|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
Olej go, myśli się głową nie penisem.
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie słyszałam, ciekawe
Choć ani matma ani chemia nie jest moją dobrą stroną... :PU mnie pewnie wezmą imiona i nazwiska, a co za tym idzie pesele, może jakieś nr. tel.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zadomowienie
|
Tylko że ja o tym skoku w bok się dowiedziałam przez przypadek przeglądając foty na n-k na profilu mojego kumpla z gimnazjum. Była tam fota mojego kumpla z jakimś kolegą z dyskoteki, spojrzałam na komentarze i był między innymi komentarz jakiejś laski "szkoda że się widzieliśmy tylko chwilę ale ogólnie dobrze było, ale mogłeś dać znać", ten mój kumpel napisał coś takiego "no za***iście było, dałbym ci znać ale tel nie miałem przy sobie ale ty i tak cały imprezę siedziałaś z markiem(mój) w aucie, i jakbyś nie zauważyła byłem u was na chwilę ale byliście zbyt zajęci sobą by zauważyć to".
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
śledzik zamiast krawata?
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym do diabłów dorzuciła jeszcze Jagusię z Chłopów
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale idiota z tego Marka. ![]() Lece na jakieś kabarety w tv Buźka dziewczyny, miłego wieczoru
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
a moja szkoła to w ogóle na luzie chyba jakaś
zaproszenia dostaliśmy miesiąc temu, a nikt jak na razie nie spisuje nawet nazwisk z kim idziemy.. tylko podawaliśmy czy idziemy z kimś ze szkoły, czy spoza szkoły.
|
|
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam i na powitanie pozabijam
27 stron? no wariatki tęęęęęskniłyście troszkę?
|
|
#3519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie to dopiero są luzy w takim razie ;p poloneza zaczęliśmy ćwiczyć dwa tyg. przed świętami (były 3 próby) a o zaproszeniach nikt nic nie wspomina nawet jeszcze ale w sumie studniówka dopiero 13 lutego (przy okazji jak już to ujawniłam możecie mnie dopisać do listy ; )
|
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
karolajn pewnie, że tęskniłyśmy
a te 27 str. to żeby Ci się nie nudziło zimowymi wieczorami ![]() Miangi jak chcesz na listę, to napisz do Lucki na pw. bo ona się tym zajmuje. a właśnie gdzie Lucka? ma szlaban na wizaż za ten dywan czy co??
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-02 o 20:20 |
|
|
|
|
#3521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak sie płaci za pare to wiadomo, że spoza szkoły. I pewnie by mi kazali napisać gdzieś w październiku z kim ide, a ja zapraszałam dopiero w grudniu...
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole niektórzy idą razem ze szkoły.. jak nie mają z kim.. to się tak dobierają z 3 klas
|
|
|
#3523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lucka ma pewnie znowu twardy problem.. Ja to się chyba nie wybawiłam no! Idę tańczyyyyyyyyyć :cmo k:
|
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeeee Lucka nie ma już twardego problemu, bo się dziś od niej wyprowadził
|
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
No to ja mam chyba wybór z głowy własnie sie pokłóciłam z moimm najlepszym przyjacielem... Bosz...Z tymi facetami to na seio cos nie tak jes...
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jest straszne parcie na to, żeby każdy zaprosił kogoś z zewnątrz... A że jak ktoś sam idzie to sie wszyscy tak dziwnie patrzą
Jest niestety coś takiego u nas, że jak ma sie iśc samemu, to lepiej nie iść wcale Wiadomo, że dla osób które mają TŻ nie ma problemu, ale reszta? Całe szczęście, że mam takiego dobrego kumpla, ale niektóre moje koleżanki jeszcze szukają ot i powoli zaczynają popadać w depreche a tu już za dwie osoby zapłaciły ...
|
|
#3527 | |
|
Raczkowanie
|
L I L Y ok, dzięki, zaraz się tym zajmę
![]() Ja też idę z osoba ze szkoły, ale się nie 'dobierałam', TŻ jest z przeciwnej klasy ![]() Cytat:
Edytowane przez Miangi Czas edycji: 2010-01-02 o 20:31 |
|
|
|
|
|
#3528 | |
|
Wtajemniczenie
|
coty ;p mama powiedziala ze to nawet lepiej bo kupi nowy, chociaz ten tez byl stosunkowo nowy ;p
Siedze i robie testy na prawko, juz mam dola bo czuje ze nie zdam ;/ no przydalby sie, ale niestety nie tym razem ;p Cytat:
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Lucka no nie dziwię się, że smutno..
... a prawkiem to się nie martw, a co do testów to ja Ci radzę, żebyś sobie raz przerobiła te wszystkie pytania po kolei z książki, bo niektórych pytań testy te z płytki czy na stronie nie wyświetlają..
|
|
|
#3531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No u nas nie mogą tańczyć wszyscy, bo to jest polonez pokazowy, z figurami, poza tym próby nie są po lekcjach, tylko w trakcie, a dyrekcja oficjalnie nie zwalnia nawet na próby, także czasem jest nie miło... Poza tym mamy b. mało miejsca na naszej sali studniówkowej... |
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakoś w przyszłym tygodniu ma mnie zapisać mój instruktor na praktykę i tego się strraaaaasznie boję, bo nie umiem parkować i na części ulic w ogóle nie byłam, tylko ciągle jeżdżę tymi samymi więc jak zdam to będzie wieeeeelki cud a z radości to chyba się upiję
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
No i dzisiaj kupiłam sobie czarny stanik, co by się nie odznaczał od sukienki, bo mi wystaje troszkę pod pachą. Pani w sklepie radziła mi przylepić go do sukienki na taśmę dwustronną do ubrań.
Stosowałyście to? |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zadomowienie
|
u nas poloneza tancza wszyscy razem
![]() , i w sumie nie wiadomo oczywiscie nic jak to w mojej szkole, czy mogą tanczyc dwie dziewczyny, czy tez nie bo tez takie są pary ale nic nie mowli na ten temat. Najpierw mialam tanczyc z kumplem z klasy, ale ciezko cos szlo ciagłe narzekanie, ze sie boi i w ogole nie umie , nie lubi ... ale jakos to bylo nagle potem stwierdzili ze mozna z kims z zewnatrz tanczyc jak zostalo pare prób do konca ... i stwierdzialam ze tancze z TŻ bo z tamtym to nawet na próby nie chodzil, ale mysle czy dobrze zrobilam bo moj TŻ tylko na jednej próbie byl zostaly z jakies 3 , ale mamy prostu uklad mam nadzieje, ze ladnie wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- a u nas za to chyba nic , w sumie nie wiem oczywiscie nic nam nie mowili na ten temat ...
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
no a o mnie nikt nie wspomniał;(
już całkiem mi się nie chce tych przygotowań i studniówki;(((( |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas może będziemy miały do poloneza lampiony
i zgaszoną część świateł i tak romantycznie będzie
|
|
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
ale wam zazdroszcze.. ja jeszcze nie miałam ani jednej próby, nie wiem w ogóle jak tańczymy, ani słowa nikt o tym jeszcze nie mówił. dopiero deklarowaliśmy czy idziemy sami czy z kimś, i kase wpłacaliśmy.. ehh, ta moja szkoła..
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3539 |
|
Raczkowanie
|
przeczytane wsio :p ja mam za rowny tydzien. a u mnie z polonezem bedzie tak ze mamy wejsc troche przejsc i sie zaraz ustawic bo miejsca nie bedzie :/
|
|
#3540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.. mimo wszystko chyba moje uczucia co do niego już wygasły, choc zdażają się oczywiście momenty, że mimo wszystko chciałabym do niego wrócić.. ;|długo ze sobą byliście mogę spytać? a Wy, dziewczyny się nie przejmujcie. niektórzy faceci to gorsze kreatury i bardziej bezmózgie stworzenia od zwykłych glizd.. niestety.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

Choć ani matma ani chemia nie jest moją dobrą stroną... :P

Ale idiota z tego Marka. 
zaproszenia dostaliśmy miesiąc temu, a nikt jak na razie nie spisuje nawet nazwisk z kim idziemy.. tylko podawaliśmy czy idziemy z kimś ze szkoły, czy spoza szkoły.

tęęęęęskniłyście troszkę?
ale w sumie studniówka dopiero 13 lutego (przy okazji jak już to ujawniłam możecie mnie dopisać do listy ; )
a te 27 str. to żeby Ci się nie nudziło zimowymi wieczorami

... a prawkiem to się nie martw, a co do testów to ja Ci radzę, żebyś sobie raz przerobiła te wszystkie pytania po kolei z książki, bo niektórych pytań testy te z płytki czy na stronie nie wyświetlają..
jakoś w przyszłym tygodniu ma mnie zapisać mój instruktor na praktykę i tego się strraaaaasznie boję, bo nie umiem parkować i na części ulic w ogóle nie byłam, tylko ciągle jeżdżę tymi samymi