|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4142 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() Dziękuję Wam wszystkim dziewczynki ![]() Malga19, będziesz mieć fajny początek roku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
witam w Nowym Roku mnie rozlozylo wczoraj bylismy na zakupach i musialo mnie przwiac cala noc mnie meczyl bol gardla i glowy do tego katar teraz leze w lozku a TZ mi przynosi wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
#4146 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam w 2010 roku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj, musisz koniecznie napisać coś więcej ![]() Cytat:
Nasz imprezka bardzo udana, tak nie maiłam na nią ochoty to okazało sie, że było bardzo fajnie. Skończyliśmy imprezować po 5!! jestem w szoku, bo zawsze krótko po północy spałabym w fotelu, a tu nawet nie byłam zmęczona ani śpiąca, tańczyliśmy trochę, pośpiewaliśmy karaoke (solówek nie było na szczęście), także wejście w 2010 zaliczamy do udanych. No a po powrócie do domu czekała nas informacja, że moja siostra jest w ciąży z drugim dzieckiem. (czyli testowała krótko po mnie). Staranka u nich też były utajnione. Wzruszyłam się troszkę, ale zdążyłam sie odwrócić żeby nikt nie widział. Cieszę się bardzo, bo wiem, ze oni też się cieszą, ale pewnie rozumiecie, że też mi przykro i mam łezki w oczach z tego powodu. Do tego poinformowali rodziców w taki sposób jak ja chciałam, czyli dali małe skarpetki w pudełeczku. Będę musiała być bardziej oryginalna, albo powiem bez prezentu (przyjdzie czas, to pomyślę). U mnie 9dc wiec być może kolejna szansa przed nami. Mąż oczywiście sie wkurza i mówi, że wymyślam i wmawiam sobie choroby, ale pomyślałam, ze jak ostatnio był taki ładny pęcherzyk i wszystko wskazywało na to, ze może się udać a jednak sie nie udało, to moze mi ten pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel i dlatego się nie udało ![]() Długi post mi wyszedł, ale chyba napisałam wszystko co chciałam.
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
abz , aldii no to ostatni wieczór roku udany u Was i początek też...fajnie
![]() U mnie też udany ![]() ![]() ![]() lindsley a Ty jak w rezultacie sylwestra spędziłaś? tak źle Ci było ? i jak teraz samopoczucie? kretencja gdzie jesteś ![]()
![]() |
#4148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4149 |
Wtajemniczenie
|
U mnie Sylwester minął tak zwyczajnie ..siedziałam w domu z tż i jego rodzeństwem, pilnowaliśmy dzieci i piesków, które były przerażone sztucznymi ogniami, a dzieci wprost przeciwnie
![]() A dziś byłam u Taty po południu na kawie. A teraz może będę podejmować noworoczne postanowienia ![]() Pytanie do dziewczyn z południa Polski: leży u Was duży śnieg? Kretencja- gdzie się podziewasz ![]()
Książkowo: 97+26 Edytowane przez Starlett Czas edycji: 2010-01-02 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
lindsley tak właśnie widzę ,że pisałaś.. najlepsze ,że czytałam wypowiedź a i tak zapytałam
![]() starlett postanowienia póki co "układam" w głowie ![]() oglądam z rodzicami Ratatuja , świetna bajka ![]()
#4151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam żadnych postanowień... Może tyle, że spokojniej do wszystkiego podchodzić
![]() Robimy porządki...
#4153 |
Zadomowienie
|
u mnie coś wczoraj zabawa sylwestrowa średnio się udała...
muliło mnie jak nie wiem, ok 22 giej musiałam się na godzinkę zdrzemnąć... Gdy wróciliśmy do domku ok 2 giej w nocy to troszkę się ozywiłam i do 4 nad ranem czytałam ksiązkę ![]() za to dzisiaj od rana samopoczucie kiepskie, zresztą nie tylko moje bo połowa rodziny jest"chora", biegają z biegunką albo "wzywają w łazience wodnika szuwarka" ![]() okropne oczucie, że też człowiek musi się tak męczyć... pół dnia przeleżałam w łózku bo nie dość że z biegunką to od rana męczę sięz gorączką (38,4)... cały dzień na barszczyku i sucharkach jestem... chyba muszę sobie zafundować jakąś dietkę: mój cel - zgubić jeszcze ok 15kg... ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
witam ja dzisiaj z rana nie moglam spac przez ten uporczywy katar i kaszel TZ sobie smacznie spi maly mi tylko dotrzymuje towarzystwa bo kopie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Olliwko Kretencja planowala sylwestrowy wypad do Poznania
A jak Twoje bole, minely ? Starlett ja nigdy nie mam postanowien noworocznych BordAna, Elcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Kochane, jak mi miło, że o mnie dopytujecie
![]() ![]() Całą środę spędziliśmy w mieście. Najpierw łaziliśmy po Galerii Łódzkiej, gdzie udało mi się tylko kupić odżywkę do paznokci i podkład ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wyszliśmy z Manu, dostaliśmy telefon, że... nie mamy z kim jechać do Poznania, bo znajomi, którzy mieli nas zawieźć się rozmyślili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No więc jestem i życzę Wam w tym Nowym Roku wszystkiego, co najwspanialsze. Starającym się (w tym sobie ![]() ![]() No i jeszcze Lenka - wielkie GRATULACJE !!! ![]() ![]()
#4157 |
Zakorzenienie
|
kretencja to z przygodami mieliście wyprawę
![]() ![]() My już w tym składzie nie pójdziemy na żadne spotkanie...tzn z tą jedną parą. Mam nadzieję, że niedługo zajdę w ciążę i będę miała wymówkę, żeby już nigdzie nie iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Kretencjo, ale przygody
![]() ![]() Tity, masz rację, po co użerać się z osobami, które cię denerwują ![]() Elciu, kuruj się kochana ![]() BordAna, mam nadzieję, ze dziś już lepiej ![]() Abz, gratuluję ciociu ![]() ![]() ![]() Lindsley, no to chociaż macie plan na remont. Dobrze, że będziecie mogli korzystać z tego pokoju teścia jako z dziennego. A on w ogóle ma zamiar się wyprowadzać, czy na zawsze zostać ![]() ![]() A ja wczoraj...ryczałam godzinę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, u mnie niestety niepanowanie nad własnym nastrojem to normalka
![]()
#4161 |
Zakorzenienie
|
Kretencja ale przygody mieliście, będziecie na pewno nie raz miło to wspominać. A może jeszcze coś z tych spontanicznych przytulanek wyjdzie?
![]() ![]() Lindsley mam nadzieję, że w końcu dogadacie się z tym remontem i będzie wszystko tak jak sobie zaplanowaliście, teść musi zrozumieć że potrzebujecie jakiegoś kącika dla dzidziusia Elcia, bordana zdrówka dziewczyny ![]() Wczoraj pospacerowałam sporo po śniegu i w końcu spałam jak zabita ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
BAN stały
|
I tu o mnie tez nikt nie pamietam
![]() ![]() hej... gratki dla Lenki... ![]() ![]() ![]() jeszcze nie urodzilam jakos sie trzymam |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Wtajemniczenie
|
Malga - pamiętamy i czekamy na Twoje rozpakowanie
![]() ![]()
#4166 |
Zakorzenienie
|
hej!
my w końcu rozłożyliśmy się oboje. ja już byłam zdechlaczek w środę, a mąż zaczął kasłać podczas sylwestra. od wczorajszego rana leżymy razem w łóżeczku. on teraz śpi, to ja postanowiłam się zwlec i zajrzeć do Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A o Tobie absolutnie wszyscy tutaj pamiętają ![]()
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
Lenka a no faktycznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny któraś z Was mówiła, że ma testy owu te z allegro najtańsze. Ile trzeba pasek w moczu trzymać? Bop ja trzymam 3 sekundy, nie wiem czy nie za krótko....nie dostałam instrukcji obsługi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
Tity, w instrukcji miałam, że 7 sekund, ja zawsze ok. 10 sekund trzymałam.
Malga, pamiętamy i czekamy na maleństwo ![]() MAGiALENA, zdrówka, kuruj się ![]() Chyba męża na spacer wyciągnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.