Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE2010 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 15:57   #151
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
No własnie tez mnie przerażają poranne mdłości, oby nie nadeszły Bo rzeczywiście wszędzie z torebeczką będę chodzić

Nigdzie nie pójdziecie, bo wy już nasz, nawet jak z końcówki sierpnia
nie chce was martwic ale sa one poprostu meczace cokolwiek sie nie zje to... no nic damy rade wkoncu mamy podwojna sile;D

ciesze sie ze nas nieodeslecie wkoncu z ciaza to tak roznie bywa ze sie moze ciut wczesniej ewentualnie pozniej urodzic..

aga2111 ehsss musis sie w sobie zebrac i znalesc sile masz dla kogo zyc... a twoj facet.. niech poprostu dorosnie... bedzie znowu ojcem musi ci pomoc...
Stary 2009-12-31, 18:32   #152
Malinka86
Raczkowanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Mam nadzieję że i ja niedługo do Was dołączę jak na razie czekam do 5.01 (bo wtedy ma się pojawić albo i nie @)
To nasz 5 cykl starań i coraz bardziej nerwowe oczekiwanie czy tym razem się udało
Malinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 23:13   #153
19martusia86
Zadomowienie

Dziewczyny! Całkiem niedawno z nadzieją spoglądałam na test a tu już następny wątek mamuś wrześniowo-październikowych. Życzę Wam spokojnych ciąż oraz szczęśliwego Nowego Roku! Mama wrześniowa 2009
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:57   #154
Pomidora
Zakorzenienie

Witam wspaniałe wrześnióweczki w Nowym Roku Oby był dla nas rokiem cudów

Malinko, mam nadzieję, że spokojnie dołączysz do naszego wątku, czekamy

Martusiu, dziękujemy

Jak tam zabawa sylwestrowa? Ja chyba pierwszy raz poczułam, ze jestem w ciąży - kiedy piłam Piccolo Ale zabawa udała się bardzo, mój mąż oblał dobrą nowinę i teraz dosypia. A mnie od rana wzięło na wiadomości ciążowe (bo do tej pory nic nie czytałam, oswajałam się). Wyciągnęłam więc książki o ciąży, które dostałam od koleżanek i zaczęłam się dokształcać odnośnie kruszynki Najgorsze jest to, ze ja bardzo już chcę zobaczyć serduszko i usłyszeć, że wszystko w porządku. A tu jeszcze tyle czekania
Miłego dnia

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 13:16   #155
Celasa
Przyczajenie

czesc dziewczyny my sie staramy o dzidziusia od polowy grudnia, mam nadzieje ze trailismy na ten odpowiedni moment...i mam nadzieje ze nieawem okaze sie ze sie udalo i zostane tu z wami, z niecierpliwoscia wyczekuje o na test troszke za wczesnie
Celasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 13:20   #156
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Witam wspaniałe wrześnióweczki w Nowym Roku Oby był dla nas rokiem cudów

Malinko, mam nadzieję, że spokojnie dołączysz do naszego wątku, czekamy

Martusiu, dziękujemy

Jak tam zabawa sylwestrowa? Ja chyba pierwszy raz poczułam, ze jestem w ciąży - kiedy piłam Piccolo Ale zabawa udała się bardzo, mój mąż oblał dobrą nowinę i teraz dosypia. A mnie od rana wzięło na wiadomości ciążowe (bo do tej pory nic nie czytałam, oswajałam się). Wyciągnęłam więc książki o ciąży, które dostałam od koleżanek i zaczęłam się dokształcać odnośnie kruszynki Najgorsze jest to, ze ja bardzo już chcę zobaczyć serduszko i usłyszeć, że wszystko w porządku. A tu jeszcze tyle czekania
Miłego dnia

U mnie zabawa byla.. przed tv i z soczkiem pomaranczowym
Wczoraj bylam zmuszona wziac tabletke przeciwbolowa, bo cholerna migrena sie przypaletala.. Troszke sie martwie, ale polozna powiedziala, ze paracetamol mozna

Polozna pobrala mi wczoraj krew i zabrala siusiu na badania, zalozyla karte ciazy, zmierzyla cisnienie itd. Nastepna wizyta u niej dopiero w 15tc, a pierwsze USG w 12tc.. ale i tak pewnie pojde wczesniej prywatnie, zeby sprawdzic czy wszystko ok..
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 14:05   #157
gabisun
Zakorzenienie

Witam mamusie !
Pomidorka a ty kiedy idziesz na tą wizytę?
Evulka w którym tygodniu się wybrałaś? masz już termin wyliczony przez gina?

już się poprawiłam

Edytowane przez gabisun
Czas edycji: 2010-01-01 o 15:05
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 14:19   #158
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Evitka w którym tygodniu się wybrałaś? masz już termin wyliczony przez gina?
Chodzi Ci o mnie?
Stary 2010-01-01, 15:04   #159
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o mnie?
tak o Ciebie, zakręcona jestem dzisiaj troszkę to na innym wątku jest evitka i mi się cały czas myli, nie wiem czemu zakodowało mi się że różowa koszulka to evitka
Stary 2010-01-01, 15:13   #160
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
tak o Ciebie, zakręcona jestem dzisiaj troszkę to na innym wątku jest evitka i mi się cały czas myli, nie wiem czemu zakodowało mi się że różowa koszulka to evitka

Wczoraj bylam.. to byl 5tydz+1 Termin mam na 1 wrzesnia, ale wg OM.. Niestety oni tutaj nie badaja na pierwszej wizycie, po prostu wierza na slowo, ze jestes w ciazy
Stary 2010-01-01, 15:37   #161
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Lenko, Mpik, jeszcze raz gratuluję Mówiłam, że pościągam moje staraczki

Ja dziś już nie odpisuję, bo jesteśmy po niezbyt miłej wizycie u teścia i padam na ryjek. Ale na pocieszenie kupiłam sobie buty
Ja jeszcze raz dziękuję!!! Zrobiłam wczoraj drugi test, II kreski znowu były

Pomidorka, pokaż butki!

A co do listy, to mi różny termin wychodzi, bo ja miałam cykle długie, ostatni 53 dni, więc nie wiem ile wpisać.. a owulka prawdopodobnie 12.12 była, więc jak to obliczyć?

Imię mi wpisz do listy albo Magdalena albo Lenka (dla rodziny męża od zawsze jestem Lenką, bo taki miałam nick na czacie jak się poznaliśmy ). Byle nie Magda

A na jaki dokładnie temat pisałaś pracę? Bo ja licencjacką też o baśniach

I jeszcze napisz jakie masz te książki o ciąży, bo mój TŻ wczoraj wyskoczył z tekstem, że koniecznie musimy sobie jakieś kupić
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:56   #162
evullka
Rozeznanie

O Lenka dobrze, ze jestes bo mam pytanie
Stary 2010-01-01, 17:18   #163
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

KOCHANE MAMUSIE!

TAK STRASZNIE SIĘ CIESZĘ ŻE POWSTAŁ NOWY WĄTEK MAMUŚ WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWYCH
WIELKIE GRATULACE !!!!!!!!!!

To niesamowite jak ten czas leci dopiero co pisałam na wątku o 2 kreseczkach które pojawiły mi się na teście a już mój maluszek śpi słodko w łóżeczku. Przez te 9 miesięcy przeżyłam łzy szczęscia na pierwszym usg na którym biło seduszko, wielką radość gdy okazało się ze maleństwo jest zdrowe ale i chwile strachu czy napewno jest wszystko ok, nie zapomne nigdy pierwszego kopnięcia jak i okresu wyczekiwania na nie. Okres ciąży jest bardzo wyjątkowy, więc cieszcie się każdą spędzoną chwilą z waszym maluszkiem i nie zapominajcie o waszych mężczyznach dla których ciąża to także magiczy czas choć trudno im się do tego przyznać.
Życzę wam kochane spokojnych 9 miesięcy bez stresu, mdłości, rozstępów i innych niedogodności ciążowych.
Wierzę, że we wrześniu i październiku będą przychodzić na świat śliczne bobaski które wywołają łzy szczczęścia już od pierwszego krzyku.

Uściski dla wszystkich przyszłych mamusiek
Mama wrześniowego Wojtka.

Jeszcze raz gratulacje dla Pomidory!!!!!!!!!klaski :

Edytowane przez Biedroneczkaolga
Czas edycji: 2010-01-02 o 12:49
Biedroneczkaolga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:45   #164
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!
Stary 2010-01-01, 20:15   #165
Pomidora
Zakorzenienie

Olga, dziękuję za piękne życzenia w imieniu dziewczyn i swoim Wojtuś uśmiecha się przecudnie.

Lenko, nie wpisuję ci terminu porodu, po prostu poczekamy na to, co powie lekarz

Dziewczyny, stało się dzisiaj ze mną coś niesamowitego siedzę sobie i oglądam z mężem mój ulubiony film, taki, który oboje oglądamy z wielką przyjemnością. No i się rozryczałam paskudnie i wyłam tak dobrą godzinę Nie mogłam nad tym zapanować, czułam się potwornie, chciało mi się palić (nie ma jak odstawianie palenia w ciąży), wiedziałam, że nie mogę, byłam totalnie zagubiona i wkurzona tym, że nie panuję nad swoim nastrojem. Masakra! Po godzinie przeszło jakby nigdy nic. No proszę ja was bardzo, jak to ma tak wyglądać, to ja chyba szybciej pójdę na L4 A jak tak się rozkwiczę i rozryczę w trakcie lekcji?! Koszmar, mam nadzieję, że będzie to jak najrzadsze...

Mamusie wrześniowe

Agnyska81 (Agnieszka,28l.)......... ..............tp. 30.08.2010
NIKaP-n (Monika,?)............... ....................tp. ?
Gabisun (Marzena, 24l.).................... ........tp. 1.09.2010
Evullka (Ewa, 25l.).................... ................tp. 1.09.2010
JuszkaPietruszka(Justyna, 26l.)..............tp. 1.09.2010
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń (Ania,23l.)........tp. 4.09.2010
Martucha84 (Marta, 25l.).................... ....tp. 6.09.2010
Aga2111(Agnieszka,25l.).. ......................... tp.6.09.2010
Pomidora(Kasia, 26l.).................... ..........tp. 7.09.2010
Mpik82 (Madzia,27l.)............ ...................tp. 7.09.2010
Lenka(Magdalena, 25l.).................... ......tp. ?

28.09.2014

Edytowane przez Pomidora
Czas edycji: 2010-01-01 o 20:16
Stary 2010-01-01, 20:23   #166
szokoladka74
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe mamy.
Od kilku dni patrzę na test z dwiema kreseczkami i mam umiarkowany optymizm w oczach, bo to moje trzecie dzieciątko ( syn 5,5 roku, syn 2,5 roku, czyli co 3 lata jak w zegarku)
szokoladka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 20:50   #167
Malinka86
Raczkowanie

witam

Nadziei coraz więcej mam bo dziś wstałam z uczuciem nabrzmiałych piersi a nigdy nie miałam takiego uczucia przed okresem więc być może to pierwszy symptom ciąży

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Pomidorka, Lenka gratuluję dwóch kreseczek

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez szokoladka74 Pokaż wiadomość
Od kilku dni patrzę na test z dwiema kreseczkami i mam umiarkowany optymizm w oczach, bo to moje trzecie dzieciątko ( syn 5,5 roku, syn 2,5 roku, czyli co 3 lata jak w zegarku)
szokoladka74 to duży obowiązek ale może nie będzie tak strasznie jak by się mogło wydawać
Dasz sobie radę dzieci będą o wiele większe więc już na pewno coś Ci pomogą

Edytowane przez Malinka86
Czas edycji: 2010-01-01 o 20:46
Malinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 20:56   #168
fasolka73
Rozeznanie

Witam Mamusie wrześniowo-październikowe!!!

Jak ten czas leci... A pamiętam jak niedawno ja zobaczyłam 2 kreski, a tu już mała mnie kopie i planuje wyjść na wiosnę. Jestem z mamuś marcowo-kwietniowych

Wszystkim życzę zdrowych, pięknych fasolek i jak najmniej stresów i dolegliwości ciążowych.

szokoladka74 a dla Ciebie specjalny
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 23:55   #169
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Już wprawdzie podawałam, ale musiały gdzieś utonąć: Agnieszka, 28 lat (wydawało mi się, że taaaaaka młoda jestem, a na razie najstarsza tutaj ), tp. 30.08.

Oj nie, nie Nie dam Tobie Koleżanko berła bycia najstarszą :P

A tak w ogóle Dziewczyny, to życzę Wam pomyślności w Nowym Roku, samych powodów do radości, możliwości do odpoczynku no i szczęśliwego rozwiązania zdrowych i genialnych ;D Pociech!!! A to wszystko w miłości, i tylko w miłości...

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
A ty kochana Moniko jeszcze mi wiek podaj sklerozo Bo z tego co wiem to tp. podasz dopiero po lekarzu?

No ja wiem, żem tu najjjstarsza, ale żeBy zaraz skleroza
No cydzieści już gdzieś tam podawałam
Ech niebawem 31... najgorsze jest to, że mój mężyk zarządził, że trza się ostro brać, że po macierzyńskim trochę wychowawczego wezmę, haha a potem zaraz druga dzidzia!!! A ja na to:

ZOBACZYMY PO PIERWSZYM PORODZIE p:p

A tp po wizycie

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Całkiem niedawno z nadzieją spoglądałam na test a tu już następny wątek mamuś wrześniowo-październikowych. Życzę Wam spokojnych ciąż oraz szczęśliwego Nowego Roku! Mama wrześniowa 2009

Dziękujemy, pozdrawiamy

Edytowane przez NIKaP-n
Czas edycji: 2010-01-01 o 23:50
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:02   #170
Pomidora
Zakorzenienie

Szokoladko, witaj. Proszę o podanie danych do uzupełnienia listy:imię, wiek i przewidywany termin porodu (możesz podać na pw, wtedy na pewno nie przegapię ). Jeżeli chodzi o to, że to trzecie dziecko: mam dwóch braci, w tym jeden jest osiem lat młodszy i był dzieckiem z kalendarzyka małżeńskiego Moi rodzice też się trochę bali. A teraz ma 18 lat, jest cudownym, wesołym facetem, a ja nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być. I nie wyobrażam sobie mieć tylko jednego brata. Dacie radę, ty dasz radę A minie tylko chwila i nie będziesz sobie wyobrażała życia bez trzeciego szkraba

NIKaP-n, ja to mam dziurę w mózgu ostatnio i nie wychwytuję informacji wszystkich. Dziękuję za powtórzenie wieku

Fasolko, dziękujemy

Malinko, kiedy test? Trzymam kciuki

DZIEWCZYNY, ŻEBY NIE BYŁO POMYŁEK W LIŚCIE BARDZO PROSZĘ O PRZESYŁANIE DANYCH NOWYCH OSÓB I ZMIAN, KTÓRE MAJĄ POJAWIĆ SIĘ NA LIŚCIE NA PW. Z góry bardzo dziękuję
A teraz życzę miłej nocy

28.09.2014

Stary 2010-01-02, 00:19   #171
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
O Lenka dobrze, ze jestes bo mam pytanie
hej evullka, byłam w pracy od 17 do 23

co to za pytanko?
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:49   #172
_Mariolcia_
Przyczajenie

Talking Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Witam, wszystkie mamusie wrześniowo-październikowe z ogromną radością dołączę do tego grona.
A jednak dobrze mi się wydawało przed świętami, że wątku takiego jeszcze nie było a ja szukałam, gdyż 23.12. dostrzegliśmy dwie kreseczki na teście, dostając przepiękny, cudowny prezent. To była nasza pierwsza próba i od razu celna, w co do końca nie dowierzaliśmy. Ja zapewne zasilę grupę mamuś okołotrzydziestkowych gdyż 28 latek mam.
Ciąża została wczoraj potwierdzona przez gina, dostaliśmy fotkę naszej fasolki która ma obecnie 4 tygodnie i 6 mm i niech sobie rośnie zdrowo.
Ja poza brakiem apetytu na razie objawów większych nie mam, no czasem wahania nastrojów, ale to rzadko, jestem przeszczęśliwa tak jak mój mąż. Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek przyszłych i obecnych!!!
_Mariolcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 11:34   #173
justinak25
Raczkowanie

Witam wszystkie mamy, to moja druga ciąża, będzie u nas 5 lat różnicy, przywykłam do wygodnictwa starsze odchowane, samodzielne.Termin porodu 01.09.2010
justinak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:24   #174
gabisun
Zakorzenienie

Witam nowe mamusie! gratuluję
napiszcie coś o sobie dziewczyny, zebyśmy mogły sie lepiej poznać
Ja w czwartek mam pierwszą wizytę u gina, już się trochę boję
Stary 2010-01-02, 12:26   #175
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Nie planowaliśmy tego, więc reakcja jest jaka jest. On cały czas mówi, że ja przez to nie zrealizuje jednej bardzo ważnej dla mnie sprawy, o którą staram się od roku, że gdyby to się stało za rok to by było lepiej. Jestem taka smutna ostatnio, w pracy wszyscy to zauważyli, jeszcze nikomu nie powiedziałam...Zaczęłam nową pracę, do końca lutego mam umowę na okres próbny.

Poza tym nasza sytuacja jest taka, że rozstaliśmy się we wrześniu na 2 miesiące, od listopada zaczęliśmy się spotykać, ogólnie krótko się znamy-od września 2008. Poza tym Tż ma już 10-letnią córkę, nie ma rozwodu i cała ta sytuacja mnie załamuje sorry dziewczyny, ale musiałam się komuś wygadać, bo nawet nie mam z kim o tym porozmawiać. Będzie mi cholernie ciężko...
Ago, trudna ta Twoja sytuacja, ale przecież nie beznadziejna Mam nadzieję, że Twój mężczyzna do związku podchodzi poważnie, rozumiem, że z formalną żoną nie jest już związany? Z tego co piszesz wynika, że to facet po trzydziestece, więc większe jest prawdopodobieństwo, że zaświeci mu się jakaś lampka, niż gdyby był całkiem młodziutki

Martusia86, Biedroneczkaolga, Fasolka73 - i ja dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez szokoladka74 Pokaż wiadomość
Szokoladko, witaj Dobrze, że na końcu zdania okazałaś radość, bo przecież powód jest

Cytat:
Napisane przez _Mariolcia_ Pokaż wiadomość
Witam, wszystkie mamusie wrześniowo-październikowe z ogromną radością dołączę do tego grona.
A jednak dobrze mi się wydawało przed świętami, że wątku takiego jeszcze nie było a ja szukałam, gdyż 23.12. dostrzegliśmy dwie kreseczki na teście, dostając przepiękny, cudowny prezent.
Mariolciu, już po pierwszym poście widać Twój entuzjazm Gratuluję i witaj w gronie oczekujących

Cytat:
Napisane przez justinak25 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamy, to moja druga ciąża, będzie u nas 5 lat różnicy, przywykłam do wygodnictwa starsze odchowane, samodzielne.Termin porodu 01.09.2010
Justinak - no to zabawa zacznie się od nowa Serdecznie witamy
Miło powitać w wątku doświadczone mamy, bo jednak większość z nas nie ma jeszcze doświadczenia co i jak

Cytat:
Dziewczyny, stało się dzisiaj ze mną coś niesamowitego siedzę sobie i oglądam z mężem mój ulubiony film, taki, który oboje oglądamy z wielką przyjemnością. No i się rozryczałam paskudnie i wyłam tak dobrą godzinę Nie mogłam nad tym zapanować, czułam się potwornie, chciało mi się palić (nie ma jak odstawianie palenia w ciąży), wiedziałam, że nie mogę, byłam totalnie zagubiona i wkurzona tym, że nie panuję nad swoim nastrojem. Masakra! Po godzinie przeszło jakby nigdy nic. No proszę ja was bardzo, jak to ma tak wyglądać, to ja chyba szybciej pójdę na L4 A jak tak się rozkwiczę i rozryczę w trakcie lekcji?! Koszmar, mam nadzieję, że będzie to jak najrzadsze...
Ja powiem tylko, że od kilku dni, po parę razy dziennie lubię sobie popłakać, tak bez powodu. Pomidoro, może więc to nie był epizod

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Oj nie, nie Nie dam Tobie Koleżanko berła bycia najstarszą :P
To miło z Twojej strony

Jak byłam wiecznie głodna, tak teraz w ogóle o jedzeniu nie myślę. Mdli mnie o różnych porach, ale na tym na razie się kończy.
W czwartek obudziłam się z bólem gardła, więc po pracy skoczyłam do lekarza. Uzbrojona w Rutinoscorbin, Chlorchinaldin, płukankę ziołową, wapno, balsam rozgrzewający na klatę i Amol dzielnie walczę z przeziębieniem Na razie 1:0 dla przeziębienia niestety. Jakby co, to w poniedziałek mam podejść do lekarza po L4. Nie znoszę leżeć w łóżku, wyleżenie przeziębienia to straszna katorga jest

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2010-01-02 o 12:27
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:39   #176
Pomidora
Zakorzenienie

Mariolka, witaj Ależ ci zazdroszczę tego lekarza, ja pewnie dopiero po wizycie się uspokoję Jakbyś mogła, to prosiłabym na pw termin porodu planowany

Justinak, witaj w gronie Fajnie będzie mieć doświadczoną mamusię tutaj Proszę cie o podanie na pw imienia i wieku do listy

Gabisun, musi być dobrze u lekarza. Ja mam iść we wtorek, masakra

Agnysko, dużo dużo zdrówka I nawet jak nie lubisz leżeć, to warto to wyleżeć porządnie Żeby nie było powikłań

Mamusie wrześniowe

NIKaP-n (Monika,30l.)............ ...................tp. ?
Justinak25 (?,?).................... .....................tp. 1.09.2010
Szokoladka74 (?,?).................... ..............tp. ?
_Mariolka_ (?,28l.)................. ................tp. ?

28.09.2014

Stary 2010-01-02, 12:50   #177
agnyska81
Zakorzenienie

Właśnie patrzę i widzę, że nieco się odmłodziłam Ale 29 urodziny dopiero pod koniec lipca mam, więc prawie się nie liczy

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:58   #178
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
hej evullka, byłam w pracy od 17 do 23

co to za pytanko?
Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość

Ja już niestety znikam, mam na 7.00 do pracy... Będę w sobotę, życzę wam udanego Sylwestra, a Nowym Roku... same wiecie czego Papa
evullka
A takie srednio wazne to pytanko.. Ale mnie zaciekawilo Dlaczego na samym koncu tego postu napisalas moj nick?

Witam nowe przyszle mamusie

Agnyska81 kuruj sie, kuruj Ja sie troszke boje, bo Tz od dwoch dni pod kolderka, przeziebiony jakis, a wiecie jak to jest.. jak jedna osoba w domu zachoruje to potem juz leci
Stary 2010-01-02, 13:00   #179
szokoladka74
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justinak25 Pokaż wiadomość
Cieszę się,ze mamy mamę z doświadczeniem, będzie mi raźniej

Dla wszystkich fantastycznych nowych mam wielkie

Dzisiaj zaczynam dzień od mega mdłości i nie mogłam spokojnie dzieciom przygotować śniadania, na tę okoliczność. Czy macie jakieś domowe sposoby na to? Poprzednie ciąże jakoś mnie to omijało.
szokoladka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:05   #180
Pomidora
Zakorzenienie

Szokoladko, ja słyszałam, że pomagają migdały, bo neutralizują kwasy żołądkowe, herbata imbirowa, miętowa i rumiankowa. Spróbuj, mam nadzieję, że przejdzie

Mamusie wrześniowe

NIKaP-n (Monika,30l.)............ ...................tp. ?
Justinak25 (?,?).................... .....................tp. 1.09.2010
Szokoladka74 (Marzena,35l.)........... .......tp. 2.09.2010
_Mariolka_ (?,28l.)................. ................tp. ?

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości