CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 12:27   #2461
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Witam Panie Szanowne w Nowym Roku Jestesmy o rok starsze hurrra

a propos...

Ursull 100 lat !!! Badz szczesliwa i kochana i niech spelnia sie wszystkie Twoje marzenia

A ja mam takiego lenia, ze ... Olek kaszle, ale ja nie wiem kiedy na serio, a kiedy sie wyglupia, bo on kaszle tez jak czuje sie zaniedbany

Ursull Ty chyba pytalas o to jak podaje czosnek - mocno rozbity do mleka - Olek oczywiscie nie zwraca na to uwagi zrobilam tez syrop z cebuli i czosnku i myslalam, ze bedzie z tym problem, ale Olus dziob otwiera i chyba mu smakuje

Chlodno u nas, w nocy jakies -5, no ale wilgotnosc ogromna, wiec to jakby -15, zamki w samochodzie zamarzaja.
Wszystko oszronione pieknie, do tego slonce na pelna pare, wiec widoki podziwiam zamiast odgruzowac chalupe...
Zebow nadal brak ale za to pieknie stoimy, o poruszaniu sie juz nie wspomne bo plecy juz mnie zabolaly od ciaglego podnoszenia Olka i przestawiiania go w nowe miejsce, a ten z uporem za kazdym razem w strone kominka podaza

Milego dnia, ja sprobuje sie zmusic do czegos bo az wstyd...

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:49   #2462
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Anulka witaj... a czemu tylko sie witasz i zmykasz? Masz problemy z netem? Dobrze pamietam?
juz nie mam problemow z netem, ale delektuje sie chwilami z rodzinką moją niedługo wracam do pracy, wiec musze sie nacieszyc moimi Bąbelkami i Tżtem

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:25   #2463
ursull
Zakorzenienie

Wszystkiego naj dla Gabrysi i Danielka

Cze baboki

Eve no i jak tu ciebie nie lować? Aj lowju do bólu

U nas dalej katar i kaszelek się przypałętał.Z osiągnięć to Miluch zaczyna powtarzać ze zrozumieniem niektóre czynności,które ja robię.Wczoraj patrzyła jak nakręcam baczka i potem próbowała też to zrobić.Podciąga się do stawania,reaguje na swoje imię i obraża się,gdy czyszczę jej nosek.Serio,serio,odwraca ode mnie głowę i nie reaguje,gdy do niej mówię.Szybko jednak jej przechodzi
Poza tym śnieg i zimno i nic się nie chce.
Dziękuję za życzonka.Wiecie co,jakoś nie czuję,że mam tyle lat i właściwie nawet mi to nie przeszkadza

superzabula ten familypark brzmi ok,mój TŻ wie gdzie to jest.Jeśli będzie czas to bardzo chetnie się z wami zobaczę.Niestey teściu juz zapowiedział,że cała rodzinka chce zobaczyć Milusię Jasiu boski i zapomniałam pochwalić twoj avatar,świetny

marika oj boję się,że przechwycą małą,już rodzinka zapowiedziała,że żyć nam nie da

iwciag cześć kochana,to ty ekonomiczna jesteś,ja po ciąży tez tak miałam,a teraz już wraca do normy i mogę sporo wypić

carolajna pokaż fotę ty blond paskudo.Nie potrafię sobie ciebie wyobrazić,przecież dopiero co byłaś u fryzjera i znowu kombinujesz?

Poiglot cześć ślicznotko,piękna fota na NKbrawa dla Bryanka,a te policzki to faktycznie wskazuje na uczulenie.Podejdź do GP,lepiej dmuchać na zimne

Malutka Dawidek jak widać nie opuszcza Milusi także w chorobie i też katarek złapał.Oby mu szybko przeszło.Mi nie przybyło,ale waga stanęła i wogóle nic nie spada

Anulka cześć babolkuTo dużo masz do powiedzenia

Doris jesteś,gdzie byłaś,kiedy cię nie było?Jaka blondyna z ciebie,słodko,a Kalinka śliczna,szczególnie w kreacji świątecznej.Brawa za siedzenie,a kolega Kubuś całkiem fajnyDobrze,że w końcu zrobiłaś porządek z tym paluszkiem.Poboli i będzie dobrze.Ja też poprzedni rok uważam za cudowny i chyba najlepszy w moim życiu i po cichu liczę,że ten będzie równie udany,czego i wam życzę

Mell buziaczki dla Aleksia,coś te nasze maluszki chorowicie rok zaczęłyTZ pogodził się już z kolorem twoich włosów?

Eve raz jeszcze dziękujęMilenka też czasem udaje kaszel,ale teraz już chyba na serio kaszle A ten czosnek to do modyfikowanego mleka dodajesz? A syrop robisz z cukrem?U nas też zimno.Brawa za stanie i poruszanie.Miałaś na myśli raczkowanie czy pełzanie?

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:45   #2464
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull - staruszko moja

Czosnek dodaje do modyfikowanego a syrop z cukrem, no bo bez cukru to chyba sie nie da (mozna z miodem, ale miodu naszym maluchom jeszcze nie wolno).

Olek glownie pelza bo nie mamy dywanow, wiec mu sie na drewnie nozki "rozlaza" ale jak trafi na mate, to raczkuje. Zapomnialam o nowej zabawie w krzyk - np gloske "a" Olek probuje krzyczec glosniej ode mnie, a ja probuje glosniej od niego dobrze, ze sasiadow nie mamy
I spiewamy razem - podobnie jak z krzykiem, Olek sie wlacza jak ja spiewam i probje mnie przekrzyczec

Stary 2010-01-02, 15:56   #2465
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Piszac poprzednia wiadomosc ,czulam ze o czyms zapomnialam...
a raczej staralam sie przypomniec,kto dzis swietuje...
Gdy skonczylam ,juz wiedzialam..tylko inne obowiazki zajely mi troszke czasu..
Weszlam sprawdzic,bo nie bylam pewna....
i......
wtedy zobaczylam wiadomosc Eve....

Ursull-wybacz...starej sklerotyczce

W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości!!!

dziekuje za mile komentarze do fotek
miala to byc taka jasniutka platynka a wyszlo takie super-jasno blond..
nie do konca to jest to co mialam na mysli..ale nie dalo rady inaczej..
z ciemnego rudo-brazu
obciecie tez troche za krotkie..ale odrastaja

Brawa dla Milunizdolna dziewczynka

nio..z paluchem z dnia na dzien powinno byc lepiej..ale co wycierpie to moje..

jesli chodzi o nasze latka
to powiem Ci szczerze,ze tez ich wogole nie czuje..
bedac jeszcze w takim towarzystwie,gdzie wiekszosc dziewczyn jest mlodsza..dzieci w tym samym wieku..to tak jakby sie bylo duzo mlodszym
a powaznie-to mamy tyle lat na ile sie czujemy
nie ma sie czym przejmowac
ja tylko musze sie przyznac,ze kiepsko sie czulam przekraczajac 30-tke,teraz to mi wsio radno

Mell-tak ,rozjasnilam i to baardzo
i Twoj kolorek widzialam...Slicznie Ci w nim ale rownie dobrze w hasnym blondzieA zreszta,ladnemu to we wszystkim ladnie
Jesli chodzi o Kube..to spotaknia z nim sa nie tylko pod nadzorem mam ale tez i tatusiow a wiesz jacy oni sa zazdrosni i zaborczy jesli chodzi o corki??
takze spokojna glowa
dziekujemy z Kaluska za brawka

Eve-juz probuje sobie wyobrazic jak przekrzykujecie sie z Olkiem
to musi fajowo wygladac
Nawet nie wiedzialam,ze takim maluszkom mozna podawac juz czosnek?
grunt ,zeby to poskutkowalo i Olus wyzdrowial

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2010-01-02 o 15:59
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 16:11   #2466
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Witojcie babolki

A my od dzisiaj walczymy z gorączką jest 38,5 teraz śpi mój krasnoludek od ponad 2h, oby mu przeszło, bo od rana jest strasznie markotny. Dzisiaj była,m na uczelni odebrac sprawdzona prace lic. i mam zrobic małe poprawki . A jutro jak gorączka minie to mamy zamiar jechac do Katowic do mojegpo kuzynka i jego zonki z listopadowo-grudniowych 2009 aby zobaczyc 2 tygodniowego Dominika, przypomne sobie jak takie okruszki wyglądają .

poiglocik - a jak z Tż? dobrze sie juz układa miedzy wami? Ja jak czytam jak wsze smyki sie rozwijają to mnie panika ogarnia.

Caro - pochwal sie swoim nowym image .

malutka - no jasne ja nie moge pic bo wyrzuty sumienia mam , ale powera po alkoholu najwidoczniej mam więc jak bedzie grubsze sprzatanko to sobie łykne . U nas katarek już prawie tydzień ale czyścic noska to ten mój smerf sobie nie chce dac, tak rękami sie zasłania, broni jak może.

anulka anulka - a co to sie stalo że zaczelas omijac nasz wateczek i tylko się tu witasz cio?

DORIS - łojej ten zabieg to takie ała, oby ból minał szybciutko. A Kalusia wygląda piękniusio z ta kokarda na główce , i jak rozbraja prezenciory . Brawa dla niuni za nowa umiejętnośc .

Mell - to chyba jakiś wirusek bo mój Igorek i jego narzeczona tez z gorączką są.

Ursull - no tak 100 latek nasteczko nasza . A Milucha od początku ma taka mądra twarzyczkę i wodac że z niej spryciulka i mamusią manipuluje . Ale krotko chyba będzie w PL, dobrze pamietam?

Eve - kolejny wysportowany chlopczyk a mój leniuch do kwadratu, wasze dzieciaczki bedą już biegac a mój nauczy się stac i raczkowac .

Spadam bo czekam na kolejnych gościów
Stary 2010-01-02, 16:44   #2467
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

marika napisałam wyzej

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 17:46   #2468
iwciag
Wtajemniczenie

w końcu jesteśmy w Warszawie, ależ się stęskniłam. Teraz już będę na bieżąco z Wami pewnie się cieszycie

Zdrówka Ursull!
I stówka zaległą dla wszystkich naszych małych jubilatów
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 18:05   #2469
poiglot91
Zakorzenienie

hey kochane
ale tu cisza
Bryanek wlasnie przysnal a ja zaraz zabieram sie za zmywanie i cos sobie zjembom glodna!

Ursull dziekujeja ci juz zlozylam zyczenia na nk. kochana
ale jeszcze raz szczescia duzo i milosci

marika ejj powinnas lansko dostac
nie sugeruj sie innymi dziecmi.. Bryan ma skonczone 8 miesiecy juz takze najwyzszy czas zeby zaczal siedziec,probowal raczkowac ,stawac..ale tez pozno.. siedzi sam dopiero od miesiaca i.. zeby ma od 2 tygodni dopiero
jak mu sie nie chcialo.. zdobywac nowych umiejetnosci tak teraz wszystko na raz!takze i twoj moze jeszcze wszystkich nadgonic

anulka czemu tylko sie witasz?pogadaj! z nami

iwciag cieszymy sie
ja napewno

doris slicznie wygladasznaprawde super
a malenka cuudenko

objecalam wam pokazac kolorek wloskow tak wiec zdjecie jest na nk
a tu wrzucam Bryana w wigilie rozpakowujacego prezentyZałącznik 2758483
Stary 2010-01-02, 18:12   #2470
iwciag
Wtajemniczenie

Poiglot jakże mi miło, a synek Twój jak dziewczyneczka z tymi włoskami
U nas największa frajda była właśnie przy rozpakowywaniu prezentów
Stary 2010-01-02, 18:19   #2471
poiglot91
Zakorzenienie

hehe przyzywczilam sie nie ma osoby ktora by nie myslala ze to dziewczynka

no wlasnie fajnie dzieciaki lubia drzec papiery ja sie usmialam niezle
Stary 2010-01-02, 18:32   #2472
ursull
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny,strasznie mi miło i cieplutko na serduchu

Eve my z Milusią też śpiewamy i próbuję nauczyć ją mówić "tata",ale uparcie się broni. Jak dużo tego czosnku aplikujesz? Wypytuję,bo myślę dać małej,ale nie chcę przesadzić

Doris wybaczam i dziękuję Jak dla mnie włoski masz ok,ale bardziej mi się podobałaś w długich.Masz dziewczęcą urodę i długie włoski jeszcze cię odmładzają,ale tak też jest dobrze.Ja też nie czuję,że taka stara jestem.Fakt,że 30 przeżywałam strasznie,a teraz to tak jak ty.Uważam,że jestem w najlepszym okresie życia,już się wyszalałam,mam poukładane w głowie,stabilizację w życiu,dzieciaczka i jest dobrze.I tak jak napisałaś,mamy młodsze koleżanki,więc i my młodo się czujemy.Mi się wydaje,że ja wciąż mam 19 lat

Marika ojej,następny,chory maluszek,niedobrze.U lekarza byłaś? Ja bym z gorączką z domu nie wychodziła,może lepiej odpuście sobie te Katowice.W Polsce będę dwa tygodnie,ale w Bydgoszczy tylko 4dni,a resztę we Wrocławiu.Dziękuję za życzonka i za komplementowanie Milusi.Fakt,że spryciula i cwaniara z niej rośnie,aż martwię się co będzie za kilka lat Pozdrów kolejnych gościów

Anulka ależ ty wylewna jesteś Kiedy wracasz do pracy?

Iwciag ja się cieszę,że już wróciłaś Dziękuję za życzonka.Fajna fotka na NKZ tymi prezentami to fakt,że najfajniej przy rozpakowywaniu.Milucha najpierw miała minę typu "ale o co chodzi",a potem jak się dorwała to wypuscić papierów nie chciała i nieważne było co jest w środku,ważne,że fajnie się rwało opakowanie

Poiglot jedz chudzino,jedz,dobrze ci to zrobi.Dziękuję za życzenia Zdjęcie Bryanka super,a jaki zaciekawiony prezentami.Wciąż nie mogę się napatrzeć na jego włoski,cuuuuuuudo...:love :

Stary 2010-01-02, 18:41   #2473
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull dzięki fotka z Sylwestra naszegoPowiedz u Ciebie z racji urodzinÓW jakieś atrakcje dziś he??
A ja zapomniałam się pochwalić, Iwo już mówi od 30tego TATA
Stary 2010-01-02, 18:48   #2474
ursull
Zakorzenienie

To jak już tutej przyleziecie łaskawie to może się napijemy razem? Ja stawiam:

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Ursull dzięki fotka z Sylwestra naszegoPowiedz u Ciebie z racji urodzinÓW jakieś atrakcje dziś he??
A ja zapomniałam się pochwalić, Iwo już mówi od 30tego TATA
Brawo dla Iwa.Z atrakcji to bukiet kwiatów,martini bianco z tonikiem i Tia Maria oraz uśmiech mej dzieciny.Oczywiście mnóstwo życzeń i to mi wystarczy.Ostatnio straszną minimalistką się stałam,ale nie żebym zupełnie o sobie nie myślała.Kupiłam dziś dla siebie zestawa DKNY be delicious, perfumy i balsam do ciała.Kocham ten zapach,a promocja była

Stary 2010-01-02, 18:48   #2475
poiglot91
Zakorzenienie

urusl* dziekujee
a wiesz jak trudno je rozczesac

dziewczyny ktora ma sluchawki??? tylko koniecznie sluchawki bo bez tego nie ma efektu..
zalozcie sluchawki zamknijcie oczy rozluznijscie sie i przesluchajcie http://w724.wrzuta.pl/audio/aCCXvYRF...tualny_fryzjer

ja w polowie zdjelam sluchawki bo myslalam ze mnie na lyso zetnie
ale wciaga.. szok
Stary 2010-01-02, 18:55   #2476
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
urusl* dziekujee
a wiesz jak trudno je rozczesac

dziewczyny ktora ma sluchawki??? tylko koniecznie sluchawki bo bez tego nie ma efektu..
zalozcie sluchawki zamknijcie oczy rozluznijscie sie i przesluchajcie http://w724.wrzuta.pl/audio/aCCXvYRF...tualny_fryzjer

ja w polowie zdjelam sluchawki bo myslalam ze mnie na lyso zetnie
ale wciaga.. szok
znam to,najlepiej usiąść na krześle na srodku pokoju,bo wtedy podświadomość podpowiada,że ktoś może być za tobą i reakcje niekontrolowane gotowe

Stary 2010-01-02, 18:56   #2477
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
znam to,najlepiej usiąść na krześle na srodku pokoju,bo wtedy podświadomość podpowiada,że ktoś może być za tobą i reakcje niekontrolowane gotowe
noo ale jazda..!
ta folia.. mycie glowy
czulam sie jak u fryzjera
balam sie ze mi ucho obetnie hahaha
Stary 2010-01-02, 18:58   #2478
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull Uśmiech był najważniejsze Pięknie.
Ja za3mieszki będę świętowała 18te urodziny i wtedy też na pewno dostanę moj ulubione perfumki, bo póki co muszę podróbek używać

ja nie mam słuchawek

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-02 o 19:01
Stary 2010-01-02, 19:05   #2479
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Ursull Uśmiech był najważniejsze Pięknie.
Ja za3mieszki będę świętowała 18te urodziny i wtedy też na pewno dostanę moj ulubione perfumki, bo póki co muszę podróbek używać

ja nie mam słuchawek
a jakie są twoje ulubione perfumki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 19:09   #2480
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Hugo Boss Intense

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-02 o 19:11
Stary 2010-01-02, 19:16   #2481
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
jezeli moge sie wtracic to jedne z moich Cindy Crawford summer day )ja lubie duzo perfum nie mam okreslonego typu ale te sa rewelacyjne..i slodkie i takie zmyslowe i kobiece.. bo typowo slodkie mi sie nie podobaja

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Hugo Boss Intense
Niestety nie wiem jak pachna..
ja lubie te z Hugo
http://www.perfumezilla.com/images_p...-edt-women.jpg
Stary 2010-01-02, 19:18   #2482
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej U nas dziś całkiem nieźle było, wyszliśmy na spacer, Aleks przespał ponad 1,5 godziny a potem jeszcze 45 minut w wózku w przedpokoju. No ale nie przeszkodziło mu to w marudzeniu i płaczu po kolejnych trzech godzinach. Przemęczyliśmy się i od prawie godziny lula już w łóżeczku

Sto lat dla jubilatów

Marika, doczekamy się a jaka będzie wtedy radocha A niech gadają, przynajmniej następnym razem pewnie nikt z Tobą nie zadrze Zdrówka dla Igorka

Poiglot, dla Bryanka.

Malutka, Aleks też ma katarek, nie byliśmy u pediatry bo poza tym nic się nie dzieje, mam nadzieję że nie rozwinie się nic gorszego. Ja wiem że się doczekam tylko niecierpliwa już jestem

DORIS, dobrze że już po zabiegu, wreszcie będziesz miała spokój z tym palcem Ale fajna rodzinka z Was, a jak Kala pięknie siedzi

Ursull, ups...wszystkiego najlepszego Ależ z Miluchy zdolna bestyjka

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 19:28   #2483
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
jezeli moge sie wtracic to jedne z moich Cindy Crawford summer day )ja lubie duzo perfum nie mam okreslonego typu ale te sa rewelacyjne..i slodkie i takie zmyslowe i kobiece.. bo typowo slodkie mi sie nie podobaja

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Niestety nie wiem jak pachna..
ja lubie te z Hugo
http://www.perfumezilla.com/images_p...-edt-women.jpg
i ja też nie znam Cindy.
U mnie z zapachami jest tak, że od dosyć dawna używam właśnie intense, jak mnie nie stać na orginał, to kupuje odpowiednik, a na lato zmieniam sobie zupełnie zapach na zieloną herbatkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 20:15   #2484
ursull
Zakorzenienie

Iwciag,Poiglot nie znam Cindy,ale znam Hugo i lubię.Uwilebiam też zapach zielonej herbaty i ogórka.Iwciag,jakie o zapachu ziel.herb.używasz? Bo ja nie mogę znaleźć.Ja też ma kilka ulubionych,a wśród nich: light blue d&g, własnie be delicious DKNY, red hugo boss (ale to na wieczór,bo dość ciężki zapach), code armani,a ostatnio flower kenzo (też dość ciężki),lubię również euphoria kleina.Do wyjazdu do UK też kupywałam tylko podróbki,ale tutaj perfumki całkiem tanio wychodzą,szczegolnie w promocji.Te dzisiejsze kupiłam za 90zł po przeliczeniu,a w skład zestawu wchodzi: 50ml edp i 100ml body lotion,w Polsce cena za ten zestaw to 180zł

Gossik dziękuję

Stary 2010-01-02, 20:26   #2485
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull ja używam zielonej z Yves Rocher, na lato super jak dla mnie.
Bosy których ja używam też raczej na wieczór, ale ja je tak lubię, że mogłabym non stop. To perfumy które pierwszy raz kupił mi mój tż i zakochałam się wtedy w nich, o i przywiózł mi je z UK właśnie
light blue też bardzo lubię, choć nigdy nie miałam, moja współlokatorka używała i fajnie mi się kojarzą

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-02 o 20:28
Stary 2010-01-02, 20:55   #2486
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Witajcie dziewczyny
Widzę, że nastroje w nowym roku całkiem dobre

Sylwestra spędziliśmy w domu u teściowej ale czarownicy nie było. Byłam tylko ja z Tż i Ninką i tżta siostra Siedzieliśmy, oglądaliśmy filmy, troszkę sylwestra z polsatem, i objedliśmy się jak smoki Pełno jedzenia sobie naszykowaliśmy więc szłam spać o 2:20 jak ciężarówka

Jeszcze muszę się pochwalić, że przed kilkoma minutami u Ninulki znalazłam kolejne ząbki Tym razem na dole prawa jedynka już się przebiła i czuć ją paluszkiem, a lewa dolna też już przebita, w dziąsełku jest już dziurka ale ząbka nie czuć. Mimo to liczę, że już jest Więz w sumie mamy trzy zęby

Rozmawiacie kobitki o perfumkach, a ja strasznie uwielbiam zapaszki. To taka moja słabość Mam pełno buteleczek. Ja nie wybrzydzam, czy firmowe, czy nie byle mi się podobały. Mam kilka firmówek, kilka podróbek, kilka kioskowych, a też i z avonu i oriflame Ostatnio nawet wyszliśmy ze znajomymi do Pub'u i nagle zaczęli się wszyscy zachwycać moim zapachem i co to, co to... A to był tylko For Away z Avonu Na wieczór on naprawdę pachnie cudnie, a to jedne z tańszych chyba w avonie, bo 30 ml kosztuje ok. 25-30 zł, zależy na jaki katalog się trafi. Z oryginalnych zapaszków lubię Eternity, I love, love, Amor, amor i Euphoria Ostatnio wszystkie moje koleżanki pokupowały sobie gucci rush i wszystkie baby w koło mnie tym pachną, a ja tego zapachu nienawidzę Nie wiem co w nim takiego fantastycznego, tym bardziej, że wszyscy tylko to mają na sobie...
Stary 2010-01-02, 21:17   #2487
ursull
Zakorzenienie

Cinka brawo dla Ninusi i jej ząbków Sylwka mięliście tak jak my,przed telewizorkiem i z żarełkiem,tyle,że my skończyliśmy około 1-ej. Euphoria jest boska,ale strasznie modna w UK i wszystkie laski tym pachną,więc ja sobie odpuściłam.Nie kojarzę gocci rush,muszę sprawdzić w perfumerii.Pamiętam czasy,gdy psikałam się exclamation i marzyłam o takich waniliowych,teraz nie pamiętam nazwy.Modne były w latach 90-ych Przypomniałam sobie to było masumi z Coty.

Zapomniałam dodać,że mam jeszcze velvet hour Kate Moss i lubię ten zapach,mimo,że bardzo ciężki.Przez to gadanie o perfumach kupiłam właśnie miniaturkę Kenzo flower,jeśli będę pewna,że go lubię to kupię większą butelkę.

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-01-02 o 21:19
Stary 2010-01-02, 21:32   #2488
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Ursull - to jest to czego nie lubię:
Gucci - Rusch
Stary 2010-01-02, 21:33   #2489
Eve1603
Zakorzenienie

Mania Armaniego....moj ukochany zapach od lat, no i aqua di gio - tez Armani dla tza Kiedy tz kupil mi euphorie, to go wyzwalam, ze tak pachna stare babcie w kosciele , ale z czasem polubilam ten zapach. Z Avonu uwielbiam Little black dress i cale trio Today, Tomorrow, Always ale nie wiem, czy sa jeszcze dostepne.
W Polsce uwielbialam Pret a Porter, ale tutaj chyba pojecia o tym nie maja ale za to kiedys kupilam swietny zapach w Lidlu - za ok 5 euro Natomiast bardzo rozczarowal mnie C Klein CK one...

Ursull ja daje 1/2 zabka na butelke 210ml, a do syropku to dalam jakies 5 zabkow, tz mowi, ze i ja i Olek cuchniemy strasznie a mnie ten syrop tak smakuje Tak do konca to nie wiem, czy maluchy moga jesc czosnek nie sprawdzalam, ale wlasciwie nic innego dla nich nie ma...
Kochana

Stary 2010-01-02, 21:51   #2490
Seona
Zakorzenienie

Ale trafiłam! Ursull 100 lat!!! Specjalnie dla Ciebie w załączniku Mam nadzieję, że taki torcik Ci się podoba (kliknij na niego)

Poiglot, ale Twój Bryan ma już długie włosy A moja Pati wciąż taka Sinead O'Conor

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości