie ale strasznie proste i nawet zalotka im nie pomaga

Monikadavida życzę ci aby ten dzień była taki jak sobie wymarzyłaś:

Ehh wracam do pisania mgrDzisiaj cały dzień praktycznie przespałam-taki ze mnie spioch no i teraz nie moge usnąć Ale ma to swoje plusy Mogę pisać mgr A w nocy najlepiej się pisze bo cisza i spokój, nikt nie łazi i nie przeszkadza-oprócz wizazu

A co do garniturów tżtowi nastęny jest za mały. Na styk normalnie ma. Znowu przytył-ale jemu to tylko an dobre wyjdzie. No i nic nie widać żeby przytył tylko garnitury mu trzeba często nowe kupować:

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-01-02 o 00:09
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:20   #1571
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A co do garniturów tżtowi nastęny jest za mały. Na styk normalnie ma. Znowu przytył-ale jemu to tylko an dobre wyjdzie. No i nic nie widać żeby przytył tylko garnitury mu trzeba często nowe kupować:
to moj TZ teraz juz ma zamiar sie pilnowac dobil 90-ki, jest zadowolony, ale wiecej tyc nie chce teraz tylko na silowni pakuje z reszta pomimo 7 dodatkowych kg w ostatnim czasie jego garnitury nadal sa na niego ok, wiec mysle, ze nie bedzie problemu

dobra, wylaczam lapka i biore sie za ksiazke trzeba sie jakos uspic

dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 00:26   #1572
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
to moj TZ teraz juz ma zamiar sie pilnowac dobil 90-ki, jest zadowolony, ale wiecej tyc nie chce teraz tylko na silowni pakuje z reszta pomimo 7 dodatkowych kg w ostatnim czasie jego garnitury nadal sa na niego ok, wiec mysle, ze nie bedzie problemu

dobranoc
mój tż waży 70 kg chudzinka moja kochana Właśnie to jest zastanawiające, ze jakoś ostatnio dużo nei przytył a mu za mały garnitur jest. Pewnie kupił taki na styk i dlatego

Ja też wyłaczam komputer, bo zamaist pisac buszuje po necie A o 2 planuję iść do łóżka-jutro trzeba wczesnie wstać bo mama pewnie mnie na zakupy wyśle, bo jutro mamy gości i trza kilka rzeczy kupić, bo jej się zapomniałoI jeszcze porządki bo niedzielę ja mam gości

Dobranoc
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:29   #1573
kaska87
Zakorzenienie

ja też idę spać bo się zasiedziałam na necie

jutro będę robić projekt bo P. do pracy na 10:00 idzie, ale miał wybór: albo między świętam iść, albo jutro więc wybrał mniejsze zło

dobranoc

a już dziś pierwsza PM 2010 ślubuje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:29   #1574
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

dobranoc
Ja niestety mogę tylko z laptopem siedzieć, bo do czytania książki musiałabym włączyć światło (nie mam żadnej lampki w pokoju ) , a TZ śpi obok, więc nie chcę go budzić ...
ale też już się chyba położę .. obym szybko usnęła ...

Dobranoc

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-01-02 o 00:30
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 07:51   #1575
gosica502
Wtajemniczenie

Heloł
Dopiero dziś tu po Sylwku dotarłam Makasra, to przez to że wczoraj mieliśmy 'poprawiny' jeszcze haha
Impreza sylwestrowa bardzo udana Aczkolwiek jakieś 70% jej to był czysty spontan Najpierw before party nieplanowane u mnie w domu, później do znajomych poszliśmy a poźniej ze nimi i jeszcze jednymi znajomymi którzy bawili się na innej imprezie do sąsiedniej miejscowości bo miała nadawane prawa miejskie i była tam impreza Ogólnie chyba najlepszy sylwek na jakim byłam

A teraz niestety idę się wziąc do nauki bow poniedziałek koło :/
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 08:23   #1576
madziulka_
Zakorzenienie

Gosia-spontaniczne imprezki są najfajniejsze
Dzień Dobry wszystkim, w sumie nie wiem czy dobry bo nadal czuje się nijak

Dziewczyny czy któraś z Was sprzedawała kiedyś coś na allegro?
Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić czy nie

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 08:44   #1577
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
heh moj dziadek sie urodzil 31 grudnia i jakims cudem w niektorych papierach mial date urodzenia 31 grudnia, a w niektorych 1 stycznia roku nastepnego
jest plus takiej daty - zawsze ma sie fajerwerki na urodziny choc o wynajeciu lokalu na imprezke raczej mozna zapomniec - no chyba, ze ma sie nadmiar $
Dobre sobie Ja znam chłopaka, który urodził się 31 grudnia 1987 i dziewczynę, która urodziła się 1 stycznia 1988, on jest o rok od niej starszy, zawsze był w wyższej klasie, ale tak naprawdę tylko dzień jest przecież starszy, hehhehe. Ta dziewczyna żeby pójść do szkoly czekała cały rok dłużej od niego:P.
A tak w ogóle to jaki to jest makijaż ten smokey?

toska bedzie dobrze)
Can't gratuluję maleństwa, co prawda jeszcze nie Wasze, ale co tam.
monikadavida wychodzi dzisiaj za mąż, ale fajnie). Gratuluję i trzymam kciuki)

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-01-02 o 08:52
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 08:54   #1578
kaska87
Zakorzenienie

cześć

ja nadal nie mogę uwierzyć, że pierwsza PM 2010 wychodzi za mąż

P. już w pracy i tak do 18:00 wróci pewnie ok 20:00 albo później bo jego mama i siostra pojechały na zakupy

Stary 2010-01-02, 09:20   #1579
201701300931
Konto usunięte

My zaraz jedziemy w końcu sobie kupić porządną pościel

Za oknem sypie.... W tym roku polubiłam śnieg, ale mam nadzieję, że do jutra się unormuje sytuacja na drogach, bo wracamy do Wrocławia. I się zaczną kolokwia od poniedziałku
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 09:36   #1580
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
ja uważam, że na garnitur jest jeszcze mnóstwo czasu, tż też tak sądzi i dopiero na wiosnę się rozejrzymy. Garnitur to nie suknia ślubna, na którą trzeba czekać kilka miesięcy. Wchodzi się do sklepu i gotowe, jak są jakieś przeróbki to max po 2 dniach się odbiera. My teraz mamy ważniejsze sprawy na głowieGarniak załatwimy w jeden weekend razem z wszystkimi dodatkami

Bolą mnie plecy i bardzo mnie to martwi

Ciekawe jak się teraz czuje dzisiejsza PMka
Stary 2010-01-02, 09:39   #1581
kaska87
Zakorzenienie

a ja dzisiaj przeglądałam kilka części wątku 2010

Stary 2010-01-02, 09:55   #1582
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

martoolka mam nadzieję że odzyskasz dokumenty oczka pierwsza klasa (nosisz soczewki??) bo piekny kolor oczu masz
napiszesz mi na PW gdzie byłaś u kosmetycznki??

ja w tym roku nie mam jakichś tam wielkich postanowień, tylko tyle że będę się starać być szczęśliwa jak do tej pory i mniej się wszytskich przejmowac

samoa może za bardzo nadwyrężyłaś kregosłup?? mnie co jakiś czas też pobolewa, co prawda nie tak jak 2 lata temu, bo to było masakryczne.. najlepiej zgłoś się do lekarza

kaśka nie łam się w przyszłym roku slubujesz czekałaś tyle czasu na to więc ten jeden malutki roczek Cię nie zbawi

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-02 o 09:56
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:06   #1583
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

samoa może za bardzo nadwyrężyłaś kregosłup?? mnie co jakiś czas też pobolewa, co prawda nie tak jak 2 lata temu, bo to było masakryczne.. najlepiej zgłoś się do lekarza
własnie mam zamiar dzis leżeć i może troche poćwiczyc ćwiczenia na kręgosłup Wszystko było ok i wczoraj wieczorem mnie zaczęło boleć, myśłałam, że mi przez noc przejdzie a dzis jest gorzejJedyne co robiłam takiego innego niz zwykle to pilates we wtorek, ale własnie wiem, że mój kręgoslup reaguje z opóźnieniem, więc to chyba toStrasznie sie boję teraz, ze mi sie stanie to co półtora roku temu

Idę, miłego dnia dziewczyny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:42   #1584
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Toska,teraz ten rok musi być lepszey od poprzedniego.
Cant,gratulacje ciociu. Biedne maleństwo,ale dobrze że jest ok.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

A już jutro nasza monikadavida wychodzi za mąż,jako pierwsza z PM-ek 2010. Ciekawe co tam u niej?? Jak przygotowania,czy jest choć troszke poddenerwowana. itp
Zapewne jest podenerwowana, która z nas nie będzie Trzymajmy kciuki o 17:00, bym im się wszystko dziś udało, jak sobie zaplanowali
Cytat:
Gosia-spontaniczne imprezki są najfajniejsze
Dzień Dobry wszystkim, w sumie nie wiem czy dobry bo nadal czuje się nijak

Dziewczyny czy któraś z Was sprzedawała kiedyś coś na allegro?
Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić czy nie
Ja sprzedawałam Radzę zrobić dobre zdjęcia sprzedawanych przedmiotów, wyraźne i jasne.
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj przeglądałam kilka części wątku 2010
Kasia doczekasz się

monikadavvida
gratuluję nasza pierwsza PM 2010r. Rozpoczniesz dziś nasz ślubny kalendarz. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień minie Wam spokojnie i tak, jak sobie zaplanowaliście
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-02 o 10:52
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:10   #1585
gosica502
Wtajemniczenie

Heh właśnie popatrzyłam tak po naszym kalendarzu i zauważyłam że wbrew pozorom najbardziej obleganą datą nie jest żadna sierpniowa ani czerwcowa tylko 22 maja
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:26   #1586
madmuazelle
BAN stały

MonikoDawida,dziś jest twój wielki dzień i jako pierwsza z PM-EK 2010 wychodzisz za mąż i z tej okazji życze Wam:

Niech ten cudowny dzień
na zawsze zostanie
w Waszej pamięci
jako najszczęśliwsza chwila
a miłość, radość i szczęście
niech towarzyszą
przez całe Wasze
WSPÓLNE ŻYCIE...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ŻYCZĄ MADMUAZELLE I JEJ PRZYSZŁY MĄŻ.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:31   #1587
chilanes
Zakorzenienie

Niby tak, ale tylko o 1 osobę więcej, niż 7 sierpnia liczby PM w miesiącach, przodują sierpień i maj:
styczeń = 1
luty = 2
marzec = 0
kwiecień = 17
maj = 51
czerwiec = 37
lipiec = 23
sierpień = 53
wrzesień = 21
październik = 10
listopad = 0
grudzień =0
Stary 2010-01-02, 11:33   #1588
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kwiecień = 17
ale super, wychodzi 17 kwietnia

Chilanes jak się robiło tego emotka z tabliczką bo zapomniała

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-02 o 11:40
Stary 2010-01-02, 11:45   #1589
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Martoolka masz sliczne oczy. I naprawdę super umalowane i te rzęsy.... MrrrTeż takie chcę. moje są długie ale strasznie proste i nawet zalotka im nie pomaga
Dzięki Jak też takie chcesz to sobie doklej sztuczne kępki Te, które dokleiła mi kosmetyczka wyglądały tak: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...Inter-Vion.htm
Jak pójdę do niej w przyszłym tygodniu, to zapytam, cy to ta firma, bo chyba sobie takie kupię. Dziś rano wytuszowałam rzęsy, chociaż nie maluję ich codziennie, ale po odklejeniu tych sztucznych jakoś i tak łyso było

Cytat:
hej
martoolka mam nadzieję że odzyskasz dokumenty oczka pierwsza klasa (nosisz soczewki??) bo piekny kolor oczu masz
napiszesz mi na PW gdzie byłaś u kosmetycznki??
Dzięki
Noszę soczewki, ale nie kolorowe, tylko takie zwykłe, bo mam wadę wzroku.
Co do tych dokumentów, to już powoli tracę nadzieję Byłam dziś u tamtej fryzjerki zapytać czy ktoś nie przyniósł tego portfela, ale niestety nie. Obskoczyłam wszystkie okoliczne sklepy i tam też nic Wiem, że ten koleś nie odniesie tego portfela, ale liczyłam na to, że może wyrzucił go gdzieś w okolicy i wtedy ktoś mógłby go znaleźć i jakby zobaczył, że nie ma w nim kasy, to może by odniósł ten portfel do któregoś sklepu
Zaraz wysyłam pw odnośnie kosmetyczki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:01   #1590
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No widzisz, a mojego TZ bratu urodzil sie synek na koniec roku

Cytat:
Maly sie urodzil miesiac za wczesnie.

Cytat:
Ja to sie normalnie za nia stresujeBedziemy musialy ja zmolestowac, zeby jak najszybciej wrzucila tu zdjecia, toc to pierwsza PM-ka 2010
Cytat:
z

TZ jest pierwszostyczniowy, wiec tez sobie swietuje przy fajerwerkachWczoraj go rozpieszczalam caly dzien, straaasznie mu sie to podobalo
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja uważam, że na garnitur jest jeszcze mnóstwo czasu, tż też tak sądzi i dopiero na wiosnę się rozejrzymy. Garnitur to nie suknia ślubna, na którą trzeba czekać kilka miesięcy. Wchodzi się do sklepu i gotowe, jak są jakieś przeróbki to max po 2 dniach się odbiera. My teraz mamy ważniejsze sprawy na głowieGarniak załatwimy w jeden weekend razem z wszystkimi dodatkami
My np wypozyczamy, wiec nie musimy sie nalatac po sklepach, bo w wypozyczalni jest naprawde duzy wybor.

Cytat:
Niby tak, ale tylko o 1 osobę więcej, niż 7 sierpnia liczby PM w miesiącach, przodują sierpień i maj:
styczeń = 1
luty = 2
marzec = 0
kwiecień = 17
maj = 51
czerwiec = 37
lipiec = 23
sierpień = 53
wrzesień = 21
październik = 10
listopad = 0
grudzień =0
Ale super!Majowki prawie na przodzie
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości