![]() |
#2255 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Olasia, za co niby byś miała mieć wała? Zrobią ci najazd na chatę?
![]() Ywoncia, irokeza? Woow, odważnie.
![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
I jeszcze platyne sobie na włosy walnąć xD O jejciu jak bardzo bym chciała : ( Ale boję się, że będę wyglądać jak debil : < xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Wtajemniczenie
|
Ywon, odważne masz te upodobania co do włosów
![]() Olaśku, czemu miałabyś mieć prze***ane na osiedlu? Wszysyc się jej słuchają? O.o Ej czy daje się szansę kolesiowi, który normalnie kręci z milionem dwieście tysięcy osiemset czterema dziewczynami, ale twierdzi, ze ty mu się podobasz bardziej i jeśli by z Tobą był to by się pilnował, ale przecież tego się nie sprawdzi? Bo mam taki życiowy problem właśnie i idę się z tym problemem spotkać za pół godziny ale kurde nie wiem sama ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Wiesz, każdy zasługuje na szansę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Wtajemniczenie
|
Dont, decyzja zależy od ciebie, ale na 100 % nie będzie się pilnował, nie ma szans. A jak to czytałam, to od razu mi się przypomniały historie olasi, też R. mówił, że niby A. mu się podoba, ale chce być z Olką, wgl wtf?!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
Osz ku.rna ! Nie wierze ! Olasia zmeiniła av
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
Olasia, hehe spoko ja tez jestem prawie ze wszystkimi grupkami pokłocona
![]() Hania, ja nie wiem, co bym zrobila. Może spróbuj, ale na wszelki wypadek sie nie angażuj za bardzo w tę znajomośc ![]() Ywon, jakos mis ie zdaje, ze z zielonym albo czarnym irokezem lepiej byś wyglądała ;p ale to zielone juz calkiem hardkorowo ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2266 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chyba zaraz jeszcze raz zmienię sobie avatar, bo ten mi nie za bardzo pasuje; jest ładny, ale nie w moim stylu. Położyłam się spać o dwunastej, a zasnęłam chyba po drugiej w nocy. Cały dzień chodzę nieprzytomna przez to, że wstałam ponadto przed siódmą. Ledwo wyrobiłam się do szkoły. Ale na szczęście zdążyłam i miałam tylko pięć lekcji. Cholera, potem się okazało, że zapomniałam stroju na w-f. Ale okazało się, że pani jednak postawi mi dwójkę. Fajnie, nie? ![]() ![]() ![]() A próbne testy mam 13, 14 i 15, ale idziemy po nich do szkoły -.- Znaczy się ja w piątek (15) nie pójdę, bo po szkole od razu gnam na czyszczenie zębów u ortodonty, bo 19 zakładanie kagańca na zębiska. Wiecie, że Radek nie jest z Agą? Ogólnie z Agą się nie lubimy, ona ma coś do mnie, ja do niej. Normalnie groźby poleciały z jej strony ![]() W ogóle po szkole zmarzłam strasznie, bo spóźnił się autobus, a potem pojechałam po prezenty rodzicom. Kupiłam mamie krem i mleczko przeciw starzeniu się skóry ![]() po goleniu. Nie gadamy ze sobą od tygodnia, więc, cholera, niech patrzy, jaką ma córkę dobrą! W ogóle to na takim forum o Zmierzchu są pojedynki literacki. Biorę udział w jednym, ale zgłosiłam się też do drugiego. Mam napisać drabble na 100 słów o przemianie w wampira. Niby fajnie, ale dziwię się, że napisałam to w dziesięć minut ![]() I ogólnie napisałam rozprawkę, ale takich postów Mi tutaj brakuje. Ruszyć swoje tyłeczki i pisac coś! ![]() p.s. Dzisiaj lub jutro robię sebastianki na święta ![]() ![]()
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-01-04 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Zadomowienie
|
Ja poszłam spać o 23.30 i co chwila się budziłam z paniką 'muszę iść spać! nie mogę zaspać! muszę spać!' hahah xD
Olaś no to dobrze że Ci wstawi tą 2 ;] I powodzenia w konkursie ![]() HHahha ogólnie dziś odpały były u mnie w szkole. Miałam 8 lekcji i na przerwie przed 8 lekcją zaczeliśmy się bawić w ciuciubabkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Olaaś;*
no brawo za tą 2 ![]() a z mamą już lepiej?;> ejejej, Monikaa jesteś tu?;p bo przejeżdżałam koło Twojej miejscowości i chciałam Cię odwiedzić, wiesz? xd pisałam na gadu i nic;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie, dawno jakoś nie widzialam tu Moniki :/
Olasia, z takimi postami to powinnaś wygrywać wszystkie konkursy literackie ![]() Aaa u mnie tez dzisiaj odpał:d stęsknilam sie za tym. w ogole to wymyslilismy nową teorie na temat Maryi (nie chce obrazac nikogo uczuc religijnych to akurat taki glupi zart ![]() -ej a wierzycie, ze Maryja byla dziewicą? -nie, to bylo zaplonienie in vitro. no lol. I na historii koles cos tam gada "a pewna dziewczynka z liceum..." ja sie odzywam, ze w liceum to nie sa dziewczynki tylko dziewczyny, a on :no po staropolskiemu dziewoje i sie zaczelam z nim licytowac, ja mu mowie dziolcha, ten mi dziewka itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Chromaaaa xd hahaha <lol2>
oj to pewnie będzie już dobrze Olaśka.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
Olasia, a o co chodzi z tymi pojedynkami?
Btw, kusisz mnie tymi sebastiankami ![]() Ywoncia, umarłam ![]()
![]() |
![]() |
#2277 |
Wtajemniczenie
|
Olasia, którego masz święta?
ywoncia, to na te testy? ja też muszę wypisać wzory i jakieś z chemi ew.
![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
Nom, na testy ;p
Btw byłam dziś w galerii i kupiłam sobie bluzkę na testy ![]() ![]() Hehe a dziś pomalowałam z kumpelami większość moich chłopaków z klasy kredką do oczu 'na egipcjan' ![]() ![]() A jak tam u was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Wtajemniczenie
|
super, jutro testy, nic nie umiem, pozdro hehehehehe .
to byl desperacki smiech, bedzie wstyd, siara i poruta. (zapomnialam, jak bardzo lubie to slowo) musze jeszcze prace na sztuke namalowac ;// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.